سلام بچه ها يه برنامه معرفي كرده بودن براي قطع كردن هر 1 دقيقه كانكشن..اسمشو يادم رافته.. كسي هست كمك كنه
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
بچه ها پست صفحه قبلو خوندم پيدا كردمش...
ممنون
سلام بچه ها يه برنامه معرفي كرده بودن براي قطع كردن هر 1 دقيقه كانكشن..اسمشو يادم رافته.. كسي هست كمك كنه
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
بچه ها پست صفحه قبلو خوندم پيدا كردمش...
ممنون
هر 1 دیقه یه بار دیس شه واسه چی؟؟؟
واسه همونی که سرعت تو 1 دیقه اول بالایه 120 هستش؟؟؟
آقا اگه بخوایم از صبا بریم بهترین شرکت از نظر اینترنت شبانه رایگان کدومه؟ روزانه مهم نیست. فقط شبانه واسه دانلود.
سلام تو كدوم شهر؟
اگه تهران پيش شمارتون هم اعلام كنيد
با تشكر
سلام دوستان
من امروز رفتم نمایشگاه رسانه های دیجیتال
رفتم غرفه پارس آنلاین 128 سه گیگ در ماه گرفتم 10 تومن البته چون نمایشگاه بود تخفیف داد راستی هزینه رانژه هم نخواست
من که از صبانت آزاد شدم
من از این شرکت بیرون اومدم تا یاد بگیره اینطوری با مشتریاش رفتار نکنه !!!!
الان 1.5 گیگ دیگه از این شرکت برام مونده منم الان دارم هرچی دلم میخواست دان میکنم
چون دیگه با این شرکت کاری ندارم امضام هم تغییر میدم![]()
Last edited by mahdi-001; 12-10-2010 at 00:28.
دوست عزيز گفتم كه صبر گن تا من تست كنم جواب بدم
من الان 7 روزه دارم از پارس استفاده ميكنم 4 شب اول بد نبود 6 گيگ در 4 شب از 1 تا 7 دانلود داشتم يعني شبي 1.5 گيگ اما بعد از 4 شب نامردا اكانت رو محدود كردند 4 شب اول سرعت حدود 80 90 بود اما ديشب شده بود 15 الان هم كه دارم پست ميزنم سرعت بين 15 تا 20 هست اونم به صورت سكته اي نه مثل آدم
قبل از اينكه پارس بگيرم يكي از دوستان پست زده بود فقط چند روز اول سرعت بالاست حالا فهميدم راست ميگفت
البته حالا 10 تومن چيزي نيست هزينه رانژه هم كه ندادي به امتحانش مي ارزه ولي جواب همينه كه گفتم
دو روز ديگه ميرم اكانت رو برگشت بزنم تا خط خالي بشه 10500 واسه رانژه دادم كه پريد حالا ببينم چقدر از 24500 پول اكانت رو پس ميدن يكي از دوستان گفت برو از همون شركتهاي شيراز بگير ولي من گوش نكردم الان عكس گذاشته 2 ماه 130 گيگ گرفته حالا زنگ زدم به اون شركت ميگن پورت خالي نداريمممكنه 15 روز طول بكشه قبل از اينكه خط رو رانژه بكنم پورت خالي داشت در ضمن هزينه رانژه هم نداره
جالبه بعضی از اعضا فکر میکنند مدیران فروم از اینا وحشت دارند و به همین دلیل دیگه اینجا پست نمیدیم!!
کاربرانی که بدون توجه به تذکرها به تهمت زدن و توهین کردن ادامه بدهند جریمه قطع دسترسی به این انجمن رو دریافت خواهند کرد. آخه خودتون یه کم فکر کنید ببینید رو چه حسابی به مدیران فعلی و قبلی فروم و سایر کاربران تهمت کارمندی صبانت رو میزنید. اگر به حرف امثال شما بود که من الان باید هم کارمند مخابرات باشم هم کارمند صبانت هم کارمند شاتل هم کارمند پارس آنلاین ضمن اینکه شغل خودم رو هم که برنامه نویسی هست داشته باشم!
دلیل اینکه پستهای تند و اتهام آمیز به شرکتها حذف میشه اینه:
این شرکتها معمولاً به همه تعهدات قانونی خودشون عمل میکنند. وقتی شما به این شرکت میگید دزد، شرکت که یک شخص حقوقی هست میتونه رسماً از این انجمن شکایت کنه چون مسئولیت پستها با انجمن هست
شمایی که مثل آب خوردن به یک شرکت میگید دزد سواد که دارید؟ قراردادتون رو مطالعه کنید ببینید اونها چه تعهدی کردند و اجرا نکردند که حالا شما بهشون میگید دزد!
آره خوب تقصیر خودشونه که با قرارداد 128 به شما سرعت 1 مگ میدادند حالا اگه 1 مگ بشه 512 شما بهشون میگید دزد! در مورد دانلود شبانه هم توی قراردادهاتون ذکر نشده که اشتراکی هست؟ اگر هر کجا اینها خلاف قرارداد یا قانون رفتار کردند شما میتونید حتی انفرادی ازشون شکایت کنید و حقتون رو بگیرید
لطفاً در این مورد دیگه ادامه ندید. با کاربرانی که به تذکرها توجه نکنند برخورد میشه و اگر همچنان به رفتار خلاف قوانین خودشون اصرار داشته باشند دسترسی اونها به بخشهایی که نمیتونند به قوانینش عمل کنند بسته خواهد شد. چون اگر به حرف خودشون هم باشه من که در چهار پنج شرکت کارمند هستم وقت اضافه ندارم که مراقب همچین کاربرانی باشم!
آقا موقع تایپ این پست خیلی عصبانی بودیمن تضمین میدم ایشون کارمند هیچ شرکتی نیست ،البته اگه بود بهتر بود چون الان همه سرعت 1 گیگ داشتیم
Last edited by DrXoX; 12-10-2010 at 13:04.
حالا لازم نبود اینجوری تابلوم کنید
نه عصبانی نبودم دیگه به این حرفا عادت کردیم. از روی عصبانیت میخواستم بنویسم خیلی بیشتر از این جواب داشت![]()
برادر من خوب مردم که مریض نیشتن بیان بگن حجم ما الکی کم شده.
هرچند خود من اصلا از این موضو حجم دزدی خبر زیاددی ندارم و نمیتونم بگم 100% اینطوریه ولی وقتی 70-80% مردم میان میگن صبا حجم دزدی میکنه مگه خر مغزشونو گاز گرفته که بیان چرت بگن؟؟؟؟
بعدشم چرا الکی طرفداری میکنی؟؟ من دارم خبرم ماهی 19-20 تومن میدم واسه سرعت 1 mg که سرعتم واقعا بالا باشه.درحد 1 mg نه در حد 512 یا 256 ....
چطور کسی که سرعت 128 داره تو مشهد سرعت اینترنتش از من بالاتره؟؟؟؟
پس ینی من دارم پول اضافه میریزم تو جیب این شرکت....
صبا نت خودش رو گم کرده برادر من......
ولی کلا با اینی که میگی دیگه از این حرفا و شکایتا نکنیم موافقم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)