شما کاملا تصورت از سخت افزار و لگ و اینا اشتباهه دوست عزیز![]()
شما کاملا تصورت از سخت افزار و لگ و اینا اشتباهه دوست عزیز![]()
کسی اسوس تبلت با داک خریده ؟
میخواستم دقیقا بدونم کار این داک چیه مثلا مثه با وجود 2 تا پورت usb مثه مینی لب تاپ میشه یا نه ؟
transformer pad tf300 بهتر از سامسونگ 8.9 هستش ولی نه به اندازه 500 تومان هزینه بیشتر
نمیدونم 500 تومن رو از کجا آوردید قیمت سامسونگ 8.9 سیمکارت خور 32 گیگ توی بازار حدود 1100 هست و ایسوس tf300 سیمکارت خور 32gb حدود 1200 هست. مدل بدون سیمکارتشم که 950 تومنه،
همچنین گلکسی تب 2 سامسونگ مدل 10 اینچی سیمکارت خور 32 گیگ 1250 هست، که بنده هرجور حساب میکنم مدل ایسوس از همه نظر نسبت به مدلهای سامسونگ سرتره و قیمت بهتری داره، حالا علاقه تون رو به مدل قدیمی سامسونگ متوجه نمیشم!!!! سامسونگ هم میخواهید گلکس تب 2 انتخاب بهتری میتونه باشه
منبع قیمتم سایت آل دیجیتال هستش
البته مدل های متفاوتی رو مقایسه کردم.
مدل 16 گیگ تب 8.9 سیمکارت خور قیمت 924 تومان رو داره
و مدلی که معرفی کردین از ایسوس (کمترین مدلی که سیمکارت خور هستش یعنی 32 گیگ) 1390 تومان هستش
در هر صورت هیچ نعصب خاصی روی برندی ندارم خصوصا سامسونگ که با تجربه هایی که ازش دارم میدونم نصف کارایی ای رو که ادعا میکنه روی مدل هاش داره.
مشکل اینه که مدل 8 اینچ به بالا که قیمت مناسب(زیر یک تومان) باشه و سیمکارت خور هم باشه غیر از این مدل پیدا نکردم.
این مدل با داک هست احتمالا که 1390 قیمت خورده، یه سری به سایت دی جی آنلاین بزنید اونجا قیمت انواع تبلت به روز شده هست، اگه گوشی موبایلتون وای فای داره و تا 1 تومن هم میخواهید هزینه کنید به نظر من برید سراغ همین مدل ایسوس بدون سیمکارت برید و برای اینترنت از طریق اتصال وای فای تبلت به گوشی استفاده کنید
nexus 7 سیمکارت خور مثل اینکه قراره تا دو سه هفته دیگه وارد بازار بشه
اگر خوش قیمت باشه گزینه بدی نیست
به نظر من الان به جای خرید تبلت نکسوس7 می توان تبلت 7.7 16 گیگ سامسونگ را بخرید. با قیمت 1 میلیون یکم بیشتر!
اگر مدل 16 گیگابایتی نکسوس را 700 هزار تلقی کنیم
شما می توانید با هزینه کردن 300 هزار تومان بیشتر از سیمکارت و اسلات micro SD و خروجی HDMI و دوربین 3.2 مگاپیکسلی (وجودش بهتر از نبودش است) بهره مند شوید.
از نظر پردازنده هم تقریبا دو مدل مشابه هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)