دوستان یه مدل از سامسونگ در بازار بندر عباس دیدم 3D UE40C7700 فروشنده میگه که اصل کره است با ----- داخلی و اینترنت TV که قاچاقی وارد میکنن هر چی توی اینترنت سرچ کردم مدلشو پیدا نکردم .دوستان اطلاعی از این مدل دارن .![]()
دوستان یه مدل از سامسونگ در بازار بندر عباس دیدم 3D UE40C7700 فروشنده میگه که اصل کره است با ----- داخلی و اینترنت TV که قاچاقی وارد میکنن هر چی توی اینترنت سرچ کردم مدلشو پیدا نکردم .دوستان اطلاعی از این مدل دارن .![]()
قاعدتا سري هاي ue مربوط به اروپا هستند ونه كره اي چون اكثرا چنين قابليت هايي براي مدل هاي غير اسيايي وجود داره :
بعد هم شما بايد مشخصات رو با بيس C7000 سرچ كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ممنون میشم راهنمای تی وی C7770 46 اینچ رو واسم قرار بدید و همجنین آخرین فریمور واسه آپدیت.
تنها مشكلي كه مي تونه داشته باشه ممكنه در سيستم رنگ باشه كه بهتره چك كني كشورهاي اروپايي از چه سيستم رنگي استفاده مي كنند و آيا با با سيستم رنگ ايران هم خواني داره يا نه . در صورت نبود مشكل گزينه بسيار خوبيه چون تو بازار بانه ريجنهاي غير آسيايي كم گير مي آد.
-ميتونيد Manuals و فريمور رو از اينجا دانلود كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه 40C6260 داریم که موقع پخش تصاویر معمولی از روی کول دیسک مشکلی نداره، اما موقع پشخ HD از روی کول دیسک، مثل این میمونه که سرعت پخش بالا رفته. به نظر شما چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟
-ممكن مربوط به كول ديسكتون باشه
-من چنين مشكلي ندارم
-فرمت فلش رو عوض كنيد fat32 -ntfs
سلام خسته نباشیدمن 40c6260 رو 1هفته که خریدیم رو جعبه و پشتش مدلش رو زده 6260 امه توی منوی مخفی 6200 هست میخواستو بدونم مشکلی داره یعنی امکان داره 6200 باشه؟ بعدم اینکه تو سایتا زده 6260 دیجیتال نداره درصورتی که مال ما داره 1.600هم خریدیم نمایندگی میگفت 1بر5میلیون کنتراست ولی روخودش هیچی ننوشته اصلا به نظرتون تلویزیون خوبی هست؟؟
مبارکت باشه
مدل اصلی این تی وی 6200 هست که در ایران با نام تجاری 6260 عرضه شده و از این لحاظ مشکلی نیست
در مورد گیرنده دیجیتال و کنتراست هم زیاد روی سایتهای ایرانی حساب نکنید
مشخصات اصلی این تی وی رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام .من دو ماه c6960 46 گرفتم یه هفته است وقتی صدای تی وی زیاد میکنم صدای خش خش میده اما بعضی از کانال این مشکل دیده نمیشه لطفا راهنمایی کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)