تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 138 از 287 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : ای سی دابلیو

تاریخ انجام : سه شنبه ، 7م اکتبر سال 2008

محل انجام : اسپوکن ، واشینگتن

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

ویدئویی از اتفاقات و نتایج نو مرسی پخش میشه .

سپس شاهد اینتروی ای سی دابلیو هستیم .

به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء انجام میشه .

تاد گریشام و مت استرایکر به همه خوش آمد میگن و اعلام میکنن در میا ایونت امشب یک مسابقه ی 8 من تگ تیم مچ انجام خواهد شد .

مسابقه اول :: مایک ناکس و جک سوئگر در برابر تامی دریمر و فینلی به همراه هورنسواگل

استار ها وارد میشن . فینلی و مایک ناکس مسابقه رو شروع میکنن . فینلی در گوشه ی رینگ ناکس رو میزنه و بعد از چند لحظه با دریمر تگ میشه . فینلی و دریمر دو نفری به ناکس دابل سوپلکس میزنن . دریمر کاور میکنه ، یک..دو.. . بلند میشن و دریمر به ناکس بولداگ میزنه . سوئگر از بیرون ، دریمر رو میزنه و دریمر هم عصبانی میشه و سوئگر رو پرت میکنه روی زمین (بیرون رینگ) . ناکس هم دریمر رو پرت میکنه بیرون و سوئگر به دریمر بیگ بوت میزنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . ناکس چین لاک رو اجراء کرده . دریمر بسختی بلند میشه ولی ناکس بهش ورتیکال سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ناکس میره طرف فینلی و او رو میزنه که این باعث میشه داور حواسش پرت بشه . ناکس و سوئگر با هم (روی دریمر) حرکت تیمی انجام میدن . دریمر جای خودش رو به فینلی میده . فینلی میاد و سوئگر رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . سپس هورنسواگل حواس داور و ناکس رو پرت میکنه و این باعث میشه فینلی شلیلی رو برداره و به محض اینکه ناکس برگشت صربه ای سنگین به سر ناکس (با شلیلی) میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

در بک استیج ، تیفانی و جنرال منیجر تدی لانگ در کنار هم نشستن و دارن با هم صحبت میکنن . جیمی نابل میاد و صحبت اون ها رو قطع میکنه . نابل به تیفانی میگه که بهترین فرد در این بیزینس هست . مارک هنری و تونی اطلس میان . هنری نابل رو مسخره میکنه و نابل ازش میخواد که بهش بی احرامی نکنه . مارک هنری به تدی لانگ میگه : " اگه قرار نیست امشب برابر مت هاردی قرار بگیرم ، پس یک مسابقه بین من و نابل ترتیب بده . " نابل هم برای اینکه تیفانی رو هیجان زده کنه به لانگ میگه که این مسابقه انجام بشه .

پرومویی از بازگشت بوگی من پخش میشه .

تبلیغی از سایبر ساندی پخش میشه .

مسابقه دوم :: جیمی نابل در برابر مارک هنری به همراه تونی اطلس

نابل و هنری وارد میشن . مسابقه شروع میشه و نابل قصد داره به هنری حمله کنه . چند ضربه ی بی اثر از نابل که با کیک هنری جواب داده میشه . هنری یه اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هنری در گوشه ی رینگ قصد داره نابل رو خفه کنه . نابل در میره و قصد داره روی پای آسیب دیده ی هنری (که در نو مرسی اتفاق افتاد) کار کنه . ولی هنری کلوزلاین میزنه . هنریم یره برای یک آفنس دیگه اما نابل جاخالی میده . نابل میره برای فلایینگ بادی پرس اما هنری او رو در هوا میگیره و بهش وورلد استرانگست اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، هنری به داغون کردن نابل ادامه میده . تا جایی که آهنگ مت هاردی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه تا از نابل دفاع کنه . مت هنری رو میزنه و سپس به تونی اطلس توییست آف فیت میزنه . برمیگرده و هنری به مت وورلد استرانگست اسلم میزنه . سپس یک اسپلش از هنری . او و تونی اطلس رینگ رو ترک میکنن و به استیج میرن .

راء ریباند پخش میشه .

بعد از کامرشال برمیگردیم .

مسابقه سوم :: سی ام پانک ، کوفی کینگستن ، ایون بورن و ریکی اورتیز در برابر

قهرمانان تگ تیم جهان کودی رودس و تد دیبیاسی ، میز و موریسن

تمام سوپراستار های حاضر در مسابقه وارد میشن و در بین اون ها سی ام پانک و ریکی اورتیز بیشتر از بقیه تشویق قرار میگیرن . مسابقه شروع میشه و همه ی استار ها با هم درگیر میشن که تیم کوفی ، پانک ، بورن و اورتیز اعضای تیم حریف رو به بیرون رینگ پرت میکنن . بعد از کامرشال برمیگردیم . رودس داره بورن رو میزنه و بعد از چند لحظه با دیبیاسی تگ میشه . میز و موریسن تگ میشن و با هم (روی بورن) حرکات تیمی متعددی انجام میدن . بورن بالاخره در میره و با پانک تگ میشه . پانک میاد و به موریسن لگ لریت میزنه . پانک پاور اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . همه ی استار ها میریزن داخل رینگ و با هم درگیر میشن . بالاخره رینگ خلوت میشه و پانک میره برای اجرای جی تی اس ، اما مانو وارد میشه و دخالت میکنه . سپس تد دیبیاسی وارد میشه و به پانک مونلایت درایو میزنه . موریسن کاور میکنه ، یک..دو..سه .

دیبیاسی ، رودس ، مانو ، میز و موریسن شادی میکنن .

شوء این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .

------------------------------------------
    Last edited by reza boy; 13-10-2008 at 00:55.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

جف هاردی و رویارویی او با کوزلاو در اسمکدان هفته ی بعد :

هفته هاست که کوزلاو با جف هاردی و تریپل ایچ درگیر هست و هر دوی این ها میخوان که یک مسابقه برابر کوزلاو انجام بدن اما هر دفعه به دلایلی ویکی گررو اجازه نداد . اما قرار هست جمعه ی دو هفته ی بعد در اسمکدان ولادیمیر کوزلاو در سخت ترین مسابقه ی خودش (تا الان) ، برابر ریسک کننده ترین استار دابلیو دابلیو ای جف هاردی قرار بگیره .

کوزلاو قبل از این مسابقه هم یک مسابقه ی سخت برابر گریت کالی داشت که این مسابقه با دخالت تریپل ایچ همراه بود . باید ببینیم اینبار چه اتفاقی خواهد افتاد و آیا بالاخره لقب UnDefeated از کوزلاو (توسط جف) برداشته میشه؟

گلداست بار دیگه به دابلیو دابلیو ای بازگشت :

گلداست که خیلی ها او رو به اسم واقعیش Dustin Rhodes میشناسن ، بعد از فعالیت کوتاه برای کمپانی تی ان ای به اسم بلک رین از این لیگ اخراج شد . اما چند روز پیش گلداست با دابلیو دابلیو ای قراردادی دو ساله امضاء کرد تا بار دیگه شاهد حضور این استار خوب و قدیمی در رینگ دابلیو ای باشیم .

او یکی از سه چلنجر انتخابی سنتینو مارلا برای کمربند بین قاره ای هست که احتمالا بین رادی پایپر ، هانکی تانکی من و گلداست ، گلداست به عنوان چلنجر مارلا در سایبر ساندی انتخاب میشه .

استار های بزرگ دابلیو دابلیو ای در اف سی دابلیو :

روابط دابلیو دابلیو ای بار دیگه با اف سی دابلیو خوب شده و این دو کمپانی قرار گذاشتن تا هر هفته ، استار هاشون رو به هم قرض بدن . امشب (9 اکتبر) اف سی دابلیو با حضور نامبر وان کنتندر باتیستا ، دیوای دابلیو دابلیو ای کلی کلی و قهرمان سنگین وزن جهان کریس جریکو انجام خواهد شد .

بزودی شاهد حضور استار های تاپ کمپانی FCW در دابلیو دابلیو ای هم خواهیم بود .

حضور هالک هوگن در ام ام ای به عنوان تماشاگر :

در شوء روز شنبه ی EliteXC (یکی از زیر مجموعه های یو اف سی) ، هالک هوگن به همراه دخترش بروک و دوست دختر جدیدش جنیفر مک دنیل حضور پیدا کردن تا شوء رو از نزدیک و به عنوان تماشاگر نگاه کنن . چهره ی هوگن چند بار از مانیتور ورزشگاه پخش شد که تماشاگرا او رو بشدت تشویق کردن .

علاوه بر هوگن ، سوپراستار فعلی تی ان ای مت مورگن ، استار سابق دابلیو دابلیو ای تست و دیوای سابق دابلیو دابلیو ای تری هم در شوء به عنوان تماشاگر حضور داشتن .

تاثیر بسزای بازگشت دی اکس در ریتینگ راء :

در ابتدای راء هفته ی قبل از No Mercy ، تعداد کمتری از مردم شاهد دیدن راء از گیرنده های تلویزیونی بودن اما بعد از اعلام شدن مین ایونت ؛ ریتینگ راء در آخرین دقایق به عدد قابل توجه 3.67 رسید و به عبارتی دیگه 858.000 نفر دیگه به بینندگان شوء (از تلویزیون) اضافه شدن .

البته بد نیست بدونید بازگشت دی اکس فقط استثنا فقط برای همون شب بود و بعید بنظر میرسه تا چند ماه آینده شاهد تیم شدن تریپل ایچ و شان مایکلز در قالب گروه دی اکس باشیم .

تغییر تفکر و ایده های جدید وینس مک من :

وینس از استار هاش خواسته که یخورده بهتر فیلم بازی کنن تا سجمنت هایی که از بک استیج پخش میشه ، طبیعی تر و خنده دار تر در بیاد . در ادامه هم بد نیست بدونید وینس مک من فردی رو به نام نورمن اسمایلی استخدام کرده تا او به عنوان استعداد یاب دابلیو دابلیو ای در این کمپانی فعالیت کنه . به نظر میرسه که او وظیفه اش پیدا کردن استار های خوب ژاپنی هست چون وینس علاقه ی خاصی به ژاپنی ها و استیل جنگیدن اون ها داره .

ضمن اینکه بدستور وینس ، قانون Knock Out هم از این به بعد بیشتر در مسابقات به کار گرفته میشه البته بطور امتحانی . کمپانی این قانون رو در مسابقه ی آندرتیکر و بیگ شوء در نو مرسی بکار برد تا ببینه عکس العمل تماشاگرا نسبت به چنین قانونی چی هست . به هر حال گفته شده در صورتی که ناک اوت برای طرفدارای کمپانی جذاب نباشه ، دیگه از این قانون در کمپانی استفاده نمیشه .

تریپل ایچ و دفاع کردن از دابلیو دابلیو ای تایتل در اسمکدان این هفته :

دابلیو دابلیو ای چمپین تریپل ایچ بعد از پیروزی برابر جف هاردی در نو مرسی ، قرار هست در اسمکدان این هفته از کمربندش برابر یکی دیگه از برنده های نو مرسی که بیگ شوء هست دفاع کنه . به نظر میرسه که درگیری بیگ شوء و تریپل ایچ فعلا برای همین یک هفته باشه تا زمانی که کار آندرتیکر با بیگ شوء به پایان برسه .

تریپل ایچ از Backlash امسال قهرمانی دابلیو دابلیو ای رو بدست آورد و شش ماه هست که کمربندش رو از دست نداده . باید ببینیم بالاخره کدوم سوپراستار موفق میشه د گیم رو شکست بده .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آندرتیکر و استراحت در شوء های اسمکدان :

گفته میشه که آندرتیکر تصمیم گرفته برای چند ماه در اسمکدان مسابقه نده و فقط استراحت کنه . البته آندرتیکر از Summerslam تا الان در هیچ کدوم از شوء های هفتگی مسابقه نداده و قرار هست این داستان ادامه پیدا کنه و فقط هر هفته شاهد حضور و درگیری های او با حاریفاش باشیم . مصدومیت زانوی آندرتیکر در اسمکدان قبل از نو مرسی تشدید شد و همین باعث شده که تیکر به این فکر بیفته و بعد از یک ماه استراحت ، یک مسابقه انجام بده (در پی پی وی) .

ضمن اینکه شکست آندرتیکر در نو مرسی برنامه ریزی شده و به درخواست خود آندرتیکر بوده تا درگیری های او با ویکی گررو و بیگ شوء بیشتر طول بکشه .

رهایی اوماگا از بند مصدومیت :

اوماگا ، استار خوب اسمکدان که بیش از یک ماه (بعد از درفت) بدلیل مصدومیت از مسابقات دور بود در شوء این هفته ی کمپانی اف سی دابلیو که تمپا فلوریدا انجام میشد به رینگ بازگشت و در یک مسابقه ی تک به تک برابر Black Pain قرار گرفت و تونست او رو شکست بده .

اوماگا به عنوان استار قرضی (به همرا باتیستا ، کلی کلی و کریس جریکو) در اف سی دابلیو حضور پیدا کرد . اج و تایسن تامکو هم به عنوان تماشاگر از نزدیک شاهد شوء این هفته بودن .

مدت زمان قرارداد میک فولی با تی ان ای :

امروز خبر مدت زمان قرارداد فولی با کمپانی تی ان ای لو رفت و مشخص شد این کمپانی با اسطوره ی هاردکور قراردادی شش ماهه امضاء کرده . گفته میشه که در این قرارداد هیچ صحبتی از بکار گیری فولی به عنوان یک کشتی گیر در استوری لاین ها نوشته نشده و فولی قرار هست نقش هایی همچون بازیگردان ، داور مخصوص و ... رو داشته باشه .بنظر میرسه که فولی علاقه ی خاصی به تی ان ای داره و گفته اگه این شش ماه براش موفقیت آمیز بود ، حتما قرار دادش رو با تی ان ای تمدید میکنه .

میک فولی اولین حضور خودش در پی پی وی کمپانی تی ان ای رو در Turning Point تجربه خواهد کرد و او انفورسر مسابقه ی کرت انگل و جف جرت هست .

مقاله ی جدید جیم راس در بلاگ اش :

جی آر در Jrsbarbq.com صحبت های جدیدی راجع به کیمبو ، کتاب برت هارت ، کشتی گیران جوون و کتاب آلتیمت واریر انجام داده . اما مهم ترین صحبتش که نوعی تبلیغ هم بود برای کتاب جدید برت هارت صورت گرفت : " من هیچ وقت احساس نمیکردم که ضروری هست تا یک کتاب (کشتی) رو بخونم ، اما کتاب برت هارت اولیش هست . اگه شما یک طرفدار وافعی این بیزینس هستید باید حتما این کتاب رو بخونید ، در صورتی که نخونید پس یک طرفدار واقعی نیستید . برای اطمینان ؟ این کتاب در سایت Amazon.com موجود هست و بهترین گزینه برای گذروندن تعطیلات . "

ضمن اینکه جیم راس در آخر مقاله جمله ی " باتم لاین " رو بکار برد و در پرانتز گفت : " با تشکر از استون کلد! " در صورت اینکه علاقه دارید تا تمام صحبت های جی آر رو بخونید ، به ما اطلاع بدید .

نظر سران تی ان ای درباره ی کوین نش :

خیلی از اعضای داخل تی ان ای فکر میکنن که هنوز نش علاقه داره تا با این کمپانی ادامه بده ولی نمیدونن که در جواب مصاحبه های جنجالی نش باید چی بگن . کمپانی تی ان ای هنوز هم استوری لاین خاصی برای نش درنظر نگرفته و بازگشت او یک اشتباه بزرگ هست . حتی پروفایل نش هم از بین استار های تی ان ای ، در حالی که دو هفته به پایان قرار داد او باقی مونده بود پاک شد . امشب قرار داد نش با تی ان ای رسما به پایان میرسه و او میتونه با هر کمپانی ای که بخواد قرار داد ببنده .

البته گفته میشه که نش ارتباط خوبی با مسئولان تی ان ای داره و هر چقدر هم او از تی ان ای بد گفته باشه ، باز هم ارتباطش بهتر از گیل کیم با این کمپانی هست . باید ببینیم آیا این دوستی های کوچیک باعث باقی موندن نش میشه یا اینکه کوین نش بالاخره با WWE (یا هر کمپانی دیگه ای) قرار داد میبنده .

صحبت های جنجالی کریس میسترز درباره ی آلتیمت واریر :

استار سابق کمپانی دابلیو دابلیو ای که در حال حاضر در ان دابلیو ای فعالیت میکنه درباره ی بازگشت آلتیمت واریر به رینگ گفت : " هیچ چیز بد تر از بازگشت نش در شوء ان دابلیو ای به کشتی حرفه ای نیست . این آدم پنجاه سالشه ! " ضمن اینکه مسترز در حین صحبت هاش واریر رو " Ultimate Asshole " خطاب کرد و گفت : " ما هفته ها در تور اسپانیا زحمت کشیدیم ولی این آدم همینجوری اومد و در یک مسابقه برابر اورلاندو جردن قرار گرفت . "

این بود قسمتی از مصاحبه ی جنجالی کریس مسترز علیه آلتیمت واریر . باید ببینیم که عکس العمل واریر و خانواده اش (که به اون ها هم توهین شد) درباره ی این مصاحبه چه خواهد بود .

Last edited by reza boy; 13-10-2008 at 01:16.

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نام رخ داد : اسمکدان

تاریخ انجام : جمعه ، 10م اکتبر سال 2008

اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .

هایلایت هایی از مسابقه ی آندرتیکر برابر بیگ شوء در نو مرسی پخش میشه .

سپس شاهد اینتروی اسمکدان با آهنگ و شکلی جدید هستیم .

به ورزشگاه میریم و بدون هیچ مراسم آغازینی ، جیم راس و تز به همه سلام میکنن .

جنرال منیجر ، ویکی گررو وسط رینگ هست برای بار دوم در سال جاری ، روی ویلچیر نشسته و محافظ گردن بسته . چاوو گررو هم در کنار او هست . جو ورزشگاه کاملا بر ضد ویکی هست و همه دارن او رو (بشدت) هوو میکنن . ویکی چندین بار میگه : " عذر میخوام ، ببخشید ... ! " ولی تماشاگرا به او اجازه نمیدن که حرف بزنه . بعد از یکی دو دقیقه وقفه ، ویکی شروع میکنه و میگه : " من دو هفته ی پیش توسط آندرتیکر مورد حمله قرار گرفتم . او به من تومبستون زد و به همین دلیل هست که این ویلچیر و محافظ لعنتی رو دوباره همراه خودم دارم . " تماشاگرا سرود یو ساک رو سر دادن . ویکی بار دیگه از مردم میخواد که بهش اجازه بدن صحبت کنه . ویکی میگه : " آندرتیکر سزای کارش رو در نو مرسی دید و من هم به همین دلیل به کسی که در نو مرسی آندرتیکر رو ناک اوت کرد یک تایتل مچ برابر تریپل ایچ میدم . " در همین لحظه آهنگ بیگ شوء پخش میشه و او وارد میشه . بیگ شوء برای تماشاگرا دست تکون میده اما اون ها شوء رو هوو میکنن . بیگ شوء میره داخل رینگ و میگه : " من قبل از اینکه بیام میشنیدم که تماشاگرا اسم تیکر رو فریاد میزدن اما باید بگم که این داد و فریاد ها بی فایده هست ، چون ... " سپس سه مشت قوی بیگ شوء که در نو مرسی زده شد و باعث ناک اوت شدن تیکر شد نشون داده میشه . سپس بیگ شوء میگه : " کسی نمیتونه برابر این مقاومت کنه . من کریس جریکو رو با همین مشت ها برای شش ماه (چند سال پیش) و گریت کالی رو با مشت های کی او کننده ی خودم ناک اوت کردم . خوب ، امشب تریپل ایچ هم همین سرنوشت رو خواهد داشت ، همونطوری که من آندرتیکر رو کی او کردم ، دابلیو دابلیو ای چمپین رو هم میکنم . " آهنگ ولادیمیر کوزلاو پخش میشه و او وارد میشه . کوزلاو چند جمله به زبان روسیه ای میگه ولی بعد به انگلیسی میگه : " من میخوام که برنده ی دابلیو دابلیو ای تایتل مچ رو برای امشب چلنج کنم . " بیگ شوء میگه : " نه ، به دو دلیل نمیشه ! یکی چون که تو مثل من غول نیستی ، و دو اینکه تو یک آمریکایی نیستی . " سرود یو اس ای در ورزشگاه شنیده میشه .

مسابقه اول :: بریه بلا در برابر ناتالیا به همراه ویکتوریا

دیواس وارد میشن و مسابقه آغاز میشه . بلا به طرف ناتالیا میره و او رو میزنه . سپس تز پرس از بلا . ناتالیا بلا رو میفرسته گوشه ی رینگ اما بلا سریعا در میره . اسلاپی ریورس کراس بادی از بلا . بلا سانست میکنه ، یک..دو.. . یک فال دیگه از بلا ، یک..دو.. . بلا بک اسلاید رو اجراء میکنه ، یک..دو.. . دراپ کیک از بلا . ناتایلا بلا رو میفرسته گوشه ی رینگ و به طرفش میدوئه اما بلا بهش البوء میزنه و از کرنر میره کنار . استمرز و سپس چند کیک از ناتالیا . ناتالیا اسلیپر رو اجراء میکنه اما بلا سریعا قفل رو میشکونه و سانست فلیپ میکنه ، یک..دو.. . هارت اتک از ناتالیا . ناتالیا میره برای البوء دراپ اما بلا جاخالی میده و از رینگ میره بیرون . ویکتوریا قصد داره بلا رو بزنه اما یهو چهره اش تغییر میکنه ! هورنسواگل میاد و ویکتوریا رو میزنه . بلا با لبخند میره داخل رینگ و بعد از یه جاخالی ، کروسیفیکس رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

تز و جیم راس درباره ی مصدومیت جان سینا صحبت میکنن .

ویدئویی از مصدومیت سینا پخش میشه .

در بک استیج ، فوناکی دیده میشه که داره تمرین گزارشگری میکنه . آر تروث میاد و تماشاگرا تشویقش میکنن . تروث به فوناکی میگه که او نیازی به تمرین نداره و تنها چیزی که نیاز هست یه میکروفونه . فوناکی از تروث تشکر میکنه و سپس بهش میگه که از آهنگ او (تروث) خیلی خوشش میاد . تروث هم تشکر میکنه و به فوناکی میگه که اسم واقعیت چیه ؟ فوناکی میگه : " اسمم کونگ و فامیلیم اوی وی هست . " تروث یخورده گیج شده .

در لاکر روم ، تریپل ایچ دیده میشه که قصد داره یه مسج بفرسته و در همین لحظه جف هاردی میاد . تریپل ایچ به جف میگه : " من تو دو راهی گیر کردم که به شان مایکلز رای بدم یا به استون کلد ؟ " جف میگه مهم نیست و بحث رو عوض میکنه و میگه : " من مسابقه ی خودم با تو رو در نو مرسی دیدم . فهمیدم که تو بهتر از من بودی و پیروزی و دفاع از کمربند حق تو بود . به هر حال برای امشب و مسابقه ات با بیگ شوء برات آرزوی موفقیت میکنم . " جف میره اما خیلی سریع برمیگرده و میگه : " من میخوام برنده ی مسابقه رو چلنج کنم . "

مسابقه دوم :: قهرمان ایالات متحده شلتن بنجامین در برابر آر تروث

آهنگ آر تروث پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا از بین اون ها وارد میشه . او شروع به رپ خوندن میکنه و از بین تماشاگرا رد میشه . او بعد از یکی دو دقیقه بالاخره وارد رینگ میشه و داخل رینگ میرقصه . چهره ی شلتن بنجامین از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و او صحبت میکنه و مثل همیشه خودش رو " گلد استاندارد " لقب میده . سپس آهنگ او پخش میشه و شلتن بنجامین وارد میشه . زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و شلتن چند مشت ، فور آرم و کیک به تروث میزنه . سپس بنجامین تروث رو بلند میکنه و به بیرون رینگ پرت میکنه . خودش هم میره بیرون و در بیرون رینگ او رو میزنه و سپس هر دو به رینگ برمیگردن . اس تی او از تروث . چند مشت و فور آرم از تروث که باعث میشه بنجامین بیفته گوشه ی رینگ . چند مشت دیگه از تروث در گوشه ی رینگ . تروث شلتن رو به طرف طناب ها میفرسته و میخواد او رو در برگشت بزنه اما شلتن جاخالی میده و به تروث کلوزلاین میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . بلی تو بک سوپلکس از تروث . کاور میکنه ، یک..دو.. . سه مشت با دست راست و سپس یک کلوزلاین از تروث . کورک اسکرو فلایینگ فور آرم از تروث . کاور میکنه ، یک..دو.. . شلتن بک بریکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . شلتن میره برای اجرای یک فن دیگه اما تروث فن رو به نفع خودش کونر و رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .

مسابقه سوم :: جف هاردی در برابر ام وی پی

جف هاردی وارد میشه و مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . او میره داخل رینگ و سپس شاهد ورود ام وی پی به رینگ هستیم . در حین ورود او ، چهره ی هاریکین هلمز از گوشه ی تصویر پدیدار میشه و او ام وی پی رو مسخره میکنه و میگه " پی " آخر اسم ام وی پی ، به معنای " پلیز " هست . مسابقه شروع میشه و دو استار با هم درگیر میشن . در همون ابتدا ام وی پی چندین پین فال پشت سر هم و بی فایده انجام میده . ام وی پی باز هم میخواد بعد از یک تیک داون بره برای پین اما اینبار جف ریورس میکنه و فلایینگ فور آرم رو اجراء میکنه . گوردباستر از هاردی . سپس او میره بالای طناب ها برای یک پرش اما ام وی پی در میره . بعد از کامرشال برمیگردیم . ام وی پی مسابقه رو در کنترل داره و بعد از یک بادی اسلم ، نی دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ابدامینال استرچ توسط ام وی پی قفل میشه و هاردی سعی داره قفل رو بشکونه که موفق هم میشه . فلپ جک از ام وی پی . کاور میکنه ، یک..دو.. . چند هدبات از ام وی پی . کاور میکنه ، یک..دو.. . بیر هوگ از ام وی پی . سپس او فیس باستر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . ام وی پی هاردی رو میفرسته گوشه ی رینگ ولی هاردی از طناب ها بالا میره و ویسپر این د ویند رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . هاردی ام وی پی رو میفرسته گوشه ی رینگ و سپس دو کرنر دراپ کیک میزنه . هاردی میره بالای طناب ها و سوانتان بامب رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، ولادیمیر کوزلاو وارد میشه و هاردی به کوزلاو میگه که بیا داخل . کوزلاو میاد و هاردی بعد از یک ریورس میره برای کراس بادی اما کوزلاو در هوا به هاردی هدبات آف دوم میزنه .

جاستین رابرتس (گوینده و معرف) داخل رینگ هست و میگه معرف مخصوص این مسابقه ، ماریا و سپس ماریا وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره .

مسابقه چهارم :: قهرمانان تگ تیم دابلیو دابلیو ای کارلیتو و پریمو کولون ، جسی و فستس در برابر

زک رایدر و کرت هاکینز ، کنی دایکسترا و رایان براداک

زنگ شروع مسابقه بصدا در میاد و فستس مثل همیشه آتیشی میشه و رینگ رو خالی میکنه . اما به هر حال استار ها وارد میشن و در جای خودشون قرار میگیرن تا کارلیتو و رایدر مسابقه رو آغاز کنن . کارلیتو کوبرادا میزنه . رایدردر میره و با هاکینز تگ میشه . هاکینز میاد و رولینگ نک اسنپ رو اجراء میکنه . هاکینز با براداک تگ میشه و براداک میاد و نی دراپ میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کنی دایکسترا وارد میشه و دابل اکس هندل رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . کنی چین لاک رو روی کارلیتو اجراء میکنه . در بیرون رینگ (کنار طناب ها) پریمو کولون از تماشاگرا میخواد که یکصدا بگن کار لی تو ! کارلیتو قفل رو میشکونه و پریمو قصد دخالت داره و میخواد کنی رو بزنه اما کنی او رو از رینگ به بیرون پرت میکنه . کنی برمیگرده و در همین لحظه کارلیتو به او هاریکنرانا میزنه . کارلیتو با فستس تگ میشه . فستس میاد و جند دابل تیم ورک با پریمو انجام میده . سپس فستس و کنی داخل رینگ هستن و فستس فلپ جک رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

هایلایت هایی از ناک اوت شدن کریس جریکو توسط بیگ شوء در چند وقت قبل پخش میشه .

ویدئوی 2وم مصدومیت جان سینا پخش میشه .

گریت کالی و رانجین سینگ وارد میشن . در حین صحبت هاشون چهره ی ناکسویل از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و رانجین سینگ به ناکسویل میگه : " اگه میخوای نشون بدی میتونی مردم رو سر گرم کنی ، پس دوشنبه در راء حضور پیدا کن . چون امشب گریت کالی با کیس کم نشون میده که کی سرگرم کننده تره . "

مسابقه پنجم :: تری آن وان هندیکپ مچ :: گریت کالی در برابر تری جابرز

سه استار آماتور وارد میشن و مسابقه شروع میشه . گریت کالی همه ی اون ها رو میزنه و به یه گوشه پرت میکنه . سپس دوباره اون ها بلند میشن و کالی دو نفر از اون ها رو دور میکنه و فقط یکیشون میمونه . کالی هد چاپ رو روی اون تک نفر باقی مونده اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .

بعد از مسابقه ، رانجین سینگ میگه که کیس کم شروع میشه . سپس رانجین از یکی از زن هایی که بین تماشاگرا نشسته بود میخواد که وارد رینگ بشه . او وارد میشه و رنجین به کالی میگه که اون زن رو ببوسه . بنظر میرسه کالی علاقه ای به این کار نداره ولی به هر حال این کار رو انجام میده .

کلیپی از اتفاقات و درگیری های امشب بین کوزلاو و جف هاردی پخش میشه .

اعلام میشه در هفته ی بعد ، جف هاردی در برابر ولادیمیر کوزلاو قرار خواهد گرفت .

در بک استیج ، ولادیمیر کوزلاو دیده میشه که او چند جمله به زبان روسیه ای میگه و در پایان به انگلیسی میگه : " من او (جف) رو میشکنم . "

مسابقه ششم :: دابلیو دابلیو ای چمپینشیپ مچ :: تریپل ایچ © در برابر بیگ شوء

تریپل ایچ وارد میشه و مورد تشویق تماشاگرا قرار میگیره . او بعد از انجام حرکات همیشگیش وارد رینگ میشه و منتظر میمونه چلنجر بیاد . حالا آهنگ بیگ شوء پخش میشه و او در حالی که از سوی تماشاگرا داره هوو میشه وارد میشه . مسابقه آغاز میشه و تریپل ایچ قصد داره یک حمله ی سریع انجام بده اما بیگ شوء نمیذاره و کار به بیرون رینگ میکشه . تریپل ایچ فن بیگ شوء رو کونر میکنه و شونه ی او رو به میله ی گوشه ی رینگ میکوبه . دو استار به رینگ برمیگردن و بیگ شوء به تریپل ایچ هدبات میزنه و باعث میشه که د گیم بار دیگه از رینگ به بیرون پرت بشه . تریپل ایچ برمیگرده و بیگ شوء او رو میگیره . تریپل ایچ سر بیگ شوء رو به گوشه ی رینگ میکوبونه اما تاثیری نداره و بیگ شوء به او ساید اسلم میزنه . بعد از کامرشال برمیگردیم . بیگ شوء بازی رو در کنترل داره و اسلیپر رو اجراء کرده . اما تریپل ایچ به بازی برمیگرده و به بیگ شوء فیس باستر میزنه . میخواد بره برای پدیگری اما شوء نمیذاره . بعد از یک اسلم ، بیگ شوء میره برای مشت های قدرتیش اما تریپل ایچ نمیذاره . بیگ شوء به تریپل ایچ چوکسلم میزنه . هنوز برای پین نرفته که در همین لحظه چراغ ها خاموش میشه و تماشاگرا جیغ میکشن . چراغ ها روشن میشه و آندرتیکر داخل رینگ هست . جو ورزشگاه طرف آندرتیکر هست و او بیگ شوء رو با چند مشت به بیرون رینگ پرت میکنه . چراغ ها خاموش میشن و حالا آندرتیکر و بیگ شوء دارن در راهرو با هم میجنگن و آندرتیکر تا بک استیج میره و بیگ شوء رو میزنه . اما در همین لحظه ولادیمیر کوزلاو وارد میشه و میره داخل رینگ . او با تریپل ایچ درگیر میشه اما تریپل ایچ به او کیک میزنه و میره برای پدیگری اما کوزلاو نمیذاره و به تریپل ایچ هدبات آو دوم میزنه . حالا تماشاگرا دارن دست میزنن و نشون داده میشه که جف هاردی داره به طرف رینگ میاد . جف وارد میشه اما کوزلاو شولدر تکل میکنه . تریپل ایچ بلند میشه و از پشت کوزلاو رو میزنه . جف هم بلند میشه و تریپل ایچ و جف با چند دابل تیم ورک موفق میشن کوزلاو رو از رینگ به بیرون پرت کنن . در حالی که تماشاگرا حواسشون طرف کوزلاو هست و سرود " یو اس ای " رو سر دادن ، هاردی برمیگرده و به تریپل ایچ توییست آو فیت میزنه .

شوء این هفته به این ترتیب به پایان میرسه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

هالک هوگن و آغاز کار کمپانی جدید او :

اسطوره ی دابلیو دابلیو ای ، هالک هوگن مدتی ست که یک کمپانی (لیگ) جدید کشتی حرفه ای راه انداخته ولی هنوز این کمپانی کارش رو بصورت رسمی آغاز نکرده و لیستی هم از استار های حاضر در اون منتشر نشده .

اما دیروز منابع خبری اعلام کردن این کمپانی که Celebrity Championship Wrestling یا همون سی سی دابلیو نامیده شده ، از روز 18م اکتبر بطور رسمی کارش رو آغاز خواهد کرد و هر شنبه میتونید شاهد مسابقات این لیگ باشید . بروک هوگن (دختر هالک) هم در آخرین مصاحبه اش گفته که پدرش تمرینات سختی رو داره انجام میده و بنظر میرسه که در آینده ای نچندان دور شاهد بازگشت هالک هوگن به کشتی حرفه ای خواهیم بود .

مصاحبه ی جدید میک فولی :

خبرگذاری The Baltimore Sun مصاحبه ی جدیدی با میک فولی انجام داده که این گفتگو دیروز منتشر شد . میک فولی در این مصاحبه درباره ی خودش و رابطه اش با وینس مک من صحبت کرد و گفت :

" در دو سال اول حضورم در دابلیو دابلیو ای احساس میکردم به فرد مهمی تبدیل شدم اما اینطور نبود و همچنین رابطه ی خیلی صمیمانه ای با وینس نداشتم . اما اوضاع در سال های نود و هشت ، نود و نه و دو هزار تغییر کرد . طوری که دیگه احساس میکردم من هر کاری که باید انجام میدادم برای دابلیو دابلیو ای انجام دادم و دیگه نیازی به من نیست . ولی وقتی من برای مدتی در تی ان ای حضور پیدا کردم و برگشتم دیگه احساس کردم یه رابطه ی زورکی و غیر واقعی دارم . جوری که اصلا دوست نداشتم به اتاق وینس برم و باهاش غذا و بخورم . وقتی که جایی احساس راحتی نمیکنی ، برات جالب نیست که برای و پیش رئیست بشینی و غذایی که متعلق به او هست رو بخوری . میدونید ، همه چیز اجباری و زورکی بود . "

فولی در ادامه صحبت هاش درباره ی تی ان ای هم صحبت کرد که برای خوندن مصاحبه ی کامل میتونید به سایت رسمی خبر گذاری ذکر شده رجوع کنید .

اسکات هال و ماجرای عجیب دستگیری او :

سوپراستار سابق دابلیو دابلیو ای ، دابلیو سی دابلیو و تی ان ای ؛ دو شب پیش در یک برنامه ی تلویزیونی به عنوان یک مهمان حضور پیدا کرد . مجری برنامه ، جیمی گراهام در حین صحبت هاش یه تیکه به بیل اپتر (کمدین) پروند و بهش گفت : " بیل اپتر ، تو از اوون هارت هم مرده تر هستی ! " این تیکه باعث عصبانیت اسکات هال شد (او دوست اوون بود) و همین باعث شد که هال کنترل خودش رو از دست بده و میز مجری رو به هم بریزه و چندین مشت روونه ی صورت گراهام کنه . بعد از اون هارت میکروفون رو برداشت و گفت : " گراهام به اوون هارت بی احترامی کرد و ... " بعد از چند دقیقه هال توسط پلیس های .U.S.A دستگیر شد و مشخص شد او (هال) قبل از اومدن به برنامه ، بعد از ظهر در یک مهمونی به مقدار زیادی مشروبات الکی مصرف کرده .

در صورتی که جزئیات بیشتری از این موضوع بدستم رسید حتما در سایت قرار میدم .

مراسم بزرگ قدردانی از جری لالر :

قرار هست در شهر تنسی مراسمی باشکوه با حضور خیلی از کشتی گیران حرفه ای و در ورزشگاه زیبای اسپورتس نشویل ، برای قدردانی از سی و پنجمین سال کشتی - جری لالر انجام بگیره . این جشن در زادگاه خود لالر و در تاریخ 7م نوامبر انجام خواهد گرفت و تماشا برای عموم آزاد هست .در های ورزشگاه از ساعت 6 باز خواهند شد و شوء از ساعت 8 آغاز خواهد شد . بلیط این جشن 15$ هست .

بد نیست بدونید که این ورزشگاه به TNA Asylum به معنای پناهگاه تی ان ای معروف هست و اتفاقات بسیار مهمی (در کشتی حرفه ای ) در این ورزشگاه افتاده . مثل قهرمانی برت هارت ، مسابقه ی استیل کیج جری لالر در برابر جکی فرگو و ... .

بر روی بلیط ها نوشته شده که حضور شنن مور ، هاریکین هلمز ، جوء مرکیوری و کریستین یورک در این جشن قطعی هست .

مقاله ی جدید تز درباره ی اسمکدان این هفته :

تز ، یکی از گزارشگران فعلی اسمکدان دیروز بلاگش رو آپ کرد و در جدید ترین مقاله اش درباره ی Kiss Cam گریت کالی نوشته و گفته :

" زنی که کالی در اسمکدان این هفته او رو جلوی همه ی تماشاگرا بوسید ، ازدواج کرده و همسرش هم در بین تماشاگرا نشسته بود . جالبه که او هیچ عکس العملی نسبت به بوسه ی همسرش و کالی نشون نداد و همینطور (مثل بقیه ی تماشاگرا) نشسته بود و شوء رو تماشا میکرد . "

به هر حال کمپانی یه فکری بکنه چون نمیشه کالی هر کسی رو که میخواد (حالا به درخواست رانجین) به داخل رینگ بیاره و او رو ببوسه . ممکنه دفعات بعد شاهد عکس العمل های شوهران و نامزدان این زن ها هم باشیم که قطعا در پایان اتفاقات خوش آیندی نخواهد افتاد .

به تعلیق در آمدن دالف زیگر :

دالف زیگر ؛ سوپراستار فعلی راء که بیش ار یک ماه هست در این برند حضور داره اما یک مسابقه ی رسمی هم انجام نداده ؛ از سوی کمپانی (بدلایلی) به مدت 30 روز به حالت تعلیق در اومد .

این موضوع باعث ناراحتی خیلی ها شده و حتی اکثر سایت های خبری هم به این کار که زیگلر رو که قبلا قهرمان تگ تیم جهان هم بوده و هنوز بعد از بازگشتش یک مسابقه ی رسمی هم انجام نداده موقتا اخراج کردن ، معترض بودند . زیگلر همون نیک در تیم Spirit Squad بود که بعد از پاشیده شدن اون گروه او هم برای مدتی از دابلیو دابلیو ای رفت . اما برگشتش هم فایده ای نداشت .

زیگلر در آخرین مسابقه ی غیر رسمی خودش ، در دارک مچ پی پی وی نو مرسی که فقط تماشاگرا حق دیدنش رو داشتن موفق شد چارلی هاس رو شکست بده .

اضافه شدن یک مسابقه به سایبر ساندی :

مسابقه ی دابلیو دبلیو ای چمپینشیپ از سوی کمپانی بصورت رسمی در سایت قرار گرفت تا سومین مسابقه ی پی پی وی سایبر ساندی مشخص بشه .

WWE Championship Match

Triple H Defends | Opponent Options : Jeff Hardy , Vladimir Kozlov , Jeff Hardy and Vladimir Kozlov

بله ، همونطور که مشاهده میکنید ، مثل بقیه ی مسابقات سه گزینه وجود دارن که اولین گزینه برای حریف تریپل ایچ جف هاردی هست ، دومین گزینه ولادیمیر کوزلاو هست و سومین گزینه جف هاردی و ولادیمیر کوزلاو در یک تریپل تریت مچ (سه نفره) . احتمال انتخاب شدن جف هاردی به عنوان تنها چلنجر بیشتر از دیگر گزینه ها هست .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تا بعد ................

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ايول رضا جون
    خيلي خال كردم

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خواهش مي كنم .................

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

انتشار پوستر جدید سروایور سریس با عکس جان سینا :

چند هفته ی پیش یک پوستر زیبا مربوط به پی پی وی سروایور سریس امسال منتشر شد که عکس رندی اورتن بر روی اون حک شده بود . اما دیروز توسط سایت های خبری یک پوستر دیگه (ورژن دوم) از سروایور سریس منتشر شد که اینبار شاهد عکس جان سینا بر روی اون هستیم .

جان سینا عمل جراحی (گردن) اش موفقیت آمیز بوده و طبق صحبت های دکتر مارون ، سینا میتونه از دو سه ماه دیگه فعالیتش رو در دابلیو دابلیو ای از سر بگیره . مسئولان کمپانی در تلاش هستن تا هر چه زود تر جان سینا رو (به طور کامل) مصدومیتش بر طرف بشه تا مقدمات بازگشت او رو در سروایور سریس و در زادگاهش West Newbury , Massachusetts فراهم کنن .

- شما میتونید پوستر (جدید) سروایور سریس 2008 رو در اندازه ی اصلی و بدون ادیت رنگ از لینک زیر دریافت کنید .

دریافت پوستر جدید :: لینک دانلود | حجم : KB 22.9
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - پوستر (قدیمی) سروایور سریس 2008 رو با عکس رندی اورتن هم میتونید از لینک زیر دریافت کنید .

دریافت پوستر قدیمی :: لینک دانلود | حجم : KB 116.2
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمن اینکه این پوستر جدید هم به هیچ وجه قطعی نیست و امکان اینکه تغییر پیدا کنه زیاده . چون پوستر زیبا ، مخصوص و جالبی در نیومده .

مصاحبه ی جدید جف جرت در اسلم رستلینگ :

جف جرت سوپراستار حال حاضر تی ان ای که مدت ها از مسابقات دور بود ، در جدیدترین مصاحبه اش درباره ی بازگشتش (تازگی) به تی ان ای و رینگ کشتی حرفه ای و در ابتدای صحبتش در مورد همسرش که مدتی هست فوت کرده صحبت کرد .

او گفت : " من الان واقعا دلم براش (همسرش) تنگ شده . بذار ببینم ، 17 ماه گذشته . من تو این مدت فرصت کافی رو برای فکر کردن به بازگشت به رینگ داشتم . من از یک طرف بسیار خوشحال و از طرف دیگه بسیار مضطرب هستم . " جف جرت در ادامه ی صحبت هاش گفت : " من دوست دارم که تی ان ای بیشتر شوء هاش رو در کانادا برگذار کنه . مثل شوء موفقیت آمیز نو سرندر (ماه قبل) در Oshawa , Ontario . کانادا جایی هست که تی ان ای درش رشد کرده . مردم این کشور بسیار کاملا برای این کمپانی برنامه ریزی کردن و به تی ان ای احترام میذارن . " جرت درباره ی وضعیت خودش گفت : " خوبه ، اما از من نخواید که در تمام برنامه ها حضور داشته باشم چون واقعا کشش این رو ندارم و نمیتونم برنامه هام رو کنترل کنم . راستش برای من ، کشتی گیر بودن برای همیشه (فول تایم) دیوانه کننده هست . به هر حال باید قبول کرد که خانواده نسبت به کشتی برتری (اولویت) داره . "

این بود مصاحبه ی جدید جف جرت که بطور نسبتا کامل نوشته و در سایت قرار گرفته شد . جف جرت در پی پی وی نو سرندر 2008 بعد از یک سال و نیم دوری در حین مسابقه ی کرت انگل ، ساموا جوء و کریستین به رینگ تی ان ای بازگشت و در مسابقه (به نفع جوء) دخالت کرد .

رویارویی دو استار مصدوم راء در هاس شوء :

طبق تبلیغاتی که برای هاس شوء 30م نوامبر انجام شده ، دو استار مصدوم (الان) در یک مسابقه ی تک به تک برابر هم قرار خواهند گرفت . مسابقه به این ترتیب هست :

Randy Orton vs. John Cena | November 30, 2008 (House Show) in a RAW Challenge Match

خوب ، این میتونه یکی از مسابقات جنجالی ای باشه که معمولا در هاش شوء ها (بیشتر) انجام میشه . ضمن اینکه گفته شده در همون شب باتیستا در یک مسابقه ی تک به تک برابر کین قرار خواهد گرفت .

مین ایونت امشب راء مشخص شد :

طبق خبر هایی که بدستم رسیده ، امشب شاهد یک مین ایونت جذاب خواهیم بود . مین ایونت این هفته بصورت تگ تیم دو به دو انجام خواهد شد .

Batista & Rey Mysterio vs. World Heavyweight Champion Chris Jericho & Kane

ضمن اینکه یک مسابقه ی دیگه هم از چند هفته ی قبل برای راء امشب برنامه ریزی شده بود که به این ترتیب هست .

The Great Khali w/ Ranjin vs. Johnny Knoxville

البته این مسابقه هنوز قطعی نشده و مشخص نیست که ناکسویل بتونه به شوء این هفته برسه . اما جانی ناکسویل در جدید ترین مصاحبه اش که از سایت جک اس وورلد منتشر شده در ابتدا کالی رو مسخره کرد و سپس گفت : " اگه این مرد میخواد با من بجنگه ، مشکلی نیست . اما کالی ، با من جوری نجنگ که با بقیه میجنگی . درسته که من داخل رینگ دچار وضعیت سختی خواهم بود ، اما فراموش نکن که تو در بیرون رینگ مال من هستی ! "

بازگشت احتمالی کریستین کیج به دابلیو دابلیو ای :

امروزه یکی از موضوعاتی که طرفداران تی ان ای خیلی درموردش بحث میکنن ، بازگشت احتمالی کریستین به دابلیو دابلیو ای هست . قرار داد کریستین بزودی با کمپانی تی ان ای به پایان میرسه و با وضعیت بوجود اومده برای او در این کمپانی ، او علاقه داره که به دابلیو دابلیو ای برگرده .

ضمن اینکه از طرفی دیگه اج داره به سران دابلیو دابلیو ای فشار میاره و ازشون میخواد هر جور شده کریستین رو جذب کنن تا مسابقات این کمپانی بار دیگه (مثل قبل) جذاب بشه . گفته میشه که در صورت بازگشت کریستین ، او بار دیگه با اج تیم خواهد شد .

گفتگوی کریس جریکو با دالف زیگلر :

قهرمان سنگین وزن جهان ، کریس جریکو در شوء اف سی دابلیو به عنوان استار قرضی (مهمان) حضور پیدا کرد و در برای تماشاگرا چند کلمه ای صحبت کرد . او در بین صحبت هاش به دالف زیگلر اشاره کرد و گفت : " به نظر میرسه دالف زیگلر میخواد راه من رو ادامه بده و از این بابت خوشحالم . " چند لحظه بعد دالف زیگلر وارد شد و او از کریس جریکو تشکر کرد . جریکو صحبتش رو ادامه داد و به دالف گفت : " از اینکه قصد داری مثل من باشی و راه شان مایکلز رو دنبال نمیکنی خوشحالم . "

اما چند روزی نشد که دالف زیگلر ملقب به نیک (اسم سابقش) ، از سوی کمپانی دابلیو دابلیو ای به مدت 30 روز به حالت تعلیق در اومد که قبلا هم در خبر ها بهش اشاره شد .

نتایج پی پی وی Bound For Glory که امروز صبح انجام شد :

Jay Lethal Wins The Steel Cage Asylum | #1 Contender For the X Division Title

Rhino , Rhaka Khan & ODB def. Cute Kip , Angelina Love & Velvet Sky | Special Refree Traci Brooks

Sheik Abdul Bashir © def. Consequences Creed | X Division Championship Match

Taylor Wilde © def. Awesome Kong & Roxxi | TNA Knockouts Championship Match

Beer Money Inc. def. L.A.X. , Team 3D & Abyss and Matt Morgan | Monster's Ball Tag Team Title Match

Booker T def. Aj Styles & Christian Cage | Triple Threat Match

Jeff Jerrett def. Kurt Angle | Special Enforcer Mick Foley

Sting def. Samoa Joe © | (NEW Champion) TNA World Heavyweight Championship Match

ضمن اینکه در ابتدای شوء (قبل از شروع) یک دارک مچ انجام شد که فقط تماشاگرای حاضر در ورزشگاه شاهدش بودن . در این مسابقه ی دو به دو این نتیجه حاصل شد :

Eric Young & a woman from Second City Wrestling def. Lance Rock & Christy Hemme

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

تا بعد......................
    Last edited by reza boy; 13-10-2008 at 22:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •