تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 475 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقيقا راس ميگيد چون خودم الان گلكسي تب 10 اينچي سامسونگ رو دارم اما از همون روزه اول به اشتباهي كه كردمو اي پد نخريدم پي بردم . تبلت هاي سامسونگ بر عكس گوشي هاش پردازنده هاي ضعيفي داره و اصلا جوابگوي يك تبلت 10 اينچي نيست. هنگ كردن و باگ هم فراوان . لمس هم عالي نيست.
    تو فكر transformer pad هستم چون از لب تاپ هاي ايسوس كه كاركردم باهاش و خودم دارم و همينطور تمام قطعاتي كه از اين برند گرفتم مانند دي وي دي رايتر مطمدنم برند خيلي خوبيه و قابل اعتماد چون تا حالا با اين برند به مشكل نخوردم.
    مرسي
    شما کاملا تصورت از سخت افزار و لگ و اینا اشتباهه دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

کسی اسوس تبلت با داک خریده ؟
    میخواستم دقیقا بدونم کار این داک چیه مثلا مثه با وجود 2 تا پورت usb مثه مینی لب تاپ میشه یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه parsbin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

به نظر من در زمینه تبلتهای اندروید خرید تبلت های سامسونگ اشتباه محضه، مسلما تبلت با گوشی فرق میکنه و انتظاری که میره با توجه به هزینه ای که برای یه تبلت میکنیم اینه که حداقل، سیستم عاملش بلافاصله قابلیت بروزرسانی داشته باشه، سامسونگ نشون داده که در این زمینه پس از اینکه محصولاتش قدیمی میشن و محصولات جدید میاد پشتیبانی ضعیفی در زمینه آپدیت اندروید داره (برخلاف اپل) . فکر میکنم این سامسونگ 8.9 هنوز که هنوزه آپدیت 4 براش نیومده، به هر حال به نظر من اگه نکسوس 7 نمیخواهید برید سراغ محصولات ایسوس که فکر میکنم transformer pad tf300 گزینه خوبی باشه سری سیمکارت خورش هم در بازار هست و 32 گیگ هم حافظه داره
    transformer pad tf300 بهتر از سامسونگ 8.9 هستش ولی نه به اندازه 500 تومان هزینه بیشتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه alirezawater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

transformer pad tf300 بهتر از سامسونگ 8.9 هستش ولی نه به اندازه 500 تومان هزینه بیشتر
    نمیدونم 500 تومن رو از کجا آوردید قیمت سامسونگ 8.9 سیمکارت خور 32 گیگ توی بازار حدود 1100 هست و ایسوس tf300 سیمکارت خور 32gb حدود 1200 هست. مدل بدون سیمکارتشم که 950 تومنه،
    همچنین گلکسی تب 2 سامسونگ مدل 10 اینچی سیمکارت خور 32 گیگ 1250 هست، که بنده هرجور حساب میکنم مدل ایسوس از همه نظر نسبت به مدلهای سامسونگ سرتره و قیمت بهتری داره، حالا علاقه تون رو به مدل قدیمی سامسونگ متوجه نمیشم!!!! سامسونگ هم میخواهید گلکس تب 2 انتخاب بهتری میتونه باشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نمیدونم 500 تومن رو از کجا آوردید قیمت سامسونگ 8.9 سیمکارت خور 32 گیگ توی بازار حدود 1100 هست و ایسوس tf300 سیمکارت خور 32gb حدود 1200 هست. مدل بدون سیمکارتشم که 950 تومنه،
    همچنین گلکسی تب 2 سامسونگ مدل 10 اینچی سیمکارت خور 32 گیگ 1250 هست، که بنده هرجور حساب میکنم مدل ایسوس از همه نظر نسبت به مدلهای سامسونگ سرتره و قیمت بهتری داره، حالا علاقه تون رو به مدل قدیمی سامسونگ متوجه نمیشم!!!! سامسونگ هم میخواهید گلکس تب 2 انتخاب بهتری میتونه باشه
    منبع قیمتم سایت آل دیجیتال هستش
    البته مدل های متفاوتی رو مقایسه کردم.
    مدل 16 گیگ تب 8.9 سیمکارت خور قیمت 924 تومان رو داره
    و مدلی که معرفی کردین از ایسوس (کمترین مدلی که سیمکارت خور هستش یعنی 32 گیگ) 1390 تومان هستش
    در هر صورت هیچ نعصب خاصی روی برندی ندارم خصوصا سامسونگ که با تجربه هایی که ازش دارم میدونم نصف کارایی ای رو که ادعا میکنه روی مدل هاش داره.

مشکل اینه که مدل 8 اینچ به بالا که قیمت مناسب(زیر یک تومان) باشه و سیمکارت خور هم باشه غیر از این مدل پیدا نکردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه alirezawater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منبع قیمتم سایت آل دیجیتال هستش
    البته مدل های متفاوتی رو مقایسه کردم.
    مدل 16 گیگ تب 8.9 سیمکارت خور قیمت 924 تومان رو داره
    و مدلی که معرفی کردین از ایسوس (کمترین مدلی که سیمکارت خور هستش یعنی 32 گیگ) 1390 تومان هستش
    در هر صورت هیچ نعصب خاصی روی برندی ندارم خصوصا سامسونگ که با تجربه هایی که ازش دارم میدونم نصف کارایی ای رو که ادعا میکنه روی مدل هاش داره.

مشکل اینه که مدل 8 اینچ به بالا که قیمت مناسب(زیر یک تومان) باشه و سیمکارت خور هم باشه غیر از این مدل پیدا نکردم.
    این مدل با داک هست احتمالا که 1390 قیمت خورده، یه سری به سایت دی جی آنلاین بزنید اونجا قیمت انواع تبلت به روز شده هست، اگه گوشی موبایلتون وای فای داره و تا 1 تومن هم میخواهید هزینه کنید به نظر من برید سراغ همین مدل ایسوس بدون سیمکارت برید و برای اینترنت از طریق اتصال وای فای تبلت به گوشی استفاده کنید

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان الان قیمت SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1 چنده؟؟؟

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

1400قیمت 16 gig

9. 2 کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

nexus 7 سیمکارت خور مثل اینکه قراره تا دو سه هفته دیگه وارد بازار بشه
    اگر خوش قیمت باشه گزینه بدی نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

به نظر من الان به جای خرید تبلت نکسوس7 می توان تبلت 7.7 16 گیگ سامسونگ را بخرید. با قیمت 1 میلیون یکم بیشتر!

اگر مدل 16 گیگابایتی نکسوس را 700 هزار تلقی کنیم
    شما می توانید با هزینه کردن 300 هزار تومان بیشتر از سیمکارت و اسلات micro SD و خروجی HDMI و دوربین 3.2 مگاپیکسلی (وجودش بهتر از نبودش است) بهره مند شوید.
    از نظر پردازنده هم تقریبا دو مدل مشابه هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •