دقيقا قبلا همين كارهارو انجام دادم ولي وارد بازي ديگه نميشه .هيچ اروري هم نميده!!!
دقيقا قبلا همين كارهارو انجام دادم ولي وارد بازي ديگه نميشه .هيچ اروري هم نميده!!!
فایل Data0.bh ات مشکل داره .
اون DataX هایی رو که از پوشه بازی قبل از نصب این گیم پلی جدیده بک اپ گرفتی رو دوباره کپی کن بدون Data0.bh .
بعد Data0.big و Data7.bh و Data7.big رو بده به اون برنامه که گیم پلی رو تغییر میده و همین ها رو به اضافه Data0.bh بهت برمیگردونه .
حالا هر چهار تا رو کپی کن تو پوشه بازی . امیدوارم درست بشه
سلام دوستان من میتونید سیو دسته بازی رو واسه من آپ کنید تا واسه خودم استفاده کنم
دسته من شبیه به دسته پلی استیشن هست یعنی مثل همون شوک دارهست و منظورم اینه که تمام دکمه ها با دسته پلی استیشن یکی هست ولی من نمیتونم تنظیم کنم یا بلد نیستم
واگه شما یا دوستان دیگه بتونید سیوتون رو واسم بزارید ممنون میشم
فقط جان من واسم بزارید
من قدیمها فیفا باز بودم یه دوسالی لغزش کردم و ساکر باز شدم و شدیدا پشیمون شدم از این کارم و حالا دوباره میخوام رو بیارم به فیفا که با کیبورد نمیتونم بازی کنم و با دسته هم که نمیتونم تنظیم کنم
پس خواهش میکنم کمکم کنید
Last edited by Amir_Ariamehr2003; 02-11-2010 at 00:47.
البته منم زیاد بازی نکردم ولی تو همین چند تا بازی تغییری احساس نکردم!
هیچ علامت مشخصه ای هست که بشه فهمید واقعا تغییری ایجاد شده؟ چیزی فراتر از اینکه احساس کنیم این بازیکن مثلا قبلا بیشتر پاس می داد الان تکروی می کنی یا اون یکی بیشتر شوت می زنه (که قطعی نمیشه در موردش نظر داد.)
سلام با تشكر .ولي بازهم درست نشد![]()
سلام
ن این پچ گیم پلی رو ریختم. اولین تغییری که دیدم توی آرنا بود که به کلی ظاهر ورزشگاه عوض شده و یه استوری بورد بزرگ پشت دروازه هست.
چون فقط یه دست بازی کردم تغییر خاصی احساس نکردم.
من هرکاری کردن نتونستم این پچ 35 مگ رو بریزم. همش میگه old file not found
اینکه می گین:
In case OLD FILE NOT FOUND again, copy all .BH and .BIG to GAME\ folder
این فایلها که میگه ، همش تو همون فولدر game هستش که!!!
از کجا بیارم و کپی کنم؟؟؟ من که نفهمیدم![]()
توی manager mode تو هفته ششم بعد از اینکه بازی تموم میشه از بازی خارج میشه. مشکل از کجاست ؟؟
Last edited by mansourfcb; 02-11-2010 at 17:13.
شما اين پچ 20مگي رو بنصبي ديگه درست ميشه.اين مشكل واسه خيلي ها وجود داشت كه فيفا اين مشكلاتشو با اين پچ برطرف كرد.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)