بله همه از این شرکتیا استفاده میکنیم!!
راستش من فقط یا ویندوزهای JB می ریزم که دیگه بعد از ویندوز 64 بیتیش ندیدم تو بازار نسخه ی جدیدی بده و یا از ویندوز های شرکت گردو استفاده میکنم!! این دوتا به نظرم خیلی بهتر عمل کردند!!
بله همه از این شرکتیا استفاده میکنیم!!
راستش من فقط یا ویندوزهای JB می ریزم که دیگه بعد از ویندوز 64 بیتیش ندیدم تو بازار نسخه ی جدیدی بده و یا از ویندوز های شرکت گردو استفاده میکنم!! این دوتا به نظرم خیلی بهتر عمل کردند!!
نقل قول:
[QUOTE=sheytoon001;5556253]بستگی به جایی داره که ازش خرید میکنی، به من یه کیف و 15 تومن تخفیف گرفتم، ویندوزم خودت نصب کن تا یاد بگیری اینجوری خیلی بهتره(خیلی هم راحته)
زیاد رو گارانتی حساب نکن (فکر میکنم باید مشکل حادی داشنه باشه تا برات کاری انجام بدن) بازم مطمئن نیستم
مطمئنن میشه ولی باید ورژن 64 بیتیشو دانلود کنی
اگر فروشنده ويندوز و نصب نكنه كانفيگ و چه جوري چك كنم به خصوص گرافيك و ...
[QUOTE=hamaz;5557490]نقل قول:
رم ، هارد و سی پی یو رو میشه از بایوس چک کنید ولی گرافیک راهی نداره جز نصب ویندوز!! چون توی بایوس هرچی گشتم هیچ نشونی ازش نیافتم!! البته وقتی فروشنده به اسم فلان گرافیک میده دیگه وقتی مشخصات فرق کنه طبیعتا عوض میکنه یا ما به تفاوت رو بر میگردونه!!
فقط حواستون باشه مثل من ضدحال نخورید!! البته من از دوستم که در بازار رضاست خریدم و نیازی هم به گرافیک بالا نداشتم ولی به من گفت گرافیک 5470 یک گیگ هستش که متاسفانه وقتی اوردم خونه دیدم 512 هستش!! و فقط به همین دلیل که نیازی به گرافیک بالا نداشتم دیگه نرفتم عوضش کنم!! این 5470 ها دو حافظه دارند!! یکی 512 یکی یک گیگ!! موقع خرید به این مورد دقت کنید و با فروشنده شرط کنید که حتما اونی که میخواید باشه و اگر نباشه عوض میکنید!
سلام.ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ولی اگه میشه قیمت روز این لپتاپ رو بگین برام . با گرافیک 1 گیگ!
حافظه گرافیک شما GDDR3 هست یا GDDR5؟
برا ما که 1گیگ داریم GDDR3 هست اما یه جایی شنیده بودم 512 ها GDDR5 هستن که سرعت بالاتری داره، ولی مطمئن نیستم![]()
دوستان خواهشا یه کمک فوری و فوتی بکنید.من تا امروز شب میخوام این مدل رو بگیرم.دیروز که بعضی جاها مثل پاساژ رضا و ایرانیان و پارسیان و اون حوالی رو یه رصد کلی زدم قیمت یه نوع کانفیگ از این مدل بین 930 تا یک و پنجاه در نوسان بود و گارانتی ها هم با شونصد اسم مختلف که الان دقیقا یادم نیست.حالا من از کجا بگیرم بهتره؟پایتخت از همه این جاها بهتره؟با چه گارانتی بگیرم خوبه؟اصلا گارانتی خوب وجود داره؟
نقل و قول :
فقط حواستون باشه مثل من ضدحال نخورید!! البته من از دوستم که در بازار رضاست خریدم و نیازی هم به گرافیک بالا نداشتم ولی به من گفت گرافیک 5470 یک گیگ هستش که متاسفانه وقتی اوردم خونه دیدم 512 هستش!! و فقط به همین دلیل که نیازی به گرافیک بالا نداشتم دیگه نرفتم عوضش کنم!! این 5470 ها دو حافظه دارند!! یکی 512 یکی یک گیگ!! موقع خرید به این مورد دقت کنید و با فروشنده شرط کنید که حتما اونی که میخواید باشه و اگر نباشه عوض میکنید
اتفاقا ما دو تا همدردیم چون من هم به اسم 5470خریدم و بعد متوجه شدم که 4650 یا همون 550v هستش که خیلی دربارشون بحث کردیم! چون زیاد گرافیک لازم ندارم بی خیالش شدم !در ضمن تا الان هم مشکلی نداشته و مثل ساعت داره کار می کنه ( گوشکر)
Last edited by abbas777; 27-10-2010 at 15:11.
سلام
من درایور تاچ پد رو نصب کردم اما کار نمی کنه
فکر کنم نیاز به فعال سازی داره
انگار دیزیبل هست
تو دیواس منیجر هم چک کردم
نصبه
دوستان چی کار کنم ؟
با گارانتیه زیگورات بخر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
با کلید کنار Insert فعال یا غیر فعال میشه (البته در صورتی که درایور نصب باشه)
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
لیست قیمت روز با گارانتی زیگورات
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها. حالم امروز گرفته شد.اون كانفينگي كه ميخواستم از زيگورات بخرم( اقساط) ، امروز ديدم از ليست فروش زيگورات حذف شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)