تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 171 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

اگه نباشه جاش خالی می مونه seyediali3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

من 42ls57000 را گرفتم و اومد بام نصب کرد و من دارم با کیفیت عالی اون حال میکنم!! موس و کیبورد هم میشناسه عجب فازی میده!!
    چند تا سوال داشتم از محضر استادان عزیز.

1- آیا تنظیمان کالیبر برای دیدن شبکه ها و فیلمهای فول اچ دی وجود داره اگه کسی داره برام بگذاره. خودم یه چیزی تنظیم کردم ولی فکر کنم بهتر هم بشه تنظیمش کرد.

2- وقتی روشن میکنم پیغام میده نسخه جدید برای بروز کزدن آیا تاییدش کنم؟میخواهد به نسخه4.20آپدیت بشه. آخه یه جایی دیدم یکی led را آپدیت کرده بود و پشیمون بود و دنبال آپدیت قدیمی بود.

3- من تنظیمات شبکه را انجام میدم دیروز به اینترنت میرفتم اما امروز هرکاری میکنم و هر سایتی میخواهم برم پیغام "Cannot resolve host name" میده. البته مطمئنم اینترنت به tv میرسه چون میشه آپدیتش کرد.

داره خودمونی میشه shahpasand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من 42ls57000 را گرفتم و اومد بام نصب کرد و من دارم با کیفیت عالی اون حال میکنم!! موس و کیبورد هم میشناسه عجب فازی میده!!

1- آیا تنظیمان کالیبر برای دیدن شبکه ها و فیلمهای فول اچ دی وجود داره اگه کسی داره برام بگذاره. خودم یه چیزی تنظیم کردم ولی فکر کنم بهتر هم بشه تنظیمش کرد.

2- وقتی روشن میکنم پیغام میده نسخه جدید برای بروز کزدن آیا تاییدش کنم؟میخواهد به نسخه4.20آپدیت بشه. آخه یه جایی دیدم یکی led را آپدیت کرده بود و پشیمون بود و دنبال آپدیت قدیمی بود.

3- من تنظیمات شبکه را انجام میدم دیروز به اینترنت میرفتم اما امروز هرکاری میکنم و هر سایتی میخواهم برم پیغام "Cannot resolve host name" میده. البته مطمئنم اینترنت به tv میرسه چون میشه آپدیتش کرد.
    میشه تنظیماتتون بزارید ماهم استفاده کنیم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

میشه تنظیماتتون بزارید ماهم استفاده کنیم؟
    کدوم تنظیمات؟ منظورتون شبکه هست یا کالیبره تصویر؟

داره خودمونی میشه shahpasand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

کدوم تنظیمات؟ منظورتون شبکه هست یا کالیبره تصویر؟
    کالیبره تصویر دوست عزیز

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

6. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

من این 3 تا سوال را پرسیدم و جز اولی که یه زاهنمایی کلی شد بقیه سوالات را کسی جواب نداد. مهم نیست چون جواب هر سه را خودم پیدا کردم!!

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من این 3 تا سوال را پرسیدم و جز اولی که یه زاهنمایی کلی شد بقیه سوالات را کسی جواب نداد. مهم نیست چون جواب هر سه را خودم پیدا کردم!!
    در مورد كاليبره بهترين مرجع و حرفه اي ترين مطلب فارسي براتون گذاشتم ديگه بستگي به شما داره كه چقدر بتونيد ازش استفاده كنيد.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آقا ما امروز الجی کارت و عینکامون رسید
    فقط نوشته با این 200 تومن برو محصولات الجی رو بخر
    من که محصولات الجی نمیخوام نمیتونم نقدش کنم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان سلام
    ما یه تلوزیون 42lm64100 خریدیم که باهاش چندتا مشکل دارم
    1 اولیش که خیلی مهمه موقعی که تصویر سیاه میشه یا تلوزیون روشن میکنم اون موقعی که تصویر سیاهه یه لک های سفیده کم رنگی هر 4 گوشه تلوزیون دیده میشه مشکلش چیه
    2 وقتی فلش میزنم و دکمه ضبط رو میزنم که از تلوزیون دیجیتال فیلمی ضبط کنم اول میگه بزن فلشو به پورت 1 که میزنم به پورت یک دوباره سعی میکنم که ضبط کنم میگه دستگاه شما از عملکرد ماشین زمان پشتیبانی نمیکنه یا حتما باید هارد باشه
    3 - وقتی که از منوی سریع فلشو خارج میکنم وقتی که دارم از پورت فلشو در میارم میکه احتیاط دستگاه جدا شد که من بصورت ایمن جداش کرده بودم ولی این ارورو میده
    4-قیمت کنترل جادویی چنده؟
    5- اما سواله دیگه که داشتم خونده بودم که دقیقا یادم نیست تو بروشور تلوزیون بود یا تو اینترنت اگه تصویر 15 دقیقه بدون هیچ تغییری باشه واسه پیسکلای تلوزیون ضرر داره و اونو میسوزونه
    6-حجم اپدیت کردن چقدره ایا اگه اپدیت بشه گارانتی میپره
    ممنون میشم اگه جوابمو بدین مخصوصا سوال 1 کو که خیلی مهمه
    اقا یکی هست جواب مارو کامل بده؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آران و بیدگل

پيش فرض

اقا یکی هست جواب مارو کامل بده؟؟؟؟
    1- يه بار تي وي را ريست فكتوري كنيد به اينترنت هم وصلش كنيد اگه آپديتي براش اومده آپديتش كنيد. اگه حل نشد مراجعه به
    2- براي ضبط بايد از هارد اكسرنال استفاده بشه. هارد به پورت usb1 وصل بشه و در نهايت با led فرمت بشه
    3- احتياط يعني اررور؟؟!
    4-خود lg يه اسكرين سيور برا ياين طور مواقعداره مگه تي وي شما نداره؟
    5- --
    6- --

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •