من مشکلی ندارم از بابت هزینه ؛ اینا ساختمان نمایندگیشون رو از خود ما اجاره کردن پارسال هم که ثبت نام کردم ازم پول نگرفت مدیرشون . مشکل اینه که قلمچی هدفش از این کار تیغ زدن بچه هاست . من با این مشکل دارم نه با هزینه بالا . اگه هزینه 2 ملیون تونم هم باشه و قلمچی به خاطر خدمت بیشتر به داوطلبا این پول رو بخواد من میدم .
کاری که در مورد کتاب ها کردن کاملا تابلوئه که برای تیغ زنیه و هیچ کسی هم جرات نداره از این کار قلمچی دفاع کنه چون همه میدونن که هم کتاب های کانون فط به درد کاغذ توالت و ساندویچ و شیشه پاک کنی و ... میخورن و هم این که کتاب هاشون رو دستشون مونده و فردا پس فردا که کنکور حذف شد باید هزینه بازیافت کاغذ بدن ؛ به همین خاطر اومدن فروش کتاب رو اجباری کردن .
این یعنی تیغ زنی و مبلغ این تیغ زنی تقریبا با 60 درصدکل هزینه گزینه دو برابره
حتی اگه کتاب هاشون کیفیتشون از مبتکران و خیلی سبز هم بیشتر باشه باز هم حق ندارن اجباری بفروشن . میزان رای داوطلبان است نه زور و قدرت موسسه مربوطه !
همه گفتن منم بگم دیگه.gif)
1- اصل کار سر سوالات کانونه
تا یکی دو سال پیش گزینه 2 خودش رو می کشت که سوالات ما 75% مشابه کنکوره (شاید الان هم بگه)
تازه وقتی به ریز درصدها هم نگاه میکردی تو رشته تجربی و ریاضی بالای 80-85% تشابه بود و دلیل اینکه میانگینش شده بود 75 ، درس هایی مثل تاریخ و جغرافی رشته انسانی بود
همه هم میدونن که میانگین 60 تو رشته ریاضی یعنی 3رقمی منطقه 1
حالا سوال من از کنکوریها اینه که چرا یکسال خودتون روبا آزمونهای مختلف این موسسه و اون یکی الاف میکنید؟
چرا تو جمع بندی سوالات کنکورهای قبل رو میزنید؟
خب فقط کافیه که تو ماه آخر سوالات گزینه 2 رو حل کنید!
تازه برای اطمینان سوالات سال قبل رو هم بگیرید و هر کدوم رو 2-3 بار حل کنید که اگر هم نفهمیدین لااقل حفظ بشید!
اون وقت در حالت بدبینانش هم با درصد 60-70 تو بهترین دانشگاهها قبول میشین
ولی واقعا این کار شدنیه؟
اگه میشه بسم الله این شما و این هم گزینه 2 ( میدونید که مهمترین ویژگی گزینه 2 همین سوالاتشه که همیشه رو اونا مانور میده)
سوالات یک آزمون آرمایشی آخرین فاکتوریه که اهمیت داره (حداقل افرادی که یه بار کنکور دادن اینو میدونن)
تنها چیزی که اهمیت داره اینه که سوالات به حدی آسون نباشه که تعداد زیادی از شرکت کننده ها بتونن به همه سوالات جواب بدن
در درجه بعد هم باید به نحوی طرح بشه که بعضی سوالات آسون بعضی متوسط و تعدادی هم سخت باشند
چرا؟ چون تو آزمونهای به سبک کنکور درصد اهمیتی نداره و تراز ملاکه و اگر سوالات طوری طرح بشن که هر کس به میزان تواناییش بتونه درصد کسب کنه هدف اصلی آزمون برقرار شده
حالا این وسط کانون سوالات آسونش زیاده و گزینه 2 سوالات سختش در حالی که کنکور معمولا سوالات متوسطش زیاده! و این موضوع هم اصلا اهمیتی نداره چون اگه سوالات مهم بود همون طور که گفتم دیگه نیازی به این همه دعوا نبود میتونید همون سوالات مشابه رو بخونید و نتیجه بگیرید
تنها مشکل سوالات کانون در این موضوع بحث سوالات دینی هست که تعداد زیادی معمولا این درس رو صد میزنن که البته اگه بودجه بندی کمی رو که تو یه آزمون هست رو در نظر بگیریم این هم قابل توجیه هست
2- کتاب های کانون:
همین کتاب های بی ارزشی که میگید
کتاب های دوسالانه بهترین منبع برای امتحان نهایی و به طور کلی امتحانات تشریحی و بالا بردن معدله
کتاب های آبی بهترین منبع برای کسانی هست که تازه تست زدن رو شروع میکنند ( دانش آموزان سوم و یا کنکوریهایی که ضعیف تر هستند)
البته در کل کتاب های کانون به پای دیگر انتشارات نمیرسن و این کتاب اجباری هم کار اشتباهی هست
گرچه مطمئنا اونا هم این کار برای فروش کتاب های خودشون و از دست ندادن این بازار انجام دادن
به هر حال اینجا ایرانه و فقط اسم ایرانی و مسلمون رو ماها هست هر کس به فکر خودشه
3- گزینه جوان: سال دوم و سوم دبیرستان بیش از 90% قسمت های این برنامه رو دیدم
برخلاف اون چیزی که به چشم میاد بیش از حد تبلیغی هست
اول، در زمان خرداد ماه یعنی ماهی که مهمترین زمان برای یه داوطلب ورود به دانشگاهه این برنامه فقط به دانش آموزان سوم اختصاص داره
چرا؟ چون دیگه نمی تونه از کنکوری های همون سال پولی بگیره و باید روی منابع جدید سرمایه گذاری کنه!
دوم، در برنامه هایی که مشاور در اون ها حضور داره صحبت هایی میشه ( که صد البته درست و به جا هستن) و در آخر برنامه با بیان برنامه گزینه 2 نتیجه گیری میشه که این آزمون بهترینه و به طور کامل مورد توجه مشاوران و... هست
سوم، این برنامه کلا در مقابل فرصت برابر هیچی برا گفتن نداره ( دوست دارم بی طرفانه برای مدتی مثلا یک ماه هر دو برنامه رو ببینید) و حرفاش کاملا تکراری هست چون دو سال برنامه رو دیدم میگم
4- لطفا سوابق رو بررسی کنید
درسته که کانون هم کارهای کثیفی انجام میده و مثلا کسی رو که فقط یه بار اونم تو آزمون های آزمایشی چند هفته مونده به کنکور میاد کانون شرکت میکنه کانونی نشون میده ولی حداقل تعداد یک رقمی ها و دو رقمیها و سه رقمیهایی که حداقل یک سال تو کانون بودن رو با گزینه 2 مقایسه کنید
ضمنا نگید که اینا از طرف مدرسه به زور شرکت کردن چون نمیشه تعیین کرد که واقعا این طور بوده یا نه
نمیشه تعیین کرد گزینه 2 هم همین کار رو میکنه یا نه
حداقل اگه اون دو تا رو بشه تعیین کرد بازم شما نمی تونید تعیین کنید فلانی که رتبه دو رقمی شد و تو کانون به خاطر ثبت نام از طرف مدرسه شرکت میکرد از کانون راضی نبوده و یا تو آزمون دیگه ای هم شرکت میکرده!
5- یه پیشنهاد: اگه به دنبال سوالات تاپ و مفهومی هستید من آزمون مرآت رو بهتون پیشنهاد میدم
طراحان این آزمون دبیران مدارس انرژی اتمی ( که هر سال یکی دو تا یه رقمی میارن) و در واقع بهترین دبیران کشور هستن که سوالاتشون به معنای واقعی کلمه مفهومی هست بیشتر طراحان کتاب های نشر الگو هم هستن
سوالات آزمون مرآت شباهتی رو که آزمونهایی مثل گزینه 2 یا گاج ادعاشون رو دارن با کنکور نداره ولی کسی که سوالات مرآت رو بفهمه و حل کنه دلیلی نداره که سوالات کنکور رو هم حل نکنه چون وقتی شما درس رو یاد بگیرید و به تکنینک های تست زنی هم آشنا باشید مطمئنا در کنکور به نتیجه دلخواه میرسید
ویرایش:
چون دیدم بحث پولکی بودن هم مطرحه به نقل از خود سایت کانون میگم که این بنیاد تا به حال نزدیک به 6 میلیارد تومن خرج ساختن مدرسه و کتابخونه کرده که واقعا ایول داره ( حالا بورسیه هاش به کنار)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
+
یک خبر کنکوری از سایت کانون
زمان برگزاري کنکور 91 اعلام شد
رئيس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به زمان ثبتنام کنکور سراسري سال 91 و زمان دقيق برگزاري آزمون گفت: ثبتنام داوطلبان کنکور سراسري سال 91 از روز 16 آذرماه سال 90 آغاز ميشود و همچون سال گذشته ثبتنام به صورت اينترنتي خواهد بود.
به گزارش مهر، دکتر محمدحسين سرورالدين افزود: آزمون سراسري سال 91 در روزهاي 8، 9 و 10 تيرماه سال 91 برگزار ميشود.
وي درباره تغييرات احتمالي درباره وزن سوابق تحصيلي در کنکور سراسري سال 91 گفت: تصميمگيري درباره وزن سوابق تحصيلي کنکور 91، در اختيار کارگروه ماده 4 است که اين کارگروه هنوز جلسه جديدي را تشکيل نداده است.
سرورالدين اظهار داشت: بر اساس تصميمي که براي کنکور سال 90 اتخاذ شده بود وزن سوابق تحصيلي در کنکور 25 درصد و با تاثير مثبت بود که هنوز براي سال 91 تغيير خاصي اعلام نشده است.
رئيس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: انتظار ميرود که تغييراتي در اين حوزه داشته باشيم اما تا زمان برگزاري جلسه کارگروه ماده 4 کنکور تغييري اعلام نميشود.
وي يادآور شد: هيچ جاي نگراني براي داوطلبان نيست و در صورت اعلام هر نوع تغييري به موقع به اطلاع داوطلبان کنکور سراسري سال 91 ميرسد.