تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 451 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من تا حالا SSD نداشتم آقا مهران از این هاردهایی که توش SSD داره استفاده کرده از ایشون بپرسید
    هارد خودشو مس تونید یه باکس 10 تومنی بگیرید بزارید توش میشه هارد پرتابل پاسپورتی
    کیفیت اسپیکراشم خوبه
    اسپیکر لپ تاپه مال سیستم خونه نیست که بیس بزنه و شیشرو بشکونه
    ممنون فرهاد جان

والا من شنیدم بودم که اسپیکر ها تو صدای بلند خش خش میکنن , منظورم قدرتش نبود ! کیفیت بود .

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ممنون از جوابت عزیز

در ضمن هارد خوده Laptop رو چیکارش کنم !؟ نگاه دارم یا بفروشم ؟ چون میخواستم یه 1TB WD هم بگیرم از این External ها ,گفتم

دیگه سرعت بالا باشه بهتره تا هاردش .

دوستان من در مورد مشکل داشتن Speaker های JQ هم یه چیزایی شنیدم تو فروم ها !! واقعیت داره ؟
    واسه هارد اکسترنال اگر بخواهید سرعت بالا داشته باشید یا باید هاردتون از طریق پورت eSata به لپ تاپ وصل بشه و یا USB 3.0. اگر لپ تاپتون مثل مال من USB 3.0 نداره میتونید یک کارت PCI-Express تهیه کنید که 2 تا ورودی USB 3.0 رو بهتون میده. من مدل زیر رو که در لینک زیر معرفی کردم سفارش دادم و تا چند روز دیگه به دستم میرسه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از تهیه PCI-Express باید هاردی رو بخرید که حتما USB 3.0 داشته باشه وگرنه سرعت در همون USB 2.0 باقی میمونه. سرعت و تفاوت وصل کردن هارد از طریق پورتهای USB2.0 , eSATA و USB 3.0 رو میتونید در عکس زیر ببینید.

هارد های SSD هم اگر حجمشون 256 گیگ باشه و برند خوبی مانند Intel یا OCZ را انتخاب کنید تقریبا قیمتی در حدود 1 ملیون (سوئد) دارند. و اگر حجم 480 گیگ از برند OCZ را انتخاب کنید قیمتش میشه حدودای قیمت N61JQ

3. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بچه ها راهنمایی کنین
    من الان امتحان کردم نور صفحه رو گذاشتم روی 90-100% پرش به طور کامل رفع شد
    یه تست کنین ببینین واسه شما هم همینطوریه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

بچه ها راهنمایی کنین
    من الان امتحان کردم نور صفحه رو گذاشتم روی 90-100% پرش به طور کامل رفع شد
    یه تست کنین ببینین واسه شما هم همینطوریه ؟
    شما لپ تاپ رو به چه صورتی استفاده میکنید؟ مستقیم به برق وصل کردید و یا اکثر مواقع از باطری استفاده میکنید.

اگر از برق شهری استفاده میکنید من دلیلی نمیبینم که P4G رو در حالت Entertainment استفاده نکنید. P4G خودش بهترین حالت رو چه در صورت استفاده از باطری و چه در صورت استفاده از برق شهری تعیین میکنه و نیاز به دستکاری در تنظیمات وجود نداره.

اگر هم کارهای سنگین باهاش انجام میدید که نیاز به پردازش قویتری دارید و میخواهید که CPU همیشه روی کلاک 2.8 GHz کار کنه در اون صورت P4G را روی High Performance قرار بدید.

جهت تنظیم رنگها هم من Soft رو با کمی تنظیم دستی بهتر از بقیه دونستم. این تنظیمات رو هم میتونید در Splendid Video Enhancement تغییر دهید.

6. 3 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من هم با باتری و هم بدون باتری در همه حالتهای نور امتحان کردم. حداقل من یکی که هیچ پرشی نمیبینم. هر چی هم دقت کردم چیزی ندیدم کیفیت خوب بود. شاید برق شما نوسان داره با باتری هم امتحان کنید ببینید باز هم پرش هست؟!
    اگر باز هم بود تنها راهش اینه ببرید کنار یک لپتاپ n61jq دیگه با هم مقایسه کنید چون چشم هر فرد حساسیتش فرق داره !
    اما خیلی بعید می دونم چنین مشکلی در حالت عادی وجود داشته باشه...

راستی هر نوع وسیله آهنربایی میتونه ایجاد پرش کنه. کنارش اگر زیاد سیم رد میشه (چون سیمها خودشون موجب ایجاد فضای مغناطیسی اطراف خودشون میشن) یا اینکه اگر بلند گو نزدیکش هست و هر وسیله ای که موجب ایجاد فضای مغناطیسی بشه را دور کن. یعنی کنارش هیچی نباشه....
    Last edited by nekooee; 18-08-2010 at 20:33.

8. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

واسه هارد اکسترنال اگر بخواهید سرعت بالا داشته باشید یا باید هاردتون از طریق پورت eSata به لپ تاپ وصل بشه و یا USB 3.0. اگر لپ تاپتون مثل مال من USB 3.0 نداره میتونید یک کارت PCI-Express تهیه کنید که 2 تا ورودی USB 3.0 رو بهتون میده. من مدل زیر رو که در لینک زیر معرفی کردم سفارش دادم و تا چند روز دیگه به دستم میرسه.

کد:
    بعد از تهیه PCI-Express باید هاردی رو بخرید که حتما USB 3.0 داشته باشه وگرنه سرعت در همون USB 2.0 باقی میمونه. سرعت و تفاوت وصل کردن هارد از طریق پورتهای USB2.0 , eSATA و USB 3.0 رو میتونید در عکس زیر ببینید.
    مگه PCI Express داخل سیستم نصب نمیشه؟ این کارت که میگید چجوری داخل لپ تاپ وصل میشه؟ و وقتی وصل بشه ورودی usb از کجا لپ تاپ میاد بیرون؟؟
    یا منظورتون برای PC بود؟ من متوجه نشدم لطفا یک توضیح در موردش بدین

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون فرهاد جان

والا من شنیدم بودم که اسپیکر ها تو صدای بلند خش خش میکنن , منظورم قدرتش نبود ! کیفیت بود .
    صدای اسپیکرهاش نسبت به مدلهای قبلی ایسوس بهتر شده. همچنین نسبت به خیلی از لپتاپهای دیگه. ولی سونی بلندگوهای قویتر و بهتری داره! من خودم عملا مقایسه کردم.
    در عین حال از هیچ لپ تاپی توقع کیفیت بالا با این اسپیکرها کوچک رو نداشته باش....

11. این کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه f_a_r_i_d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مگه PCI Express داخل سیستم نصب نمیشه؟ این کارت که میگید چجوری داخل لپ تاپ وصل میشه؟ و وقتی وصل بشه ورودی usb از کجا لپ تاپ میاد بیرون؟؟
    یه جای کارت مثل خشاب بقل لپ تاپ هست عرض

من یه باکس esata با هارد 3.5 اینچ وسترن سبز گرفتم
    با esata سرعت کپیش رو هارد لپ تاپ 70 مگ در ثانیه هست
    چیزی که باید توجه کرد اینه که ممکنه در این جا کاهش دهنده سرعت هارد لپ تاپ باشه که کم میاره
    Last edited by f_a_r_i_d; 18-08-2010 at 20:53.

13. 6 کاربر از f_a_r_i_d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

منظورم Express Card کارد بود که من هم این نوعش رو سفارش دادم و همونطور که فرید جان عکسش رو گذاشتند داخل لپ تاپ میره.

Buffalo - Made in Japan هست

کد:

15. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad_Asus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقای Mohammad_Asus این عکس رو از کجا اوردی؟
    یادم نیست دقیقا از کجا ، یه PDF بود ، ازش عکس گرفتم.توی سرچ گوگل پیداش کرده بودم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •