100% تائید میشه
ولی فردا من که خیلی امید دارم به تاتنهام چلسی خیلی کار کنه
ازش مساوی بگیره
ویلا .....
![]()
100% تائید میشه
ولی فردا من که خیلی امید دارم به تاتنهام چلسی خیلی کار کنه
ازش مساوی بگیره
ویلا .....
![]()
نیوکاسل 3 - 1 لیورپول
فکر کنم دارین به قعر جدول نزدیک و نزدیکتر میشین
لیورپول از نیوکاسل نخورده بود که اونم خورد
به صدر جدول از پایین نزدیک تر شد![]()
همه مثل تیم شما...ندارن که نتیجه بگیرن،70% توپ رو داشتیم با دو برابر موقعیت ولی بازم باختیم،لعنت به این شانس![]()
لیور پول هر چی زور زد اول نمی شه میخواد حداقل اخر بشه
دوست عزیز ؛ حداقل ادبیاتی که اینجا به کار می بریم با ادبیاتمون وقتی که سر کوچه می ایستیم فرق بکنه بد نیست .
نتیجه ی خویشتن داری و مدارای دوستان و فقط به اخطار بسنده کردن برای شما متاسفانه شده این ،
Last edited by Ezel; 11-12-2010 at 23:33.
نتایج لیگ برتر: برد استون ویلا و منچسترسیتی؛ گل به خودی رابرت گرین
سایت گل – در دیدارهای امروز لیگ برتر نتایج زیر به دست آمد:
استون ویلا 2 – وستبرومویچ 1
گلها: داونینگ (25) و هسکی (80) برای ویلا، شارنر (90) برای وستبروم
اورتون صفر – ویگان صفر
فولام صفر – ساندرلند صفر
استوک صفر – بلکپول 1
گل: کمپل (48)
وستهم 1 – منچسترسیتی 3
گلها: تامکینز (89) برای وستهم، ی. توره (30)، گرین (73، گل به خودی) و جانسن (81) برای سیتی
نیوکاسل 3 – لیورپول یک: ادامه تیرهروزیهای لیورپول و آغاز عالی پاردیو
سایت گل – گلهای دیرهنگام جویی بارتون و اندی کارول شروعی رویایی برای آلن پاردیو در نیوکاسل رقم زد و باعث شد لیورپول برای سومین بار پیاپی در خارج از خانه ببازد.
هرچند لیورپول بازی را عالی آغاز کرد، اما نیوکاسل در دقیقه 16 به گل رسید. ضربه ایستگاهی جویی بارتون با ضربه سر اندی کارول همراه شد و کوین نولان در نهایت توپ را وارد دروازه خوسه رینا کرد تا هشتمین گل فصل خود را زده باشد.
لیورپول در دقیقه 50 به گل رسید. اشتباه سول کمپل در مهار توپ باعث شد درک کوئیت توپ را بگیرد، وارد محوطه جریمه شود و با شوتی محکم که به استیون تیلر برخورد کرد گل تساوی را بزند.
در دقیقه 80، روی ضربه بلند تیم کرول، دروازهبان نیوکاسل، دفاع لیورپول دچار اشتباه شد و با تاثیر مثبت اندی کارول روی توپ، جویی بارتون توانست با عبور از مدافعان لیورپول گل دوم را بزند.
کارول در دقیقه 91 با شوتی خیرهکننده از بیرون محوطه جریمه کار را تمام کرد و باعث شد نیوکاسل در اولین بازی با هدایت آلن پاردیو به برد سه بر یک دست یابد.
احتمال انتقال قرضي جاني اونز در ژانويه
سايت گل- به گزارش نشريه سان، سر الكس فرگوسن نگران دور شدن جاني اونز ، مدافع جوان تيمش، از شرايط آرماني است و قصد دارد براي بازسازي اعتماد به نفس اين بازيكن، او را راهي تيم ديگري بكند.
يونايتدها در 9 ديداري كه اونز در تركيب اصلي خط دفاعي قرار گرفته، 15 گل دريافت كرده اند؛ او بعد از شكست 4-0 مقابل وستهم در جام اتحاديه با واكنش شديد فرگوسن مواجه شد و اعتراف كرد كه آماده نيست.
" اين شايد بزرگترين چالشي باشد كه با آن روبرو شده ام. اولين بار است كه به خاطر نمايش ضعيف از تركيب تيم خارج مي شوم."
اونز پيش از اين براي دو مقطع به طور قرضي در تيم ساندرلند بازي كرد، زماني روي كين، كاپيتان سابق شياطين سرخ، هدايت اين تيم را برعهده داشت.
قبل از آن نيز او در فصل 07-2006 به طور قرضي براي تيم بلژيكي رويال آنتورپ كه تحت حمايت باشگاه منچستريونايتد قرار دارد، بازي كرد.
محتوای مخفی: منبع
دستت درد نکنه دوست عزیز،من کی تیم کسی رو مسخره کردم
یعنی هیچ کس حق نداره تیمی رو مسخره کنه و این اقا اومده و با اون شکلک مسخره برای چندمین بار داره لیورپول رو مسخره میکنه.....
اینجا هیچ کس حق نداره حتی به تیم خودش بد وبیراه بگه چه برسه تیم حریف ولی اگه پستهای قبل رو نگاه کنید متوجه میشید که نه 1بار و 2بار بلکه برای چندمین باره که این منچستریا دارن اعصابمو خورد میکنن و مسخره بازی درمیارند...
امکان ارسال گزارش تخلف برای همه محفوظ و امکان پذیر هست ،
لطفا این مباحث رو تموم کنید ، با تشکر .
چه طور خود این اقا تو تاپیک های مختلف مثلا رئال رو مسخره میکنه ایرادی نداره...حالا بده؟؟؟!!!
مسئولین باید خاتمه بدن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)