تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 339 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ترکی داور دربی هفتاد و یکم شد

پس از بررسی‌ها و جلسات کمیته داوران فدراسیون فوتبال برای انتخاب داور دربی هفتاد و یکم سرانجام محسن ترکی به عنوان قاضی این مسابقه انتخاب شد.
    رضا سخندان به عنوان کمک داور اول و محمد منصوری به عنوان کمک‌ داور دوم و هدایت ممبینی به عنوان داور چهارم و یدالله سلیمانی به عنوان ناظر داوری انتخاب شدند.
    رضا غیاثی، عضو کمیته داوران در گفت‌گو با فارس خبر فوق را تایید کرد.
    دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس از هفته هفتم لیگ برتر فوتبال روز جمعه ساعت ۱۸:۳۰ دقیقه در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

bordobakht

2. این کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

ترکی داور دربی هفتاد و یکم شد
    خوب بهتر شد!
    احتمال اینکه با وجود قهرمانی بازی به جنجال بره بیشتر بود!

ترکی بهتر میتونه این بازیو قضاوت کنه!

4. 2 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مظلومی: دربی زیبا و پرگلی را شاهد خواهیم بود

پرویز مظلومی، سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: من اهل کری خوانی نیستم و دوست دارم حرفهایم را در زمین بزنم
    پرویز مظلومی، سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: من اهل کری خوانی نیستم و دوست دارم حرفهایم را در زمین بزنم.وی ادامه داد: اهل کری خوانی نیستم. به تیم حریف احترام می گذارم. حریف ما تیم بزرگی است که با تیم آغاز لیگ تفاوت زیادی دارد. آنها روز به روز بهتر شده اند و برای بازی مقابل ما آماده هستند.سرمربی آبی پوشان تهرانی در رابطه با شرایط این تیم پیش از دربی یادآور شد: تیم ما با حضور ملی پوشان و یک هفته تمرین و انجام کارهای تاکتیکی کامل تر شده است. به نظر من دربی زیبا و پر گلی را شاهد خواهیم بود. این دیدار را پیش بینی نمی کنم اما هر تیمی بهتر ازموقعیت هایش استفاده کند برنده است که امیدوارم آن تیم استقلال باشد

پورحیدری:برهانی را به تراکتورسازی نمی دهیم/هیچ تیمی در دربی ۳ برد پیاپی به دست نیاورده

این روزها بحث حضور آرش برهانی در تراکتورسازی و معاوضه او با مهدی کیانی هافبک اخراجی تراکتورسازی مطرح است ولی منصور پورحیدری سرپرست استقلال این موضوع را تکذیب می کند.او در این خصوص به سایت گل می گوید:« من چیزی نشنیدم و این موضوع صحت ندارد.ما به آرش احتیاج داریم و او را به تراکتور یا تیم دیگری نمی دهیم.»
    او در مورد دربی ادامه می دهد:« دیگر بهانه‌ای برای برنده نشدن نداریم. یک هفته کنار هم بودیم و تمرین کردیم. دیگر ناهماهنگ نیستیم و باید خاطره تلخ شکست مقابل تراکتورسازی را از ذهن هواداران دور کنیم.دو تیم خیلی بزرگ هستند و نباید توجهی به جایگاه قبلی‌شان داشت. اگر در تیم آرامش باشد و بتوانیم به خوبی مسائل تاکتیکی را در میدان پیاده کنیم، برنده این بازی خواهیم بود. این آرامش را در طول هفته در تیم پیاده کردیم و حالا در شرایط بسیار خوبی قرار داریم.»
    او در قسمتی از حرف هایش می گوید:« امیدوارم سومین برد پی‌درپی را هم به‌دست آوریم. هیچ تیمی تا حالا ۳ برد پشت سر هم در دربی به دست نیاورده. اگر استقلال و پرویز مظلومی بتوانند سومین برد خود را به دست آورند، همیشه در تاریخ ثبت خواهد شد.»او در مورد پیش بینی نتیجه می گوید:« نتیجه قابل پیش بینی نیست ولی طبیعی است که ۲ تیم برای برد بجنگند و کسی به تساوی راضی نیست. نتیجه بازی هم ربطی به رتبه تیم ها در جدول ندارد.همه چیز برای ارائه بازی خوب و ۳ امتیاز آماده است. آرزو می کنم که تماشاگران تیم خود را تشویق کنند و به هم احترام بگذارند. »

فرهاد گل هفتم را هفته هفتم در دربی ۷۱ می‌زند؟

بازی با اعداد شروع شده است. پرویز مظلومی زودتر از رقبا این بازی را آغاز کرد و گفت: «می‌ترسند من در دربی ۷۱ هت‌تریک کنم.»
    بازی با اعداد شروع شده است. پرویز مظلومی زودتر از رقبا این بازی را آغاز کرد و گفت: «می‌ترسند من در دربی ۷۱ هت‌تریک کنم.»
    او در آستانه یک افتخار بزرگ قرار دارد، یک قدم تا جاودانگی. آیا مظلومی می‌تواند اولین مردی باشد که ۳ دربی پی در پی را به سود خود به پایان رسانده است؟ اعداد تنها مختص به پرویز نیست. اعداد شگفت‌انگیزی مقابل فرهاد مجیدی قرار گرفته‌اند. «۷» هایی که بسیار پر رمز و راز جلوه می‌کنند. چند ۷ شگفت‌انگیز برابر کاپیتان آبی‌ها قد علم کرده است. برای اینکه اولین ۷ را ببینید کافی است سر بچرخانید و شماره‌ای که پشت پیراهنش حک شده را تماشا کنید. فرهاد ۷ می‌پوشید، حتی آن روزها هم که تازه از الوصل به استقلال برگشته بود و چندان مورد لطف امیر قلعه‌نویی قرار نداشت شماره ۲۷ را به تن می‌کرد تا از عدد مورد علاقه‌اش بر پشت پیراهن خود بی‌نصیب نماند. شماره ۷ آبی‌ها یک ۷ دیگر را برابر خود می‌بیند. شگفت‌انگیز است وقتی می‌بینیم فرهاد اگر یک گل دیگر به ثمر برساند به گل هفتم خود خواهد رسید. فرهاد اکنون ۶ گله است. برای دیدن «۷» های برابر فرهاد باید کمی دقت کرد. لیگ از هفته ششم گذشته هرچند که برای آقای کاپیتان هفته ششم چندان خوش‌یمن نبود. او گل زد؛ چه سوپر گلی هم بود! اما گل فرهاد در هفته ششم منجر به پیروزی استقلال نشد. استقلال از هفته ششم عبور کرده است و حالا در آستانه بازی هفتم در لیگ یازدهم قرار دارد. ۷ های مقابل فرهاد به عدد ۳ رسید. یک ۷ برای پیراهنش، یک ۷ برای گل هفتم و یک ۷ دیگر برای هفته هفتم. «۷» ها اما به پایان راه خود نرسیده‌اند. دربی به هفتاد و یکمین تکرار خود رسید. بله ۷۱! یک ۷ دیگر برابر فرهاد قرار گرفته است. در پس این همه ۷ چه رازی نهفته است؟ ۷، ۷، ۷ و ۷! چه اتفاقی قرار است رخ دهد؟ فرهاد گل می‌زند؟ با گل او استقلال برنده خواهد شد؟ او دوباره ۵ انگشت یک دست خود و ۲ انگشت دیگرش را به سکوها نشان خواهد داد؟! فرهاد پس از گلی که وارد دروازه تراکتورسازی کرد این عدد را نشان داد. شاید او هم ۷ های برابرش را در آستانه دربی ۷۱ دیده است. شاید او پس از این بازی مهم تا ۷ آسمان اوج بگیرد و بار دیگر تاثیرگذاری بی‌پایان خود را در استقلال به رخ بکشد. آیا هواداران استقلال بار دیگر شاهد گل فرهاد در دروازه سرخ‌ها خواهند بود؟ آیا فرهاد دوباره گل خواهد زد و با همان حرارت همیشگی با آن شور بی‌مثال به سوی سکوها رفته و شادی خواهد کرد؟ پس از اینکه تیمش به تراکتورسازی باخت، گفت: «دلم برای هواداران سوخت. مگر آنها چه گناهی مرتکب شده‌اند باید جلوی آنها تراکتورسازی را می‌بردیم. احساس می‌کنم در حق تماشاگران بد کردیم و باید هرچه زودتر این بازی را جبران کنیم. چه فرصتی بهتر از دربی ۷۱. آنجا می‌توانیم شکست برابر تراکتورسازی تبریز را جبران کنیم.» فرهاد مرد بازی‌های بزرگ است، شماره ۷ آبی‌ها مرد دربی است. از یادها نرفته که او در ۳ دربی پی در پی ۳ گل زد یک گل او با شکست استقلال سوخت، یک گل دیگر به تساوی انجامید و دیگری پیروزی را به ارمغان آورد. فرهاد دربی قبل گل نزد و این برهانی بود که دروازه حریف سنتی را گشود. فرهاد آیا دوباره در دربی‌ها اعلام وجود خواهد کرد؟! به «۷» های مقابلش نگاه کنید؛ ۷، ۷، ۷ و باز هم ۷؟!

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مزدک وعادل شانس اول گزارش دربی

از میان عدل فردوسی پور ومزدک میرزایی یک نفر دربی را گزارش خواهد کرد.
    به گزارش اوج نیوز،قرار است روز پنجشنبه در جلسه گروه ورزش شبکه سه با پور محمدی رئیس این شبکه نام گزارشگر اعلام شود.
    همچنین شبکه سه از حدود ساعت۱۷:۳۰روز جمعه ویژه برنامه این مسابقه را با حضور کارشناسان فنی وداوری روی آنتن خواهدبرد.

فکری: با یک شوت محکم پاسخ کری‌خوانی مدیرعامل پرسپولیس را دادم

هافبک سابق استقلال گفت: گل دومی که در دربی به پرسپولیس زدم پاسخ محمکی بود به کری‌ها و ادعاهای مدیرعامل وقت پرسپولیس.
    محمود فکری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد اینکه دلش برای حضور در دربی تنگ نشده است، گفت: به اندازه کافی در دربی بازی کردم و به نظرم دیگر کافی است. البته همه بازیکنانی که در دربی بازی کرده‌اند، دوست دارند باز هم در این بازی باشند.
    وی در مورد دربی ۷۱ گفت: ظاهر امر حکایت از برد استقلال دارد. اگر استقلالی‌ها انگیزه و شرایط خوب خود را حفظ کرده و به این بازی بیاورند، می‌توانند برنده میدان باشند اما اگر بخواهند در باد این برتری ظاهری بخوابند، بدون شک بازی را خواهند باخت.
    فکری تاکید کرد: امسال پرسپولیس بد نتیجه گرفته اما خوب فوتبال بازی می‌کند و در صورتی که استقلال مغرور به میدان بیاید بدون شک در پایان نتیجه خوبی را کسب نخواهد کرد.
    وی افزود: دو باخت سال گذشته پرسپولیس انگیزه‌ای را برای این تیم ایجاد می‌‌کند تا آنها را جبران کنند یا حداقل دیگر بازنده نباشند.
    هافبک سابق استقلال در مورد اینکه بهترین دربی که در آن حضور داشته کدام است، گفت: بازی که ۲ بر یک با شوتی که از روی ضربه ایستگاهی به ثمر رساندم و پرسپولیس را شکست دادیم.به نظرم بهترین بازی بود. یادم می‌آید قبل از این بازی اکبرغمخوار، مدیرعامل وقت پرسپولیس کری‌خوانی را آغاز کرده و گفته بود که "مُرده پرسپولیس هم استقلال را می‌برد" که با پیروزی که به دست آوردیم پاسخ محمکی به حرف‌ها و کری‌های مدیرعامل وقت پرسپولیس دادیم.
    وی در پاسخ به این سوال که ستاره دربی چه کسی خواهد شد، تصریح کرد: فکر کنم بازکنان کلیدی دو تیم مثل کریمی و مجیدی بسته می‌شوند و نمی‌توانند کار خاصی انجام دهند. شاید ستاره دربی گمنام باشد.
    فکری در مورد پیش‌بینی‌اش از این مسابقه گفت: پیش بینی‌ام برد استقلال است، چون شرایط کلی استقلال بهتر است به شرطی که آبی‌ها آن شرایط را به زمین مسابقه هم بیاورند.

فتح‌الله‌زاده: ۳ بر یک یا ۴ بر ۲ پرسپولیس را می‌بریم

علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص دیدار روز جمعه با پرسپولیس و حواشی آن صحبت‌های زیر را مطرح کرد:
    فارس: آقای فتح‌الله‌زاده فکر نمی‌کنید برای پرسپولیس خیلی کُری می‌خوانید؟
    من مگر چقدر کُری خوانده‌‌ام؟ روزنامه‌ها را نگاه کنید، آنها دو روزنامه همسوی خود دارند. مگر نمی‌بینید چقدر به ما اولتیماتوم می‌دهند؟ به ما کم لطفی کرده بودند من هم گفتم دربی که جایزه ندارد یک بازی معمولی است و ما قبل‌تر از آنها نیش خورده بودیم.
    فارس: برای بازی استرس ندارید؟
    دوست دارم یک بازی زیبا شود و تماشاگران از آن لذت ببرند. پرسپولیس و استقلال دو تیم مطرح آسیایی هستند. هیچ مشکلی پیش نمی‌آید همانطور که من و کاشانی رفیق هستیم مظلومی با استیلی و یا فرهاد با علی کریمی دوست هستند. ما با هم مشکلی نداریم. نمی‌توانم بگویم هیچ استرسی ندارم اما به نظرم این بازی با دیگر بازی‌ها فقط کمی فرق می‌کند.
    فارس: گفته بودید پاداش نمی‌دهید. دربی قبل هم این را گفتید اما در رختکن پاداش را بر عهده خود بازیکنان گذاشتید.
    این سری به رختکن هم نمی‌روم تا پاداش ندهم.
    فارس: اصلا از پول خبری هست که بخواهید پاداش بدهید؟
    پول کم کم جور می‌شود. تلاش‌هایی انجام داده‌ایم.
    فارس: ظاهرا ۲۰ شهریور باید چک مجتبی جباری پاس می‌شد؟
    وقتی اعتراضی نمی‌کند یعنی مشترک مورد نظر یافت شده است! از مدت‌ها قبل به او چک داده بودیم و باید به قولمان عمل می‌کردیم.
    فارس: شما فکر می‌کنید مرد دربی چه کسی می‌شود؟
    خیلی سخت است که از استقلال بخواهم اسم ببرم اما فکر می‌کنم از طرف پرسپولیس علی کریمی و از طرف استقلال فرهاد مجیدی تاثیرگذار باشند. به بازیکن گمنامی که بتواند مرد دربی بشود باید جایزه دهیم.
    فارس: دربی را پیش بینی می‌کنید؟
    فکر می‌کنم یا ۳ بر یک و یا ۴ بر ۲ به نفع استقلال می‌شود.
    فارس: یعنی اگر نتیجه برعکس شود، فردای دربی همین مقدار خوشحال هستید؟
    بله، ‌هیچ فرقی نمی‌کند چون هیچ اتفاقی نمی‌افتد. اگر ما ببازیم همچنان ۱۳ امتیازی هستیم و پرسپولیس از ما پائین‌تر خواهد بود. آنها در دربی هر کاری کنند به ما نمی‌رسند. من یک مطلبی به دوستان پرسپولیسی‌ام بگویم و آن اینکه این مصاحبه‌هایی که می‌کنم با چاشنی طنز است و به دل نگیرند. دوست دارم با این صحبت‌ها کمی این مسابقه را از خشکی در بیاورم و یک جنجال دوست داشتنی به آن بدهم.
    فارس: قرار است شب دربی از پیشکسوتان استقلال کسی به اردو بیاید؟
    من همین جا اعلام می‌کنم قدیمی‌های استقلال احتیاجی به دعوت ندارند و آنها هر وقت که دوست داشته باشند در به رویشان باز است.
    فارس: داور دربی مشخص شد؟ می‌گویند قهرمانی قرار است داور باشد.
    هنوز که چیزی اعلام نکردند اما جالب است که دوستان پرسپولیسی می‌گویند قهرمانی استقلالی است درحالی که همین داور سال گذشته گل آفساید این تیم را سالم اعلام کرد. به هرحا ما موضعی نگرفتیم. قهرمانی هم داور بزرگی است اما حرفمان این است اگر قرار باشد به داوری اتهامی وارد شود، نمی‌تواند تمرکز کند. همه داوران ایرانی از داوران خارجی بهتر هستند و هر داوری قضاوت این دیدار را برعهده بگیرد او را می‌پذیریم.
    فارس: سرانجام اسامی هیئت مدیره استقلال ناقص به AFC ارسال شد یا خیر؟
    چون من هیچگونه اختیاری در این مورد ندارم نمی‌توانم حرفی بزنم. ما کارمند و کارگزاریم. کسی که مسئولیت دارد می‌داند که چه وقتی باید اسامی را اعلام کند. فقط می‌توانم آرزو کنم به پرسپولیس و استقلال لطمه نخورد.

حضور کاپیتان استقلال در ترکیب با درد شدید کمر

فرهاد مجیدی مهاجم تیم فوتبال استقلال بدلیل مصدومیت از تمرین کردم منع شده است این بازیکن که پس از بازی با تراکتورسازی تنها یک جلسه همراه دیگر اعضای تیم در تمرینات حاضر شده است، شرایط حضور در تمرینات گروهی و فشرده تیمی را نداشته و موجبات نگرانی مظلومی را فراهم آورده است.
    به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، ‌کاپیتان تیم استقلال روز گذشته ۲۲ شهریور تمرینی یک ساعت قبل از اتمام تمرینات تاکتیکی، محل تمرین را ترک کرد تا به درمان کمر مصدومش بپردازد.
    به گفته پزشکان وی با گرفتگی عضلات کمرش روبرو شده است و درد بسیار شدیدی را تحمل می کند به همین دلیل نمی تواند در تمرینات آبی ها را همراهی کند.
    گفتنی است، مربیان اعلام کردند فرهاد مجیدی هر طور شده به دربی می رسد اما میزان آمادگی وی در آستانه دربی مشخص نیست زیرا تمرینات منظمی را برگزار نکرده است.

عابدزاده: بازیکنان استقلال و پرسپولیس به جای تمرین قلیان می‌کشند و آتاری بازی می‌کنند / دربی امسال کم ستاره است

احمد رضا عابدزاده گفت: دربی که با حضور بازیکنانی انجام می‌شود که به فکر آتاری بازی و کشیدن قلیان هستند دیدن ندارد.

به گزارش اوج نیوز، وی که سه‌شنبه شب از دبی به تهران بازگشت درباره بازی روز جمعه پرسپولیس و استقلال اظهار داشت: بعید می‌دانم این مسابقه هم همچون بازی‌های سال‌های گذشته دو تیم دچار حاشیه خاصی شود زیرا از دید من بجز چند نفر در پرسپولیس و استقلال فعلی کمتر بازیکن بزرگ و ستاره‌ای را می‌توان یافت که بتواند به معنای واقعی کلمه بر جذابیت‌های دربی اضافه کند.

