به نکته ی خوبی اشاره کردی .. باید ببینی ساعت اونا چنده :دي
به نکته ی خوبی اشاره کردی .. باید ببینی ساعت اونا چنده :دي
سایت ناسا رو چک کنین کلی مقاله جدید زده یکیش اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من درست نفهمیدم چیه در مورد قطبهای زمینه در کل کسی زبانش خوبه بگه
واقعـــــــــــــآ خیـــــــــــــــــلی سِتـَــــمِ اون روسهای ثروتمند باید برن 70 متر زیر زمین تو پناهگاه ها امشب راحت بخوابن
یا چینی ها داخل کشتی های مخصوص فرار خودشون یا آمریکاییها باید 65 هزار دلار بدن یه اتاقک ضد اتمی و هسته ای بخرن که اگــــــــــر همچین اتفاقی افتاد کاریشون نشه بعد یه عده مثل
ما حالا به هر دلیلی اگــــــــر خواست شهاب سنگی...سونامی یا طوفان بشه مثل پَشه پودر بشیم!
+
به نظر بنده که 2-3 ساله دارم رو این قضیه تحقیق می کنم امشب فقط 1% (پیشگوییها..اشتباهات علمی...نشانه ها) امکان داره نسل بشریت به پایان برسه و تعداد معدودی از انسانها باقی بمونن تا حضرت موعود بیاد و حساب رسی کنه از بین آنها...و همچنین فقط 1% امکان داره که فردا یعنی ساعت 5 صبح خورشید دیگر طلوع نکند!!!
+
در کل عزیزانم فرقی به حال من و شما نمی کنه..
امشب رو راحت بگیرید بخوابید چون اگر هم قرار باشه اتفاقی بیوفته میوفته شما هم نمیتونید جلوشو بگیرید یا ازش فرار کنید![]()
اصل مقاله اینجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهراً درست مقاله را نخوندید. نتیجه این یافته، کذب بودن این بود که از دیدگاه مایاها 21 دسامبر 2012 پایان تاریخه، و این روز فقط یک روز مقدس هست که عدد 13 که در تمدن مایا مقدسه در رقم های تقویم ظاهر میشه (13.0.0.0.0)، و مایاها اساسا هیچ پیشگویی ای درباره این روز نکرده اند و نخواسته اند بکنند.
از متن مقاله:“This new evidence suggests that the 2012 date was an important calendrical event that would have been celebrated by the ancient Maya; however, they make no apocalyptic prophecies about it whatsoever,” says Marcello Canuto, director of Tulane’s Middle American Research Institute and co-director of the excavations at La Corona.
همه ی خانواده دور هم جمع بودیم داشتیم میگفتیمو میخندیدیم یه موقع برقا رفت!
آقا منو میگی آفتاب پرست شده بودم هی رنگ عوض میکردم،
گفتم دیگه آخر دنیا شد رفـــــــــت!
ولی بعدش برقا اومد.!
هیچی دیگه خیالم راحت شد!
خبری نیست آسوده باشید...
توضیح داده که طی 20 میلیون سال گذشته، تقریبا هر 200 تا 300 هزار سال یک بار جای قطب های شمال و جنوب زمین عوض میشه و البته الان بیشتر از دو برابر این مدته که قطب ها تغییر نکردن. در کل توضیح داده که این اتفاق یک اتفاق عادی برای زمینه و در این 3 میلیارد سال صد ها بار اتفاق افتاده و ارتباط دادنش با تئوری های توطئه مربوط به پایان دنیا در زمان خاصی (مثل 2012) کاری کاملا غیر علمی و بیهوده است.
ما از این شانسا نداریم
![]()
شایعه ای که یه دنیا رو فرا گرفته!
خیــــــــــــــلی باحاله
الان همه اَ یه چیز میترسن![]()
ساعت 1 بامدادِ 21 دسامبر 2012 . اینجا کویت است بخش فارسی . هنوز دنیا تموم نشده اینجا . طرفایِ شما چطور؟![]()
یعنی اینایی که invisible هستن جزو همون 73 درصد هستن ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)