من که فعلا یه گالاکسی اس دست 2 میگیرم تا هم قیمت این گوشی تو ایران ثابت بشه
و هم باگ هاش حل بشه ...
و هم آیفون 5 بیاد ببینیم اون چیه .....و iOS5 چی از آب در اومده ....
من که فعلا یه گالاکسی اس دست 2 میگیرم تا هم قیمت این گوشی تو ایران ثابت بشه
و هم باگ هاش حل بشه ...
و هم آیفون 5 بیاد ببینیم اون چیه .....و iOS5 چی از آب در اومده ....
چی؟!
عکسی که کابل بهش وصله دیگه کدومه؟!
شما عکسا مگه نمیبینی؟!
نوشته هایی هم که نوشتم یه جورایی ترجمه نوشته های توی عکسه!
---------- Post added at 06:07 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
اوبونتو یه سیستم عامله برای کامپیوترها
یه سیستم عامل دبیان بیس از خوانواده گنو/لینوکس!
فایدش اینه که شما روی گوشیتون یه سیستم عامل دارین که خیلی قدرتمند تر از آندروید هست!
مثلا فایدش برای من اینه که میتونم برم توش کد بزنم یا یه ویرایش گر متن با قابلیت بالا داشته باشم!![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باطری سنسیشن بهتره یا گلکسی اس ۲؟!
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 683x194.
ایشون هم رو که میشناسین : samjpullen!
همونی که یه ۲ هفته ای هست که داره پشت سر هم ویدءو از مقایسه سنسیشن و گلکسی اس ۲ میده و همشون هم فیر هستن!
نمونش همون مقایسه صفحه ها!
کپی رایت : پوریا!در موبایلستان!
KAKHMAL اين عكسايي كه از موبايلستان ميزاري بچه هايي كه اونجا عضو نباشن نمي بينن!
تا لاگ اين نكني كه فايلهاي اتچ رو نميشه ديد!
I!!!
ولی منکه عکسی ندیدم
فقط اون چندخطی که نوشته بودید هست همین!!!
خواستم یه Screeshot بزارم ضمیمه این پستم که انگار نمیشه از هاردم آپلود کنم،توی ویرایشگر متن من که همچین امکانی نیست(فقط امکان آپلود عکس از طریق قراردادن آدرس URL هستش
بهرحال...
یه سوالی داشتم میخواستم بگم کسی میدونه؟
برای من فقط و فقط کی برد فارسی مهمه و منوی فارسی نباشه بهتره!حالا به فرض که اومد ایران و اتفاقا با Firmware فارسی هم اومد،اگه KE7 یا بالاتر بود که هیچ ولی اگه مثلا KE2بود و ما با KE7 آپدیتش کردیم؟آیا آپدیت باعث میشه منوی فارسی حذف بشه؟
ولی با این اوصافی که من میبینم انگار حالا حالاها خبری از اومدنش نیست،بهتره برم یه Wave8500ای ، i9000ای چیزی بگیرم...چندماه طول میکشه رسمی بیاد ایران،دوسه ماه هم طول میکشه قیمتش ثابت بشه و باگ هاش معلوم بشه و آپدیت های مخصوص ایران(مثلا KE7 برای رام فارسی) بیاد...با این اوصاف Galaxy S II استاندارد رفت تا بهار 1391...واقعا رفت تا بهار 1391
Last edited by Bahman.M86; 03-06-2011 at 18:49.
!!!!!
ایول...!!!!!
پس بخاطر این بود که عکسا رو من نمیتونستم ببینم و فقط متن ها باری من نمایش داده میشد!!!؟
یه آپلوسنتر خوب بگبد برم همشو آپ کنم!
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
علی الحساب ترجمه این عکس آخریه رو میذارم!:
سم میتونی بگی کدوم باطری بهتر داره؟:گلکسی اس ۲ یا سنسیشن؟!
گلکسی اس ۲
بعضیا میگن سنسیشن ولی حرف تو رو قبول دارم! تو بیشتر از کسایی میدونی که اسمشونو نمیتونم بیارم! lol(lagh out loadly!)
اين آپلود سنتراي وطني:
up.--------.com
irupload.ir
درمورد مشکل لکه های صورتی GSMArena معتقده که از اولش هم این مشکل وجود نداشته و فقط دربرخی دستگاهها ممکنه وجود داشته باشه که اونم با آپدیت حل میشه
The Galaxy S II update was supposed to have fixed the pink spot issue, though we didn’t see a pink spot in the first place. Maybe it’s a problem that affects only some of the units.
Anyway, the S II camera doesn’t suffer any other camera issues. The low noise level is great too.
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبچه ها ببخشید که تند تند پست میزارم و فروم تاپیک رو شلوغ میکنم...!
چون من تازه عضو شدم پست هام باید قبل از ارسال چک بشه!!!و به همین خاطر نمیتونم به موقع اونهارو اصلاح کنم ( و مثلا چندتا پست رو در یک پست قرار بدم)
امیدوارم زودتر این محدودیت برداشته بشه
یه سوال ؟
من در اینجور موارد اطلاعاتی ندارم!فرض کنیم ما رفتیم ویک GS2 خریدم و حالا میخوایم مثلا آپدیتش رو بهتر کنیم(مثلا KE3 رو به KE7 تبدیل کنیم)...اصولا مراحل اینکار چیه؟ خودمون میتونیم انجام بدیم ؟ یا باکس خاصی میخواد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)