تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 1805 اولاول ... 38881281341351361371381391401411421481882386381138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من که طرح بعثت تا تیر وقت دارم. دیشبم گذاشتم برا دانلود ساعتای 3 بود فک کنم سرعتش رو 30 40 بود........ گندشو در آوردن.... قبلا از 3 به بعد سرعت میومد رو 120 .....ساعت 12 به بعدم سرعتش در حد 60 بود.... راضی بودیم...این اوخرم 2 گیگ همینجوری الکی از شارژم کم شد نمیدونم چی شد کی کم شد!.......ولی دیگه گندش در اومده....کاری جز دزدی بلدن بکنن؟

2. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

آره بابا خداییش راضی بودیم. قبل 3 سرعت 70-60 وبعدش 120 فیکس بود. آقا لطفا وقتی میگین طرح 6 و 12 و... اسمش رو بگین دیگه

4. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen1849's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام، شما 6 ماهه گرفتید؟
    سلام،آره شش ماهه گرفتم 93 تومن.

6. 2 کاربر از mohsen1849 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mobham69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خودم هم نمیدونم ...

پيش فرض

دیگه پراکنده نشید هرکسی بره یک تاپیک همین تاپیک خوبه واسه سازماندهی اعتراض ها، تو گوگل هم که سرچ میکنی adsl مخابرات مشهد همین تاپیک میاد
    دوست عزیز هر بحثی که تاپیک داره باید جای خودش انجام شه.
    اون تاپیک تخصصی تر هست.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام،آره شش ماهه گرفتم 93 تومن.
    دمت گرم فقط میشه یه نکته رو واسه من مشخص کنی .
    اونجور که من امروز پرسیدم یه طرحهای نوروزی داره و یه طرحهای معمولی . طرح نوروزی مثلا (نقره نوروزی ، طلایی نوروزی و ...) و طرح های معمولی مثل (نقره ای،طلایی و ...) . شما کدوم رو گرفتی که شبانه داره .
    من الان سه ماهه گرفتم طرح برنزی . عوضی میگه میتونم واست 6 ماهه شارژ کنم که نه ماهه میشه و شبانه ات هم فعال میشه . ولی از اون طرف میگه فقط طرحهای نوروزی شبانه داره و طرحهای معمولی کلا نداره . خواهشا همینو واسه من مشخص کن به ساز کی برقصیم . برم 97 تومن بدم 6 ماهه معمولی شارژ کنم که شبانه هم فعال بشه؟ چون نوروزی که گفت نمیشه چون طرح الانت معمولیه .
    فقط همینو بگو که طرحی که گرفتی نوروزی بود یا معمولی . دهن ما رو سرویس کرده این یارو . طرح نوروزی برنزی . همینم اسمه اخه ؟

داره خودمونی میشه mohsen1849's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دمت گرم فقط میشه یه نکته رو واسه من مشخص کنی .
    اونجور که من امروز پرسیدم یه طرحهای نوروزی داره و یه طرحهای معمولی . طرح نوروزی مثلا (نقره نوروزی ، طلایی نوروزی و ...) و طرح های معمولی مثل (نقره ای،طلایی و ...) . شما کدوم رو گرفتی که شبانه داره .
    من الان سه ماهه گرفتم طرح برنزی . عوضی میگه میتونم واست 6 ماهه شارژ کنم که نه ماهه میشه و شبانه ات هم فعال میشه . ولی از اون طرف میگه فقط طرحهای نوروزی شبانه داره و طرحهای معمولی کلا نداره . خواهشا همینو واسه من مشخص کن به ساز کی برقصیم . برم 97 تومن بدم 6 ماهه معمولی شارژ کنم که شبانه هم فعال بشه؟ چون نوروزی که گفت نمیشه چون طرح الانت معمولیه .
    فقط همینو بگو که طرحی که گرفتی نوروزی بود یا معمولی . دهن ما رو سرویس کرده این یارو . طرح نوروزی برنزی . همینم اسمه اخه ؟
    آره طرح نوروزی برنزی رو گرفتم شش ماهه .من قبلا شش ماهه نامحدود داشتم تمدید نمی شد دیگه این طرح جدید رو انتخاب کردم.
    Last edited by mohsen1849; 14-03-2013 at 17:15.

پروفشنال mohamad hosain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

طرح جدید میزنن امسال : طرح نقره داغ

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

آره طرح نوروزی برنزی رو گرفتم شش ماهه .من قبلا شش ماهه نامحدود داشتم تمدید نمی شد دیگه این طرح جدید رو انتخاب کردم.
    اوکی این که از این .
    حالا بچه ها کس دیگه اینجا هست که طرح معمولی (غیر نوروزی) گرفته باشه ؟ شبانه دارین ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه abdolahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Helm's Deep

پيش فرض

اوکی این که از این .
    حالا بچه ها کس دیگه اینجا هست که طرح معمولی (غیر نوروزی) گرفته باشه ؟ شبانه دارین ؟
    سلام
    من امروز رفتم براشون یه برگه جدید اومده بود که نوشته بود طرح 9 و 11 اگر بصورت 6 ماهه یا یک ساله خریداری بشه شبانه داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم براشون یه برگه جدید اومده بود که نوشته بود طرح 9 و 11 اگر بصورت 6 ماهه یا یک ساله خریداری بشه شبانه داره
    انگار دستور از این پایین میرسه به مشهد، این برگه دو هفته پیش اینجا بود که من توی دو سه صفحه پیش در همین تاپیک گفتم
    فکر میکنم همه طرح ها شبانه داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •