سلام.من یک جا موندم رو فرودگاخ باید با یکی از اون کریچرها بجنگم که مثل عنکبوت هست.اون تفنگه هم که روش قفل نمیکنه.پس چجوری بکشمش؟راستی با کدوم تفنگ رو میندازه؟
ممنون.
سلام.من یک جا موندم رو فرودگاخ باید با یکی از اون کریچرها بجنگم که مثل عنکبوت هست.اون تفنگه هم که روش قفل نمیکنه.پس چجوری بکشمش؟راستی با کدوم تفنگ رو میندازه؟
ممنون.
اون مرحله اي كه تو سفينه اي چيكار بايد بكنم؟
crysis
اگه تو کشتی هستی و بارون میاد و همه جا آتیش گرفته, باید تا می خوره بهش شلیک کنی!سلام.من یک جا موندم رو فرودگاخ باید با یکی از اون کریچرها بجنگم که مثل عنکبوت هست.اون تفنگه هم که روش قفل نمیکنه.پس چجوری بکشمش؟راستی با کدوم تفنگ رو میندازه؟
ممنون.
باید کل محیطو بگردیاون مرحله اي كه تو سفينه اي چيكار بايد بكنم؟
برو به سمتی که ذرات از اونجا میان
سلام دوستان من توی مرحله ی 6 اونجا که از کامپیوتر یه چیزی دانلود میکنه و زیر یه پل یه علامت میگزاره به اونجا میرم هیچ چیزی نیست باید چکار کنم
سلام دوستان من توی مرحله ی 6 اونجا که از کامپیوتر یه چیزی دانلود میکنه و زیر یه پل یه علامت میگزاره به اونجا میرم هیچ چیزی نیست باید چکار کنم
دوستان من تو مرحله اخر (rakoning) غولو روي كشتي كشتم حالا يه علامت سبز روي نقشه داده كه دور از كشتي هستش و فكر كنم هواپيماي خودييه اما حركت نمي كنه .اينجا گير كردم .اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم![]()
خب اونجا آخرشه . وقتی که غول رو کشتی باید بری به سمت هواپیما . باید حرکت کنه .
اگه حرکت نمی کنه حتما یه اشکالی داره .
خوب مرحله رو از اول برو فکر کنم درست بشه
طولانی هم که نیست این مرحله زود تموم میشه
آره بازیها معمولا از این قاتا می زنن یه لود بکن دوباره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)