من خودم به شخصه MW2 رو بیشتر از MW3 دوست دارم هم از گیم پلی وهم از همه چیش!
ولی MW3 خیلی به دستم ننشست!
اسلحه هاشم بهتر بودن!![]()
من خودم به شخصه MW2 رو بیشتر از MW3 دوست دارم هم از گیم پلی وهم از همه چیش!
ولی MW3 خیلی به دستم ننشست!
اسلحه هاشم بهتر بودن!![]()
آخه این چه بازی بود بیشتر به این میخورد که یک DLC برای MW2 باشه![]()
خب بازی رو تموم کردم روی regular پنج ساعته تموم شد
قسمت اخر بازی و صحنه ی اخره بازی خیلی دیدنی و جذاب بود.
این بازی تو سبک خودش بهترینه منظورم fps نیست منظورم نوع سبک خاصیه که به بازی بیشتر هیجان میده..
و این هیچ ایرادی نداره.
ولی شخصا بازی هایی که بیشتر با واقعیت تطابق داره رو بیشتر میپسندم.
نقد کامل بازی رو به زودی مینویسم.
Last edited by majid322; 25-11-2011 at 16:11.
دقت کنید دوستان اسم بازی Call of duty - modern warfare 3 بود !! نه چیز دیگهدلیل نمیشه که هر بازی تو نسخه ی جدیدش کلا متحول شه !! بزارید به نسل بعد برسیم بعد انتظار تحول انچنانی داشته باشیم !! این فقط یه ادامه ی موفق با پیشرفت های خوب و راضی کننده برای نسخه ی قبلی بود !! و فروش خیره کنندش و امتیازاتش اینو ثابت میکنه
+
اینو هم اضافه کنم که بازی هایی نیاز به تغییرات گسترده دارن که تو نسخه ی قبلیشون نتونسته باشن موفق بشن و انتظارات رو بر اورده کنن !!
Last edited by SA.JJ.AD; 25-11-2011 at 19:05.
آقا منم تمومش کردم...حیف شد...فوق العاده بود بنظرم...گرافیکی زیاد پیشرفتی نداشت...نیازی هم نداشت...داستان و صحنه های اکشن عالی بود...
حسابی آدرنالین خون رو میداد بالا....خیلی حال کردم...
نیازی هم نداشت گرافیک پیشرفت کنه؟؟!گرافیکش کمی بین بازی های جدید حال حاضر پایین تر هست
آقا شما مارو سره کار گذاشتی یا واقعا" داری مینویسی و اگر هم مینویسی چند صفص مگه ؟![]()
به همه دوستان پیشنهاد می کنم نقدهای سایت دنیای بازی رو بخونند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sht1987; 25-11-2011 at 21:51.
بازی رو چند ساعت قبل تموم کردم نقدم هم حاضره دارم تا دقایقی دیگه میزارمآقا شما مارو سره کار گذاشتی یا واقعا" داری مینویسی و اگر هم مینویسی چند صفص مگه ؟![]()
واااااااای ... عجب بازی باحالی بود حال کردم![]()
Last edited by 3Dmajid; 25-11-2011 at 22:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)