تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 416 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اینیستا: هرچه دارم از بارسا دارم

ستاره باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که ممکن است فوتبالش در باشگاه بارسلونا به پایان ببرد.

سایت گل - آندرس اینیستا، در صحبتهایی وفاداری اش به باشگاه کاتالان را اعلام کرده است: «من احتمالا درنوکمپ از فوتبال خداحافظی می کنم؛ چون بارسلونا همه چیز به من داده است.»

این ستاره ملی پوش اسپانیایی که با گلزنی در دیدار فینال جام جهانی، قهرمانی تیم ملی کشورش در این رقابتها را رقم زد، می خواهد حضورش در نوکمپ را برای سالهای بیشتری تمدید کند:« باشگاه بارسلونا همه چیز به من و خانواده ام داده است. خیلی خوب می شود که فوتبالم را دراین تیم به پایان برم ولی این به عملکرد من در سالهای آتی بستگی دارد.دوست دارم این طور فکر کنم که هنوز بهترین روزهای فوتبالی ام در راه است و می توانم بهتر از اینها به بارسا خدمت کنم.»

اینیستا در بخش پایانی صحبتهایش در مورد گواردیولا گفت: «مربی تیم ما، فردی است که درسهای زیادی به من داده و راهکارهای فراوانی را در مواجهه با مشکلات در اختیار ما قرار می دهد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/12/19

Barcelona Have Given Me Everything - Andres Iniesta

WC 2010 Final - Spain vs Netherlands - Iniesta Goal Ceremony

کد:
    کد:
    Dec 18, 2010
    Last edited by nw_nk; 20-12-2010 at 00:16. دليل: 1MB 4000 Wow

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سینا این عکس اینیستا رو به صورت لینک بزار دادا! صفحه ترکید!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روسل: می خواهیم سال آینده قهرمان جام جهانی باشگاه ها شویم

بارسلونا سال گذشته موفق شد در این رقابت ها به قهرمانی برسد و دیشب نیز اینتر در فینال رقابت های امسال اینتر مقابل تی پی مازمبه کنگو به پیروزی رسید.

سایت گل - ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسلونا، اعلام کرد که هدف این باشگاه قهرمانی در رقابت های فصل آینده جام جهانی باشگاه ها است.

آبی و اناری ها برای شرکت در جام جهانی باشگاه ها باید در چمپیونز لیگ به قهرمانی برسند و روسل تلویحا قهرمانی تیمش در این رقابت ها را حتمی می داند.

بارسلونا سال گذشته موفق شد در این رقابت ها به قهرمانی برسد و دیشب نیز در فینال رقابت های امسال اینتر مقابل تی پی مازمبه کنگو به برتری رسید.

او در مصاحبه با سایت فیفا گفت: "ما سال گذشته در این رقابت ها تجربه بی نظیری را سپری کردیم. و مطمئنم که اگر سال آینده نیز در این رقابت ها حضور داشته باشیم، طرفداران زیادی در ژاپن خواهیم داشت.

قهرمانی در جام جهانی باشگاه ها برای ما بسیار مهم بود زیرا این اولین باری بود که بارسا به این جام دست پیدا می کرد. این تنها جامی بود که ما فصل قبل به دست آوردیم و پیش از آن به دست نیاورده بودیم. این اتفاق فوق العاده بود. نمی خواهم بگوبم این جام مهمتر از چمپیونز لیگ یا لالیگا است اما از اینکه قهرمان دنیا شدیم، بسیار خوشحالیم."

کد:

2010/12/19

Barcelona Aiming For 2011 Club World Cup - President Sandro Rosell

کد:
    Dec 18, 2010

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چقدر داور بازی رئال-سویا کثیف قضاوت کرد...کاروالیو رو که بیخود اخراج کرد...چنتا موقعیت عالی رئال رو که الکی آفساید گرفت...مدافع سویا بازیکن رئال رو قشنگ تو محوطه جریمه بغل کرد و خطا که نگرفت...از اون طرف منتظر کوچکترین فرصت بود که به رئالیها کارت بده...واقعا اون مصاحبه مورینیو بجا بود...قابل توجه کارشناسان.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نتایج لالیگا: تساوی اوساسونا، برد اتلتیکو

سایت گل - در دیدارهای امشب لالیگا نتایج زیر به دست آمده است:

المریا 2- ختافه 3
    گل‌ها: اوچه (7) و اولوا (24) برای المریا، مورال (29)، میکو (48) و بواتنگ (71) برای ختافه

اوساسونا صفر- ساراگوسا صفر
    نکونام و شجاعی 90 دقیقه برای اوساسونا بازی کردند.

مالاگا صفر- اتلتیکو مادرید 3
    گل‌ها: تیاگو (22 و 69) و دومینگوئش (66)

کد:
    2010/12/20

رئال مادرید 1- سویا صفر: 11 کارت زرد، 2 کارت قرمز!

رئال ده‌نفره توانست در فاصله دوامتیازی بارسلونا بماند!

سایت گل - رئال مادرید در دیداری جنجالی و بسیار خشن توانست سه امتیاز مهم را از سویا بگیرد تا در فاصله‌ای نزدیک با بارسلونا بماند.

در این دیدار کاروالیو، دی‌ماریا، کاسیاس، دیارا، په‌په، اوزیل، لئون و راموس از رئال، و زوکورا، کاسرس و آکاستا از سویا کارت زرد گرفتند و کاروالیو در دقیقه 64 و دابو در دقیقه 90 اخراج شدند.

سویا که در شرایط خیلی خوبی به سر نمی‌برد در نیمه اول بهتر از رئال بود، اما مردان ژوزه مورینیو در نیمه دوم به مراتب بهتر شدند. پس از آن که ریکاردو کاروالیو به دلیل ضربه با آرنج به سر آلوارو نگردو کارت زرد دوم را گرفت و اخراج شد، سویا فرصت خوبی یافت برای آن که رکورد هشت سال شکست‌ناپذیری ژوزه مورینیو در خانه را پایان دهد، اما رئال با وجود ده‌نفره بودن به وضوح بهتر از حریف بازی می‌کرد و نه تنها به راحتی مانع حملات حریف می‌شد، که خود نیز حملات خطرناکی روی دروازه سویا ترتیب می‌داد. در دقیقه 77 و روی پاس مسعود اوزیل، پدرو لئون تازه‌وارد توپ را به سمت دروازه سویا زد که توپ با برخورد به دست مدافع سویا که در نزدیکی لئون بود به دی‌ماریا رسید و او از زاویه‌ای بسته و از فاصله بین پالوپ و دروازه، تنها گل دیدار را زد.

در دقیقه 90 هم محمدو دابو به شکلی عمدی پای دی‌ماریا را زد و با کارت قرمز مستقیم اخراج شد. دی‌ماریا کمی پیش‌تر روی حرکت آکاستا، به شکلی اغراق‌آمیز خود را به زمین زده بود.

ژوزه مورینیو خوشحال است که تیمش همچنان در تعقیب بارسلونا باقی ماند و گرگوریو مانسانو هم باید راضی باشد که تیمش نمایش بهتری نسبت به گذشته داشت.

کد:
    2010/12/20

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چقدر داور بازی رئال-سویا کثیف قضاوت کرد...کاروالیو رو که بیخود اخراج کرد...چنتا موقعیت عالی رئال رو که الکی آفساید گرفت...مدافع سویا بازیکن رئال رو قشنگ تو محوطه جریمه بغل کرد و خطا که نگرفت...از اون طرف منتظر کوچکترین فرصت بود که به رئالیها کارت بده...واقعا اون مصاحبه مورینیو بجا بود...قابل توجه کارشناسان.
    چرا کارت گرفتن راموس رو نمیگی؟!!! من واقعا تو کف بودم! این اومد جدا کرد بعد کارت گرفت؟!

اخراج کاروالیو هم که شاهکار داوری بود

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

اخراج کاروالیو هم که شاهکار داوری بود
    شاهکار پنالتی بود!
    طوری دفاع کار کرد که انگار میخواد ضربه فنی کنه!: دی
    +
    شاهکار اصلی هم، گزارش جذاب این گلابی بود واقعا! دیوانمون کرد!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

واقعا اون مصاحبه مورینیو بجا بود...
    کلا مصاحبه های خوزه واقعا جالبن...
    به نکات خیلی جالبی اشاره میکنه و البته به شیوه خودش...
    Tonight's victory will be very frustrating for those who wanted us to lag 4 or 5 points behind Barcelona. This makes us stronger. Everything was ripe for us to drop points, but we didn't
    +
    I'm not tired of doing things I like to do, like training and playing. I don't feel any pressure, but I do get tired when I get a list that points out 13 serious mistakes made by the referee tonight and to have to defend my team

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آلوس: به بارسا 12 می دهم تا بالاتر از مورینیو باشد

ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که از اعتماد به نفس بالای مورینیو حمایت می کند. خیال آلوس درمورد تمدید قراردادش راحت است.

سایت گل - دانی آلوس، ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا از کل کل با مربی رئال خوشش می آید. ستاره بارسلونا با لحن طنزآلودی پاسخگوی صحبتهای مورینیو درمورد عملکردش در سال 2010 شد.

آلوس درحالی که می خندید، گفت: «اگر مورینیو به خودش نمره 11 داده، من به بارسا نمره 12 می دهم تا بالاتر از او قرار بگیریم. 11 نمره خیلی خوبی است.من به مورینیو احترام می گذارم چون همیشه طرفدار افرادی که اعتماد به نفس بالایی دارند، هستم.»

آلوس درمورد شرایط پیشروی روند تمدید قراردادش گفت: «دوست دارم به حضورم دربارسا ادامه دهم ولی تا آخر جان، از خواسته هایم دفاع می کنم. می خواهم بمانم ولی اگر نوکمپ را ترک کنم هم پشیمان نخواهم شد. این بحث را همین جا تمام می کنم، چون نمی خواهم حواسم را پرت کند. عملکرد من نزول نخواهد کرد و چه تمدید کنم و چه نه، با یک شیوه به کارم ادامه خواهم داد»

آلوس در مورد شعارهای نژادپرستانه ای که تعداد معدودی از هواداران حاضر در ورزشگاه کورنیا به زبان می آوردند، گفت: «اصلا متوجه نشدم. درهر صورت هیچ وقت به خاطر توهین هایی که در ورزشگاه به گوش می رسد، عصبانی نمی شوم.»

کد:
    2010/12/20

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

MARCA

رئال مادرید 1-0 کلوس گومز
    حد اقل 10 سوت اشتباه به ضرر سفید ها زده شد اما آنها پیروز شدند
    دیماریا فاتح عملیات غیر ممکن
    په په هم از نقشه خارج شد (اشاره به محرومیت وی در بازی بعد)
    اتلتیکو 3-0 مالاگا / دوبل تیاگو اتلتیکو را به اروپا نزدیک تر کرد
    الیاس در مادرید: با تمام وجود برای اتلتیکو بازی میکنم
    گلچینی از شاهکارهای گومز
    دقیقه 64 ، کارت زرد دوم کاروالیو اشتباه بود چرا که او با ضربه سر به نگردو خورد
    دقیقه 69 ، پنالتی مسلم اسکوده روی گرانرو گرفته نشد
    دقیقه 76، خطای هند زاکورا در محوته جریمه که باعث اخراج او هم میشد

as

"حماسه ساز ماندگار"
    رئال مادرید 1 -0 سویا
    13 اشتباه فاحش گنزالز (داور بازی) هم مانع پیروزی رئال نشد
    اتلتیکو 3-0 مالاگا / اتلتیکو از بحران خارج شد

کاسیاس با دستکش طلایی ایکر ( بهترین دروازه بان جام جهانی )

Full Size:
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •