حسین جواب منو ندادی. حداقل بگو حدودا از اون تیمها چه قدر کم میشه.
حسین جواب منو ندادی. حداقل بگو حدودا از اون تیمها چه قدر کم میشه.
حسين جان چقدر از بايرن كم كرده بودي ؟
در كل سخت بود ولي بد نبود
دفاع كه خيلي سخت شده بود
گل زدن هم واقعا برنامه ميخواست
شوت از راه دور هم ميشد گل كرد ولي فقط تو training :دي
در كل بد نبود
اگه نقل و انتقالات باشه به نظر من خيلي بهتره چون من شديد به چند بازيكن نياز دارم
ممنون
من نمیدونم صبا نت چرا جدیدا اینجوری شده همش قطع میشه .
8 واحد از بایرن کم کردم . امشب چند نفر دیگه از بچه ها هم نظرشونو در مورد نقل و انتقالات بگن قضیه اینو هم تموم میکنیم .
وحید جان بقیه تیمها نسبت به تیمهای درجه یک دنیا یک کلاس در هر زمینه ای پایین ترن . لیگ قبلی که یادته طبق خواستت فقط دو واحد از اورتون کم کردیم اما بعد از مدتی اعتراض کردی که فرم آمادگی بازیکنان پایینه و گفتی ستاره نداری .
علاوه بر اینها بازیکنان تیمهای درجه دو هوش پایین تری دارن همچنین کارتهای مهارتی و تخصصی کمتری دارن و علاوه بر اینها تواناییهای مخفی کمتری دارن من این بخشو بررسی کردم تک و توکی از بازیکنان درجه دو دارای تواناییهای تخصصی پنهان هستن .
من مطمئنم اگه الان یک تیم درجه دو برداری بعدا باز پشیمون میشی اونوقت دیگه کاریشم نمیشه کرد .
حسین جان برادم رو که دیشب گفتیم آرسنال رو بر میداره درسته
پس میمونه دو نفر
اگه از تیمهایی مثل والنسیا یا اودینزه یا لاتزیو 2 واحد کم کنی من اونارو برمی دارم.چلسی هم کسی اگه برنداشته دوست دارم بردارم.وحید جان بقیه تیمها نسبت به تیمهای درجه یک دنیا یک کلاس در هر زمینه ای پایین ترن . لیگ قبلی که یادته طبق خواستت فقط دو واحد از اورتون کم کردیم اما بعد از مدتی اعتراض کردی که فرم آمادگی بازیکنان پایینه و گفتی ستاره نداری .
علاوه بر اینها بازیکنان تیمهای درجه دو هوش پایین تری دارن همچنین کارتهای مهارتی و تخصصی کمتری دارن و علاوه بر اینها تواناییهای مخفی کمتری دارن من این بخشو بررسی کردم تک و توکی از بازیکنان درجه دو دارای تواناییهای تخصصی پنهان هستن .
من مطمئنم اگه الان یک تیم درجه دو برداری بعدا باز پشیمون میشی اونوقت دیگه کاریشم نمیشه کرد .
راستی الان مس هم گل زد![]()
دیروز و امروز تیمهای ایرانی چه شروع طوفانی و خوبی توی آسیا داشتن دم همشون گرم دیروز استقلال چه درس خوبی به این عربستانیا داد .
بقول گزارشگر کرمانی مس فوتبال عربی امشب و دیشب یک تعظیم تمام قد در برابر تیمهای ایرانی کرد .
درسته من آپشن فایل آرسنال رو برات فرستادم ؟
وحید راستشو بگو واقعا بازیها برات سخته یا مساله چیز دیگه ای هست ؟ آخه همه دارن تیمای قوی رو برمیدارن تو چرا اینقدر به تیمای درجه دو علاقه مندی ؟
Last edited by 4039; 24-02-2010 at 20:56.
آره منم خیلی حال کردم.فقط سپاهان ببره هم خیلی عالی میشه.بفرما الان گل زدشدیروز و امروز تیمهای ایرانی چه شروع طوفانی و خوبی توی آسیا داشتن دم همشون گرم دیروز استقلال چه درس خوبی به این عربستانیا داد .
بقول گزارشگر کرمانی مس فوتبال عربی امشب و دیشب یک تعظیم تمام قد در برابر تیمهای ایرانی کرد .
مساله سختی نیست.فکر کنم بارسلونا از همه قویتر باشه چون بازیکنانش یه سری توانایی های خاص دارن.اون توانایی های مخفی که گفتی فکر کنم این تیم خیلی زیاد داشته باشه. من مساله ام اینه که تیم باید برام جور باشه حتی حاظرم تیمهای ضعیف برم ولی تیمم برام جور باشه. نمیدونم اینو چه جوری توضیح بدم.وحید راستشو بگو واقعا بازیها برات سخته یا مساله چیز دیگه ای هست ؟ آخه همه دارن تیمای قوی رو برمیدارن تو چرا اینقدر به تیمای درجه دو علاقه مندی ؟
حالا یه نگاه بنداز به والنسیا که ببینی چه قدر ازش کم میکنی.فقط دقیق بگو تا وسط فصل ازش کم نکنی. والنسیا یه چیزهایی داره که بعضی تیمهای بزرگ ندارن فکر کنم اینارو تو بدونی. کلا با والنسیا من خیلی زیاد رفتم به خاطر همین راحت میتونم بازی کنم.اگه نشد دیگه صد در صد چلسی رو بر می دارم.
راستی یه چیزی میگم نخندی هنوز دسته نخریدمبه یه بنده خدایی گفتم یه دسته بیاره ولی نمیدونم چرا سرکامون گذاشته.
نه حسین جان آپشن فیلشو ندادی0
حسین جان دیشب نگفتی من که الان پچ کوکا کولا رو استفاده میکنم باید آپشن فیلم رو بفرستم یا چیز دیگه
قدرت والنسیا 1950 هستش اگه بخوایم این تیمو با توجه به قدرت ظاهریشون معادل سازی کنیم باید 6 واحد ازش کم بشه اما چون تیم درجه دو هستش .
تواناییهای مخفی کل بازیکنان 21 مورد میشه که جالبه ویا به تنهایی 5 تخصص مخفی داره . 29 تا هم کارت دارن یک ستاره هم داره .بنابراین همون 6 واحد باید کم بشه .
چرا سایت باز نمیشه ؟
قدرت والنسیا 1950 هستش اگه بخوایم این تیمو با توجه به قدرت ظاهریشون معادل سازی کنیم باید 6 واحد ازش کم بشه اما چون تیم درجه دو هستش .
تواناییهای مخفی کل بازیکنان 21 مورد میشه که جالبه ویا به تنهایی 5 تخصص مخفی داره . 29 تا هم کارت دارن یک ستاره هم داره .بنابراین همون 6 واحد باید کم بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)