تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 311 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

دوستان چند تا تکنیک بگین ما هم یاد بگیریم ما تازی فیفا باز شدیم بازی جذابه اما اگر تکنیک هم بزنی جذاب تر میشه

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام من هم دموی 360 رو بار ها بازی کردم اول این که باید توجه داشته باشیم این فقط یک نسخه دمو هستش و همیشه هر سال که ما نسخه دمو رو بازی کردیم هوش مصنوعی بازی از نسخه اصلی پایین تره و در ضمن نسخه تکمیل شده هم نیست ولی در مورد این که گفته میشه با یک بازیک یک تنه میشه مسافتی رو طی کرد کاملا نظرم مخالف این حرفه به نظرم امسال حتی از سال قبل هم طی کردن یک مسافت سخت تر شده و در ضمن چون این دمو زمانش که خستکی بازیکن ها رو نمیشه کاملا احساس کرد تا میخوای ببینی چه خبره بازی تمومه واقعا مدافعین و کلا دفاع تیمی CPU بهتر شده بازیکن های تکل زن واقعا در این نسخه عالی تکل های کشیده میزنن سیستم 360 درجه فیزیک هم بازی رو کاملا جذاب تر کرده واز همه مهمتر بازیک های دریبل زن واقعا در این نسخه مهار کردنشون سخته کلا پرسنالیتی رو هر چی بیشتر بازی کنیم بیشتر حسش میکنیم انیمشن های هد زدن جدید . استپ . پاس . افتادن . تکل رفتن و..... اضافه شده گرافیک بازی هم پیشرفت خوبی کرده و در کل به بخش گرافیک بازی بهتره بگیم صیقل داده شده و من در مجموع از این نسخه دمو راضیم و باز هم امسال با یک بازی با کیفیت از هر لحاظ روبرو هستیم ولی خوب بازی ورزشی پیدا میشه که بدون اشکال باشه مسلما نه ولی مهم اینه که اون اشکالات به بازی ضربه شدیدی نزنه و تبدیل به با گ نشه .
    Last edited by romell; 18-09-2010 at 14:00.

3. 7 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بچه ها نسخه pc نهایی تغییراتی توش صورت میگیره؟؟ یا دمو کد نهایی بازی هست؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان چند تا تکنیک بگین ما هم یاد بگیریم ما تازی فیفا باز شدیم بازی جذابه اما اگر تکنیک هم بزنی جذاب تر میشه
    برو تو قسمت Help>Skill Move اونجا همه چی داره....فقط بستگی به تعداد ستاره های بازیکن داره....

=========================================

دقت کردین با زدن چپ و راست روی D-Pad در حین بازی میتونین سیستم رو حمله ای یا دفاعی کنید....

بعد از زدن گل هم LT+ RS رو بگیرین یه حرکت روبوتیک قشنگ میره......یا LT+RB یه نوع رقصه.......
    Last edited by smallfrank; 18-09-2010 at 14:44.

6. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

از انتقاد هام چه قدر استقبال شد
    دعوتم کردن به پی ای اس بازی کردن
    واقعا ممنون
    ----
    تو کییبورد هم میشه دریبل کرد؟
    من اصن نمیتونم از بازیکن مقابلم رد شم
    پ.ن:اگه بلدید به ما هم ییاموزید دی:

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فقط با آنالوگ میشه دریبل کرد....

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

با سلام من هم دموی 360 رو بار ها بازی کردم اول این که باید توجه داشته باشیم این فقط یک نسخه دمو هستش و همیشه هر سال که ما نسخه دمو رو بازی کردیم هوش مصنوعی بازی از نسخه اصلی پایین تره و در ضمن نسخه تکمیل شده هم نیست ولی در مورد این که گفته میشه با یک بازیک یک تنه میشه مسافتی رو طی کرد کاملا نظرم مخالف این حرفه به نظرم امسال حتی از سال قبل هم طی کردن یک مسافت سخت تر شده و در ضمن چون این دمو زمانش که خستکی بازیکن ها رو نمیشه کاملا احساس کرد تا میخوای ببینی چه خبره بازی تمومه واقعا مدافعین و کلا دفاع تیمی CPU بهتر شده بازیکن های تکل زن واقعا در این نسخه عالی تکل های کشیده میزنن سیستم 360 درجه فیزیک هم بازی رو کاملا جذاب تر کرده واز همه مهمتر بازیک های دریبل زن واقعا در این نسخه مهار کردنشون سخته کلا پرسنالیتی رو هر چی بیشتر بازی کنیم بیشتر حسش میکنیم انیمشن های هد زدن جدید . استپ . پاس . افتادن . تکل رفتن و..... اضافه شده گرافیک بازی هم پیشرفت خوبی کرده و در کل به بخش گرافیک بازی بهتره بگیم صیقل داده شده و من در مجموع از این نسخه دمو راضیم و باز هم امسال با یک بازی با کیفیت از هر لحاظ روبرو هستیم ولی خوب بازی ورزشی پیدا میشه که بدون اشکال باشه مسلما نه ولی مهم اینه که اون اشکالات به بازی ضربه شدیدی نزنه و تبدیل به با گ نشه .
    امین جان من تقریبا با تمام صحبتهای شما موافقم . اما این دمو نسبت به فیفا 10 خیلی آسونتر شده علت آسونیش اینه که AI فشار کافی روی دروازه ما نمیاره . در مورد دفاع کاملا شما درست میگی من صبح یک تاپیک توی تالار گفتگوی EA باز کردم و در مورد همین مساله داریم بحث میکنیم تقریبا همه متفق القول هستن که دفاع خیلی بهتر و کم نقص تر شده اما AI در زمان حمله نمیتونه فشار کافیو بیاره .
    اگه شما دقت کنید توی فیفا 10 AI دائما پاسکاری میکنه و دنبال روزنه ای برای رسیدن به دروازه و باز کردن دروازست اما اینجا اینطور نیست . توی فیفا 10 AI خیلی بیشتر تکل میزنه و توپو از ما میگیره اما اینجا میشه با یک نفر مسافت بیشتری رو طی کرد و AI کمتر توپو از ما میگیره ( کمتر تکل میزنه ) . توی فیفا 10 بخاطر قدرت بدنی حریف ( بازیکنان بدون توپ نسبت به بازیکن صاحب توپ ) ما توپو خیلی سریع تر از دست میدادیم اما اینجا اینطور نیست هر چند که من قبول دارم شکل واقعیش همینه اما همین مساله بازیو آسون کرده .
    توی فیفا 10 AI هوشمندانه تر و سریعتر توپو توی زمین به گردش در میاورد و سرعت بالاتری در پاسکاری داشت ( که البته کمی این مورد غیر طبیعی بود ) اما اینجا اینطور نیست .
    توی فیفا 10 AI بیشتر اقدام به شوت زنی میکرد اما اینجا اینطور نیست .
    توی این دمو AI زیاد اقدام به تکل روی و دریبل زنی میکنه و بخاطر آزادی عمل بیشتر ما توی این دمو راحت تر میشه توپو با تکل کشیده یا تکل معمولی گرفت .

تمام این موارد دست به دست هم دادن تا این دمو آسون تر بشه الان من در حالت LEGENDARY و در حالت تمام دستی در مقابل CPU شکست نمیخورم در صورتیکه با همین وضعیت توی فیفا 10 حداقل 2 تا گلو میخوردم .
    امین جان پارسال شما دموی کنسولی فیفا 10 رو هم بازی کردی ؟ درجه سختی اون چطور بود یادت میاد ؟ چون من اونو بازی نکردم .
    Last edited by 4039; 18-09-2010 at 15:25.

10. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چرا کاکا تو رئال نیست؟

بعد این که شما فیفا رو بهتر از PES میدونین فقط بخاطر این هست که امکان دستی کردن وجود داره؟!!!

اگه میگین PES رویایی هست و با کریس همه رو میشه جاگزاشت این که خیلی خیلی بدتره

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

چرا کاکا تو رئال نیست؟

بعد این که شما فیفا رو بهتر از PES میدونین فقط بخاطر این هست که امکان دستی کردن وجود داره؟!!!

اگه میگین PES رویایی هست و با کریس همه رو میشه جاگزاشت این که خیلی خیلی بدتره
    هست فقط چون مصدومیت طولانی مدت داشته فیکس نیستش
    از رئال اوزیل نیست و در عوضش ون در وارت تو رئاله

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من حرفه ای نیستم و نمیدونم شما بازی رو با چه دوربینی انجام میدین.

مثلا PES بازها اکثرا از دوربین واید استفاده میکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •