تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 421 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    راستش مسئله ای که مطرح کردید در حدی نیست که با دوتا جمله و توصیه دوستان قابل حل و رفع باشه !
    اینطور بنظرم میرسه که بهتره شما به یک مشاور و روانشناس مراجعه کنید و از اونها کمک بگیرید چون احساس میکنم نیاز به یکسری از رفتار درمانی ها وجود داشته باشه

موفق باشید

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

دوستان من هر موقع یه اتفاقی برام بیوفته مثلا پارسال زدم دسته یه پسره جر خورد مدیر مدرسه اومد گفت توضیح بده من در حین اینکه توضیح میدادم زبونم بند میومد و اشکم میومد . واقعا بده خیلی ازیت میشم .یا اینکه دارم بحث میکنم بحثه جدی اشکم میاد موقع حرف زدن یا اینکه با یکی دعوا کردم هر موقع از جلو مغازش رد میشم میترسم پاهام میلرزه و این حرفا . من چیکار باید بکنم واقعا ؟ یه راهنمایی دوستان
    جسارتا شما چند سالتونه؟

4. این کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

جسارتا شما چند سالتونه؟
    من 19 سالمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

سلام دوست خوبم
    راستش مسئله ای که مطرح کردید در حدی نیست که با دوتا جمله و توصیه دوستان قابل حل و رفع باشه !
    اینطور بنظرم میرسه که بهتره شما به یک مشاور و روانشناس مراجعه کنید و از اونها کمک بگیرید چون احساس میکنم نیاز به یکسری از رفتار درمانی ها وجود داشته باشه

موفق باشید
    من خودم هم به همبن فکر بودم که برم پیشه مشاور . مرسی ممنون

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

با همکلاسی دختر توی دانشگاه چه طور باید رفتار کرد؟؟من باهاشون سلام زیاد نمیکنم رفتن پشت سرم گفتن فلانی اصلا تو فکر خودشو و محل نمیزاره..
    نمیگم از دخترا بدم میاد ولی نمیتونم درست حسابی روابط برقرار کنم...

8. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوالی دارم، تا جاییکه میدونم خیلی ها از دروغ حسادت ...بدشون میاد، خودم بیش از هزار بار این جمله رو شنیدم که از دروغ و دورویی مردم خسته شدم اما سوال اینه اگر خسته شده پس چرا خودش دروغ میگه کلک میزنه غیبت و حسادت میکنه ؟ چون جامعه رو کسی غیر از ما نمیسازه درسته .............

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوالی دارم، تا جاییکه میدونم خیلی ها از دروغ حسادت ...بدشون میاد، خودم بیش از هزار بار این جمله رو شنیدم که از دروغ و دورویی مردم خسته شدم اما سوال اینه اگر خسته شده پس چرا خودش دروغ میگه کلک میزنه غیبت و حسادت میکنه ؟ چون جامعه رو کسی غیر از ما نمیسازه درسته .............
    راستش سوای کمال گرایی که همه دوست دارند اطرافیانشون در بهترین حالت ممکن از لحاظ صفات اخلاقی باشند، یکسری افراد هستند که چون خودشون یک صفتی رو دارند و میدونن چقدر بده دیگران رو منع میکنند مثالش طرف خودش چشم چرونه واسه همین دوست نداره خواهرش بره سر کار! چون فکر میکنه همه مثل خودش رفتار میکنن((حالا مثال بود این مورد)) ولی شخصا به این نتیجه رسیدم که این اخلاقیات زیاد هست

11. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مشکلی توی دانشگاه دارم و اون اینه که همه سعی میکنن یه جوری سر از کار من در بیارن !

هرکی میرسه میگه که نمره ی فلان درست چند شد ؟ و ...

میخواهم بدونم چطوری باید جواب کسی رو بدم وقتی که ازم در مورد نمرم سوال میپرسن و دارن تو کارم فضولی میکنن !

از یه طرف اگه بخواهم برخورد کنم خوب واسه خودم دشمن میتراشم و همه باهام بد میشن

خلاصه اینکه چجوری میتونم بپیچونم ؟!

ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مشکلی توی دانشگاه دارم و اون اینه که همه سعی میکنن یه جوری سر از کار من در بیارن !

هرکی میرسه میگه که نمره ی فلان درست چند شد ؟ و ...

میخواهم بدونم چطوری باید جواب کسی رو بدم وقتی که ازم در مورد نمرم سوال میپرسن و دارن تو کارم فضولی میکنن !

از یه طرف اگه بخواهم برخورد کنم خوب واسه خودم دشمن میتراشم و همه باهام بد میشن

خلاصه اینکه چجوری میتونم بپیچونم ؟!

ممنون
    سلام
    مثلا اگه کسی از دوستانتون درسی رو باهم داشتید وقتی جویای نمره شما شد بگید:تو چطور؟اگه جواب نده که خب شما هم خیلی راحت دلیل دارید برای جواب ندادن
    اگر هم جواب بده شما خیلی سربسته بگید منم یک چیزی توو مایه های خودت!
    یا بگید زیاد جالب نشد بعد پشتش یک ریز پشت سر استاد غر بزنید بحث عوض شه مثلا بگید استاد فلانی کلا کارش همینه رنج نمرش از فلان نمره بالاتر نمیده و ... اینجوری میفهمه که دوست ندارید نمرتون رو بگید اما بی احترامی هم نشده

14. 5 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام .دوستان باهمکلاسیهای آقاتون چطوری رفتار میکنین راجب سلام وعلیک واین چیزا ]چرابه بعضی سوالا بیتوجهی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •