تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 138 از 224 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دوستان پنالتی بیشتر به روحیه برمیگرده تا مسائل فنی. بزرگانی که نام برده شدند همه برترین های تاریخ بودند که پنالتی خراب کردند.

من خودم در حد خودم تجربیاتی دارم. زمانی بود که نزدیک یه سال بود پنالتی خراب نکرده بودم. اما یه بار قبل از خوردن پام به توپ میدونستم خراب میشه و کجا میره. که همونطور شد. بعد از اون تا چند هفته پنالتی زدن حتی تو تمرین برام سخت بود.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

داداش من حرف ها و فکر هات رو قبول دارم ولی داری به یک اشتباه تن میدی. اون هم تک بعدی بودن هست. یک مساله وجو داره که Perfection مواد اولیه و فرضیات باعث کامل بودن خروجی نمیشه.
    باز نمونه ای از علوم کامپیوتر رو ذکر میکنم. ساده هست و منظور من رو میرسونه. در شبیه سازی ژنتیک و الگوریتم های اون از بین جمعیت کل، یک تعداد رو دستچین میکنن تا از اونها به عنوان والد استفاده کنن. اما بر اساس هدفی که دارن یک تعداد غیر دلخواه رو هم میزارن تا فرزندان از اونها تولید شه. مثال بارزش یک گله گرگ هست. فرض کن جمعیت اولیه ای که ما میخواهیم 10 تا گرگ هست. 5 تا نر و 5 تا ماده. ما همشون رو قوی و سریع و مهاجم و .. انتخاب نمیکنیم. ممکن هست یک گرگ که شل و پیر باشه رو هم انتخاب کنیم. چون که ممکنه بینایی خیلی خوبی داشته باشه. و رهبر خوبی باشه. و توانایی تطبیق خوبی داره که تونسته با وجود شل و چلاق بودن، پیر بشه.

البته قصد توهین به کسی رو ندارم و این یه مسالۀ انتزاعی هست و لی الان حکم نونام و شجاعی مثل این گرگ پیره هست. تجربه و قدرت رهبری و بازی خوانی و ابهت بین المللی شون رو مد نظر قرار بده. شاید شرح وضایفشون این طور بوده.
    دوست من
    در فوتبال امروز فقط باید آماده ها بازی کنن
    حقیقت اینه که نکونام و شجاعی آماده نیستن
    وضعیت ساختار یک تیم با توجه به نسلها متغیره
    گاهی باید ساختار تیم رو بر اساس ستاره ها چید
    و گاهی باید ساختار یک تیم رو بر اساس حرکات جمعی بنا کرد و حتی یه سرمربی مجبور میشه از ستاره هاش بگذره
    مثل دعوت نشدن کانتونا رونالدینهو و ...
    وضعیت نفرات تیم ما در حال حاضر جوریه که میشه به راحتی از خیر چنتا ستاره ناآماده گذشت

و اما حالا که بحث ترکیب داغه....
    ترکیب مورد علاقه من

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اول اول معذرت خواهی. چون پستم 1000 تکه خواهد بود ولی خوب بیشترش جواب هست. آخرش نظرای خودم.

عزیز من . کی میخوای بفهمی این ها همه بهانه هست؟؟ مردم خسته هستند؟؟ همه فکراشون (اگه قدرت تفکری براشون مونده باشه) مشغول به چیزایی شده که جای دیگه ای از دنیا اصلاً کسی بهش فکر نمیکنه؟؟ یوزرنیم و آواترت رو نگاه کن!! معلومه تو چه کاره ای!! اگه فردوسی پور نبود، امسال پروین و حجازی و مصطفوی و (متاسفانه) این بابا فتح الله زاده هنوز داشتن به مملکت و فوتبالش گند میزدن. امثال فردوسی پور تلخ بودن و هدف برخی از افراد شدن رو به جون میخرن تا خدمت بزرگتری بکنن. نتیجه اش هم این میشه که الان دیگه کارشناسایی که میاره تلوزیون حد اقل بلدن فارسی حرف بزنن دیگه!! من خیلی وقته دیگه از روال نود خوشم نمیاد و 1000 تا گرفتاری دارم که ترجیح میدم وقتم رو صرف اون نکنم. ولی خدمتی که این برنامه به این یگانه دست آویز این دولت و .... معلوم الحال برای کنترل این مردم بیچاره داره (یعنی فوتبال) کرده رو هیچ کس نکرده. شما هنوز باید رشد کنی!! باید بزرگ شی!! سنت رو هم نمیگم.
    اگه از یه تصویر خوشت نمیاد، نگاه نکن. به آواتارت بچسب. به آزادی فکر و عقیده پشت کن. با شادی مخالف باش. اینقدر تاریک نگر باش تا بشی مثل اونایی که نمیتونن شادی دیگران رو ببینن (که هستی هم اکنون)

دوست گرامی. این نکته رو به یاد داشته باش که اون ها اخبار رو زود تر میشنون. و اون هم از اون موقعیت هایی بود که میشد حرف دل رو بیان کرد و کسی تا مدت ها بهت خرده نگبره که .. زد این حرف رو. ماه ها قبل از اون جام جهانی کذایی من نظرم همین بود که اونها (دادکان و برانکو و .. ) بد هستند. به نقل قول زیر دقت کن:

اینها توضیحات کاملی هستند. دادکان کدخدا مسلک بود. که البته به دلایل زیادی تو جامعۀ ما همیشه جواب میده. برانکو هم واقعاً داشت با ما کسب تجربه میکرد. این حرف من به نظر اکثر شما خنده دار میاد ولی برام مهم نیست و این مطلب رو میگم:
    در بیشتر موارد عالم، دانش چیز هایی رو با استفاده از تجربه و سپس استدلال به ارمغان میاره که تا اصولش رو درک نکنی، طرز اون استدلال یا نتایج اون مطلب رو ممکنه قبول یا رد کنی. این بازی های فوتبال که تولید میشن، چیزی در حد شاهکار برنامه نویسی هستند. و هوش مصنوعی و ... الان جای بحث نرم افزاری و AI نیست اینجا ولی خیلی از اصول اون بازی ها از روی نمونه های موفق واقعی استخراج شده. واقعاً میشه از اونها به عنوان یک ملاک استفاده کرد. البته حدش متوسط ِ خیلی رو به بالا هست. چون که هوش مصنوعی نمیتونه خلاقیت رو ایجاد کنه. فکر کنم تمام کسایی که خوره بازیهای فوتبال بودن هم درک میکردن که طرز کار برانکو چقدر اشتباه هست.

گویای مسائل شدی ای دوست / صد باره گوی آن را که کلامت نیکوست

شاعر هم شدم

داداش من حرف ها و فکر هات رو قبول دارم ولی داری به یک اشتباه تن میدی. اون هم تک بعدی بودن هست. یک مساله وجو داره که Perfection مواد اولیه و فرضیات باعث کامل بودن خروجی نمیشه.
    باز نمونه ای از علوم کامپیوتر رو ذکر میکنم. ساده هست و منظور من رو میرسونه. در شبیه سازی ژنتیک و الگوریتم های اون از بین جمعیت کل، یک تعداد رو دستچین میکنن تا از اونها به عنوان والد استفاده کنن. اما بر اساس هدفی که دارن یک تعداد غیر دلخواه رو هم میزارن تا فرزندان از اونها تولید شه. مثال بارزش یک گله گرگ هست. فرض کن جمعیت اولیه ای که ما میخواهیم 10 تا گرگ هست. 5 تا نر و 5 تا ماده. ما همشون رو قوی و سریع و مهاجم و .. انتخاب نمیکنیم. ممکن هست یک گرگ که شل و پیر باشه رو هم انتخاب کنیم. چون که ممکنه بینایی خیلی خوبی داشته باشه. و رهبر خوبی باشه. و توانایی تطبیق خوبی داره که تونسته با وجود شل و چلاق بودن، پیر بشه.

البته قصد توهین به کسی رو ندارم و این یه مسالۀ انتزاعی هست و لی الان حکم نونام و شجاعی مثل این گرگ پیره هست. تجربه و قدرت رهبری و بازی خوانی و ابهت بین المللی شون رو مد نظر قرار بده. شاید شرح وضایفشون این طور بوده.

شما اگه سرگذشت پائولو روسی رو بخونی میبینی که این مهاجم رتبه اول ایتالیایی قبل از جام جهانی 82، مدت دو سال تمام بود که گل نزده بود اما به یکباره 3 گل به برزیل میزنه. امیدوارم منظورم رو رسونده باشم.

من یه بخش میانی حرف های شما رو نقل نکردم. اما در مورد قلعه نوعی باید بگم که شما فکر میکنید که بهتر از دایی بود. شاید هم بود. ولی این دلیل نمیشه که بگیم مربی خوبی بود. فراموش نکنیم از لحاظ بازیکن و مهره اون تیمش بهترین تیم تاریخ ایران بود (این نظر شخص خودم هست) ولی تاکتیک های سنتی و ابتدایی مثل همون که خودت گفتی که تا دقیقه 120 صبر کرد که دروازه بان عوض کنه. یاد ایتالیای 1990 افتادم. اونها هم همین کار رو میخواستن بکنن. همه کار های این آقا قدیمی بود. در حالیکه میشد به راحتی اون تیم ضعیف کره رو برد. ازش اصلاً خوشم نیومد.

در مورد دایی هم، یک جمله: تجربۀ زیادی داره و چیزهایی رو دیده که خیلی ها ندیدن ولی معلم خوبی نیست. بیشتر فکر ثابت کردن خودش به دیگران هست که این یک عقده هست. انصافاً من نه اردبیلی هستم روش تعصب داشته باشم و نه دشمن تیم ملی بودم که ازش بد بگم و نه موفقیت دیگران باعث آزارم میشه که بد گویی کنم ازش. بازیکن با اراده ای بود که با توجه به ضعف های زیاد تکنیکی که داشت، هیچ وقت از یادگیری دست نکشید و (بابا یارو مهندس هست و صنعتی شریف درس خونده، کم کم یاد گرفته بود ضربه ازاد میزد. چند تا پاسخ تو عمق تاریخ ساز داد. این ها همه نکات مثبت هست) ولی باید بعد از مقدماتی 2002 دو خداحافظی میکرد. دیگه شکم آورده بود و واقعاً حرکاتش تو زمین عجیب شده بود و تو بازی آنگولا (؟؟؟) هم دیگه یک سانتر براش شده بود که نه دفاعی روش بود ونه هیچ چیز که زد بیرون و .. سر مربی خوبی هم نیست. دیگه از کارل هاینتز رومنینگه که بزرگتر نیست بابا. سرمربیگری چیز هایی رو میخواد که این آقا تا حالا بروز نداده. فکر کنم سرپرست عالی ای میشه. هم رابطه های اونوری داره هم تجربه و هم سرشناس هست. ولی .. یکم بیش از حد خودخواه هست

با این قسمت حرفهات کاملاً موافقم. الان هم اصلاً آماده نیست. سرعتش هم خیلی پائین هست. به راحتی جا خواهد ماند. نصرتی با اینکه بازی سازیش ضعیفتر هست و گاه و بیگاه سوتییییییییی های بدی میده ولی شاید روز خوبش باشه. حیدری پتانسیلش در حد این بازی برای دفاع راست نیست. و شخصیت تابع داره که همون عدم جسارت باشه.

اگه کسی از دستم ناراحت شده، ببخشه ولی این ها نظرات منه و تغییری نخواهد کرد. مگر اینکه خلاف فرضیات ثابت بشه. من خیلی به قطبی امیدوار نبودم اما روح همدلی که ایجاد کرده ستودنیست. اون پرش ها و شادی های عجیبش از شخصیتش بر میاد (اون هم به خاطر این بوده که تو ایران فعلی زندگی نکرده و شخصیتش جای دیگه شکل گرفته) که این مثبت گرایی رو به تیم منتقل کرده. جدا از هر نتیجه ای همیدوارم این کاری که برای تیم کرده همیشه تو تیم بمونه. من از کره یکم میترسم اما فکر میکنم که ژاپن بیشتر ترسناکه. و نکته این که اون ها هم از تیممون میترسن. دیروز یکی که سالها تو ژاپن زندگی کرده بود برام تعریف میکرد که ژاپنی ها وقتی به تیم های ایرانی میخورن (چه ملی چه باشگاهی) غمشون میگیره. راست و دروغ با خودش.
    عالی‌ بود.

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست من
    و گاهی باید ساختار یک تیم رو بر اساس حرکات جمعی بنا کرد و حتی یه سرمربی مجبور میشه از ستاره هاش بگذره
    وضعیت نفرات تیم ما در حال حاضر جوریه که میشه به راحتی از خیر چنتا ستاره ناآماده گذشت

ترکیب مورد علاقه من

دوست عزیز بازی بزرگ بازیکن بزرگ می‌خواد
    اول اینو بگم نکونام هیچوقت از وقتی‌ که از زمان بلازوویچ به ترکیب اصلی‌ راه پیدا کرد بازیکن بزرگی‌ نبود همیشه یه بازیکن با کیفیت خوب با نوسان کم بود. ولی‌ همین بازیکن الان اینقدر ضعیف نشده که بگیم نبودش بهتر از بودنش تو زمین هست و تو مقدماتی جام جهانی‌ هم ۹۰% گلهای تیم توسط همین بازیکن یا شجاعی بدست اومد و یکی‌ از دلیل که تو این مسابقات یکم از فرم همیشگیشون دور بودن یکی‌ شناخت تیمها از اثر گذاری این دو بازیکن هست یکی‌ دیگه هم مربوط به سرما خوردگی همینطور که حتی خلعتبری هم تو بازی با کره شمالی اصلا آماده نشون نداد برعکس بازی با قطر پس دلیلی‌ نداره با یه بازی معمولی‌ یه بازیکن رو سری از ترکیب بیرون بذاریم اینو‌ها اضافه کنم خود من خیلی‌ دوست دارم از حدّادی بیشتر یا بصورت ثابت استفاده بشه ولی‌ همینجوری نمی‌شه تو یه تورنمنت مهم ترکیب تیمو سر یک بازی خوب یه بازیکن عوض کرد کاری که تو سطح فوتبال دنیا هم انجام نمی‌شه و بازیکنان مرحله به مرحله از بازیهای کوچیک تا بزرگ به ترکیب راه پیدا می‌کنن
    تو بازی با کره اولین و مهمترین شاخصه‌ای که باید داشته باشیم اعتماد بنفس کافی‌ هست چون چه قبول کنین چه قبول نکنین تیم فعلی‌ فاقد بازیکن ستاره هست " بازیکنی که بتونه سرنوشت بازی رو به تنهایی عوض کنه یکی‌ مثل علی‌ کریمی‌" ولی‌ بازیکنایی مثل نکونام یا شجایی به تیم شخصیت میدن و بازیکنا کناریشون هم به اینا اعتماد دارن و سر‌ همین مسائل بهترین بازدشون رو به نمایش میذارن.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض سرمربی ایران مطمئن از سرنوشت و تقدیر /احساسم اینست که ایران باید پیروزباشد

“بر این باورم که می‌توانیم در روز 29 ژانویه سرافزار باشیم و به عنوان قهرمانی دست یابیم.”

افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران به همه اطمینان داد که در بازی روز شنبه و رویاروئی با تقدیر خود، که طی آن دو غول بزرگ فوتبال آسیا برای پنجمین دوره متوالی در مرحله یک چهارم نهائی جام ملتها با هم دیدار می‌کنند، هم بر کره جنوبی و هم احساسات و هیجان خودش غلبه کند.

قطبی پس از پیروزی قاطعانه تیمش برابر امارات متحده عربی با حساب 0-3 که منجر به صعود ایران به عنوان تنها تیم نه امتیازی دور گروهی گردید، گفت: “این وظیفه من است که با تیم ایران برابر هر حریفی که پیش رو داریم تنها به پیروزی بیندیشم.”
    این مسابقه برای قطبی روبرو شدن با سرنوشت و تقدیر است؛ این مربی 46 ساله از دوران نوجوانی در ایالات متحده آمریکا زندگی کرده و دوران حرفه‌ای کار خود را به عنوان آنالیزور و دستیار گاس هیدینگ هلندی از کره جنوبی آغاز کرد و در اولین کار جدی خود همراه با تیم کره جنوبی به مقام چهارمی جام جهانی 2002 دست یافتند.
    قطبی گفته بود که ترجیح می‌دهد تا در فینال با کره جنوبی دیدار کرده و به انتظار 35 ساله ایرانیها برای کسب عنوان قهرمانی آسیا خاتمه دهد. وی در ادامه گفت: “به دفعات بسیار زیاد مشاهده کرده‌ایم که مربیانی مثل من باید تیمی را در برابر تیم دیگری که قبلاً با آن کار کرده‌اند، هدایت کنند. اما خیلی راحت و صریح می‌گویم که احساسم اینست که ایران باید پیروز این دیدار باشد.”
    “مهم نیست که برابر چه تیمی بازی می‌کنیم و از چه انتخاب‌هائی استفاده می‌کنیم، ما کار خود را انجام می‌دهیم و با انسجام بازی می‌کنیم و تمام بازیکنان ایرانی از چنان کیفیت بالائی برخوردارند که بتوانند ما را به اهدافمان برسانند.”
    قطبی که به عنوان دستیار تا سال 2007 هم به عنوان دستیار مربیان هلندی دیک ادووکات و پیم وربیک در تیم ملی کره جنوبی فعالیت می‌کرد، اظهار داشت: “شناخت و درک بسیار بسیار عمیقی از شیوه بازی تیم کره و جنبه‌های روانشناختی آنها دارد. فکر می‌کنم این مسئله نقطه قوت و برگ برنده من باشد و ما سعی خواهیم کرد تا از این برگ برنده نهایت استفاده را برده و بازی را به سود خود به پایان برسانیم.”
    قطبی در بازی برابر امارات در حالی که در دو بازی قبلی خود بر تیم‌های عراق قهرمان دوره قبل رقابتها و کره شمالی که در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی حضور داشت غلبه کرد و صعود خود به مرحله بعد را مسجل کرده بود، چندین بازیکن ذخیره خود را در کنار برخی از مردان ثابت ترکیب تیمش مورد آزمایش قرار داد.
    در این بازی آنها برای به ثمر رساندن گل اول تا دقیقه 70 بازی انتظار کشیدند تا اینکه در این لحظه آرش افشین گل نخست بازی را به سود ایران به ثمر رساند. محمد نوری در دقیقه 83 گل دوم ایران را به ثمر رساند و ولید عباس مدافع اماراتی با گل به خودی در دقایق تلف شده بازی، گل سوم ایران را ثبت و تیر خلاص را بر تیم امارات شلیک کرد.
    قطبی با اشاره به پارک جی سونگ هافبک منچستریونایتد گفت: “کره جنوبی از مربی بزرگی بهره مند بوده و یکی از بهترین کاپیتان‌های ممکن را نیز در اختیار دارد. پس این بازی برای هر تیمی دشوار خواهد بود. هر دو تیم به دفعات با یکدیگر بازی کرده و رقابت دیرینه و احترام متقابل و دیرینه‌ای بین این دو کشور وجود دارد.”
    از سال 1996، ایران و کره جنوبی چهار بار متوالی در رقابت‌های جام ملتهای آسیا با یکدیگر روبرو شده که تمامی این مسابقات در مرحله یک چهارم نهائی بوده و رسانه‌های کره جنوبی از این مسابقه با عنوان «نبرد مرگ و زندگی» یاد کرده‌اند.
    هر دو تیم دو بازی از این چهار رقابت را پیروز شده و دو بازی را واگذار کرده‌اند که در آخرین دوره پس از تساوی بدون گل در 120 دقیقه وقت‌های معمول و اضافه بازی، تیم کره در ضربات پنالتی موفق شد با نتیجه 2-4 ایران را شکست دهد.
    قطبی که از اوایل سال 2009 هدایت ایران را برعهده داشت و در راه رسیدن به رقابت‌های جام جهانی 2010 ناکام بود، در ادامه گفت: “جام ملتها بدون چنین دیداری اصلاً جام ملتها نیست. من انتظار یک بازی شگفت انگیز را دارم و امیدوارم تمام کشورهای جهان هم یکی از هیجان انگیزترین مسابقات فوتبال در قاره آسیا را به تماشا نشسته و از آن لذت ببرند.
    و قطبی سخت به دنبال کسب عنوان قهرمانی جام ملتهاست.
    قطبی درباره روز پایانی رقابتهای جام ملتها می‌گوید: “بر این باورم که می‌توانیم در روز 29 ژانویه سرافزار باشیم و به عنوان قهرمانی دست یابیم.” او تأکید کرد که از همان روز اول علیرغم بدبینی و تردید رسانه‌ها در ایران، به پیروزی تیمش ایمان داشته و بارها آن را تکرار کرده است.
    “اما شاید 29 ژانويه شما بیش از من به چنین احساس و باوری دست پیدا کنید.”
      محتوای مخفی: منبع 

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض قطبی: دنیا برای تماشای پرهیجان ترین بازی آسیا آماده باشد

دوحه: افشین قطبی بعد از پیروزی 3-0 مقابل امارات عربی متحده از حالا پیش بینی می کند که جدال ایران مقابل کره جنوبی در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات، یکی از هیجان انگیزترین مسابقات آسیا خواهد بود.

ایران با اقتدار کامل در گروه خود اول شد و روز شنبه باید به مصاف کره جنوبی برود، تیمی که برای قطبی بسیار آشناست. این مربی 46 ساله پنج سال با تیم ملی کره همکاری کرده است، ابتدا به عنوان آنالیزور و سپس به عنوان کمک مربی و با وجودی که تاکید می کند خاطرات بسیار خوبی از زمان حضورش در کره دارد، اکنون فقط به نگه داشتن ایران در مسیر فتح جام فکر می کند. قطبی در این مورد گفت: «بازی بی نظیری را پیش بینی می کنم و امیدوارم دنیا هم برای تماشای یکی از هیجان انگیزترین دیدارهای فوتبال آسیا آماده کند. خیلی اوقات پیش می آید که یک مربی با تیم کشور زادگاهش رو به رو می شود و گاهی مثل من با تیمی که در آن کار کرده مواجه می شود. اما احساس من این است که ایران باید برنده شود. اکنون کار من این است که ایران را پیروز این مسابقه کنم.»
    قطبی ترجیح داد مقابل امارات به بسیاری از بازیکنانی که در دو دیدار قبلی صدرنشینی ایران را تضمین کرده بودند، استراحت بدهد
    اما او نشان داد که چه سرمایه های باارزشی در اختیار دارد و با همین تیم نیز با اقتدار پیروز شد تا قطبی همچنان روی حرفی که پیش از این مسابقات درمورد قهرمانی ایران در این دوره از مسابقات زده بود، بماند: «از عملکرد بازیکنانم بسیار خوشحالم. بسیاری از این بازیکنان اولین بازی ملی خود را انجام می دادند و این فرصتی بسیار عالی برای آنها بود. اما مهم نیست که مقابل چه تیمی بازی می کنیم یا از چه ترکیبی سود می بریم، چون تک تک بازیکنان ایرانی آنقدر توانا هستند که بتوانیم به اهدافمان برسیم. اعتقاد دارم می توانیم این جام را در روز 29 ژانویه بالای سر ببریم، بدون توجه به اینکه در این راه با ممکن است با تیمهای کره، ژاپن، ازبکستان یا عراق رو به رو بشویم. این اعتقادی است که من از روز اول داشتم.»

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

دوست من

ترکیب مورد علاقه من

خودت به این سه تا جمله ای که بولد کردم نگاه کن. جملۀ دومت همون بخشیه که من باهاش موافقم. جملۀ اولت همون بخشیه که میگم تک بعدی هست. جملۀ سومت با جملۀ دومت کاملاً مرتبط هست و به نظرم رعایت شده. الان دیگه بازیکن هایی مثل مهدوی کیا یا علی کریمی یا حسین کعبی (که بر خلاف دو تای قبلی شاید به درد تیم ملی میخورد) یا خیلی های دیگه که الان یادم نیست رو دعوت نکردن. به اون نحوی که شما انتظار داری یک جور خودکشی برای مربی بود. و احتمالاً جواب نمیداد. باتجربه تو تیم واقعاً همیشه نیاز هست. تا درگیر مسائل عاطفی و روحی نشن.

مثالش هم تیم آرسنال. الان همشون جوونن. و درسته بعضی هاشون خیلی خیلی باتجربه هستن اما هنوز خیلی جوونن. و برای همین تو بعضی از بازی ها که انتظار برد ازشون میره خرابکاری میکنن. حالا آرسنال نیمه دوم دهه نود رو به خاطر بیار (اگه بازیهاشون رو دیده باشی) خط دفاعی و بعضی از بازیکن های هافبک و فوروارد خیلی خیلی باتجربه داشتن که تیم رو در مواقع ضروری جمع میکردن. مثل دفاع آخرشون تونی آدامز که با وجود کمر درد سال ها با استفاده از آمپول های مسکن بازی میکرد یا امانوئل پتی یا دنیس برگکمپ یا ایان رایت.
    منظورم من فقط و فقط اینه که بگم باید یک یا دو عنصر با تجربه هم در تیم باشه.

متاسفانه این تفکر کاملاً یک دست بودن تیم ها نتیجۀ نحس بازی های یونان در جام ملت های دوره های گذشته بود که گند زد به فوتبال و هنوزم تیم ها از زیر اون حالت کاملاً بیرون نیومدند. و ما الان دیگه ستاره های بزرگی به اون صورت نداریم و خیلی کم تعداد شدن. مسی و کریستین رونالدو و دیگه کی؟؟؟ دیگه زیدان و برگکمپ و داویدز و اریک کانتونا و ژینولا و باجو و زوانمیر بوبان و داوور شوکر و روبرتو کارلوس و آریل اورتگا و ردوندو و آگوستین اوکوچا و ژرژ وه آ و واقعاٌ تعدادشون شاید به 50 تا برسه که تو دهۀ نود و اواسط دهه 2000 بودن رو نداریم. الان خیلی کم شدن.
    Last edited by powerslave; 20-01-2011 at 20:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تو که همشونو بولد کردی کدومشون منظورته؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست من

ترکیب مورد علاقه من

حرفهای شما درسته اما بازیکن باید آمادگی ذهنی هم داشته باشه.کسی نمی تونه بگه شهاب گردان دروازه بان خوبی نیست اما دیدید همون نیمه اول چه اشتباهی کرد؟یا بنگر دفاع خوبیه اما معلوم بود حول و دستپاچه هست که حتی خیابانی هم به این موضوع اشاره داشت.
    به نظر من در این وضعیت هیچ فرقی بین نکونام ناآماده و حدادی فر با تجربه کم ملی نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من پستم رو اصلاح کردم. الان سه تا جمله قابل تشخیص هست

---------- Post added at 08:52 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------

حرفهای شما درسته اما بازیکن باید آمادگی ذهنی هم داشته باشه.کسی نمی تونه بگه شهاب گردان دروازه بان خوبی نیست اما دیدید همون نیمه اول چه اشتباهی کرد؟یا بنگر دفاع خوبیه اما معلوم بود حول و دستپاچه هست که حتی خیابانی هم به این موضوع اشاره داشت.
    به نظر من در این وضعیت هیچ فرقی بین نکونام ناآماده و حدادی فر با تجربه کم ملی نیست
    درست. آمادگی ذهنی. اما این به بحث من و اون دوست خوبمون ربطی نداشت. مساله امادگی ذهنی نکونام و شجاعی نیست. وقتی اونا جلوی مسی و ژاوی و اینیستا و کریستین رونالدو و مسعود اوزیل و ... بازی میکنن، و تا حالا چند بار به اون تیم ها گل زدن، حتماٌ آمادگی ذهنی بازی جلوی امارات و هند و کره و ژاپن رو هم دارن. منظورم اینه که استرس نمیگیردشون. این گرافیکار ما، داشت در مورد یک دستی تیم میگفت. از یه لحاظ و یک نوع سیاست و دید فوتبالی درست هم میگه. ولی از نظر دیگه، مثل نظر من، گفته میشه که ریسک این کار بالاست. و خطر ناک هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •