كم بودن پورت هاي USB تو لپ تاپ ها رو ميشه جوري برطرف كرد؟؟؟ اخه شنيدم يه تبديل هايي هست كه از يه طرف به USB ميخوره و خروجي اون هم چند تا پورت usb يه!!!! آيا واقعا همچنين چيزي هست
كم بودن پورت هاي USB تو لپ تاپ ها رو ميشه جوري برطرف كرد؟؟؟ اخه شنيدم يه تبديل هايي هست كه از يه طرف به USB ميخوره و خروجي اون هم چند تا پورت usb يه!!!! آيا واقعا همچنين چيزي هست
والا معمولا لپتاپ ها 4 پورت دارت که اکثرا زیاد میاد ولی بعضیا کم میارن که یا میتون از هاب(البته سرعتش زیاد جالب نیست) یا کارت های مثل PCIMCI یا PC Experess بگیرن که 2 -3 پورت همراه با 1394 اضافه میکنه
سلام
من چند وقت پیش به راحتی میتونستم با بلوتوث از موبایلم به لپتابم فایل بفرستم . ولی الان که میخوام این کارو بکنم انجام نمیده و میخواد درایو بلوتوث رو از ایترنت اپدیت کنه ولی درایوی براش پیدا نمیکنه .(bluetooth peripheral device) رو میخواد. خیلی داره اذیت میکنه.میشه یه راهنمایی کنید.
ممنون
Last edited by senjin; 05-11-2008 at 19:35.
حسین جان این بدک نیست اما من همینجا یکی حرفه ای تر گذاشته بودم ... فکر کنم Batstutt اسمش بود ... بگردش همین تاپیک پیدا می کنی
مشکلی نمیاره ... فقط اینطور کار میکنه وقتی لود روی قطعات نیست ، ولتاژ رو میاره پایین تا سرعت رو کاهش و توان رو افزایش بده![]()
باید یا درایور رو آپدیت کنید یا ریکاوری !
سلام
اچ پي 1110 دارم و وقتي كه از سيستم ري استور استفاده كردم و به حالت نرمال كارخانه اي برگشت ديگه وقتي ولوم رو كم يا زياد ميكنم و يا از دكمه هاي تاچ بالاي صفحه استفاده ميكنم روي صفحه نمايش نشون نميده!
چي كار بايد انجام بدم تا دوباره اونا رو نشون بده؟
متشكرم
آخه ورودی صدای میکروفون با ورودی استریو که تو xps هست که یکی نیست ،هست؟ میدونم باید کپچر اکسترنال بگیرم ولی میخام بدمنم کیفیت صدای فیلم ظبط شده با ورودی میکروفن بد نمیشه؟
این عکس رو ببین :آخه ورودی صدای میکروفون با ورودی استریو که تو xps هست که یکی نیست ،هست؟ میدونم باید کپچر اکسترنال بگیرم ولی میخام بدمنم کیفیت صدای فیلم ظبط شده با ورودی میکروفن بد نمیشه؟
اولی از سمت راست ورودی صدا (میکروفن) و دومی و سومی هر دو خروجی صدا ( هدفون یا اسپیکر) هستند.
اگر کارت کپچر حرفه ای بگیری که با USB متصل میشه خودش ورودی صدا داره ... از این 50 تومنی ها باید با میکروفن ضبط کنی ... نه چه فرقی میکنه ؟ کیفیت استریو و عالی هست
احتمالا برنامه on screen display از کار افتاده ... از لینک زیر اون رو دوباره نصب کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک بالا برای XP بود ... برای ویستا هم توی درایورها در اینترنت برای لپ تاپتون بگردید هست
سلام برای esata می شه هارد سیستم خونه رو به لپ تاپم وصل کنم در صورتی که برقش رو از خود سیستم خونه بگیرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)