سمند LX مدل 85 میشه پیدا کرد
سمند اتاقش به صدا در میاد مواردی که پیدا میکنید باهاش دور بزن ببین در چه شرایطی هست
سمند LX مدل 85 میشه پیدا کرد
سمند اتاقش به صدا در میاد مواردی که پیدا میکنید باهاش دور بزن ببین در چه شرایطی هست
سلام خسته نباشین
بچه ها ببخشین من الان دو تا گزینه دارم . اولی اینکه یه دونه ماشین بخرم مثل رانا یا 206 تیپ 5 که واقعا قیمت هاشون بالا رفته این چند وقته ولی یه دونه بخرم واقعا به مشکل میخورم . هم پدرم استفاده کنه هم من واقعا سخت میشه . یا هم اینکه یه دونه 405 نو بخریم و ی 206 تیپ 2 سال 82 83 که فک کنم 12 تومن میشه گیر آورد الان . میخوام بدونم 206 ای که 10 سال از عمرش گذشته نصف عمرم تو تعمیرگاه میگذره یا نه خوب سواری میده ؟ البته میدونم باید ماشینی پیدا کنم ک تصادف نداشته باشه . به نظرتون اینکارو کنم ؟
آقا این پرایده بد جور رواعصابه .امروز میخواستم تو پمپ بنزین آتیشش بزنم خلاص بشم از دستش .لامصبا این چه اشغالیه ساختن دیگه .آخه ماشینم بوده که درباکش تا حالا 4 بار عوض بشه؟!کوفتی درباکش بازنمیشه !
دوستان وارد به نظرتون صبر کنم تا یکی دو ماه دیگه قیمتا میاد پایین یه چیز معقول بتونیم در حد همین 20 تومن بگیریم یا نه؟
Last edited by shadows_funeral; 29-03-2013 at 13:45.
دوست من
2 ماه دیگه اول تابستون میشه و قیمت ها میره بالا چون مردم برای سفر رو میارن به خرید خودرو
در حال حاضر بازار راکد هست و میشه با قیمت مناسب ماشین خرید .
Last edited by shadows_funeral; 29-03-2013 at 13:46.
برای خرید 206 باید بودجه رو ببرید تا بالای 17 میلیون تومان
خرید 405 به صرفه تر هست
ممنون از حواب سریعتون
البته میدونم اینجا جاش نیست اما اگه یه جا جوابمو بدین ممنون میشم. پرایدی که دارم 131 SX مدل 90 . الان چند فروش میره؟ بعدش تا 20 نهایت 22 بهترین ماشینی که میشه گرفت چیه؟
پراید 131 SX مدل 90 قیمت حدود 14.5 میلیون تومان
با بودجه تا 22 میلیون تومان میتونی پژو 405 مدل 89 یا 90 پیدا کنی
تندر 90 مدل 87 تیپ E1 هم شاید بتونی پیدا بکنی که سخت گیر میاد
داداش آیا با ۱۶ تومن میشه یه ۲۰۶ روپا و سرحال پیدا کرد؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
باید وقت بزاری و بگردی ببینی چه موردهایی پیدا میشن باید دقت کنی.
بله پیدا میشه
مدل 83 یا 84 امکان داره پیدا بشه اما به راحتی نه
دوستان با بودجه حدود 20 تومان چه مدلی میشه از 206 خرید؟چه تیپ2-3و6....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)