عزیز دل برادر اون دو تا صفر اول پول شما مربوط به سنت هست و شما 25000 دلار بیشتر پول ندارین و حدودا 3000 دلار دیگه نیاز دارین ......من تازه کرک بازی رو دانلود کردم حالا بزنم تو بازی ببینم چی میشه![]()
عزیز دل برادر اون دو تا صفر اول پول شما مربوط به سنت هست و شما 25000 دلار بیشتر پول ندارین و حدودا 3000 دلار دیگه نیاز دارین ......من تازه کرک بازی رو دانلود کردم حالا بزنم تو بازی ببینم چی میشه![]()
سلام دوستان من بازی نصب کردم ولی همچین اخطاری برام میاد باید چی کارش کنم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amir83t; 01-09-2010 at 12:04.
براوو كه مثل خودمي مافيايي نقد كردي براوو
موسیقی؟اصالت مافیا یک رو نداشت. تو موسیقی هم که اصلا به پای یک نمیرسید. دیالوگ های یک هم که واقعا شاهکار بودن ولی تو مافیا دو همه ی اون دیالوگ های به یاد موندنی با فحش عوض شدن. مافیا یک از هر نظر یه شاهکار هنری بود ولی مافیا دو فقط یه کیسه ی پول برای سازنده هاش.![]()
من کلا 2 جا توی این نسخه ی مضخرف موسیقی دیدم اونم دمو ها بود=))
مافیا 1 کلا یه چیز دیگه بود
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان چپچر 14
محتویات پوشه ای که قبلا درست شده بوده مثلا 76561201696194287 رو داخل پوشه جدیدی که درست کرده بریز درست میشه
C:\Users\* * * *\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves\76561201696194287
سلام دوست عزیز شما که دانلود کردی لینکش کند نبود من که نتونستم بگیرم بعد اینکه نصب کردی خبرشو بده بگو چه تغییراتی کرده اگه به درد بخور هست ما هم بریم دوباره بازی کنیم
تو ماشین جویی توضیح میده دیگه:میگم اول چپچر 14 بود یا آخر 13 درست یادم نیست
دمویی رو نشون میده که آخر نسخه ی یک بود
این 2 تا قزمیت میان با شاتگان آنجلو رو میکشن (آقای سالیاری یه پیغام براتون دارن)
این 2 تا قزمیت چه ربطی به سالیاری دارن؟
به ویتو میگه یکی از خانواده ها تو یه شهر دیگه خواستن که یه نفر رو براشون بکشیم
بعد ویتو میگه مگه چکار کرده:
جویی میگه:هیچی لوشون داده به پلیس!
جو بهت نگفت بچه جون بیا برو دنبال پول و کار بگرد اینقدر دنبال این چیزا نرو وقت کمه همش 15 تا چپتر وقت داری
![]()
7 تا ماشین اوراق کنی حله!عزیز دل برادر اون دو تا صفر اول پول شما مربوط به سنت هست و شما 25000 دلار بیشتر پول ندارین و حدودا 3000 دلار دیگه نیاز دارین
یا 12 تا مغازه بزنی! بازم حله!
خواهشا جواب منو هم بدهید ممنونم میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)