دوستان این پیش فروش که از امروز صبح شروع شده تا چند روز فکر میکنید ادامه داشته باشه؟؟
دوستان این پیش فروش که از امروز صبح شروع شده تا چند روز فکر میکنید ادامه داشته باشه؟؟
آقا یه سوال و ببخشید اگه تکراریه.:
تندر یا ال90 را میشه گازی کرد؟
چند روز؟ بگو چند ساعت!
صبح همون 10 دقیقه اول e1 تحویل دی ماه ظرفیتش تکمیل شد.
الان که دارم تایپ می کنم (ساعت 12:55) فقط e2,lp تحویل اسفند جا میده.
البته اگه سایت پرداخت بانک ملت بازی در نمی آوردخیلی زودتر از این ها ظرفیت تکمیل می شد.
من خودم شانس آوردم که تونستم پرداخت رو انجام بدم. شانس!!!
همین چند دقیقه پیش موفق شدم
سایت پرداخت بانک ملت اعصابمو خورد کرد. 3 ساعت تمام هم وقتمو گرفت.
مهم:
تجربیات ثبت نام تندر 90 اینترنتی(و هر خودروی دیگر)
1- رمز دوم کارت+ cvv2 رو حتما" از قبل از طریق دستگاه های کارت خوان فعال کنید و داشته باشید
2- حتما" سقف برداشت (خرید) اینترنتی کارت خود را از طریق شبعه ای که کارت را دریافت کرده اید افزایش دهید (بی نهایتش کنید)
من گذاشته بودم فردا صبح برم بانک
یعنی تمام شد!!؟ دیگه راهی نیست!؟
متاسف ام، ظاهرا" که تموم شده، البته یه خبر هایی هست که می گن E2LP برای فروردین و اردیبهشت 1390 قراره ثبت نام بکنند (تا چند روز دیگه). سعی می کنم اگه خبری شد همین جا خبرتون بکنم. البته یه خبر های بدی هم برای ثبت نام کرده ها است که میگن قراره نزدیک 1 تومن تندر گرون شه (از طرف خودرو ساز ها) خیلی نامردیه!!!
![]()
سلام به همه دوستان
ديروز ماشينمو (e2lp) بردم براي سرويس 40 هزار كه كارهاي زير رو انجام دادن و 130 هزار تومن برام آب خورد:
تعويض روغن- تعويض ----- هوا، روغن، بنزين- تعويض شمع ها- تعويض لنت ترمز جلو (كه البته كاملاً سالم به نظر ميرسه و توصيه ميكنم با توجه به كيفيت و قيمتش دوستان اونو عوض نكنند)
بعد از خارج شدن از نمايندگي هم عقربه سرعت سنج از كار افتاده بود كه مجبور شدم دوباره برگردم تا درستش كنن.
همه چيز آزاد حساب شد و فاكتور هم ندادن.![]()
نظر به استقبال گسترده مشتریان جهت پیش ثبت نام تندر 90مقرر گردیدپیش فروش خودرو تندر 90 از طریق سایت فروش اینترنتی (سیستم مکفا)با شرایط ذیل از روز دو شنبه مورخ 1/6/1389 ساعت 9 صبح مجددا"آغاز میگردد :مدل خودروپیش کدمبلغ پیش پرداختموعد تحویلسودمشارکتسودانصرافجریمه تاخیرتوضیحاتتندر 90E2+LPU 10000/000/75 ریالفروردین 13908 %8 %6 %فاقد صلح+U 11رنگ آزاد
اردیبهشت 1390
ü در شرایط فوق نیز امکان ثبت نام برای هر کد ملی صرفا" یک دستگاه بوده است
ü برای آن دسته از مشتریانی که در شرایط قبلی فروش اینترنتی ثبت نام نموده اند امکان ثبت نام وجود نخواهد داشت
لازم به ذکر است با توجه به اینکه شرایط مربوطه با در نظر گرفتن موجودی شرکت تعیین گردیده بدیهی است به محض تکمیل ظرفیت ، شرکت محق خواهد بود نسبت به قطع شرایط مربوطه اقدام نماید ./.
دوست عزیز لطف کن منبع خبرت را هم بنویس...
ما که چنین خبری تو سایت پارس خودرو ندیدیم! از چه منبعی شما این خبر رو گذاشتید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)