تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 1298 اولاول ... 38881281341351361371381391401411421481882386381138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بله از منم همینطوره...عجیبه!
    دوستان من الان زنگیدم گفتن که برای 128 همون 4 گیگ رو دارین (مشترکین قبلی) و برای مشترکین جدید این جدول رو درست کردن برای اینکه توی شارژ مجدد مششکلی پیش نیاد...!
    و این قانون رو امروز عملی کردن تا مشترکین قبلی در شارژ کردن مشکلی مثل مراجعا حظوری نداشته باشن
    درباره سرعت ها پرسیدم گفتن 128 تا 1 مگ بازه 512 تا 1.5 مگ و 1024 تا 2 مگ واسشون بازه....
    خلاصه مطلب اگه از مشترکیت قدیمی مخابرات هستین و 128 استفاده میکنید همون مبالغ قبلی رو باید پرداخت کنید و شارژ 4 گیگ رو دارین (در آنلاین) و سرعتتون هم مثل قبل تا 1 مگ میباشد....
    یعنی چی یعنی قیمت ما مشترکین قبلی هیچ تغییری نکرده همونه ؟ 4 گیگ شارژ قبلی قیمت قبلی من گیج شدم پس این تعرفه ها چیه
    گیگ اضافه چی همون 2560 تومانه ؟ ... یعنی برای تمدید سرویس دیگه نریم اونجا ؟!

داره خودمونی میشه worldsat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بله از منم همینطوره...عجیبه!
    دوستان من الان زنگیدم گفتن که برای 128 همون 4 گیگ رو دارین (مشترکین قبلی) و برای مشترکین جدید این جدول رو درست کردن برای اینکه توی شارژ مجدد مششکلی پیش نیاد...!
    و این قانون رو امروز عملی کردن تا مشترکین قبلی در شارژ کردن مشکلی مثل مراجعا حظوری نداشته باشن

درباره سرعت ها پرسیدم گفتن 128 تا 1 مگ بازه 512 تا 1.5 مگ و 1024 تا 2 مگ واسشون بازه....
    خلاصه مطلب اگه از مشترکیت قدیمی مخابرات هستین و 128 استفاده میکنید همون مبالغ قبلی رو باید پرداخت کنید و شارژ 4 گیگ رو دارین (در آنلاین) و سرعتتون هم مثل قبل تا 1 مگ میباشد....
    اگه اینجوری باشه که خوبه البته اگه بعدا دوباره قوانینشون عوض نشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پس این قانون ها را گفتید چرا شامل ما نشد من هم مشترکین قبلی بودم تا قبل از این که شارژم تمام بشه همه چیز مثل قبل بود ولی زمانی که اعتبار تمام شد و به قسمت پرداخت آنلاین رفتم دیدم که گزینه شارژ سه ماه را برداشته بودند و قفط گزینه یک گیگ 2500 بود.. که زنگ زدم مخابرات گفت باید حضوری شارژ کنی ..حالا هم که چند روز پیش تا حالا تمدید کردم تو قسمت پرداخت آنلاین که میرم تعرفه جدید برام میزنه ..تازه شبانه هم ندارم..

حالا پس اگر دوباره قانون را عوض کردند تکلیف ما که تعرفه های جدید شارژ کردیم (با قیمت بیشتر و حجم ترافیکی کمتر) چی می شه؟

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

پس این قانون ها را گفتید چرا شامل ما نشد من هم مشترکین قبلی بودم تا قبل از این که شارژم تمام بشه همه چیز مثل قبل بود ولی زمانی که اعتبار تمام شد و به قسمت پرداخت آنلاین رفتم دیدم که گزینه شارژ سه ماه را برداشته بودند و قفط گزینه یک گیگ 2500 بود.. که زنگ زدم مخابرات گفت باید حضوری شارژ کنی ..حالا هم که چند روز پیش تا حالا تمدید کردم تو قسمت پرداخت آنلاین که میرم تعرفه جدید برام میزنه ..تازه شبانه هم ندارم..

حالا پس اگر دوباره قانون را عوض کردند تکلیف ما که تعرفه های جدید شارژ کردیم (با قیمت بیشتر و حجم ترافیکی کمتر) چی می شه؟
    اینا خودشون هم نمیفهمند چکار کنند هر کی هم زنگ میزنه یه چیزی بهش میگند یکی میگه سرعتا واقعی شده یکی میگه نه و...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من امروز 1 مگابیت رو گرفتم.

سرعت خیلی متغیره. دائم نوسان داره.

بعضی وقتا حدود 220 و بعضی وقتا حدود 30 !

شما هم نوسان سرعت دارید الآن؟

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سما تو کنترلت شبانه داری بعد یه عکس از قسمت شارژ انلاین و فاکتور بزارید منم فردا می خوام یه مگ بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

بله من 512 گرفتم همینطوره.. سرعتم هم تا 190 میره..راستی شما شبانه دارید؟در قسمت پرداخت آنلاین وقتی میرید هزینه یک گیگ شارژ اضافه براتون چنده؟

پس با این وجود گرفتن سرعت 512 و 1 مگ همش ضرره چون 128 بگیری سرعتتون تا 150 هم میره ولی حداکثر سرعت 512 و 1 مگ تا 190و220 میره یعنی نصف سرعت واقعی هم بهت نمیده.. ولی با قیمت دوبله..!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بله، شبانه هم دارم.

صفحه اول پنل:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فاکتور:

کد:
    شارژ آنلاین:

کد:
    Last edited by Ebrahim67; 05-03-2011 at 21:40.

9. این کاربر از Ebrahim67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پس چرا من شبانه ندارم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من گیج شدم یکی بیاد بگه چکار باید بکنیم ؟ همون تعرفه قبلیه جدیده ؟ چطوریه
    اونایی که 1 مگ و 512 گرفتند سرعت شبانشون چطوریه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •