تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 176 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

.................... حدود دویست هزار تومن هارد یک ترا چه مدل هاردی پیشنهاد می‌دین؟
    اولویت: کیفیت و ماندگاری اطلاعات هست... : بیشتر برای موضوع بک آپ از اطلاعات مهم نیاز دارم ...

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.................... حدود دویست هزار تومن هارد یک ترا چه مدل هاردی پیشنهاد می‌دین؟
    اولویت: کیفیت و ماندگاری اطلاعات هست... : بیشتر برای موضوع بک آپ از اطلاعات مهم نیاز دارم ...
    با بودجه 200 هزار تومن WD Blue میتونید انتخاب کنید سیگیت هم قابل انتخاب هست . هر کدام که قیمت کمتر و گارانتی معتبرتری دارند همان را انخاب کنید .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با بودجه 200 هزار تومن WD Blue میتونید انتخاب کنید سیگیت هم قابل انتخاب هست . هر کدام که قیمت کمتر و گارانتی معتبرتری دارند همان را انخاب کنید .

یه سوال اگه هاردی مثلا عمرش صد سال باشه.
    بعد ما یک روز استفاده کنیم و بزاریم بیست سال دیگه یک روز دیگه استفاده کنیم.

این هارد بیست سال دو روز از عمرش گذشته یا دو روز!؟ یا عددی با توصیف خاص.

توی سی دی ها چه طور این طوری که شنیدم سی دی طول عمر داره حتی اگه استفاده نشه.

در کل برای بک آپ گیری هارد اینترنال ضریب امنیتی بالاتری نسبت به سی دی یا هارد اکسترنال داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال اگه هاردی مثلا عمرش صد سال باشه.
    بعد ما یک روز استفاده کنیم و بزاریم بیست سال دیگه یک روز دیگه استفاده کنیم.

در کل برای بک آپ گیری هارد اینترنال ضریب امنیتی بالاتری نسبت به سی دی یا هارد اکسترنال داره؟
    اون كاركردي كه خود هارد ديسك اعلام ميكنه دو روز هست (Power On Hoursدر .S.M.A.R.T هارد ديسك) . تاريخ توليد هم معمولاً روي ليبل چاپ ميشه .

هارد ديسكها هم همينطور هست . تاپيك زير رو مطالعه كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مقايسه با اكسترنالها اگر نخواهيد دائماً از كيس دربياريد و جابجا كنيد و پاور خوبي نصب كرده باشيد و رعايت بعضي نكات ، معمولاً ضريب امنيت بيشتري دارند و احتمال كمتري هست خراب شوند و يا اطلاعات از بين برود .

بازهم ميتونيد ضريب امنيت اطلاعات رو بالاتر ببريد مثلاً استفاده از RAIDـهاي سخت افزاري (مثلاً RAID6) و يا استفاده از فايل سيستمهاي خاص مثل ZFS (مخصوصاً از نوع RAIDZ2) . پياده سازي اين روش ها نيازمند فراهم كردن يكسري پيش نيازها هست . مثلاً اگر ميخواهيد از فايل سيستم ZFS استفاده كنيد توصيه شده كه از ECC RAM استفاده بشه (رمهايي با قابليت خطايابي و تصحيح) . به هر حال اگز كل اطلاعات عيناً روي هارد ديسك ديگه اي ذخيره بشه بهترين حالت خواهد بود .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تشکر بابت توضیحاتتون و
    تایپیک ه اشاره کردین کاربردی بود ممنون..
    اما این نکته
    منبع كاملاً دقيق و مشخصي از طول عمر سيگنالهاي مغناطيسي ایجاد شده موجود نيست ، بعضي ها يك تا يك و نيم سال تخمین ميزنند و بعضي ها معتقدند كه خاصيت مغناطيسي با نرخ يك درصد در سال افت ميكند .
    خوب این جا اشاره شده یک سال یا یک سال و نیم!
    این مقدار خیلی کم هست و اصلا تو برنامم این مقدار نیست.
    حداقل یه چیزی حدود پنج سال تا ده سال برنامم هست.
    نظرتون در رابطه با پنج تا ده سال برای هارد WD Blue به صورت عملی چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر بابت توضیحاتتون و
    تایپیک ه اشاره کردین کاربردی بود ممنون..
    اما این نکته

خوب این جا اشاره شده یک سال یا یک سال و نیم!
    این مقدار خیلی کم هست و اصلا تو برنامم این مقدار نیست.
    حداقل یه چیزی حدود پنج سال تا ده سال برنامم هست.
    نظرتون در رابطه با پنج تا ده سال برای هارد WD Blue به صورت عملی چیه؟

براي نگهداري طولاني مدت بدون استفاده ، M-Disc يا Tape Drive بنظرم گزينه هاي مناسبتري هستند .
    بيشتر كاربرها فکر می کنند اگر هارد دیسک رو در گاو صندوقی امن نگه دارند برای مدت زمان طولانی اطلاعات محفوظ ميماند كه غلط هست . هارد ديسك بايد هر چندوقت يكبار كار كند و اطلاعات تجديد رايت بشوند .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بيشتر كاربرها فکر می کنند اگر هارد دیسک رو در گاو صندوقی امن نگه دارند برای مدت زمان طولانی اطلاعات محفوظ ميماند كه غلط هست . هارد ديسك بايد هر چندوقت يكبار كار كند و اطلاعات تجديد رايت بشوند .
    هر چند وقت یک بار یعنی چند وقت یک بار!؟
    اگه برناممون رو پنج تا ده سال باشه عدد بالایی هست به قدری که مساوی با بک آپ نگرفتن هست.

یا نه بعد از پنج سال فقط شاید بعضی از سکتور ها مشکل دار بشه که خیلی هم اهمیت بالایی برای موضوعی مثل عکس
    نداره و تازه یعضی از سکتور ها خراب بشه موضوع تئوری هست و یک در هزار در اجرا این اتفاق امکان داره بیفته.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام دوستان
    قصذ خرید یه هارد اینترنال دو ترا SATA II دارم (
    Western Digital Green Edition 2TB)

ولی مینبورد سیستم من mainboard 770t usb3 هستش که از هاردهای SATA پشتیبانی میکنه. میشه این هارد رو روی سیستمم نصب کنم؟ مشکلی از نظر شناسایی یا سرعت نداره؟ یا اینکه حتما باید مینبورد SATA II رو ساپورت کنه؟
    ممنون از راهنماییتون
    Last edited by Saeid1212; 10-09-2015 at 15:11.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    قصذ خرید یه هارد اینترنال دو ترا SATA II دارم (
    Western Digital Green Edition 2TB)

ولی مینبورد سیستم من mainboard 770t usb3 هستش که از هاردهای SATA پشتیبانی میکنه. میشه این هارد رو روی سیستمم نصب کنم؟ مشکلی از نظر شناسایی یا سرعت نداره؟ یا اینکه حتما باید مینبورد SATA II رو ساپورت کنه؟
    ممنون از راهنماییتون
    سلام .

اگر برای آرشیو دیتا هست مدل مناسبی انتخاب کردید ولی اگر برای نصب ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگه) و نرم افزارها هست پیشنهاد میکنم مدلهای پرسرعتی رو انتخاب کنید مثل سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 یا اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black انتخاب کنید .

اینترفیس مدلهای WD Green در حال حاضر همگی SATAIII هستند . این مدل اگر واقعاً SATAII باشه از مدلهای قدیمی و حتی دست دوم هست که خریدشو توصیه نمیکنم . مدل نامبرشو میتونید بگید ؟

مدل مادربردتان دقیقاً همینی هست که لینکشو گذاشتم ؟ اگر همین هست که شش پورت SATAII داره .

هر چند وقت یک بار یعنی چند وقت یک بار!؟
    اگه برناممون رو پنج تا ده سال باشه عدد بالایی هست به قدری که مساوی با بک آپ نگرفتن هست.

یا نه بعد از پنج سال فقط شاید بعضی از سکتور ها مشکل دار بشه که خیلی هم اهمیت بالایی برای موضوعی مثل عکس
    نداره و تازه یعضی از سکتور ها خراب بشه موضوع تئوری هست و یک در هزار در اجرا این اتفاق امکان داره بیفته.
    دو نكته :

1. يه هارد اكسترنال WD my book Elite دارم اواخر سال 88 خريدم كه كامل پرش كردم (مدل هارد ديسك هم WD20EADS) . چند روز پيش ، چند مورد اطلاعات ذخيره شده رو بررسي كردم كه هنوز قابل خواندن هستند ، البته همه اطلاعات رو تست نكردم . ولی تا چند روز آینده سیستمی که اختصاصاً برای آرشیو دیتا خریدم آماده شد از همه اطلاعات بکآپ میگیرم . اون موقع کامل مشخص میشه تا چه حد اطلاعات سالم موندن .

2. چهار ماه پيش يه هارد اكسترنال WD my book چهار ترابايت خريده بوده كه كامل پرش كرده بودم (مدل هارد دیسک داخلی بکار رفته هم WD40EZRX) . چند روز بعد ، بعضي از اطلاعات قابل خواندن نبودند (خطاي Current Pending Sector در برنامه HDtune) و بعضی از اطلاعات هم از بین رفت . قبلش هم بدون هیچ خطایی رایت شده بودن !

پس همه جور احتمالاتی هست و دقیق نمیشه گفت چند روز تا چند سال .

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeid1212's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام .

اگر برای آرشیو دیتا هست مدل مناسبی انتخاب کردید ولی اگر برای نصب ویندوز (یا هر سیستم عامل دیگه) و نرم افزارها هست پیشنهاد میکنم مدلهای پرسرعتی رو انتخاب کنید مثل سیگیت با مدل نامبر ST2000DM001 یا اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black انتخاب کنید .

اینترفیس مدلهای WD Green در حال حاضر همگی SATAIII هستند . این مدل اگر واقعاً SATAII باشه از مدلهای قدیمی و حتی دست دوم هست که خریدشو توصیه نمیکنم . مدل نامبرشو میتونید بگید ؟

مدل مادربردتان دقیقاً همینی هست که لینکشو گذاشتم ؟ اگر همین هست که شش پورت SATAII داره .

.
    ممنون از جوابتون
    من اشتباه کردم این مدلی که نوشتم SATA III هستش . و اینکه مدل مادربورد من همونی هست که شما لینکش رو گذاشتید و ممنون میشم اگه هارد بهتری مد نظر دارید بفرمایید.
    من برای نصب ویندوز و برنامه ها استفاده میکنم البته یه کمی آرشیو هم روش خواهم داشت.
    متشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •