تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 1783 اولاول ... 38881281341351361371381391401411421481882386381138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

سلام بچه ها يه برنامه معرفي كرده بودن براي قطع كردن هر 1 دقيقه كانكشن..اسمشو يادم رافته.. كسي هست كمك كنه

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

بچه ها پست صفحه قبلو خوندم پيدا كردمش...

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام بچه ها يه برنامه معرفي كرده بودن براي قطع كردن هر 1 دقيقه كانكشن..اسمشو يادم رافته.. كسي هست كمك كنه

---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

بچه ها پست صفحه قبلو خوندم پيدا كردمش...

ممنون
    هر 1 دیقه یه بار دیس شه واسه چی؟؟؟
    واسه همونی که سرعت تو 1 دیقه اول بالایه 120 هستش؟؟؟

داره خودمونی میشه Rossoneri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا اگه بخوایم از صبا بریم بهترین شرکت از نظر اینترنت شبانه رایگان کدومه؟ روزانه مهم نیست. فقط شبانه واسه دانلود.

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آقا اگه بخوایم از صبا بریم بهترین شرکت از نظر اینترنت شبانه رایگان کدومه؟ روزانه مهم نیست. فقط شبانه واسه دانلود.
    سلام تو كدوم شهر؟

اگه تهران پيش شمارتون هم اعلام كنيد

با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز رفتم نمایشگاه رسانه های دیجیتال
    رفتم غرفه پارس آنلاین 128 سه گیگ در ماه گرفتم 10 تومن البته چون نمایشگاه بود تخفیف داد راستی هزینه رانژه هم نخواست
    من که از صبانت آزاد شدم
    من از این شرکت بیرون اومدم تا یاد بگیره اینطوری با مشتریاش رفتار نکنه !!!!
    الان 1.5 گیگ دیگه از این شرکت برام مونده منم الان دارم هرچی دلم میخواست دان میکنم
    چون دیگه با این شرکت کاری ندارم امضام هم تغییر میدم
    Last edited by mahdi-001; 12-10-2010 at 00:28.

6. 4 کاربر از mahdi-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز رفتم نمایشگاه رسانه های دیجیتال
    رفتم غرفه پارس آنلاین 128 سه گیگ در ماه گرفتم 10 تومن البته چون نمایشگاه بود تخفیف داد راستی هزینه رانژه هم نخواست
    من که از صبانت آزاد شدم
    من از این شرکت بیرون اومدم تا یاد بگیره اینطوری با مشتریاش رفتار نکنه !!!!
    الان 1.5 گیگ دیگه از این شرکت برام مونده منم الان دارم هرچی دلم میخواست دان میکنم
    چون دیگه با این شرکت کاری ندارم امضام هم تغییر میدم
    دوست عزيز گفتم كه صبر گن تا من تست كنم جواب بدم
    من الان 7 روزه دارم از پارس استفاده ميكنم 4 شب اول بد نبود 6 گيگ در 4 شب از 1 تا 7 دانلود داشتم يعني شبي 1.5 گيگ اما بعد از 4 شب نامردا اكانت رو محدود كردند 4 شب اول سرعت حدود 80 90 بود اما ديشب شده بود 15 الان هم كه دارم پست ميزنم سرعت بين 15 تا 20 هست اونم به صورت سكته اي نه مثل آدم
    قبل از اينكه پارس بگيرم يكي از دوستان پست زده بود فقط چند روز اول سرعت بالاست حالا فهميدم راست ميگفت
    البته حالا 10 تومن چيزي نيست هزينه رانژه هم كه ندادي به امتحانش مي ارزه ولي جواب همينه كه گفتم
    دو روز ديگه ميرم اكانت رو برگشت بزنم تا خط خالي بشه 10500 واسه رانژه دادم كه پريد حالا ببينم چقدر از 24500 پول اكانت رو پس ميدن يكي از دوستان گفت برو از همون شركتهاي شيراز بگير ولي من گوش نكردم الان عكس گذاشته 2 ماه 130 گيگ گرفته حالا زنگ زدم به اون شركت ميگن پورت خالي نداريم ممكنه 15 روز طول بكشه قبل از اينكه خط رو رانژه بكنم پورت خالي داشت در ضمن هزينه رانژه هم نداره

8. این کاربر از H-R-N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جالبه بعضی از اعضا فکر میکنند مدیران فروم از اینا وحشت دارند و به همین دلیل دیگه اینجا پست نمیدیم!!

کاربرانی که بدون توجه به تذکرها به تهمت زدن و توهین کردن ادامه بدهند جریمه قطع دسترسی به این انجمن رو دریافت خواهند کرد. آخه خودتون یه کم فکر کنید ببینید رو چه حسابی به مدیران فعلی و قبلی فروم و سایر کاربران تهمت کارمندی صبانت رو میزنید. اگر به حرف امثال شما بود که من الان باید هم کارمند مخابرات باشم هم کارمند صبانت هم کارمند شاتل هم کارمند پارس آنلاین ضمن اینکه شغل خودم رو هم که برنامه نویسی هست داشته باشم!

دلیل اینکه پستهای تند و اتهام آمیز به شرکتها حذف میشه اینه:
    این شرکتها معمولاً به همه تعهدات قانونی خودشون عمل میکنند. وقتی شما به این شرکت میگید دزد، شرکت که یک شخص حقوقی هست میتونه رسماً از این انجمن شکایت کنه چون مسئولیت پستها با انجمن هست

شمایی که مثل آب خوردن به یک شرکت میگید دزد سواد که دارید؟ قراردادتون رو مطالعه کنید ببینید اونها چه تعهدی کردند و اجرا نکردند که حالا شما بهشون میگید دزد!
    آره خوب تقصیر خودشونه که با قرارداد 128 به شما سرعت 1 مگ میدادند حالا اگه 1 مگ بشه 512 شما بهشون میگید دزد! در مورد دانلود شبانه هم توی قراردادهاتون ذکر نشده که اشتراکی هست؟ اگر هر کجا اینها خلاف قرارداد یا قانون رفتار کردند شما میتونید حتی انفرادی ازشون شکایت کنید و حقتون رو بگیرید

لطفاً در این مورد دیگه ادامه ندید. با کاربرانی که به تذکرها توجه نکنند برخورد میشه و اگر همچنان به رفتار خلاف قوانین خودشون اصرار داشته باشند دسترسی اونها به بخشهایی که نمیتونند به قوانینش عمل کنند بسته خواهد شد. چون اگر به حرف خودشون هم باشه من که در چهار پنج شرکت کارمند هستم وقت اضافه ندارم که مراقب همچین کاربرانی باشم!

10. 11 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

جالبه بعضی از اعضا فکر میکنند مدیران فروم از اینا وحشت دارند و به همین دلیل دیگه اینجا پست نمیدیم!!

کاربرانی که بدون توجه به تذکرها به تهمت زدن و توهین کردن ادامه بدهند جریمه قطع دسترسی به این انجمن رو دریافت خواهند کرد. آخه خودتون یه کم فکر کنید ببینید رو چه حسابی به مدیران فعلی و قبلی فروم و سایر کاربران تهمت کارمندی صبانت رو میزنید. اگر به حرف امثال شما بود که من الان باید هم کارمند مخابرات باشم هم کارمند صبانت هم کارمند شاتل هم کارمند پارس آنلاین ضمن اینکه شغل خودم رو هم که برنامه نویسی هست داشته باشم!

این شرکتها معمولاً به همه تعهدات قانونی خودشون عمل میکنند. وقتی شما به این شرکت میگید دزد، شرکت که یک شخص حقوقی هست میتونه رسماً از این انجمن شکایت کنه چون مسئولیت پستها با انجمن هست

شمایی که مثل آب خوردن به یک شرکت میگید دزد سواد که دارید؟ قراردادتون رو مطالعه کنید ببینید اونها چه تعهدی کردند و اجرا نکردند که حالا شما بهشون میگید دزد!
    آره خوب تقصیر خودشونه که با قرارداد 128 به شما سرعت 1 گیگ میدادند حالا اگه 1 گیگ بشه 512 شما بهشون میگید دزد! در مورد دانلود شبانه هم توی قراردادهاتون ذکر نشده که اشتراکی هست؟ اگر هر کجا اینها خلاف قرارداد یا قانون رفتار کردند شما میتونید حتی انفرادی ازشون شکایت کنید و حقتون رو بگیرید

لطفاً در این مورد دیگه ادامه ندید. با کاربرانی که به تذکرها توجه نکنند برخورد میشه و اگر همچنان به رفتار خلاف قوانین خودشون اصرار داشته باشند دسترسی اونها به بخشهایی که نمیتونند به قوانینش عمل کنند بسته خواهد شد. چون اگر به حرف خودشون هم باشه من که در چهار پنج شرکت کارمند هستم وقت اضافه ندارم که مراقب همچین کاربرانی باشم!
    آقا موقع تایپ این پست خیلی عصبانی بودی من تضمین میدم ایشون کارمند هیچ شرکتی نیست ،البته اگه بود بهتر بود چون الان همه سرعت 1 گیگ داشتیم
    Last edited by DrXoX; 12-10-2010 at 13:04.

12. 4 کاربر از DrXoX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حالا لازم نبود اینجوری تابلوم کنید
    نه عصبانی نبودم دیگه به این حرفا عادت کردیم. از روی عصبانیت میخواستم بنویسم خیلی بیشتر از این جواب داشت

14. این کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

آره خوب تقصیر خودشونه که با قرارداد 128 به شما سرعت 1 مگ میدادند حالا اگه 1 مگ بشه 512 شما بهشون میگید دزد! در مورد دانلود شبانه هم توی قراردادهاتون ذکر نشده که اشتراکی هست؟ اگر هر کجا اینها خلاف قرارداد یا قانون رفتار کردند شما میتونید حتی انفرادی ازشون شکایت کنید و حقتون رو بگیرید

برادر من خوب مردم که مریض نیشتن بیان بگن حجم ما الکی کم شده.
    هرچند خود من اصلا از این موضو حجم دزدی خبر زیاددی ندارم و نمیتونم بگم 100% اینطوریه ولی وقتی 70-80% مردم میان میگن صبا حجم دزدی میکنه مگه خر مغزشونو گاز گرفته که بیان چرت بگن؟؟؟؟

بعدشم چرا الکی طرفداری میکنی؟؟ من دارم خبرم ماهی 19-20 تومن میدم واسه سرعت 1 mg که سرعتم واقعا بالا باشه.درحد 1 mg نه در حد 512 یا 256 ....
    چطور کسی که سرعت 128 داره تو مشهد سرعت اینترنتش از من بالاتره؟؟؟؟
    پس ینی من دارم پول اضافه میریزم تو جیب این شرکت....
    صبا نت خودش رو گم کرده برادر من......
    ولی کلا با اینی که میگی دیگه از این حرفا و شکایتا نکنیم موافقم....

16. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •