تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 946 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون دکتر جان
    این مخربهایی که میگذارید و VT هم شناخته زیاد به درد نمیخوره چون وقتی تو VT نوشته kasper شناخته من چیش رو تست کنم؟ (گفتم با همه دوستان هست ها ربطی به نقل قولی که گرفتم نداره )
    البته میدونم برای آنتی ویروسهای دیگه خوبه
    کلا حرفم این هست که ویروسهایی رو قرار بدند دوستان که آنتی ویروسهای خیلی کمی بشناسندشون که بتونیم هوش مصنوعی آنتیویروسمون رو بسنجیم
    با تشکر
    مخلص دکتر عزیز

حامد جان شما میتونی آنتی ویروس کسرسکی را موقتا غیر فعال کنی و فقط از application control و behavior blocker استفاده کنی و بعد نمونۀ آلوده را اجرا کنی. اینطوری متوجه میشی که اگر روزی کسپرسکی اینو شناسایی نمیکرد آیا ممکن بود توسط قسمت های دیگه اش جلوی خرابکاریهاشو بگیره یا نه.

2. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

تست تصویری فایروال outpost pro 7 با آخرین آپدیت بوسیله مخرب های جدید

توی این تست می خواستم عملکرد آخرین ورژن فایروال پولی کمپانی agnitum رو باهم بررسی کنیم.

نکات این فیلم:

1 ) تنظیمات فایروال به صورت پیش فرض هست.

2 ) فایروال کاملا آپدیت هست.

3 ) در هنگام اجرای مخرب ها تمام پیام ها بلا استثنا block شدند و هیچ موردی allow نشد ! .

4 ) توی فیلم اگر برنامه ای دیدید به اسم security tool ، یکی از مخرب هاست نه یک آنتی ویروس واقعی. Fak av

5 ) در آخر می خواستم با MBM حجم آلودگی رو چک کنم که به خاطر adware های نصب شده عملکرد سیستم متوقف شد.

6 ) از مخرب های 5 الی 6 پست اخیر این آزمایش انجام گرفته.

دانلود فیلم با لینک مستقیم به حجم 12 مگ:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق و پیروز باشید.

drhaniball

4. 17 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

تست تصویری فایروال outpost pro 7 با آخرین آپدیت بوسیله مخرب های جدید

موفق و پیروز باشید.

drhaniball

عالی بود دکتر, دستت درد نکنه
    من این تست ها رو بیشتر از تست matousec.com قبول دارم چون بصورت فیلم برداری شده واقعیتی رو که ممکنه برای کاربران پیش بیاد بوضوح نشون داده میشه. البته هر چند که این تست رو گفتید با تنظیمات پیشفرض انجام دادید اما من فکر نمیکنم حتی با حداکثر کردن تنظیمات هم فرق چندانی در نتیجۀ نهایی میکرد.

جالب اینجاست که اکثر تروجانها بعد از اجرا شدن خودشون رو پاک میکردند. این تست به اون دسته از کسانی که فکر میکنند تروجانها بعد از اجرا شدن سر جای خودشون باقی میمونند تا شما برید اونها رو پاک نید نشون میده که اینطوری نیست. حتی ما در این فیلم به خوبی میتونیم متوجه بشیم که بعد از پاک کردن خودشون یک فایل دیگه را درست میکنند. این فایل ها ممکنه در جای ویندوز ذخیره و اجرا بشند چون OUTPOST PRO قابلیت اینو نداره که بتونه از کپی شدنشون جلوگیری بکنه.

مورد دیگه ای که نظر منو به خودش جلب کرد این بود که حتی با فعال بودن اینترنت و سند و رسیوی که داشتید OUTPOST حتی 1 پیغام هم جهت وصل شدن این تروجانها به اینترنت نداد و تمام پیغامهایی که من دیدم مربوط به HIPS میشدند و نه NETWORK . یعنی اینکه بفرما جانم شما راحت باش برو توی اینترنت هر چی خواستی دانلود کن و هر اطلاعاتی خواستی بفرست به بقیه.

با وجود اینکه outpost تمام تلاشش رو کرد اما من outpost pro را در این تست کاملا رد شده میدونم. چون ما با دو تا چشم معمولی فقط میتونیم آتی ویروس تقلبی باز شده را ببینیم اما اگر از یک تسک منیجر حرفه ای استفاده کنیم متوجه خواهیم شد که دهها تروجان در حال فعالیت در این سیستم هستند.

به هر حال این نظر من بود و ممکنه دوستان دیگری باشند که فکر کنند outpost خوب عمل کرد اما نظر من اینه که بود و نبود outpost در این تست فرق زیادی برای جلوگیری کردن از آلوده شدن سیستم را نکرد. یک hips حرفه ای باید برای تک تک حرکت هایی که انجام میشه قبل از انجام شدنشون خبر بده و وقتی block زده میشه واقعا اون برنامه block بشه نه اینکه فقط از قرار گرفتن در استارت آپ ویندوز جلوگیری کنه.

در ضمن دکتر جان پیشنهاد میکنم نتیجۀ این تست را در تاپیک مقایسۀ فایروال ها هم بذارید تا دوستانی که میخواند بدونند outpost چقدر میتونه در مقابل تروجانها و ویروسها از سیستم محافظت کنه بتونند با تماشای این فیلم به این نکته پی ببرند.

6. 8 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال edi2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    hogwarts

پيش فرض

دکتر جان اخر داستان چی شد؟ ما دانلود کردیم و فقط کلیک کردن بود!بابا فیلمت هیجان نداره بدرد کارگردان شدن نمی خوریهمون بهتر که دکتر ویروس ها باشی

8. 2 کاربر از edi2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

عالی بود دکتر, دستت درد نکنه
    به هر حال این نظر من بود و ممکنه دوستان دیگری باشند که فکر کنند outpost خوب عمل کرد اما نظر من اینه که بود و نبود outpost در این تست فرق زیادی برای جلوگیری کردن از آلوده شدن سیستم را نکرد. یک hips حرفه ای باید برای تک تک حرکت هایی که انجام میشه قبل از انجام شدنشون خبر بده و وقتی block زده میشه واقعا اون برنامه block بشه نه اینکه فقط از قرار گرفتن در استارت آپ ویندوز جلوگیری کنه.
    مهران جان من فکر نمیکردم و نمیکنم کسی این نتیجه رو قابل قبول بدونه.

2 نکته رو من به پست بالا اضافه میکنم:

1 ) وقتی فایروال نصب شد و اپدیت و غیره من خواستم برنامه ی کپچر رو مثلا راه بندازم خیلی پیام میداد که این برنامه می خواد فعالیت کنه حالا روی ضبط فیلم کلیک میرکدم باز میگفت این برنامه می خواد فعالیت کنه موقع سیو کردن فایل ها بازم سوال میکرد ، خب برنامه مطمئن بود اما من فرق خاصی بین این پیام با پیام های اجرا شدن ویروس ها ندیدم ( این به نظرم برای هیچ کس خوب نیست ) .

2 ) به بار دیگه اخر فیلم رو ببینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7 تا مخرب بعد از اجرا خودشون رو مخفی کردند !!! درسته بعد از اجرا میگفت یه برنامه فلان داره اجرا میشه قبول یا رد ؟ من بلوک میکردم اما بعدش غیب میشد !!! این یعنی چی :

کم کم برخی فعالیتاش رو ادامه داده ، اون فایل ها همشون fake av دانلودر بودند ، اگر outpost بلوکشون کرده بود دیگه غیب نمیشدند !!!

میشه با اپ کنرتل کسپرسکی یا فایروال comodo تست کرد ، بلوک که بشن دیگه اجازه فعالیت ندارند ، اما این مخرب ها اینجا غیب شدند ( خیلی تفاوته !!! )

دکتر جان اخر داستان چی شد؟ ما دانلود کردیم و فقط کلیک کردن بود!بابا فیلمت هیجان نداره بدرد کارگردان شدن نمی خوریهمون بهتر که دکتر ویروس ها باشی
    آخرش میشد هیجان انگیزتر بشه اما ضعف تنظیمات پیش فرض فایروال outpost نذاشت من با mbm اسکن کنم و گرنه اون 7 تا مخرب که به ظاهر بلوک شدند اما در حقیقت رفتند سر جاهاشون توی system32 معلوم میشدند

اون fak av که اجرا شد اگه دقت کنید اون هم جز غیب شدگان بود ، دیدید که درسته پیامش بلوک و غیب شد ولی در آخر چطور خودشو نشون داد.

من فکر می کنم اون چیزی که باید مشخص میشد مشخص شد.

10. 7 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 01110362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tabarestan-Tehran

پيش فرض

دوستان اون فایل پست 1341 (سوپرخرگوش)چک کردند واینکه ویروسه یا نه ؟

12. این کاربر از 01110362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoudm989's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اون فایل پست 1341 (سوپرخرگوش)چک کردند واینکه ویروسه یا نه ؟
    ویروسیه شک نکن

14. 2 کاربر از masoudm989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

اقا مسعود دمت گرم که تست کردی سوپر خرگوش را وگفتی که ویروس است.از اقای دکترهانیبال هم بابت تدارک دیدن این فیلم که خیلی چیزها برایمان ثابت شد.اما امدیم سروقت اقا مهران.اقا مهران اگر دیدی که رفیقت مریض وکسالت پیدا کرده بدان واسه اینکه شما چندتا بدفزار باحال وکت وکلفت تو این تایپیک امروز نگذاشتی.من نوکر مسعود ودکترومهران وجکس وبتمن وادی2ودیگر کاربرانی که در این تایپیک فعالیت میکنند.قربان شما دوستان:امیر

16. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

راستی از اقایان دریملند و01110362ودیگر کاربران تشکر وقدر دانی میکنم.اگر اسم کاربری رایادم رفت که بنویسم وازش تشکر کنم.ناراحت نشود.چون از همه ی کاربران این سایت وبه خصوص کاربران این تایپیک تشکر وقدردانی میکنم.قربان شما دوستان:امیر

18. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    دریچه: حسرتی، نگاهی و آهی

پيش فرض

فيلم خيلي خوبي بود فقط حيف موزيكش كم بود

الحق كه تست خوبي بود، كاش براي چند تا از اين ها از كمودو هم فيلم تهيه ميكردين تا عملكرد اون هم براي دوستان مشخص ميشد.

20. 3 کاربر از hanieh63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •