تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 405 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام، ما پكيج تاچي مدل اكو داريم كه حدود 6 ماهه داره كار مي كنه و در حالت تابستاني كار ميكرد ولي چند روزيه كه فشار آب داخل سيستم پائين مي آد و مجبور شدم دوباره با بازكردن شير آب ورودي، درجه فشار آب رو به حد 1/5 بيارم. مهمتر اينكه در حالت تابستاني وقتي شير آب گرم مصرفي رو باز مي كنيم پكيچ عمل نمي كنه و روشن نمي شه و آب گرم نمي شه كه مجبور شدم پكيچ رو در حالت زمستاني بزارم تا آب گرم مصرفي داشته باشيم و با كار كردن پكيچ در حالت زمستاني افت فشار آب سيستم ديگه اتفاق نيافتاده و ثابت مونده. لطفا منو راهنمايي كنين چيكار بايد بكنم
    Last edited by alirezaakrami; 14-10-2013 at 12:12.

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

انشالا زمستان گرمی باهاش داشته باشید.
    با توجه به اینکه پکیج فرولی خریدید پیشنهاد میکنم رادیاتور پنلی فرولی بگیرید که کیفیت فو ق العاده ای داره و با پکیجتون هم سازگاری بیشتری داره و سیستم شوفاژ با این رادیاتورهاکمتر هوا میگیره. 2 تا 1.20 برای هرکدوم از اتاق خواب ها یک رادیاتور 140 برای حال و 2 تا 1.20 هم برای پذیرای.
    سلام آقاي تعمير كار عزيز. بلاخره ديروز رفتم پكيج فرولي 32000 به قيمت 2964000 را خريدم در حال حاضر در يكي از اتاق هام 21 پره رادياتور دارم . حالا مي خوام واسه دو تا خوابه ديگه كه هر كدوم 15 متره و يك حال و پذيرايي كه داراي 3 محل جهت نصب راديات هست و متراژش نزديك 60 متر ميشه راديات تهيه كنم ،‌واسه هر كدوم چندتا پره بگيرم ؟ پنلي بگيرم يا پره اي ؟
    - اتاق يك متراژ 15 متر امكان نصب يك راديات
    - اتاق دو متراژ 15 متر امكان نصب يك راديات
    - حال متراژ 20 متر امكان نصب يك راديات
    - پذيرايي متراژ 40 متر ( متصل به حال مي باشد ) امكان نصب دو راديات

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

احتمال خیلی زیاد مدار شوفاژ یکمی نشتی داره که با روشن کردن رادیاتورها و گرم شدن آب داخل رادیاتورها رسوب گرفته و دیگه نشتی نمیکنه.و فشار دیگه پایین نمیاد و روی 1.5 ثابت مونده.اما اینکه میگید در حالت تابستانی آب گرم ندارید باید با تعمیرکار تاچی تماس بگیرید تا دستگاه را چک کنه و احتمال داره فلوسویچ یا یکی از سنسورها یا خدای نکرده برد مشکل پیدا کرده باشه . که باید یکی تست بشن.
    با سلام، ما پكيج تاچي مدل اكو داريم كه حدود 6 ماهه داره كار مي كنه و در حالت تابستاني كار ميكرد ولي چند روزيه كه فشار آب داخل سيستم پائين مي آد و مجبور شدم دوباره با بازكردن شير آب ورودي، درجه فشار آب رو به حد 1/5 بيارم. مهمتر اينكه در حالت تابستاني وقتي شير آب گرم مصرفي رو باز مي كنيم پكيچ عمل نمي كنه و روشن نمي شه و آب گرم نمي شه كه مجبور شدم پكيچ رو در حالت زمستاني بزارم تا آب گرم مصرفي داشته باشيم و با كار كردن پكيچ در حالت زمستاني افت فشار آب سيستم ديگه اتفاق نيافتاده و ثابت مونده. لطفا منو راهنمايي كنين چيكار بايد بكنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

متاسفانه رادیاتورهای نصب شده در واحد شما خیلی کمه.و جای هم نیست که بتونی این رادیاتورها را با قیمت مناسب بفروشی و یا تعویضشون کنی.پیشنهاد میکنم 2 تا رادیاتور 80 سانتیمتری که در پذیرای دارید را با هم سری کنید و در کنار هم نصب کنید تا یک رادیاتور 160 سانتی متری درست کنید. و یک راداتور 140 دیگه به جای این رادیاتور نصب کنید.
    برای سری کردن رادیاتورها کارهای زیر را انجام بدید.
    یکی از رادیاتورهای 80 سانتیمتری را باز کنیدو با یک فاصله حدوداً 20 سانتیمتری در موازات رادیاتور 80 سانتی دیگه ای که روی دیواره نصب کنیدسپس با استفاده از شیلنگ کوتاه دوتا رادیاتور را از بالا و پاین به هم ااتصال بدید. اینجوری شما یک رادیاتور 160 سانتی متری دارید. برای اینکه چرخش آب تو این رادیاتور راحتر بشه ، بهتره که یکی از لوله های رفت یا برگشت را به طرف دیگر رادیاتور انتقال بدید تا سرتاسر رادیاتور همیشه داغ باشه.
    اگر باز سوالی داشتید در خدمتم .........
    اگه ممکنه طریقه سری کردن دو رادیاتور رو ساده تر بم بگید یعنی دو تا رادیاتور رو بغل هم بزارم بعد از خروجی اولی با لوله به ورودی دومی بزنم
    یه درخواست دیگه هم داشتم اگه ممکنه بگید برای این اپارتمان چقدر رادیاتور لازمه
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

جناب تعميركار من تعدادي رادياتور از قبل موجود دارم كه اگه بشه ازشون استفاده كنم هزينه كمتري را صرف كردم
    - رادياتور 17 پره 3 عدد
    - رادياتور 21 پره 1 عدد
    - رادياتور 12 پره 1 عدد
    عملاً‌مكان هاي نصب رادياتورهاي من به اين شكل است :
    3 محل رادياتور در 3 خواب
    1 محل رادياتور در حال
    2 محل رادياتور در پذيرايي
    پيشبيني خودم به اين شكا مي باشد :
    رادياتور 12 پره در خواب كوچكتر به متراژ 12 متر
    رادياتور 17 پره در خواب دوم
    رادياتور 17 پره در خواب سوم
    رادياتور 21 پره در حال (‌با توجه به متصل بودن به آشپزخانه اپن و درب ورودي ساختمان)
    رادياتور 17 پره در پذيرايي
    و نهايتا خريد يك رادياتور پنلي 1.20 فرولي جهت محل ديگر پذيرايي

حال نظر شما با اين چيدمان چيست ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با سلام و تشكر از راهنمايي شما، طبق فرموده شما با سرويس مجاز تاچي تماس گرفتم و قرار شد پرژر سويئچ پكيج را تعويض كنند تا مشگل عمل نكردن پكيج براي آب گرم مصرفي برطرف شود و شماره كارت گارانتي و تاريخ راه اندازي دستگاه را از من پرسيدند تا از شركت سفارش قطعه بدهند. در مورد افت فشار هم بايد عرض كنم كه متوجه شدم در حالت زمستاني هم وقتي پكيج به حالت استندباي ميره فشار حدود نيم درجه پائين مي آد ولي وقتي اتومات مي كنه و روشن مي شه به محض جريان يافتن سيستم، فشار آب دقيقا به وضعيت مطلوب قبلي كه بود برميگرده و درجه فشار آب دقيقا در همان 1/5 قرار ميگيره و هيچگونه پائين بودن فشار مشاهده نمي شه. دليلش به نظر شما چي ميتونه باشه؟
    /

7. این کاربر از alirezaakrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پرشر سویچ آب در واقع همون فلوسویچ که خدمت شما عرض کردم که احتمال داره مشگل داشته باشه.در مورد مشکل بالا پایین رفتن گیج فشار هم بهتره که به همون سرویس کار تاچی بگید که منبع انبساط پکیجتون را باد بزنه احتمالاً شارژ بادش خالی شده.
    با سلام و تشكر از راهنمايي شما، طبق فرموده شما با سرويس مجاز تاچي تماس گرفتم و قرار شد پرژر سويئچ پكيج را تعويض كنند تا مشگل عمل نكردن پكيج براي آب گرم مصرفي برطرف شود و شماره كارت گارانتي و تاريخ راه اندازي دستگاه را از من پرسيدند تا از شركت سفارش قطعه بدهند. در مورد افت فشار هم بايد عرض كنم كه متوجه شدم در حالت زمستاني هم وقتي پكيج به حالت استندباي ميره فشار حدود نيم درجه پائين مي آد ولي وقتي اتومات مي كنه و روشن مي شه به محض جريان يافتن سيستم، فشار آب دقيقا به وضعيت مطلوب قبلي كه بود برميگرده و درجه فشار آب دقيقا در همان 1/5 قرار ميگيره و هيچگونه پائين بودن فشار مشاهده نمي شه. دليلش به نظر شما چي ميتونه باشه؟
    /

9. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فکر خوبیه و به نظرم که تقسیم بندی شما درست باشه. فقط اگر این رادیاتورها دست دوم باشه قبل از نصب حتماً داخل تمام رادیاتورها را کاملاً بشورید تا رسوبات داخلش پاک بشه.
    جناب تعميركار من تعدادي رادياتور از قبل موجود دارم كه اگه بشه ازشون استفاده كنم هزينه كمتري را صرف كردم
    - رادياتور 17 پره 3 عدد
    - رادياتور 21 پره 1 عدد
    - رادياتور 12 پره 1 عدد
    عملاً‌مكان هاي نصب رادياتورهاي من به اين شكل است :
    3 محل رادياتور در 3 خواب
    1 محل رادياتور در حال
    2 محل رادياتور در پذيرايي
    پيشبيني خودم به اين شكا مي باشد :
    رادياتور 12 پره در خواب كوچكتر به متراژ 12 متر
    رادياتور 17 پره در خواب دوم
    رادياتور 17 پره در خواب سوم
    رادياتور 21 پره در حال (‌با توجه به متصل بودن به آشپزخانه اپن و درب ورودي ساختمان)
    رادياتور 17 پره در پذيرايي
    و نهايتا خريد يك رادياتور پنلي 1.20 فرولي جهت محل ديگر پذيرايي

حال نظر شما با اين چيدمان چيست ؟
    Last edited by tamirkar1; 16-10-2013 at 00:31.

11. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بله 2 تا رادیاتور را بغل هم بذارید از 2 تا خروجی های اولی که روی دیوار نصب شده با لوله یا شیلنگ به ورودی های رادیاتور دوم وصل کنید. انتهای رادیاتور دوم هم که درپوش و محل هوا گیری نصب شده . به همین سادگی.
    اگه ممکنه طریقه سری کردن دو رادیاتور رو ساده تر بم بگید یعنی دو تا رادیاتور رو بغل هم بزارم بعد از خروجی اولی با لوله به ورودی دومی بزنم
    یه درخواست دیگه هم داشتم اگه ممکنه بگید برای این اپارتمان چقدر رادیاتور لازمه
    با تشکر

13. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

جناب تعميركار منظورتون از شستن رادياتورها شستن داخلش است؟ چطور انجام بدم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •