بهترین هارد اکسترنال با ظرفیت 1 ترابایت وبا سرعت بالا الان چه مارکی هست توی بازار وقیمتش حدودا چقدر هست .
باتشکر
بهترین هارد اکسترنال با ظرفیت 1 ترابایت وبا سرعت بالا الان چه مارکی هست توی بازار وقیمتش حدودا چقدر هست .
باتشکر
دوستان نظری ندارید ؟![]()
اگه منظورتون هارد دسکتاپ باشه (اداپتور دار) به نظر من بهترین مدلی که میتونید بگیرید WD My Book Essential که هم USB 2 , USB 3 داره...
اگر هم پرتابل بخواید WD My passport Essential se رو پیشنهاد میکنم که این هم USB 2 , USB 3 داره......
سلام
نگفتي براي چي ميخواي
ميخواي دائم حملش كني يا نه ؟؟
اگر دائما جابجا ميكني باد مدلهاي پرتابل و بدون آداپتور بخري كه قيمتش بالاتره ولي اگر زادي جابجا نميكني ميتوني مدلهاي آداپتوري رو بخري
باتوجه به اينكه سرعت بالا هم براتون مهمه بايستي هاردي بخرين كه USB3 هم داشته باشه ، لازم به ذكر هست كه براي بهرمند شدن از سرعت بالاي usb3 مادربردتان نيز usb3 ساپورت بايد باشه
خلاصه مدلهاي پيشنهادي بنده
پرتابل مدل My Passport Essential SE
به كلمه SE دقت بفرماييد چونكه مدلهاي معمولي يك ترابايت ندارد. ضمنا در موقع خريد دقت بفرماييد كه روي جعبه اش نوشته باشه USB2+USB3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دسكتاپي مدل My Book Essential
البته مدلهاي سيگيت هم هست كه در اين پست هم بطور مفصل توضيح دادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط مسئله اي كه بايد بگم اينه كه فعلا از خريد مدلهاي دسكتاپي/آداپتوري سيگيت سري goflex خودداري كنيد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي ناخدا جان اون آموزش پايين آوردن گيربكس ماشين چي شد بالاخره
ويرايش :
solo جان پست ها همزمان شد و پست شما رو نديدم ببخشيد
Last edited by ata.royalfalcon; 04-04-2011 at 13:15.
من یه هارد اکسترنال می خوام البته به حجم زیادی نیاز ندارم
می خواستم ببینم که قیمت هارد 500 گیگ و 320 گیگ چقدره کسی می دونه
در ضمن میشه کاری کرد که اطلاعات رو این هارد ها قفل بشه و به جز حودم کسی ازش نتونه استفاده کنه (منظورم با بالاترین امنیت ممکنه )
سلام من یه فایل رو هارد اکسترنالم ریختم مدل adata الان میخوام کپی کنم تو هارد اصلی خودم نمیشه همه فایل ها کپی میشه الا یکیشون روز اولی که ریختم هیچ مشکلی نداشت و هاردم مثه سیدی نیست که خش داشته باشه فایل خراب کنه
مشکل چیه که کپی نمیشه ؟
از این تاپیک برای حل مشکلت استفاده کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نمیخواد حمل و نقل کنید بنظرم برای اینکه ارزون تر در بیاد یکی از مدل های دسکتاپ رو بگیرید.
مثلا WD ma Book Essential 500 gb که فک کنم حدود 70 تومن یا یه کم کمتر قیمت داشته باشه.یا Seagate FreeAgent Desk 500 gb بگیری.البته قیمت اینو ندارم...
اگر هم میخواید حمل و نقل کنید باید مدل پرتابل بگیرید.مثل :WD My passport essential 320 or 500 gb .
مدل های دسکتاپ که ارزونتر از مدل های پرتابل هست و قیمت 320 گیگ مدل بالا که USB 3 داره حدود 65 تومن و مدل 500 گیگ هم حدود 90 تومنه.پیشنهادم هم اینه که سیگیت نگیری و وسترن بگیری.
در ضمن همه ی اینمدل های وسترن USB 2 + USB 3 است.
میخوام یه هارد بگیرم 1tera واسه حمل و نقل ... usb3هم باشه نظرتون جیه؟
در صمن من امروز وسترن دیدم که usb3هم بود میگفت 123 تومن به رنگ آبی و سبز داشت میشه بگین این رنکهاش جه فرقی دارن؟
داداش تو پیام خصوصی جوابتونو نوشتم.ولی نمیدونم ارسال کردم یا اینکه کنسل کردم!
اگه نیومده بگید که اینجا جواب بدم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)