تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 146 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 1460

نام تاپيک: Samsung Galaxy Nexus » دومین همکاری مشترک گوگل و سامسونگ ، با آندروید 4.2

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون از شما دو دوست عزیز که پاسخ دادید.راستش زمان زیادی ندارم که بخوام صبر کنم برای Nexus 4 و همونطور که میدونید هم وقتی بیاد با قیمت های نجومی عرضه میشه در ابتدا!در مورد 4X هم زیاد خوشم نیومد.این S III صفحش زیادی بزرگ نیست؟ دوستان کسی تا حالا از دوربین دوم Galaxy Nexus استفاده کرده؟کیفیتش چطور بوده؟راستش این یه فاکتور خیلی مهم برای من هست چون تا یکماه آینده من دارم میرم استرالیا و میخوام از اون برای ارتباط با خانواده استفاده کنم. Nexus تا سه سال آینده گوشی هست که جوابگو باشه؟ اگه مدل های دیگه هم مد نظر دارید پیشنهاد بدید شاید تظرم عوض شد.

ممنون از همه
    عزیز بهتر نیست از همون استرالیا خرید کنید؟! احتمالا قیمت مناسب تر در میاد.
    دوربین دوم نکسس هم نسبت به گوشی های توی بازار خیلی خوبه و من خیلی از دوربین دومش راضی بودم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

عزیز بهتر نیست از همون استرالیا خرید کنید؟! احتمالا قیمت مناسب تر در میاد.
    دوربین دوم نکسس هم نسبت به گوشی های توی بازار خیلی خوبه و من خیلی از دوربین دومش راضی بودم.
    ممنون به خاطر پاسختون نه تصمیم گرفتم که خرید هامو اینجا انجام بدم.پاسخ بقیه سوالات رو ندادید...!

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    بچه ها من ٤.٢.١ دارم. خيييلي باگ داره و كنده!

واسه شمام همينطوريه؟ پايداريش خيلي كم شده.

Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام.
    بچه ها من ٤.٢.١ دارم. خيييلي باگ داره و كنده!

واسه شمام همينطوريه؟ پايداريش خيلي كم شده.

Sent from my Google Galaxy Nexus using Tapatalk 2.4
    منم به نظرم میاد 4.1.2 سریعتر بود

5. این کاربر از ha789di بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون به خاطر پاسختون نه تصمیم گرفتم که خرید هامو اینجا انجام بدم.پاسخ بقیه سوالات رو ندادید...!
    صفحه S3 اونقدرا بزرگتر از نکسس نیست. ولی خوب من هیچکدومشون رو سایز ایده آلی نمیدونم (به شخصه) چون تسلط دست روی صفحه پایینه. هرچند بزرگ بودن صفحه مزایای زیادی هم داره!
    در رابطه با اینکه نکسس تا ۳ سال دیگه جواب بده جوابم خیر هست. تا سال دیگه راحت جواب میده و تا ۲ سال دیگه هم میتونه جواب بده. ولی تا ۳ سال امیدی نیست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ممنون ازت پارسا جان نظرتون در مورد آیفون چیه؟ نمیدونم مقایسه ی درستی هست یا نه ولی اگه بخوام یه خورده بیشتر هزینه کنم و آیفون 4S بگیرم ارزش داره؟آیفون 5 که هیچی تنها مشکل من با آیفون صفحه ی 3.5 اینچی هست و محدودیت های IOS فکر میکنم آندروید باید آزادتر باشه!
    بین Galaxy Nexus و S III کدوم رو پیشنهاد میدید؟ممنون میشم دلیل هم بیارید!

بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون ازت پارسا جان نظرتون در مورد آیفون چیه؟ نمیدونم مقایسه ی درستی هست یا نه ولی اگه بخوام یه خورده بیشتر هزینه کنم و آیفون 4S بگیرم ارزش داره؟آیفون 5 که هیچی تنها مشکل من با آیفون صفحه ی 3.5 اینچی هست و محدودیت های IOS فکر میکنم آندروید باید آزادتر باشه!
    بین Galaxy Nexus و S III کدوم رو پیشنهاد میدید؟ممنون میشم دلیل هم بیارید!

بازم ممنون
    من خودم این هفته 4S میخوام بگیرم پس نظرم مشخصه.
    بستگی داره خودتون کدوم رو بیشتر بپسندین. Ease of Access آیفون از نظر من بالاتره که مهم ترین ملاک هم هست واسه من.
    بین نکسس و S3 هم اگه مشکلی با تعویض گوشی ندارین من نکسس رو پیشنهاد میکنم. ولی اگه میخواین چند سال نگهش دارین S3 بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

میتونم بپرسم چرا میخواید 4S بگیرید؟ برای تنوع هست و یا کمبودی رو تو Nexus دیدید؟ یعنی به نظر شما ارزش هزینه کردن بیشتر و خریدن آیفون رو داره؟
    و از همه مهمتر صفحه ی 3.5 اینچی اون آزار دهنده نیست؟!!

10. این کاربر از خوشبین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اخه قربونت برم انتخاب بین s3 رو نکسوس و 4s که دیگه مشاوره نمیخاد.
    شک نکن s3 بهتره فقط باید کاور یا گارد حتما براش بگیری که اگه افتاد مشکلی پیش نیاد.
    مزایای s3
    کیفیت تصویر عالی(اصلا قابل قیاس با 4s نیست شک نکنید)
    صفحه نمایش بزرگ (خوراکه فیلمه مخصوصا که زیرنویس srt پشتیبانی میکنه)
    کیفیت دوربین عالی
    سخت افزار عالی
    سیستم عامل خوب و ساپورت خوب و بدون محدودیت.

شما با wifi direct که s3 داره میتونید با سرعت 15 برابر بلوتوث فایل به گوشی های دیگه انتقال بدین یعنی فیلم که با بلوتوث حدود 1 ساعت طول میکشه با wifi direct تو 5-6 دقیفه میشه فرستاد چیزی که تو 4s و حتی 5 هم باید خوابش رو ببینید

12. این کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میتونم بپرسم چرا میخواید 4S بگیرید؟ برای تنوع هست و یا کمبودی رو تو Nexus دیدید؟ یعنی به نظر شما ارزش هزینه کردن بیشتر و خریدن آیفون رو داره؟<br>
    و از همه مهمتر صفحه ی 3.5 اینچی اون آزار دهنده نیست؟!!
    <br>بستگی به استفادتون داره. واضحه که شما توی اندروید دستکاری (به اصطلاح خودمونی انگولک ) های زیادی رو میتونین بوجود بیارین. چیزای زیادی وجود داره که جالب به نظر بیاد. تا ۱ سال پیش اینجور چیزا واسه ی من خیلی مهم بود ولی الان نه. الان فقط میخوام یه چیزی باشه که کاری رو که میخوام به ساده ترین شکل ممکن انجام بده. از باگ های اندروید و پیچیدگی هاش تقریبا خسته شدم. با اکثر گوشی های مطرح اندرویدی کار کردم ولی هیچکدومشون اون راحتی استفاده ای که توی آیفون دیدم رو نداشتن. البته مسائل مربوط به شخصی سازی اندروید هم جالبه. روی همین نکسس مثلا تمام امکانات اس۳ رو داشتم من. ولی بعد یه مدت جذابیتشونو از دست میدن. درباره ی صفحه هم مسلما ۴ اینچ آیفون ۵ رو ترجیح میدم ولی خوب پول آیفون ۵ نیست. صفحه ی نکسس هم بعد ۴ ماه استفاده دیگه اون اندازه ای که اول ها که خریدمش واسم جالب نبود. مسلمه وبگردی و فیلم دیدن توی اون صفحه خیلی جالبه ولی خوب شما بخواین دکمه هوم رو بزنید و نوتیفیکشن بار رو بکشین پایین روی صفحه ی ۴.۶۵ اینچ یه مقداری سخته. <br>اینجور انتخاب ها سلیقه ایه. یکی از انگولک کردن گوشی خوشش میاد و یکی فقط میخواد همه چی ساده و دم دست باشه. شخص اول میره سراغ اندروید و شخص دوم میره سراغ آیفون. بستگی داره خودتون جز کدوم دسته باشین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •