انتشار پوستر جدید سروایور سریس با عکس جان سینا :
چند هفته ی پیش یک پوستر زیبا مربوط به پی پی وی سروایور سریس امسال منتشر شد که عکس رندی اورتن بر روی اون حک شده بود . اما دیروز توسط سایت های خبری یک پوستر دیگه (ورژن دوم) از سروایور سریس منتشر شد که اینبار شاهد عکس جان سینا بر روی اون هستیم .
جان سینا عمل جراحی (گردن) اش موفقیت آمیز بوده و طبق صحبت های دکتر مارون ، سینا میتونه از دو سه ماه دیگه فعالیتش رو در دابلیو دابلیو ای از سر بگیره . مسئولان کمپانی در تلاش هستن تا هر چه زود تر جان سینا رو (به طور کامل) مصدومیتش بر طرف بشه تا مقدمات بازگشت او رو در سروایور سریس و در زادگاهش West Newbury , Massachusetts فراهم کنن .
- شما میتونید پوستر (جدید) سروایور سریس 2008 رو در اندازه ی اصلی و بدون ادیت رنگ از لینک زیر دریافت کنید .
دریافت پوستر جدید :: لینک دانلود | حجم : KB 22.9
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- پوستر (قدیمی) سروایور سریس 2008 رو با عکس رندی اورتن هم میتونید از لینک زیر دریافت کنید .
دریافت پوستر قدیمی :: لینک دانلود | حجم : KB 116.2
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن اینکه این پوستر جدید هم به هیچ وجه قطعی نیست و امکان اینکه تغییر پیدا کنه زیاده . چون پوستر زیبا ، مخصوص و جالبی در نیومده .
------------------------------------------
مصاحبه ی جدید جف جرت در اسلم رستلینگ :
جف جرت سوپراستار حال حاضر تی ان ای که مدت ها از مسابقات دور بود ، در جدیدترین مصاحبه اش درباره ی بازگشتش (تازگی) به تی ان ای و رینگ کشتی حرفه ای و در ابتدای صحبتش در مورد همسرش که مدتی هست فوت کرده صحبت کرد .
او گفت : " من الان واقعا دلم براش (همسرش) تنگ شده . بذار ببینم ، 17 ماه گذشته . من تو این مدت فرصت کافی رو برای فکر کردن به بازگشت به رینگ داشتم . من از یک طرف بسیار خوشحال و از طرف دیگه بسیار مضطرب هستم . " جف جرت در ادامه ی صحبت هاش گفت : " من دوست دارم که تی ان ای بیشتر شوء هاش رو در کانادا برگذار کنه . مثل شوء موفقیت آمیز نو سرندر (ماه قبل) در Oshawa , Ontario . کانادا جایی هست که تی ان ای درش رشد کرده . مردم این کشور بسیار کاملا برای این کمپانی برنامه ریزی کردن و به تی ان ای احترام میذارن . " جرت درباره ی وضعیت خودش گفت : " خوبه ، اما از من نخواید که در تمام برنامه ها حضور داشته باشم چون واقعا کشش این رو ندارم و نمیتونم برنامه هام رو کنترل کنم . راستش برای من ، کشتی گیر بودن برای همیشه (فول تایم) دیوانه کننده هست . به هر حال باید قبول کرد که خانواده نسبت به کشتی برتری (اولویت) داره . "
این بود مصاحبه ی جدید جف جرت که بطور نسبتا کامل نوشته و در سایت قرار گرفته شد . جف جرت در پی پی وی نو سرندر 2008 بعد از یک سال و نیم دوری در حین مسابقه ی کرت انگل ، ساموا جوء و کریستین به رینگ تی ان ای بازگشت و در مسابقه (به نفع جوء) دخالت کرد .
رویارویی دو استار مصدوم راء در هاس شوء :
طبق تبلیغاتی که برای هاس شوء 30م نوامبر انجام شده ، دو استار مصدوم (الان) در یک مسابقه ی تک به تک برابر هم قرار خواهند گرفت . مسابقه به این ترتیب هست :
Randy Orton vs. John Cena | November 30, 2008 (House Show) in a RAW Challenge Match
خوب ، این میتونه یکی از مسابقات جنجالی ای باشه که معمولا در هاش شوء ها (بیشتر) انجام میشه . ضمن اینکه گفته شده در همون شب باتیستا در یک مسابقه ی تک به تک برابر کین قرار خواهد گرفت .
مین ایونت امشب راء مشخص شد :
طبق خبر هایی که بدستم رسیده ، امشب شاهد یک مین ایونت جذاب خواهیم بود . مین ایونت این هفته بصورت تگ تیم دو به دو انجام خواهد شد .
Batista & Rey Mysterio vs. World Heavyweight Champion Chris Jericho & Kane
ضمن اینکه یک مسابقه ی دیگه هم از چند هفته ی قبل برای راء امشب برنامه ریزی شده بود که به این ترتیب هست .
The Great Khali w/ Ranjin vs. Johnny Knoxville
البته این مسابقه هنوز قطعی نشده و مشخص نیست که ناکسویل بتونه به شوء این هفته برسه . اما جانی ناکسویل در جدید ترین مصاحبه اش که از سایت جک اس وورلد منتشر شده در ابتدا کالی رو مسخره کرد و سپس گفت : " اگه این مرد میخواد با من بجنگه ، مشکلی نیست . اما کالی ، با من جوری نجنگ که با بقیه میجنگی . درسته که من داخل رینگ دچار وضعیت سختی خواهم بود ، اما فراموش نکن که تو در بیرون رینگ مال من هستی ! "
بازگشت احتمالی کریستین کیج به دابلیو دابلیو ای :
امروزه یکی از موضوعاتی که طرفداران تی ان ای خیلی درموردش بحث میکنن ، بازگشت احتمالی کریستین به دابلیو دابلیو ای هست . قرار داد کریستین بزودی با کمپانی تی ان ای به پایان میرسه و با وضعیت بوجود اومده برای او در این کمپانی ، او علاقه داره که به دابلیو دابلیو ای برگرده .
ضمن اینکه از طرفی دیگه اج داره به سران دابلیو دابلیو ای فشار میاره و ازشون میخواد هر جور شده کریستین رو جذب کنن تا مسابقات این کمپانی بار دیگه (مثل قبل) جذاب بشه . گفته میشه که در صورت بازگشت کریستین ، او بار دیگه با اج تیم خواهد شد .
گفتگوی کریس جریکو با دالف زیگلر :
قهرمان سنگین وزن جهان ، کریس جریکو در شوء اف سی دابلیو به عنوان استار قرضی (مهمان) حضور پیدا کرد و در برای تماشاگرا چند کلمه ای صحبت کرد . او در بین صحبت هاش به دالف زیگلر اشاره کرد و گفت : " به نظر میرسه دالف زیگلر میخواد راه من رو ادامه بده و از این بابت خوشحالم . " چند لحظه بعد دالف زیگلر وارد شد و او از کریس جریکو تشکر کرد . جریکو صحبتش رو ادامه داد و به دالف گفت : " از اینکه قصد داری مثل من باشی و راه شان مایکلز رو دنبال نمیکنی خوشحالم . "
اما چند روزی نشد که دالف زیگلر ملقب به نیک (اسم سابقش) ، از سوی کمپانی دابلیو دابلیو ای به مدت 30 روز به حالت تعلیق در اومد که قبلا هم در خبر ها بهش اشاره شد .
نتایج پی پی وی Bound For Glory که امروز صبح انجام شد :
Jay Lethal Wins The Steel Cage Asylum | #1 Contender For the X Division Title
Rhino , Rhaka Khan & ODB def. Cute Kip , Angelina Love & Velvet Sky | Special Refree Traci Brooks
Sheik Abdul Bashir © def. Consequences Creed | X Division Championship Match
Taylor Wilde © def. Awesome Kong & Roxxi | TNA Knockouts Championship Match
Beer Money Inc. def. L.A.X. , Team 3D & Abyss and Matt Morgan | Monster's Ball Tag Team Title Match
Booker T def. Aj Styles & Christian Cage | Triple Threat Match
Jeff Jerrett def. Kurt Angle | Special Enforcer Mick Foley
Sting def. Samoa Joe © | (NEW Champion) TNA World Heavyweight Championship Match
ضمن اینکه در ابتدای شوء (قبل از شروع) یک دارک مچ انجام شد که فقط تماشاگرای حاضر در ورزشگاه شاهدش بودن . در این مسابقه ی دو به دو این نتیجه حاصل شد :
Eric Young & a woman from Second City Wrestling def. Lance Rock & Christy Hemme