تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 2605 اولاول ... 38881281341351361371381391401411421481882386381138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوست عزیز در تهران مخابرات متولی این شده که اینترنت بدون ترافیک باشه میگه شرکتا هم باید همین صورت باشه.
    در تهران هیچ ترافیکی نداره دانلود نامحدوده سرعت افتضاحه ولی در شهرستانها مخابرات هم ترافیک داره ولی ترافیکش زیاده مثلا در جایی دیدم 256 با 8 گیگ در ماه داده و شب و روز هم نداره که خوب نیست ولی به قیمتش می ارزه(12000تومان) اگر سرعتش خوب باشه.
    برای سوال اخر بگم تو شب سرعت کمی بهتر میشه و قطعی به حد اقل میرسه در کل روز و شب هر دو تقریبا یکی هستند.

2. 2 کاربر از j110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان من adsl مخابرات گرفتم . 128 هست
    خیلی هم راضی هستم تو این چند روز....
    فقط یه سوال ، دوستانی که سرعت بالاتر از 128 گرفتن چطور گرفتن ؟! با چی گرفتن ؟!
    میشه راهنمایی بفرمایید ؟!
    من پدرم ایثارگر هستش و کارت داره ، خط تلفن به نام خودم هست ، یعنی کلا خط جدید خریدم واسه Adsl چون خط اصلیمون صاحبش در دسترس نبود و واسه صاحب قدیم هست . میتونم با ارائه کارت ایثار پدرم سرعت بالاتر بگیرم ؟! کسی گرفته اینطوری ؟! کلا یه راهنمایی بفرمایید که خیلی به سرعت بالاتر از 128 نیاز دارم . اما انصافا 128 واقعی هست و سرعت دانلودم تقریبا رو 17-18 ثابته خدا رو شکر .
    منتظرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

من قطعی نداشتم
    یا از خط تلفنت هست یا از مرکز مخابراتی
    خب پس الان من باید چه کار کنم یعنی ؟
    از یه دوست دیگه هم پرسیدم اونم گفت مشکل از تنظیمات مودمه
    ولی به نظر خودم ایراد از مرکز مخابراته
    چون اگه از مودم یا کابل خط تلفن و اینا باشه دائم باید قطع باشه نه مقطعی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی هست که از اینترنت مخابرات در مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی استفاده کنه...؟

وضعیتش چطوره...؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
    کسی نبود...؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من پدرم ایثارگر هستش و کارت داره ، خط تلفن به نام خودم هست ، یعنی کلا خط جدید خریدم واسه Adsl چون خط اصلیمون صاحبش در دسترس نبود و واسه صاحب قدیم هست . میتونم با ارائه کارت ایثار پدرم سرعت بالاتر بگیرم ؟! کسی گرفته اینطوری ؟! کلا یه راهنمایی بفرمایید که خیلی به سرعت بالاتر از 128 نیاز دارم . اما انصافا 128 واقعی هست و سرعت دانلودم تقریبا رو 17-18 ثابته خدا رو شکر .
    منتظرم
    سلام من امروز رفتم 256 ثبت نام کردم مسئولش گفت 128 میخوای یا 256 منم گفتم 256 گفت برو دبیرخانه نامشو بگیر منم رفتم خیلی راحت نامه رو بهم داد بعدش گفت یکشنبه بیا user & Pass رو بگیر اینم بگم که نه دانشجو هستم نه مدرکه دیگه ای دارم شما هم برو ایشالله بهت میدن

7. این کاربر از vahabkaveh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منتظرم
    دوست عزیز سرعتتون برای 128 همچین خوب هم نیست برای اینکه مخابرات سرویسهای 128 رو روی 160 بسته تا صدای مشترکین درنیاد (128 دیگه خیلی پایینه) . واسه همین هم هست که قیمت 128 (یعنی 160 واقعی) 10 تومان هست و 256 12.500 تومان.
    احتمال داره بهت 256 بدن اما 512 رو الان خیلی سخت میدن.فقط به شرکتها میدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خب پس الان من باید چه کار کنم یعنی ؟
    از یه دوست دیگه هم پرسیدم اونم گفت مشکل از تنظیمات مودمه
    ولی به نظر خودم ایراد از مرکز مخابراته
    چون اگه از مودم یا کابل خط تلفن و اینا باشه دائم باید قطع باشه نه مقطعی
    ممکنه باد و بارون و قدیمی بودن سیم کشی روی قطعی اثرگذار باشه

باید زنگ بزنی پشتیبانی 1899

از دوستان کسی اینجا شرکت داره؟ مراحل ثبت شرکت چیه ؟ سخته؟ هزینه اش چقدر میشه مینیمم ارزش داره بریم برای adsl یه شرکت ثبت کنیم؟ فکر کنم ماهیتش مهم نباشه فقط باید یه تبلیغ تو روزنامه بزنی.

فقط با شرکت 512 میدن؟ با جواز کسب نمیدن؟ راستی یه سوال جواز کسب فقط به مغازه میدن یا به فعالیت اینترنتی منزل هم میدن؟ مثلا خود من هاستینگ دارم ولی مغازه ندارم

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز سرعتتون برای 128 همچین خوب هم نیست برای اینکه مخابرات سرویسهای 128 رو روی 160 بسته تا صدای مشترکین درنیاد (128 دیگه خیلی پایینه) . واسه همین هم هست که قیمت 128 (یعنی 160 واقعی) 10 تومان هست و 256 12.500 تومان.
    میشه ریتی رو که مودمت برای خط شما نشون می ده با یه تست اسپید تست بزارید. ممنون میشم. مشخصات خط شما یه چیزی شبیه این عکسه. ضمنا لطفا بفرمائید شما برای کدوم مرکز مخابراتی هستید که 128 رو 160 بستن
    Last edited by ak313; 16-11-2011 at 22:18.

داره خودمونی میشه farshin.rezaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه ریتی رو که مودمت برای خط شما نشون می ده با یه تست اسپید تست بزارید. ممنون میشم. مشخصات خط شما یه چیزی شبیه این عکسه. ضمنا لطفا بفرمائید شما برای کدوم مرکز مخابراتی هستید که 128 رو 160 بستن
    نویز خط شما بالاست
    یا مشکل از سیم کشی داخل ساختمان دارید و یا...

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------

۱۲۸ به بالا را فقط با نامه میده
    مسئول قسمت هم سلطانی هست
    یکسری پورتهاشون پر شده
    اول برو سوال کن ، خیلی خشکه برخورد میکنن.
    نویز هم بالاست

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

128 باید دانلودش رو 16 کیلوبایت باشه دیگه.... اونوقت 18 کیلوبایت همچین هم خوب نیست ؟!!!!!! خوب اگه رو 160 بسته که دستش درد نکنه .... ما که پوله 128 دادیم ....
    خداییش من 7-8 ماه پیش از سپنتا میگرفتم 128 نامحدود رو 30 هزار تومن ...... الان با 10 تومن دارن با این سرعت خیلی خوب میدن . دمشون گرم ..... 256 هم که با 2500 بیشتر میرم یه ماه دیگه میگیرم . واقعا خوبه مخابرات ، واقعا خوبه . بیچاره شرکت های pap که ورشکست میشن .

---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------

سلام من امروز رفتم 256 ثبت نام کردم مسئولش گفت 128 میخوای یا 256 منم گفتم 256 گفت برو دبیرخانه نامشو بگیر منم رفتم خیلی راحت نامه رو بهم داد بعدش گفت یکشنبه بیا user & Pass رو بگیر اینم بگم که نه دانشجو هستم نه مدرکه دیگه ای دارم شما هم برو ایشالله بهت میدن
    چه خوب .... من رفتم امروز پرسیدم ، میدن اما گفت فعلا پورت ها پر شده و شانس آوردی که به موقع گرفتی ... برای سرعت بالاتر هم صبر کن یه دوره بگذره بعد بیا برو نمیدونم نامه بنویس ، نامه بگیر از فلانی بهت میدن ، مشکلی نداره
    شما کدوم مرکز مخابراتی هستید ؟! چه خوب خیلی راحت دادن ، من باید کلی قصه و مدرک و نامه جعلی هم احتمالا درست کنم .....
    Last edited by MESHKIPOSH; 17-11-2011 at 02:24.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •