تو فیزیک مبحث دینامیک و حرکت از همش هم مهمتر و هم تست خیز تر.
به نظرم حرکت شناسی ارزش وقت گذاشتن رو داره
تو فیزیک مبحث دینامیک و حرکت از همش هم مهمتر و هم تست خیز تر.
به نظرم حرکت شناسی ارزش وقت گذاشتن رو داره
البته من خودم دینامیک و نوسان رو کلا گذاشتم کنار
اون که آره من تا رو دینامیک و حرکت و نور تسلط پیدا نکنم سراغ اینا نمیرم
منظروم از بین این مباحث بود
با سلام خدمت اساتید و مشاوران محترم.من متولد 16/12/1370 رشته تجربی هستم و در تاریخ 19/12/1391 یعنی تقریبا یک ماه دگ به خدمت اعزام میشم.سوالم اینجاست که آیا من میتونم در 30 بهمن ماه در کنکور ثبت نام کنم؟اضافه کنم که من 90 روز اضافه خدمت دارم و اینکه یک بار تاریخ اعزامو به تعویق انداختم.
ثبت نام رو هرکسی که دیپلم داشته باشه میتونه انجام بده و هیچ ربطی به نطام وظیفه نداره. اون کد وضعیت نظام وظیفه هم که توی ثبت نام ازت میخوان یه چیزی در حد کشک هست اصلا جایی هم ثبت نمیشه.
نکته مهم اینجاست که اگه اضافه خدمتت به خاطر غیبت بوده باشه در صورت قبولی در دانشگاه بهت اجازه ترخیص نمیدن که بری درس بخونی.
با سلام
همسن های شما دور و بر تسویه هستن دیگه ... کسایی که دیپلم دارن منظورمه.
نظام وظیفه به شما به هیچ وجه اجازه ادامه تحصیل رو نمیده!!
توجه کنید که فعلا زور نظام وظیفه فقط توی ادامه تحصیل و خروج از کشور میچربه !... که اگر ادامه تحصیل رو هم از محدودیت های نظام وظیفه بر میداشتن (مثل انتقال اسناد و..!) عملا دیگه کسی خدمت نمیرفت!
تو ادبیات از سر فصل ها مثل
ادبیات داستانی ، ادبیات معاصر و ....
چند تا سوال میاد؟ ارزش وقت گذاشتن داره؟
آره بخاطر غیبت بوده.خوب مگه سرباز بشی بازم نمیزارن کنکور شرکت کنی و بری دانشگاه؟یعنی اگه من بخوام کنکور 93 شرکت کنم اگه قبول شدم نمیزارن برم؟باید خدمتم تموم شه؟
با سلام
بهتر هست که فهرست اعلام آخر کتاب ادبیات رو مورد مطالعه قرار بدید.
بیشتر از فهرست اعلام سوال طرح میشه نه از سر فصل ها ( هر دو رو مورد مطالعه دقیق قرار بدید )
دوست گرامی شما تا زمانی که کارت پایان خدمت رو در دست نداشته باشید حتی اگر رتبه اول کنکور هم بشید نمیتونید وارد دانشگاه بشید!! . چون اضاف دفترچه دارید! حتی اگر اضاف دفترچه شما هم بخشیده بشه! بازم نمیتونید ادامه تحصیل بدید(چون غیبت دارید)
دوست عزیز من 19/12/1390 اعزاممه و با یه حساب کتاب سرانگشتی فک کنم تا برج 7 سال 93 خدمتم تموم شه یعنی تا اعلام نتایج کنکور سال 93.به نظرتون شرکت کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)