تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 138 از 461 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من مشکلی ندارم از بابت هزینه ؛ اینا ساختمان نمایندگیشون رو از خود ما اجاره کردن پارسال هم که ثبت نام کردم ازم پول نگرفت مدیرشون . مشکل اینه که قلمچی هدفش از این کار تیغ زدن بچه هاست . من با این مشکل دارم نه با هزینه بالا . اگه هزینه 2 ملیون تونم هم باشه و قلمچی به خاطر خدمت بیشتر به داوطلبا این پول رو بخواد من میدم .
    کاری که در مورد کتاب ها کردن کاملا تابلوئه که برای تیغ زنیه و هیچ کسی هم جرات نداره از این کار قلمچی دفاع کنه چون همه میدونن که هم کتاب های کانون فط به درد کاغذ توالت و ساندویچ و شیشه پاک کنی و ... میخورن و هم این که کتاب هاشون رو دستشون مونده و فردا پس فردا که کنکور حذف شد باید هزینه بازیافت کاغذ بدن ؛ به همین خاطر اومدن فروش کتاب رو اجباری کردن .
    این یعنی تیغ زنی و مبلغ این تیغ زنی تقریبا با 60 درصدکل هزینه گزینه دو برابره
    حتی اگه کتاب هاشون کیفیتشون از مبتکران و خیلی سبز هم بیشتر باشه باز هم حق ندارن اجباری بفروشن . میزان رای داوطلبان است نه زور و قدرت موسسه مربوطه !
    همه گفتن منم بگم دیگه

1- اصل کار سر سوالات کانونه
    تا یکی دو سال پیش گزینه 2 خودش رو می کشت که سوالات ما 75% مشابه کنکوره (شاید الان هم بگه)
    تازه وقتی به ریز درصدها هم نگاه میکردی تو رشته تجربی و ریاضی بالای 80-85% تشابه بود و دلیل اینکه میانگینش شده بود 75 ، درس هایی مثل تاریخ و جغرافی رشته انسانی بود
    همه هم میدونن که میانگین 60 تو رشته ریاضی یعنی 3رقمی منطقه 1

حالا سوال من از کنکوریها اینه که چرا یکسال خودتون روبا آزمونهای مختلف این موسسه و اون یکی الاف میکنید؟
    چرا تو جمع بندی سوالات کنکورهای قبل رو میزنید؟
    خب فقط کافیه که تو ماه آخر سوالات گزینه 2 رو حل کنید!
    تازه برای اطمینان سوالات سال قبل رو هم بگیرید و هر کدوم رو 2-3 بار حل کنید که اگر هم نفهمیدین لااقل حفظ بشید!
    اون وقت در حالت بدبینانش هم با درصد 60-70 تو بهترین دانشگاهها قبول میشین

ولی واقعا این کار شدنیه؟
    اگه میشه بسم الله این شما و این هم گزینه 2 ( میدونید که مهمترین ویژگی گزینه 2 همین سوالاتشه که همیشه رو اونا مانور میده)

سوالات یک آزمون آرمایشی آخرین فاکتوریه که اهمیت داره (حداقل افرادی که یه بار کنکور دادن اینو میدونن)
    تنها چیزی که اهمیت داره اینه که سوالات به حدی آسون نباشه که تعداد زیادی از شرکت کننده ها بتونن به همه سوالات جواب بدن
    در درجه بعد هم باید به نحوی طرح بشه که بعضی سوالات آسون بعضی متوسط و تعدادی هم سخت باشند
    چرا؟ چون تو آزمونهای به سبک کنکور درصد اهمیتی نداره و تراز ملاکه و اگر سوالات طوری طرح بشن که هر کس به میزان تواناییش بتونه درصد کسب کنه هدف اصلی آزمون برقرار شده

حالا این وسط کانون سوالات آسونش زیاده و گزینه 2 سوالات سختش در حالی که کنکور معمولا سوالات متوسطش زیاده! و این موضوع هم اصلا اهمیتی نداره چون اگه سوالات مهم بود همون طور که گفتم دیگه نیازی به این همه دعوا نبود میتونید همون سوالات مشابه رو بخونید و نتیجه بگیرید
    تنها مشکل سوالات کانون در این موضوع بحث سوالات دینی هست که تعداد زیادی معمولا این درس رو صد میزنن که البته اگه بودجه بندی کمی رو که تو یه آزمون هست رو در نظر بگیریم این هم قابل توجیه هست

2- کتاب های کانون:
    همین کتاب های بی ارزشی که میگید
    کتاب های دوسالانه بهترین منبع برای امتحان نهایی و به طور کلی امتحانات تشریحی و بالا بردن معدله
    کتاب های آبی بهترین منبع برای کسانی هست که تازه تست زدن رو شروع میکنند ( دانش آموزان سوم و یا کنکوریهایی که ضعیف تر هستند)
    البته در کل کتاب های کانون به پای دیگر انتشارات نمیرسن و این کتاب اجباری هم کار اشتباهی هست
    گرچه مطمئنا اونا هم این کار برای فروش کتاب های خودشون و از دست ندادن این بازار انجام دادن
    به هر حال اینجا ایرانه و فقط اسم ایرانی و مسلمون رو ماها هست هر کس به فکر خودشه

3- گزینه جوان: سال دوم و سوم دبیرستان بیش از 90% قسمت های این برنامه رو دیدم
    برخلاف اون چیزی که به چشم میاد بیش از حد تبلیغی هست
    اول، در زمان خرداد ماه یعنی ماهی که مهمترین زمان برای یه داوطلب ورود به دانشگاهه این برنامه فقط به دانش آموزان سوم اختصاص داره
    چرا؟ چون دیگه نمی تونه از کنکوری های همون سال پولی بگیره و باید روی منابع جدید سرمایه گذاری کنه!
    دوم، در برنامه هایی که مشاور در اون ها حضور داره صحبت هایی میشه ( که صد البته درست و به جا هستن) و در آخر برنامه با بیان برنامه گزینه 2 نتیجه گیری میشه که این آزمون بهترینه و به طور کامل مورد توجه مشاوران و... هست
    سوم، این برنامه کلا در مقابل فرصت برابر هیچی برا گفتن نداره ( دوست دارم بی طرفانه برای مدتی مثلا یک ماه هر دو برنامه رو ببینید) و حرفاش کاملا تکراری هست چون دو سال برنامه رو دیدم میگم

4- لطفا سوابق رو بررسی کنید
    درسته که کانون هم کارهای کثیفی انجام میده و مثلا کسی رو که فقط یه بار اونم تو آزمون های آزمایشی چند هفته مونده به کنکور میاد کانون شرکت میکنه کانونی نشون میده ولی حداقل تعداد یک رقمی ها و دو رقمیها و سه رقمیهایی که حداقل یک سال تو کانون بودن رو با گزینه 2 مقایسه کنید
    ضمنا نگید که اینا از طرف مدرسه به زور شرکت کردن چون نمیشه تعیین کرد که واقعا این طور بوده یا نه
    نمیشه تعیین کرد گزینه 2 هم همین کار رو میکنه یا نه
    حداقل اگه اون دو تا رو بشه تعیین کرد بازم شما نمی تونید تعیین کنید فلانی که رتبه دو رقمی شد و تو کانون به خاطر ثبت نام از طرف مدرسه شرکت میکرد از کانون راضی نبوده و یا تو آزمون دیگه ای هم شرکت میکرده!

5- یه پیشنهاد: اگه به دنبال سوالات تاپ و مفهومی هستید من آزمون مرآت رو بهتون پیشنهاد میدم
    طراحان این آزمون دبیران مدارس انرژی اتمی ( که هر سال یکی دو تا یه رقمی میارن) و در واقع بهترین دبیران کشور هستن که سوالاتشون به معنای واقعی کلمه مفهومی هست بیشتر طراحان کتاب های نشر الگو هم هستن
    سوالات آزمون مرآت شباهتی رو که آزمونهایی مثل گزینه 2 یا گاج ادعاشون رو دارن با کنکور نداره ولی کسی که سوالات مرآت رو بفهمه و حل کنه دلیلی نداره که سوالات کنکور رو هم حل نکنه چون وقتی شما درس رو یاد بگیرید و به تکنینک های تست زنی هم آشنا باشید مطمئنا در کنکور به نتیجه دلخواه میرسید

ویرایش:
    چون دیدم بحث پولکی بودن هم مطرحه به نقل از خود سایت کانون میگم که این بنیاد تا به حال نزدیک به 6 میلیارد تومن خرج ساختن مدرسه و کتابخونه کرده که واقعا ایول داره ( حالا بورسیه هاش به کنار)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    +

یک خبر کنکوری از سایت کانون

زمان برگزاري کنکور 91 اعلام شد

رئيس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به زمان ثبت‌نام کنکور سراسري سال 91 و زمان دقيق برگزاري آزمون گفت: ثبت‌نام داوطلبان کنکور سراسري سال 91 از روز 16 آذرماه سال 90 آغاز مي‌شود و همچون سال گذشته ثبت‌نام به صورت اينترنتي خواهد بود.

به گزارش مهر،‏ دکتر محمدحسين سرورالدين افزود: آزمون سراسري سال 91 در روزهاي 8، 9 و 10 تيرماه سال 91 برگزار مي‌شود.

وي درباره تغييرات احتمالي درباره وزن سوابق تحصيلي در کنکور سراسري سال 91 گفت: تصميم‌گيري درباره وزن سوابق تحصيلي کنکور 91، در اختيار کارگروه ماده 4 است که اين کارگروه هنوز جلسه جديدي را تشکيل نداده است.

سرورالدين اظهار داشت: بر اساس تصميمي که براي کنکور سال 90 اتخاذ شده بود وزن سوابق تحصيلي در کنکور 25 درصد و با تاثير مثبت بود که هنوز براي سال 91 تغيير خاصي اعلام نشده است.

رئيس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: انتظار مي‌رود که تغييراتي در اين حوزه داشته باشيم اما تا زمان برگزاري جلسه کارگروه ماده 4 کنکور تغييري اعلام نمي‌شود.

وي يادآور شد: هيچ جاي نگراني براي داوطلبان نيست و در صورت اعلام هر نوع تغييري به موقع به اطلاع داوطلبان کنکور سراسري سال 91 مي‌رسد.
    Last edited by Reza31001; 17-10-2011 at 12:38.

2. 4 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سوالات یک آزمون آرمایشی آخرین فاکتوریه که اهمیت داره (حداقل افرادی که یه بار کنکور دادن اینو میدونن)
    میتونستم بگم که شما اول برو تکلیفت رو با خودت مشخص کن بعدا بیا نظر بده ولی دیدم اینطوری بی احترامی میشه و خواستم جوابت رو بدم
    حالا ممکنه بعدا بیای و این رو تفسیر کنی و بگی منظورت یه چیز دیگه بوده ولی مشخصه که منظورت چی بوده

2- کتاب های کانون:
    همین کتاب های بی ارزشی که میگید
    کتاب های دوسالانه بهترین منبع برای امتحان نهایی و به طور کلی امتحانات تشریحی و بالا بردن معدله
    کتاب های آبی بهترین منبع برای کسانی هست که تازه تست زدن رو شروع میکنند ( دانش آموزان سوم و یا کنکوریهایی که ضعیف تر هستند)
    البته در کل کتاب های کانون به پای دیگر انتشارات نمیرسن و این کتاب اجباری هم کار اشتباهی هست
    گرچه مطمئنا اونا هم این کار برای فروش کتاب های خودشون و از دست ندادن این بازار انجام دادن
    به هر حال اینجا ایرانه و فقط اسم ایرانی و مسلمون رو ماها هست هر کس به فکر خودشه
    شما اصلا برداشت صحیحی از کتاب کمک اموزشی ندارین . کتاب های آبی قلمچی کجاشون بهترین منبع برای کسیه که تازه داره تست میزنه ؟ یعنی مثلا فیزیکشون از رمزینه بهتره ؟ شما اصلا فیزیک 3 رمزینه و آبی کانون رو مقایسه کردین ؟ کتاب های آبی قلمچی اتفاقا اگه فط به یه درد بخورن اون هم مروره نه برای کسی که داره تازه شروع میکنه تست زدن .

تا یکی دو سال پیش گزینه 2 خودش رو می کشت که سوالات ما 75% مشابه کنکوره (شاید الان هم بگه)
    تازه وقتی به ریز درصدها هم نگاه میکردی تو رشته تجربی و ریاضی بالای 80-85% تشابه بود و دلیل اینکه میانگینش شده بود 75 ، درس هایی مثل تاریخ و جغرافی رشته انسانی بود
    همه هم میدونن که میانگین 60 تو رشته ریاضی یعنی 3رقمی منطقه 1
    خب وقتی دارین از چیز صحبت میکنین که هیچ اطلاعاتی ازش ندارین همین میشه دیگه
    اولا گزینه 2 نگفته 75 درصد ، گفته 84 درصد . ثانیا این مطلبی هم که میفرمایین باد هواست و شما خبر ندارین از این که درس ها و سوال های همه آزمون ها یکی یکی توی یه دفترچه مقایسه شدن و به داوطلبا داده شدن . سوالای همه درس های همه رشته ها با هم مقایسه شدن و دروس انسانی ربطی به ریاضی و تجربی ندارن .

حالا سوال من از کنکوریها اینه که چرا یکسال خودتون روبا آزمونهای مختلف این موسسه و اون یکی الاف میکنید؟
    چرا تو جمع بندی سوالات کنکورهای قبل رو میزنید؟
    خب فقط کافیه که تو ماه آخر سوالات گزینه 2 رو حل کنید!
    تازه برای اطمینان سوالات سال قبل رو هم بگیرید و هر کدوم رو 2-3 بار حل کنید که اگر هم نفهمیدین لااقل حفظ بشید!
    اون وقت در حالت بدبینانش هم با درصد 60-70 تو بهترین دانشگاهها قبول میشین
    شما اصلا پرت هستی از موضوع ؛ حرف خودت رو داری نقض میکنی
    اول میگی اصل کار سوال هست حالا میگی سوال رو بزارین همون 2 ماه اخر حل کنین !!
    در ضمن ؛ این موضوع رو اصلا متوجه نشدی شما :

سوال های آزمون های گزینه دو با سوالات کنکور بعد از اون تشابه پیدا میکنن نه کنکور قبل از اون ! با فونت درشت نوشتم که اگه کسی مشکلی داره راحت تر بخونه و نگه که سوالای سال های قبل هستن ! توی هر آزمون گزینه 2 یکی دوتا سوال برای هر درس هستن که مشابه کنکور سال قبلن و اگه سوالات قلمچی رو مقایسه کنین میبینین علاوه بر سوالای مشابه کنکور های قبل ؛ سوالات عینا تکرار شده از کتاب های کانون وجود داره اون هم به وفور ! پس در این مورد نمیشه به گزینه دو انتقادی گرفت . تازه گزینه دو اگه چیزی رو تکرار میکنه سوالاتی هستن که قبلا در کنکور ها به دفعات تکرار شدن نه سوالات مهمل کتاب های کانون .
    4- لطفا سوابق رو بررسی کنید
    درسته که کانون هم کارهای کثیفی انجام میده و مثلا کسی رو که فقط یه بار اونم تو آزمون های آزمایشی چند هفته مونده به کنکور میاد کانون شرکت میکنه کانونی نشون میده ولی حداقل تعداد یک رقمی ها و دو رقمیها و سه رقمیهایی که حداقل یک سال تو کانون بودن رو با گزینه 2 مقایسه کنید
    ضمنا نگید که اینا از طرف مدرسه به زور شرکت کردن چون نمیشه تعیین کرد که واقعا این طور بوده یا نه
    نمیشه تعیین کرد گزینه 2 هم همین کار رو میکنه یا نه
    حداقل اگه اون دو تا رو بشه تعیین کرد بازم شما نمی تونید تعیین کنید فلانی که رتبه دو رقمی شد و تو کانون به خاطر ثبت نام از طرف مدرسه شرکت میکرد از کانون راضی نبوده و یا تو آزمون دیگه ای هم شرکت میکرده!
    برای شما که اطلاعات صحیحی در این مورد ندارین شاید اینطور باشه ولی برای کسایی که اطلاعات دقیق دارن کاملا مشهود هست که بسیاری از مدارس تاپ کشور توسط قلمچی با تخفیف های بالای 90درصد یا به صورت رایگان ثبت نام شدن . من فقط آمار شهر خودم رو بدم که تا سال قبل به مدت 2 سال مدارس نمونه دولتی و سما پسرانه اینطور بودن و پسر عمه خودم که اسمش روی بیلبورد تبلیغاتی کانون بود فقط آزمون های پیش دانشگاهی رو داده بود ولی باز هم نوشته بودن از سال سوم توی کانون
    شما اگه موردی دیدین که گزینه دو مدرسه ای رو رایگان ثبت نام کرده و مدیرانش هم گفتن که نمرات آزمونتون رو براتون مستمر رد میکنیم اونوقت بیا بحث کنیم . اقای پناهی دبیر ریاضی مدرسه نمونه دولتی پسرانه اردبیل به خاطر همین موضوع از سمتش استعفا داد و منتقل شد به دبیرستان شاهد .
    این کار هم توی اکثر شهرهای کشور انجام میشه شما اططلاعات ندارین دلیل برای رد کردن این موضوع نیست

3- گزینه جوان: سال دوم و سوم دبیرستان بیش از 90% قسمت های این برنامه رو دیدم
    برخلاف اون چیزی که به چشم میاد بیش از حد تبلیغی هست
    اول، در زمان خرداد ماه یعنی ماهی که مهمترین زمان برای یه داوطلب ورود به دانشگاهه این برنامه فقط به دانش آموزان سوم اختصاص داره
    چرا؟ چون دیگه نمی تونه از کنکوری های همون سال پولی بگیره و باید روی منابع جدید سرمایه گذاری کنه!
    دوم، در برنامه هایی که مشاور در اون ها حضور داره صحبت هایی میشه ( که صد البته درست و به جا هستن) و در آخر برنامه با بیان برنامه گزینه 2 نتیجه گیری میشه که این آزمون بهترینه و به طور کامل مورد توجه مشاوران و... هست
    سوم، این برنامه کلا در مقابل فرصت برابر هیچی برا گفتن نداره ( دوست دارم بی طرفانه برای مدتی مثلا یک ماه هر دو برنامه رو ببینید) و حرفاش کاملا تکراری هست چون دو سال برنامه رو دیدم میگم
    من نمیدونم چشم و گوش بسته نظر دادن برای چیه ؟
    اولا که در زمان خرداد همه برنامه های گزینه جوان مال امتحانات نهایی نیست ( امتحانات نهایی 25 درصد کنکور هست و احتمالا امسال بالای 40درصد کنکور باشه ) و فقط روزهایی که فرداش امتحان نهایی وجود داره برای سومی هاست . شما برین از توی آرشیو سایت گزینه د یکی یکی برنامه ها رو نگاه کنین ببینین چقدر آقای پوردستمالچی رو آوردن در مورد زمان تست زدن و تنظیم بهتر خواب برای کنکور و تغذیه و .... حرف زده !

ثانیا اصلا قبول کنیم که از کل این همه برنامه های گزینه جواب همش تبلیغات بوده
    آیا کانون به اندازه یک نانوثانیه برنامه تلوزیونی رایگان داره برای مشاوره در خصوص کنکور ؟
    همین برنامه گزینه جوان رو اگه بدون جانبداری در موردش قضاوت کنیم میبینیم حرف های آقای خراط ها و آقای پوردستمالچی ، اون هم فقط حرف های رایگانشون به کل برنامه ریزی کانون میارزن !

4. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بچه ها کدوم برتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1.درک متن به زبان ساده.شهاب اناری
    2...ونترسیم از متن.رضاکیاسالار
    3.اند ریدینگ.علیرضا جابری

-لطفا هر کسی نظرشو بادلیل و کامل بگه و ذکر کنه چرا از دوتای دیگه بهتره!(میتونین اولویت بندی هم بکنین البته با دلیل و توضیح ودلیل برتری بر بقیه)
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

میتونستم بگم که شما اول برو تکلیفت رو با خودت مشخص کن
    منظور؟
    حالا ممکنه بعدا بیای و این رو تفسیر کنی و بگی منظورت یه چیز دیگه بوده ولی مشخصه که منظورت چی بوده
    منظور من کمک به افرادی که میخوان تو کنکور شرکت کنن و ممکنه اطلاعات من به دردشون بخوره مثل تاپیک کنکور 90
    حالا شما چی برداشت کردی نمیدونم
    شما اصلا برداشت صحیحی از کتاب کمک اموزشی ندارین . کتاب های آبی قلمچی کجاشون بهترین منبع برای کسیه که تازه داره تست میزنه ؟ یعنی مثلا فیزیکشون از رمزینه بهتره ؟ شما اصلا فیزیک 3 رمزینه و آبی کانون رو مقایسه کردین ؟ کتاب های آبی قلمچی اتفاقا اگه فط به یه درد بخورن اون هم مروره نه برای کسی که داره تازه شروع میکنه تست زدن .
    1- هر کس نظری داره و دلیل بر درست یا غلط بودنش نیست
    2- هر وقت من گفتم کتاب کانون از رمزینه یا بقیه بهتره شما بازخواست کن
    به نظر من کتاب آبی کانون میتونه دست گرمی مناسبی برای افرادی که می خوان تازه وارد تست زدن و کنکور بشن باشه
    خب وقتی دارین از چیز صحبت میکنین که هیچ اطلاعاتی ازش ندارین همین میشه دیگه
    اولا گزینه 2 نگفته 75 درصد ، گفته 84 درصد . ثانیا این مطلبی هم که میفرمایین باد هواست و شما خبر ندارین از این که درس ها و سوال های همه آزمون ها یکی یکی توی یه دفترچه مقایسه شدن و به داوطلبا داده شدن . سوالای همه درس های همه رشته ها با هم مقایسه شدن و دروس انسانی ربطی به ریاضی و تجربی ندارن .
    من هیچ وقت بدون اطلاعات نظر نمیدم
    گفتم یکی دو سال پیش
    اون موقع مدرسه ما تو گام اول ثبت نام کرد
    تو تبلیغات گزینه دو هم همینی بود که گفتم یعنی به طور کلی حساب کرده بودن 75% و و بعد همه دروس هر سه رشته جدول بندی کرده بودن و میانگینش شده بود 75% حالا شما میگی 84% الان همین شده
    ضمنا مگه من گفتم دروغ میگه؟
    منم بررسی های تست به تستش رو دیدم و میدونم
    ولی بحث من یه چیز دیگست

شما اصلا پرت هستی از موضوع ؛ حرف خودت رو داری نقض میکنی
    اول میگی اصل کار سوال هست حالا میگی سوال رو بزارین همون 2 ماه اخر حل کنین !!
    در ضمن ؛ این موضوع رو اصلا متوجه نشدی شما :
    الان فهمیدم منظورت چی بوده
    می خوای قبول کن میخوای نکن
    من گفتم اصل کار سر سوالات کانونه یعنی اصل اختلاف نظری که اینجا به وجود اومده به خاطر سوالات کانونه
    فکر کنم 99.9% کنکوری ها میدونن که سوالات کانون به خودی خود ارزش چندانی ندارن

سوال های آزمون های گزینه دو با سوالات کنکور بعد از اون تشابه پیدا میکنن نه کنکور قبل از اون ! با فونت درشت نوشتم که اگه کسی مشکلی داره راحت تر بخونه و نگه که سوالای سال های قبل هستن ! توی هر آزمون گزینه 2 یکی دوتا سوال برای هر درس هستن که مشابه کنکور سال قبلن و اگه سوالات قلمچی رو مقایسه کنین میبینین علاوه بر سوالای مشابه کنکور های قبل ؛ سوالات عینا تکرار شده از کتاب های کانون وجود داره اون هم به وفور ! پس در این مورد نمیشه به گزینه دو انتقادی گرفت . تازه گزینه دو اگه چیزی رو تکرار میکنه سوالاتی هستن که قبلا در کنکور ها به دفعات تکرار شدن نه سوالات مهمل کتاب های کانون .
    فکر کنم شما نگرفتی

گزینه 2 میگه ( به قول شما) 84% سوالات من شبیه کنکوره ( حالا این بررسی برای کنکور قبل بوده ولی منظور اینه که برای کنکور بعد هم با یکم بالا پایین این تشابه وجود داره وگرنه چه ارزشی داره که بدونیم کنکور 90 مشابه سوالات گزینه 2 هست وقتی قراره تو کنکور 91 شرکت کنیم؟!) به هر حال من میگم اگه این تشابه ارزش واقعی و کاربردی داره و یه کلک تبلیغاتی نیست شما در ماه آخر بشینید و تمام آزمونهای گزینه 2 رو در سال تحصیلی 90-91 حل کنید و با دقت تموم اونا رو بررسی کنید طبق ادعای این موسسه بالای 80% یا حداقل بالای 70% سوالات کنکور 91 مشابه آزمونهای این موسسه هستن پس شما میتونید با کسب همچین درصدی تو کنکور به رتبه ای خوبی برسید
    حالا اگه شما فکر میکنید این برنامه میتونه عملی بشه خوب انجام بدین
    واضح بود؟

برای شما که اطلاعات صحیحی در این مورد ندارین شاید اینطور باشه ولی برای کسایی که اطلاعات دقیق دارن کاملا مشهود هست که بسیاری از مدارس تاپ کشور توسط قلمچی با تخفیف های بالای 90درصد یا به صورت رایگان ثبت نام شدن . من فقط آمار شهر خودم رو بدم که تا سال قبل به مدت 2 سال مدارس نمونه دولتی و سما پسرانه اینطور بودن و پسر عمه خودم که اسمش روی بیلبورد تبلیغاتی کانون بود فقط آزمون های پیش دانشگاهی رو داده بود ولی باز هم نوشته بودن از سال سوم توی کانون
    شما اگه موردی دیدین که گزینه دو مدرسه ای رو رایگان ثبت نام کرده و مدیرانش هم گفتن که نمرات آزمونتون رو براتون مستمر رد میکنیم اونوقت بیا بحث کنیم . اقای پناهی دبیر ریاضی مدرسه نمونه دولتی پسرانه اردبیل به خاطر همین موضوع از سمتش استعفا داد و منتقل شد به دبیرستان شاهد .
    این کار هم توی اکثر شهرهای کشور انجام میشه شما اططلاعات ندارین دلیل برای رد کردن این موضوع نیست
    نمیدونم شاید شما آمار کل کشور رو داشته باشید ولی یکی از بچه های سمپادی این فروم همچین موضوعی رو نقض کرده
    نمونه گزینه 2 هم بخواید یه مدل دیگه دارم:
    تو همون آزمونهای گام اول یکی از بچه ها با تقلب ( قبل آزمون کلید سوالات رو از دفتر مدرسه دیده بود) تونست رتبه 56 کشور بشه و این اتفاق هم فقط برای یه آزمون بود
    مدرسه ما برای ادامه سال با گزینه 2 قرارداد نبست ولی خود گزینه 2 این رفیق ما رو به صورت 100% رایگان تو آزمونهاش ثبت نام کرد!
    تازه میشه گفت یه جورایی به زور چون خودش که اصلا برای ثبت نام نرفت بلکه به خونشون زنگ زدن و ...

من نمیدونم چشم و گوش بسته نظر دادن برای چیه ؟
    اولا که در زمان خرداد همه برنامه های گزینه جوان مال امتحانات نهایی نیست ( امتحانات نهایی 25 درصد کنکور هست و احتمالا امسال بالای 40درصد کنکور باشه ) و فقط روزهایی که فرداش امتحان نهایی وجود داره برای سومی هاست . شما برین از توی آرشیو سایت گزینه د یکی یکی برنامه ها رو نگاه کنین ببینین چقدر آقای پوردستمالچی رو آوردن در مورد زمان تست زدن و تنظیم بهتر خواب برای کنکور و تغذیه و .... حرف زده !
    اگه این طور شده که خیلی پیشرفت کرده!
    زمانی که من نگاه می کردم در ماه خرداد شاید 2-3 برنامه به کنکور همون سال مربوط میشد اونم بعد از امتحان نهایی

ثانیا اصلا قبول کنیم که از کل این همه برنامه های گزینه جواب همش تبلیغات بوده
    آیا کانون به اندازه یک نانوثانیه برنامه تلوزیونی رایگان داره برای مشاوره در خصوص کنکور ؟
    همین برنامه گزینه جوان رو اگه بدون جانبداری در موردش قضاوت کنیم میبینیم حرف های آقای خراط ها و آقای پوردستمالچی ، اون هم فقط حرف های رایگانشون به کل برنامه ریزی کانون میارزن !
    تبلیغات مگه بده؟
    من میگم به طور کلی دیدن برنامه فرصت برابر ارزش بیشتری رو نسبت به دیدن این برنامه داره
    یه دلیلش تبلیغات بیش از اندازه و یه دلیلش هم حرف های تکراری هست که تو این برنامه زده میشه

پ ن: آقای Alireza SM ، نه شما و نه هیچ موجود دیگه ای حق نداره به من توهین کنه
    اگه نمی تونید لحن صحبتتون رو درست کنید لطفا تحت هیچ شرایطی پست ندین

7. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

پ ن: آقای Alireza SM ، نه شما و نه هیچ موجود دیگه ای حق نداره به من توهین کنه
    اگه نمی تونید لحن صحبتتون رو درست کنید لطفا تحت هیچ شرایطی پست ندین __________________
    انتقاد همینه و قرار نیست قربون صدقه کسی برم که داره جانبدارانه از کانون حمایت میکنه و فکر میکنه که اگه از گزینه دو انتاد نه خیلی کار بزرگی کرده . اگه توهینی مشاهده میکنین با فونت قرمز اینجا نشونش بدین تا همه ببینن . این که اطلاعات غلط و ناکافی شما رو مورد انتقاد قرار میدم توهین نیست . اگه بلد نیستین انتقاد انجام بدین خودتون پست ندین .
    اگه توهینی مشاهده کردین همینجا یا توی پیام خصوصی کپی کنین تا ببینم و ببینیم و ببینند .
    توهین رو قشنگ کپی کنین تا مشخص بشه کجا توهین بهتون شده .
    تبلیغات مگه بده؟
    من میگم به طور کلی دیدن برنامه فرصت برابر ارزش بیشتری رو نسبت به دیدن این برنامه داره
    یه دلیلش تبلیغات بیش از اندازه و یه دلیلش هم حرف های تکراری هست که تو این برنامه زده میشه
    همینه میگم تکلیفت معلوم نیست دیگه . بلاخره کدوم حرفتون رو باور کنیم ؟ تبلیغ خوبه یا بده ؟
    در ضمن همون حرف های تکراری هم برای 90درصد داوطلبا جدید هستن . شما اشراف به همه مطالب آموزشی داری دلیل نمیشه که برنامه برای بقیه بد باشه

گه این طور شده که خیلی پیشرفت کرده!
    زمانی که من نگاه می کردم در ماه خرداد شاید 2-3 برنامه به کنکور همون سال مربوط میشد اونم بعد از امتحان نهایی
    من قبل از شما این برنامه رو تعقیب میکردم و با اطمینان خاطرم هست که اون موقع هم همینطور بوده و حتی یادم هست آقای پوردستمالچی در سال 87 گفت که از چطور شروع کنین از امروز هر روز یه کنکور بدین و ....
    همیشه برنامه های گزینه جوان مخصوصا در خردادماه مفیده بوده نه فقط برای نهایی ها

نمیدونم شاید شما آمار کل کشور رو داشته باشید ولی یکی از بچه های سمپادی این فروم همچین موضوعی رو نقض کرده
    نمونه گزینه 2 هم بخواید یه مدل دیگه دارم:
    تو همون آزمونهای گام اول یکی از بچه ها با تقلب ( قبل آزمون کلید سوالات رو از دفتر مدرسه دیده بود) تونست رتبه 56 کشور بشه و این اتفاق هم فقط برای یه آزمون بود
    مدرسه ما برای ادامه سال با گزینه 2 قرارداد نبست ولی خود گزینه 2 این رفیق ما رو به صورت 100% رایگان تو آزمونهاش ثبت نام کرد!
    تازه میشه گفت یه جورایی به زور چون خودش که اصلا برای ثبت نام نرفت بلکه به خونشون زنگ زدن و ...
    حرف کاملا بی ربطی بود . مدرسه شما قرارداد بسته بود یعنی با زور همتون رو شرکت داده بودن به صورت رایگان ؟ مصداق زور چی بود ؟
    گزینه دو اگه فرد با استعدادی رو پیدا کنه و رایگان ثبت نام کنه خیلی کار خوبیه ولی اگه مثل قلمچی بیاد تور پهن کنه روی نمونه دولتی و تیزهوشان کار خلی زشتی کرده

فکر کنم شما نگرفتی

گزینه 2 میگه ( به قول شما) 84% سوالات من شبیه کنکوره ( حالا این بررسی برای کنکور قبل بوده ولی منظور اینه که برای کنکور بعد هم با یکم بالا پایین این تشابه وجود داره وگرنه چه ارزشی داره که بدونیم کنکور 90 مشابه سوالات گزینه 2 هست وقتی قراره تو کنکور 91 شرکت کنیم؟!) به هر حال من میگم اگه این تشابه ارزش واقعی و کاربردی داره و یه کلک تبلیغاتی نیست شما در ماه آخر بشینید و تمام آزمونهای گزینه 2 رو در سال تحصیلی 90-91 حل کنید و با دقت تموم اونا رو بررسی کنید طبق ادعای این موسسه بالای 80% یا حداقل بالای 70% سوالات کنکور 91 مشابه آزمونهای این موسسه هستن پس شما میتونید با کسب همچین درصدی تو کنکور به رتبه ای خوبی برسید
    حالا اگه شما فکر میکنید این برنامه میتونه عملی بشه خوب انجام بدین
    واضح بود؟
    اتفاقا شما نگرفتی و نمیخوای هم بگیری .
    بزار یکم راحت تر بگم ( هرچند باز هم نمیخوای بگیری )

ببین برادر من ؛ وتی گزینه دو داره آزمون برگزار میکنه ؛ همواره سوالات آزمونش مشابه کنکوری هست که قراره اون سال برگزار بشه . یعنی من که دارم امسال سوالات آزمون های سال تحصیلی 90-91 رو شرکت میکنم ؛ قراراه این سوال ها مشابه سوال های کنکوری باشه که قراره شرکت کنم .

همه میدونن قضیه چیه ولی خب حالا شما دلت نمیخواد بدونی ایرادی نداره ازش میگذریم . اگه کسی دیگه ای هم بود که نمیدونست موضوع چیه باز هم توضیح میدم
    من هیچ وقت بدون اطلاعات نظر نمیدم
    گفتم یکی دو سال پیش
    اون موقع مدرسه ما تو گام اول ثبت نام کرد
    تو تبلیغات گزینه دو هم همینی بود که گفتم یعنی به طور کلی حساب کرده بودن 75% و و بعد همه دروس هر سه رشته جدول بندی کرده بودن و میانگینش شده بود 75% حالا شما میگی 84% الان همین شده
    ضمنا مگه من گفتم دروغ میگه؟
    منم بررسی های تست به تستش رو دیدم و میدونم
    ولی بحث من یه چیز دیگست
    آدم از خودش آمار دربیاره کار بزرگی نکرده
    گزینه دو به تفکیک رشته ها میانگین سوالات مشابه رو به دست آورده و این میانگین شده 84 درصد برای امسال . پارسال هم 75 نبود پارسال هم بالای 80 بود . این میانگین هم برای همه رشته ها هست . رشته تحصیلی خود من ( تجربی ) 83.1 درصد هست
    75درصدی در کار نیست از خودتون آمار تولید نکنین

1- هر کس نظری داره و دلیل بر درست یا غلط بودنش نیست
    2- هر وقت من گفتم کتاب کانون از رمزینه یا بقیه بهتره شما بازخواست کن
    به نظر من کتاب آبی کانون میتونه دست گرمی مناسبی برای افرادی که می خوان تازه وارد تست زدن و کنکور بشن باشه
    این عذر بدتر از گناه هست دیگه . همین که تاکید میکنی که کتاب های آبی کانون برای کسی که میخواد شروع به تست زدن کنه خوبه ( !! ) یعنی شما یا داری جانبدارانه قضاوت میکنی یا اطلاعاتی از کتاب های تست نداری .
    حالا اگه آمار بیاری که حتی کتاب هایی که داری و خوندیشون به اندازه من هم باشه ؛ باز هم وقتی میگی کتاب ابی کانون برای شروع تست زدن خوبه ؛ یعنی اعتقاد به یه راه کاملا غلط و پوچ و باطل داری

محض اطلاع شما این رو عرض کنم که کتاب خوب برای شروع تست کتابیه که بیاد شروع کنه به تمرین تشریحی حل کردن و سپس راه های سوال اومدن از اون سوال به صورت تستی رو نشون بده .
    درست مثل کتاب های " کتاب کلاس " رمزینه نه تست های مروری کتاب ابی قلمچی ! شما اگه یه یه موردی توی یکی از کتاب های آبی کانون دیدی که برای شروع تست خوب بود بیارش تا بچه ها ببینن .
    منظور من کمک به افرادی که میخوان تو کنکور شرکت کنن و ممکنه اطلاعات من به دردشون بخوره مثل تاپیک کنکور 90
    حالا شما چی برداشت کردی نمیدونم
    شما اول از گزینه دو انتقاد میکنی به خاطر تبلیغات بودن برنامه گزینه حوان . وقتی هم که صحبت از آگهی های ملیونی کانون برای تبلیغات میشه میای میگی تبلیغات کجاش بده ؟
    شما اول میگی اصل کار سواله توی آزمون . بعدش که میبینی نمیشه کیفیت سوالات کانون رو با گزینه دو مقایسه کرد میگی سوالات آخرین چیزی هستن که توی یه آزمون مهمن !

من توی همین گزینه دو هم کلی انتقاد کردم . هرجا موردی ببینم انتقاد میکنم . حتی در مورد تغذیه ای که توی آزمون بهم دادن با مدیر روابط عمومی گزینه دو صحبت کردم و انتقاد خودم رو بهش گفتم

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------

بچه ها کدوم برتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1.درک متن به زبان ساده.شهاب اناری
    2...ونترسیم از متن.رضاکیاسالار
    3.اند ریدینگ.علیرضا جابری

-لطفا هر کسی نظرشو بادلیل و کامل بگه و ذکر کنه چرا از دوتای دیگه بهتره!(میتونین اولویت بندی هم بکنین البته با دلیل و توضیح ودلیل برتری بر بقیه)
    ممنون
    اند ریدینگ یه کتاب خیلی نازک با مطالب کم هست
    تست آنچنانی هم توش وجود نداره که بزنیش و ارزشیابی کنی آموخته هات از کتاب رو
    همون درک متن دکتر انار شهای رو بگیری بهتره

9. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

12p

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من دیگه اینجا با شما بحث نمیکنم
    چون به این تاپیک مربوط نیست!

----------------------------------------------------------------------------------
    ویرایش، جواب پست پایین:
    یعنی خوشم میاد اصلا با دقت حرفای منو نمیخونی!
    من نوشته دیگه اینجا باشما بحث نمیکنم
    ننوشتم کم آوردم و ...
    Last edited by Reza31001; 17-10-2011 at 15:59.

11. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما اگه حرف منطقی با دلیل قانع کننده داشته باشین حتما هم بحث میکنین
    عاقبت ورود به بحث هایی که اطلاعات کافی ازش نداشته باشین همین میشه دیگه .
    آزمون های آزمایشی و برنامه ریزی و ... چیزی نیستن که بشه فقط ار روز نظر در موردشون بحث کرد
    اطلاعات کافی + تجربه + قابلیت انتقاد و انتقاد پزیری و جنبه بالا هم لازم داره

موفق باشین

داره خودمونی میشه mani geek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

تاپیک جای کل کل کردن نیست.لطفا بی تعصب هر حرفی که مربوط به کنکور میشه را بزنیدو بشنوید.

14. 3 کاربر از mani geek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    مهم نـــــــی !!

پيش فرض

سلام
    لطفا ميشه راجب دين و زندگي ! بگيد ؟ اين ازمون خيلي دين و زنگي رو پيچونده بودن !
    ميشه راجب اين بگيد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینجا چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی میدونه این کتاب کنکورت را قورت بده انتشارات خیلی سبز چه کتابیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •