سلام و عرض ادب
سرویس من فقط شبها موقع دانلود رایگان خوبه, عین همیشه, صبحها تا شب تعطیل رسمیه؟!![]()
سلام و عرض ادب
سرویس من فقط شبها موقع دانلود رایگان خوبه, عین همیشه, صبحها تا شب تعطیل رسمیه؟!![]()
Last edited by keyvan13611361; 25-10-2012 at 18:07.
دیشب تونستم رکورد خودمو بشکونم 9 گیگ دانلود شبانه
با سلام خدمت دوستان عزیز
منم به جمع شما پیوستم،الآن چهار روزه که سرویسم وصل شده و حداکثر دانلودم تو شب 6.5 گیگ بوده و این از نظرم خیلی عالیه،نمیدونم بقیه چطور 8-9 گیگ دانلود دارن
من که واسه رسیدن به همین مقدار باید بیشتر از ده تا فایل رو همزمان با 8 کانکشن بذارم رو دانلود،اونم از سرورهای قدرتمند،آیا واسه شما هم اینطوریه یا تک لینک میذارین؟
داداشی که میگی 9 گیگ دانلود داشتی،حساب کردم حداقل باید 500 کیلوبایت برثانیه سرعتت باشه به طور ثابت،و این برای خطی که رو 4 مگ بسته شده خیلی سخته
راستی زمان دانلود شبانه دقیقا کی تموم میشه؟منظورم اینه که بعد از ساعت 6 هم میشه چند دقیقه دانلود رایگان داشت؟
دوستان من رفتم سیم تلفن خریدم و از بیرون یک سره کشیدم داخل اتاق.
فقط نمیدونم سیم تلفن که خیلی ظریفه رو چه طور وصل کنم به این سیم ها؟؟؟؟!!!!!!!!
باید برم پیریز بخرم به این سیم ها که از بیرون امده وصل کنم که بعدش دو شاخه تلفن بزنم بهش؟ یکیو بیارم؟ یه سیم دیگه بخرم؟
کدام سیم و به کدام سیم می خواهید وصل کنید؟
امروز یک چیزی و متوجه شدم و باعث می شه که شنبه برم برای جمع آوری،هیچ مشکل فنی وجود نداره،وقتی که روزا سرعت دانلود از سرورای خارجی به 60 می رسه،سرعت دانلود از سرورای داخلی 480 هستش،من که رفتم نوین جون![]()
سیمی که از بیرون اومده به سیم مودم
اینو از کجا باید متوجه بشم؟
از کجا باید این شکل و به دست بیارم؟
کار خاصی نیاز نیست،یک پریز روکار به انتهای سیم وصل کنید و دوشاخه مودمو به این پریز متصل کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)