عابدزاده افزود: متاسفانه خیلی از بازیکنان امروز فوتبال ما که گل سرسبد آن‌ها بازیکنان استقلال و پرسپولیس هستند بیشتر از آن‌ که به دنبال متن کار باشند به دنبال حاشیه هستند. خیلی از آن‌ها یا دارند در اردوها آتاری بازی می‌کنند یا بیرون از اردو قلیان بازی. در این شرایط فکر می‌کنید قرار است دربی زیبا از آب در بیاید؟ آن روزها گذشت که بازیکنان استقلال و پرسپولیس از یک ماه قبل به فکر بازی مقابل هم بودند و برای پیروزی نقشه می‌کشیدند. امیدوارم روزی حال و هوای فوتبال به روزهای گذشته برگردد و بازیکنان به معنای واقعی به فکر هوادارانشان باشند.

سیروس دین محمدی: شک نکنید استقلال برنده دربی است

سیروس دین محمدی پیشکسوت باشگاه استقلال که تجربه حضور چندین دربی را دارد در مورد بازی روز جمعه گفت: به عنوان یک استقلالی که سالها در این باشگاه بودم از صمیم قلب می خواهم که تیم محبوبم از این دربی سربلند بیرون بیاید. شک نکنید استقلال این بازی را می برد.
    اما باختی که آبی پوشان پایتخت در آزادی مقابل دیدگان هوادارانش مقابل تراکتورسازی رقم خورد نگرانی هایی را برای هواداران خود به وجود آورده که دین محمدی در این باره تصریح کرد: اصلاً تحت هیچ شرایطی به آن بازی نباید فکر کرد، بازی با تراکتورسازی برای هفته پیش بود، من به هواداران قول می دهم نتیجه آن بازی برای این دیدار حساس تاثیرگذار نخواهد بود. تاریخ بازیهای دربی هم گواه این موضوع است حتی شرایط جدول پرسپولیس هم ملاک اصلی نیست. این مسابقه تنها بازی لیگ است که خاص به حساب می آید هواداران نگران نباشند. هر تیمی که در بازی خوب بجنگد برنده دربی خواهد بود.
    وی در پایان اشاره ای به خط دفاع استقلال داشت و گفت: به نظرم خط دفاع استقلال در ضربات ایستگاهی مشکل دارد، با آمدن پژمان نوری به احتمال زیاد این نقیصه هم جبران می شود. در بازی روز جمعه خط دفاع حتماً باید یارگیری نفر به نفر داشته باشند.
    مطمئن هستم پرویز مظلومی هم تاکید خواهد داشت بازیکنان حتماً حرف های او را در زمین پیاده کنند. از استقلال انتظار داریم با توجه به بازیکنانی که دارد، بازی هجومی به نمایش بگذارد تا با این شیوه برنده بازی باشیم در این صورت هم فشار از روی خط دفاع برداشته می شود.

bordobakht

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

ناصر خان جات خالی......

8. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض اعتراض استقلال به تمرين پرسپوليس در آزادي

پرسپوليس نخستين تيمي است که قبل از بازي دربي، تمريناتش را در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌کند.

تیم فوتبال پرسپولیس این روزها تمرینات خود را برای بازی با استقلال انجام می‌دهد تا با آمادگی بالا به مصاف رقیب سنتی خود برود.

دیروز تیم فوتبال پرسپولیس تمرینات خود را در ورزشگاه آزادی دنبال کرد. حمید استیلی در حالی تمرینات تیمش را در این ورزشگاه انجام داد که بازیکنان تیمش با شرایط چمن آزادی عادت کنند.

نکته جالب توجه این است که تیم فوتبال پرسپولیس نخستین تیمی است که قبل از بازی دربی، تمریناتش را در ورزشگاه آزادی برگزار می‌کند.
    به احتمال فراوان قرار است تیم فوتبال استقلال تهران هم امروز تمرینات خود را در ورزشگاه آزادی برگزار کند تا آنها هم از سرخپوشان عقب نمانند. اما شایعاتی هم شنیده می‌شود مبنی بر اینکه استقلالی‌‌ها معترضند که چرا قرمزها تمرینات اصلی و پرفشار خود را دو روز زودتر انجام دادند و ما باید تمرین سبکی را قبل از دربی در ورزشگاه آزادی برگزار کنند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه meyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

خدا کنه مزدک نشه
    همیشه خیلی یکطرفه به سود اونها گزارش میکنه. آدم ندونه فکر میکنه این یول ها و خل و چل هایی که لباسشون رو با خون موش این رنگ دراوردن تیم ملیند. هر وقت بازی استقلال رو گزارش میکنه میخام بزنم تو دهنش ولی حیف که شیشه تی وی میشکنه ول ندارم دوباره تی وی بخرم.

جالب اینه که طرفدار ایتالیاست که لباسش مثل استقلاله
    مزدک که خوبه. خدا کنه گزارشو به پیمان یوسفی یا خیابانی ندن! حداقل به خیابانی ندن! بهترین گزینه برای گزارش عادله!

12. این کاربر از meyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کاپیتان فرهاد مجیدی نامزد بهترین باریکن سال آسیا

فهرست اولیه ۱۵ نامزد بهترین بازیکن آسیا معرفی شد
    به نقل از سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا، فهرست اولیه ۱۵ نامزد بهترین بازیکن آسیا معرفی شد که از ایران فرهاد مجیدی، هادی عقیلی و قاسم حدادی‌فر به عنوان نامزد بهترین بازیکن قاره کهن معرفی شدند.
    در این فهرست ایران و کره جنوبی بالاتر از سایر آسیایی‌ها ۳ نامزد دارند، ژاپن دو نماینده و ازبکستان، عراق،‌ سوریه، امارات، عربستان، چین و اردن هر کدام یک بازیکن در این فهرست دارند.
    بهترین بازیکن آسیا بیست و سوم نوامبر سال جاری در کولالامپور مالزی انتخاب می‌شود.
    *اسامی ۱۵ نامزد انتخابی کنفدراسیون فوتبال آسیا به شرح زیر است:
    ۱- دنگ ژوژیانگ (چین)
    ۲- فرهاد مجیدی (ایران)
    ۳- فارس الخطیب (سوریه)
    ۴- قاسم حدادی فر (ایران)
    ۵- ها تائه گون ( کره جنوبی)
    ۶- هادی عقیلی (ایران)
    ۷- حسن عبدالفاتح (اردن)
    ۸- اسماعیل مطر(امارات)
    ۹- کیسوکه هوندا (ژاپن)
    ۱۰- کو جا چئول (کره جنوبی)
    ۱۱- محمد نور (عربستان سعودی)
    ۱۲- سرور جبارف (ازبکستان)
    ۱۳-تاکشی اینویی (ژاپن)
    ۱۴- یئوم‌کی هان ( کره جنوبی)
    ۱۵- یونس محمود(عراق)

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

داور چهارم دربی ۷۱ تغییر کرد

رضا غیاثی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس از تغییر داور چهارم دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال خبر داد و در این باره اظهار داشت: قرار بود هدایت‌الله ممبینی به عنوان داور چهارم دربی حضور داشته باشد که این داور به‌علت اینکه قصد سفر به عربستان را داشتند به کمیته داوران اطلاع دادند که نمی‌توانند به‌عنوان داور چهارم در دربی حضور داشته باشند و در نهایت کمیته داوران تصمیم گرفت که داور دیگری را جایگزین ایشان کند.
    وی افزود: با نظر کمیته داوران فدراسیون فوتبال، علیرضا فغانی به‌عنوان داور چهارم دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال انتخاب شد.
    دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال را محسن ترکی به‌عنوان داور وسط سوت خواهد زد و رضا سخندان به همراه محمد منصوری، وی را در امر قضاوت یاری خواهند کرد.

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خاطره نگاری از ۵ دربی برتر دهه شصت؛ازسر پرویز تا فرارهای هشت

سایت گل- فوتبال ایران بیش از دو دهه است که صاحب لیگ سراسری شده و همه تیم های باشگاهی در طول سال حداقل دو بار با یکدیگر ملاقات می کنند اما در دهه شصت، شرایط دیگری بر فوتبال ایران حاکم بود. جنگ هشت ساله، شرایط خاص اقتصادی و اجتماعی، «فوتبال» را به حاشیه رانده بود و اولویت های دیگری مطرح بود. در آن مقطع، مسابقات قهرمانی باشگاه های تهران معتبرترین رویداد فوتبالی ایران محسوب می شد و دربی ها تا اواخر دهه شصت در بهترین حالت، سالی یکبار برگزار می شد. در این دهه پرسپولیس و استقلال مجموعاً ۱۱ بار با هم دیدار کردند که ۵ بازی برجسته تر این دهه را در ادامه مرور می کنیم

۱۵ مهر ۶۲: با ضربه سر پرویز
    پرسپولیس و استقلال بعد از انقلاب و پیش از این بازی، چهار بار با هم مسابقه داده بودند که یک بازی نیمه تمام مانده بود و سه بار هم مساوی. مساوی هایی که ردپاهایی نامحسوس از «محافظه کاری» و «سفارش» هم در آن دیده می شد. پرسپولیس علی پروین، حمید درخشان و ناصر محمدخانی را داشت و استقلال با ناصر حجازی، رضا احدی و جعفر مختاری فر، به زمین آمده بود. منصور پورحیدری که بعد از یک دوره مربیگری کوتاه در سال ۵۹ دوباره مربی آبی ها شده بود، عبدالعلی چنگیز را روی نیمکت نشاند و شاهرخ بیانی را کنار پرویز مظلومی در خط حمله قرار داد. ازدحام تماشاگرانی که از ساعت ها قبل به ورزشگاه آزادی آمده بودند به حدی بود که حتی پیست دوومیدانی استادیوم هم مملو از جمعیت شد. مسئولان برگزار کننده از کاپیتان های دو تیم (حجازی و پروین) خواستند که تماشاگران را به نظم بیشتر دعوت کنند اما این ترفند هم موثر نبود و عاقبت بازی در شلوغ ترین روز تاریخ ورزشگاه آزادی و با سوت محمد صالحی آغاز شد. در نیمه اول هر دو تیم موقعیت هایی داشتند اما هیچ کدام تبدیل به گل نشد. در نیمه دوم استقلال بازی را بهتر آغاز کرد و بعد از تیر دروازه ای که بخت گلزنی این تیم را گرفت، عاقبت لحظه موعود فرا رسید؛ سانتر رضا نعلچگر از سمت راست و ضربه سر پرویز مظلومی که گوشه دروازه بهروز سلطانی نشست. این گل پایانی بود برای سریال مساوی های دربی بعد از انقلاب.

۲۵ خرداد ۶۵: روز سرخ شاهرخ
    در سال ۶۳ بازی های باشگاه های تهران بعد از اتفاقی که در بازی پرسپولیس و پاس افتاد، در هفته چهارم تعطیل شد و دربی تهران برگزار نشد. در سال ۶۴ هم این مسابقات در دو گروه برگزار شد تا حتی الامکان از رویارویی این دو تیم پرهیز شود! در آن سال سه بازی پرسپولیس به خاطر مشمول بودن رضا عابدیان، با نتیجه ۳-۰ به نفع حریفان اعلام شد و همین باعث شد قرمزها از گروه خودشان صعود نکنند تا دربی دیگری شکل بگیرد. اما در سال ۶۵ بار دیگر این دو تیم با هم مصاف دادند. این بازی یک اتفاق ویژه داشت و آن هم حضور شاهرخ بیانی در ترکیب تیم پرسپولیس بود. بازی هنوز به دقیقه ۱۵ نرسیده بود که ناصر محمدخانی روی یک ضد حمله به طرف دروازه استقلال حرکت کرد. سعید مراغه چیان که او را تعقیب می کرد، قبل از رسیدن محمدخانی به هجده قدم فرصت داشت که روی او خطا کند اما وقتی تصمیم به این کار گرفت که دیگر دیر شده بود و مهاجم سرعتی پرسپولیس به محوطه خطر رسیده بود؛ پنالتی برای پرسپولیس! شاهرخ که فوتبالش را از جوانان استقلال (تاج) آغاز کرده بود، پشت این توپ ایستاد و دروازه ناصر حجازی را باز کرد. در ادامه بازی غلام فتح آبادی که از پرسپولیس به استقلال آمده بود، روی یک صحنه به جای اینکه توپ را شوت کند، به صورت وحید قلیچ کوبید تا دندان های دروازه بان کوتاه قامت پرسپولیس خرد شود. بهروز سلطانی که همان روز از آلمان برگشته بود، جای قلیچ را گرفت. در نیمه دوم باز هم شاهرخ بیانی یک گل دیگر زد تا برای سال ها چهره ای منفور نزد آبی ها شود و بالاخره در دقیقه ۶۲ محمدخانی با نفوذهایی که در آن شگرد داشت، تیر خلاص را زد؛ ۳-۰ به نفع پرسپولیس. این اولین دربی محمد حسن انصاری فرد، فرشاد پیوس و مجید نامجو مطلق بود که آن روزها «جوانان آینده دار» فوتبال ایران بودند. علی پروین و عباس رضوی هم مربیان دو تیم در این بازی بودند.

۱۸ شهریور ۶۷؛ مساوی و پنالتی
    بعد از ماجرایی که برای تیم ملی در بازی های آسیایی ۱۹۸۶ پیش آمد و منجر به استعفای ۱۴ بازیکن از تیم ملی شد، اکثریت این بازیکنان برای ادامه فوتبالشان به کشورهای حاشیه خلیج فارس کوچ کردند. همین مساله باعث شد ترکیب استقلال و پرسپولیس در سال های ۶۶ و ۶۷ دگرگونی اساسی داشته باشد. در این میان استقلال بیش از حریف ضربه خورده بود؛ شاهین بیانی و چنگیز به قطر رفته بودند، ناصر حجازی، بیژن طاهری و برهان زاده راهی بنگلادش شده بودند. رضا احدی فوتبالش را در دسته دوم آلمان ادامه می داد و مهره هایی نظیر اصغر حاجیلو، بهتاش فریبا و پرویز مظلومی هم کفش ها را آویخته بودند. پیش از این بازی، پرسپولیس با اقتدار صدرنشین جدول بود و استقلال حال و روز چندان خوشی نداشت. با این پیش فرض ها، به نظر می رسید که بردی پرگل در انتظار پرسپولیس باشد اما وقتی بازی آغاز شد، پیش بینی ها رنگ باخت؛ این استقلال بود که بازی را بهتر آغاز کرد و در همان نیمه اول صاحب یک ضربه پنالتی شد. مجید نامجومطلق که پیش از این، در یک بازی حساس مقابل گسترش هم یک پنالتی را از دست داده بود، توپ را به دست های وحید قلیچ کوبید و نیمه اول بدون گل تمام شد.
    در آغاز نیمه دوم هنوز تماشاگران در حال و هوای استراحت بین دو نیمه بودند که فرشاد پیوس از فاصله ای نزدیک دروازه مجید رضایی را باز کرد. استقلالی ها به گمان آفساید دست های خود را بالا برده بودند ولی محمد صالحی این گل را پذیرفت. یک ربع بعد، جعفر مختاری فر توپ برگشتی را از روی خط هجده قدم به گل تبدیل کرد تا یک مساوی دیگر در کارنامه دو تیم ثبت شود. مربی آن روزهای استقلال، غلامحسین مظلومی بود.

۱۷ آذر ۶۸؛ بغل پای فنی
    استقلال در سال ۶۸ تفاوت آشکاری با سال قبل داشت. آبی ها جواد زرین چه، نامجو مطلق، گروسی، صمد مرفاوی، رضا حسن زاده و سعید عزیزیان را در تیم ملی داشتند. امیر قلعه نویی هم بعد از دو سه سال حضور در استقلال، چهره محبوبی نزد هواداران شده بود. شاهرخ بیانی و رضا احدی هم برگشته بودند تا آبی ها تیم پرستاره ای شوند. طرفداران استقلال به حدی به این بازی امیدوار بودند که در کری خوانی هایشان می گفتند «انتقام ۶-۰ سال ۵۲ را می گیریم» در نقطه مقابل پرسپولیس تلفیقی بود از چند مهره پا به سن گذاشته مثل ضیا عربشاهی و پنجعلی وچند بازیکن متوسط که حتی در روزگاری که تیم ملی تحت سیطره تیم های تهرانی بود، به تیم ملی دعوت نمی شدند. قرمزها در این بازی محسن عاشوری را هم نداشتند که هافبک بازیگردان آن ها محسوب می شد و این لطمه بزرگی برای پرسپولیس بود. اما استقلال پر ستاره، چندان هم بی حاشیه نبود و قبل از بازی، مهم ترین مساله آن ها این بود که چه کسی کاپیتان باشد و عاقبت رضا احدی بود که به سایرین ترجیح داده شد.
    بازی هنوز به دقیقه ۲۰ نرسیده بود که فریبرز مرادی از راست توپی را برای رضا عابدیان ارسال کرد، مهاجم پرسپولیس هم که از آفساید فرار کرده بود در موقعیتی تک به تک با سعید عزیزیان با یک بغل پای دقیق توپ را به قعر دروازه فرستاد. در ادامه بازی، استقلال صاحب چند موقعیت شد اما پروین در بازی را بست و دربی ۳۱ با همان گل تمام شد.

۴ خرداد ۶۹؛ ارسال های مشابه
    در اولین دوره لیگ بعد از انقلاب، باز هم استقلال و پرسپولیس در دو گروه متفاوت قرار گرفتند و تا فینال پیش آمدند تا یک دربی دیگر برگزار شود. پرسپولیس فرشاد پیوس را دوباره در ترکیب خود می دید و نادر میراحمدیان را هم به خدمت گرفته بود؛ همان بازیکنی که پرویز دهداری بازوبند کاپیتانی تیم ملی را به او سپرده بود. استقلال هم شاهین بیانی و احمدرضا عابدزاده و عباس سرخاب، یکی دیگر از کشف های دهداری را اضافه کرده بود. در این دربی هم پرسپولیس خیلی زود به گل رسید و در دقیقه ۱۲ بغل پای آرام میراحمدیان که برای زدن ضربه سر پیش آمده بود، از فاصله ای نزدیک به گل تبدیل شد. در ابتدای نیمه دوم پورحیدری، امیر هاشمی مقدم را بیرون کشید و عباس سرخاب را به زمین آورد تا زوج مرفاوی در خط حمله باشد. هنوز یک دقیقه از نیمه دوم نگذشته بود که استقلال در گوشه محوطه هجده قدم حریف صاحب یک ضربه ایستگاهی شد. امیر قلعه نویی پشت توپ ایستاد و ارسال دقیق او با ضربه سر سرخاب به گل تبدیل شد؛ یک تعویض طلایی! سرخاب که در بازی نیمه نهایی مقابل ملوان هم در دقیقه اول گل زده بود، بعد از این بازی نزد هواداران استقلال «عباس سی ثانیه» نامیده شد. ۲۵ دقیقه بعد دقیقاً مشابه همین صحنه تکرار شد؛ قلعه نویی باز هم ارسال کرد و این بار صمد مرفاوی در حالی که دو سه بازیکن استقلال در آفساید بودند، از پشت مدافعان فرار کرد و با ضربه سر دروازه قلیچ را باز کرد. پرسپولیسی ها معتقد به آفساید بودند اما منوچهر نظری نظر کمک داورش را تایید کرد.این یعنی ۲-۱ به سود استقلال و قهرمانی آبی ها در اولین دوره لیگ.

bordobakht

---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------

Last edited by Nasser_ZRE; 15-09-2011 at 17:38.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •