از برنامه هایی که پسوردهای یاهو مسنجر رو کش می رند و هــک می کنند می تونی برای به دست آوردن رمزی که در مسنجر استفاده می شه رمز رو به دست بیاری
از برنامه هایی که پسوردهای یاهو مسنجر رو کش می رند و هــک می کنند می تونی برای به دست آوردن رمزی که در مسنجر استفاده می شه رمز رو به دست بیاری
جاوا اسکریپت رو باید غیر فعال کنید
بهتره از فایرفاکس یا اپرا وارد ایمیل بشید، یر فعال کنید یاهو ایراد میگیره، بازگشت همیشگی به کلاسیک رو بزنیدد و بعد دوباره می تونید جاوا اسکریپت رو فعال کنید. نیازی هم به خروج از یاهو ندارید.
شماره تو بده من نازنینم!
سلام
شماره موبایل رو الان می خواد ولی ایران رو قبول نمی کنه اما اگر حساب یاهوی شما در مرض حمله باشه و شک به هـک شدن داشته باشه، اون وقت هر شماره ای بدی قبول می کنه و کد تایید می فرسته برات. حالا اگر خواستی حسابت رو هــک کن!
آخ جون بالاخره یکی گفت شمارتو بده
دمت گرم فهمیدم چی کار کنم
salam
دوستان من میخوام یه ایمیل بفرستم چطوری میشه عکس بزارم توش که تا باز میکنه ایمیل رو عکس نشون داده بشه...چون هیچ گزینه ای نداره میخوام attach نکنمش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
اخرین ورژن یاهو مسنجر رو از کجا دانلود کنم؟از خود سایت یاهو فایل ست آپش رو نداشت میخوام فایل ست آپش رو دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواستی یه سری هم به مطالب وبلاگ من بزنید . یه چیزایی براتون روشن می شه ! ( دعوت از همه ی دوستان )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم خودم داشتم همینو به اون دوستمون می گفتم !. میلش غیر کلاسیک بود می خواست کلاسیک کُنه .
سلام
عکس رو دانلود کن توی مرورگر
خود عکس رو انتخاب و کپی کن
توی ایمیل پیست کن
البته کلاسیک این طوریه
جدید رو نمی دونم
cnet.com
download.com
messenger.yahoo.com
ولی اگر خود من بخوام دانلود کنم، نسخه یکی مانده به آخر رو ترجیح میدم اون هم از این سایت
filehippo.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)