تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 218 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

این بازی بلکل در شا ن نام پرنس نبود یوب داره شورشو در میاره تمام تمرکز پرسنل رو روی اساسین کرید 2 معطوف کرده بود و به بقیه اثارش لطمعه شدید وارد کرد به پرونده یوبی در طول سال 2009و2010 نظاره کنید هیچ موفقیتی نداشته و تنها سنگی که به سینه میزنه اساسین کرید ه باید منتظر موندو دید که اخر وعاقبت یوبی مث اتاری و ایدیوس میشه یا همانند الکتورنیک ارتز دست از عملکرد براساس سوددهی بر میداره
    امیدوارم اساسین کرید بعدی اخر وعاقبتش مث بقیه اثار این کمپانی نباشه
    چون تنها امیدشه سام پیر شده پرنس هم که لوده از آب در اومد ناوگان هوایی جنگ جهانیش هم که سکوت کردند ته دریا زیر دریاییش هم که بدون سوخت تو اسکله بلا تکلیف موندند
    فقط جوخه ارواح با قلم پرفراست تام کلنسی می تونه بدادش برسه که تبلیغات گسترده ش همانند اسپلینتر سل اغاز بکار کرده فقط اخر و عاقبتش مث اون نباشه

2. این کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

این بازی بلکل در شا ن نام پرنس نبود یوب داره شورشو در میاره تمام تمرکز پرسنل رو روی اساسین کرید 2 معطوف کرده بود و به بقیه اثارش لطمعه شدید وارد کرد به پرونده یوبی در طول سال 2009و2010 نظاره کنید هیچ موفقیتی نداشته و تنها سنگی که به سینه میزنه اساسین کرید ه باید منتظر موندو دید که اخر وعاقبت یوبی مث اتاری و ایدیوس میشه یا همانند الکتورنیک ارتز دست از عملکرد براساس سوددهی بر میداره
    امیدوارم اساسین کرید بعدی اخر وعاقبتش مث بقیه اثار این کمپانی نباشه
    چون تنها امیدشه سام پیر شده پرنس هم که لوده از آب در اومد ناوگان هوایی جنگ جهانیش هم که سکوت کردند ته دریا زیر دریاییش هم که بدون سوخت تو اسکله بلا تکلیف موندند
    فقط جوخه ارواح با قلم پرفراست تام کلنسی می تونه بدادش برسه که تبلیغات گسترده ش همانند اسپلینتر سل اغاز بکار کرده فقط اخر و عاقبتش مث اون نباشه
    نم موافقم کلا پرنس 3 اصلا قابل مقایسه با 4 و 5 نیست !

آخر فروم باز hoha881's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

منم بیشتر دوست داشتم که بتونه مثل warior within کله بکنه و از وسط نصف کنه و خون بپاشونه ولی بچه بازی شده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من تو مرحله The Palace گیر کردم بعد از این که کات سکانس زیر میاد و اون دو تا جایی رو که باید لمس کنم تا میله بیاد پایین میزنم بعد میرم رو میله و حمله میکنم به اونایی که اون بالا هستن در باز نمیشه برم. باید چیکار کنم ؟

حالا بازی باگ داره یا من اشتباهی کردم ؟

داره خودمونی میشه k2l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من تو مرحله The Palace گیر کردم بعد از این که کات سکانس زیر میاد و اون دو تا جایی رو که باید لمس کنم تا میله بیاد پایین میزنم بعد میرم رو میله و حمله میکنم به اونایی که اون بالا هستن در باز نمیشه برم. باید چیکار کنم ؟

یک دسگیره از بالای همون دیواری که روبه روی همون سکویی که بالاش این 3 تا هستن وجود داره...شما باید اون دستگیره رو بگیرین...بعد به سمت جلو پرش کنید و به سمت یکی از موجوداتی که اون بالا واسادن برید...تو مراحل قبل این کارو کردید...تو ps3 دکمه o

-------

در مورد شماره 4 و 5 بازی...اولا اشتباس بگیم 4 یا 5 از نظر من!چون داستاناشون ربطی به هم نداره.

سه تا بازی اول فقط به هم ربط داشت...

4مین بازی که اصلا طرف پرنس نبود...اما نکته ی خوب بازی این بود که از همه این بازی بیشتر شاهزاده ایرانی بود تا شاهزاده عرب!

شماره 5 هم که فقط و فقط خواستن با فیلمش یک چیزی بیرون بیدن برا فروش بیشتر!!!!همین

7. این کاربر از k2l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

پس توی تمامی نسخه ها پس sands of time و warior within از همه بهتر بودن!درسته؟

بین این دو تا چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

سلام

بله.نسخه ی pc این بازی باگ داره.اینجایی که شما عکس گذاشتید یه باگه که موقعی که میله رو می گیری فقط صدای باز شدن در میاد و خود در باز نمی شه.

من یه جایه دیگه بازی که باگ داشت یه lower dificulty زدم درست شد ولی دوباره به اینجا بر خوردم.شما اینو اینجا امتحان کن شاید درست شه.

10. 2 کاربر از soltanarash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gladiator2714's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Ziaran

پيش فرض

سلام دوستان.
    آخرین کرک بازی که رو می خواستم.آخه تاپیک خیلی طولانیه نمی تونم بگردم.
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یک دسگیره از بالای همون دیواری که روبه روی همون سکویی که بالاش این 3 تا هستن وجود داره...شما باید اون دستگیره رو بگیرین...بعد به سمت جلو پرش کنید و به سمت یکی از موجوداتی که اون بالا واسادن برید...تو مراحل قبل این کارو کردید...تو ps3 دکمه o

-------

در مورد شماره 4 و 5 بازی...اولا اشتباس بگیم 4 یا 5 از نظر من!چون داستاناشون ربطی به هم نداره.

سه تا بازی اول فقط به هم ربط داشت...

4مین بازی که اصلا طرف پرنس نبود...اما نکته ی خوب بازی این بود که از همه این بازی بیشتر شاهزاده ایرانی بود تا شاهزاده عرب!

شماره 5 هم که فقط و فقط خواستن با فیلمش یک چیزی بیرون بیدن برا فروش بیشتر!!!!همین
    بله.نسخه ی pc این بازی باگ داره.اینجایی که شما عکس گذاشتید یه باگه که موقعی که میله رو می گیری فقط صدای باز شدن در میاد و خود در باز نمی شه.

من یه جایه دیگه بازی که باگ داشت یه lower dificulty زدم درست شد ولی دوباره به اینجا بر خوردم.شما اینو اینجا امتحان کن شاید درست شه.
    تشکر ... باگه بخاطر کرک بود آخرین کرک Skidrow رو گرفتم ریختم بعد که رفتم دره باز شد تا آخر رفتم کلا همه بازیا یوبی سافت یه مرضی دارن اون از اون اساسینز کرید اینم از این اسپلینتر سلم که خریدم تا یه جایی میرفتی بعد سیو نمی شد میومد عقب تر گرفتم پاکش کردم ولی این غوله (راتاش) عجب ضایع فارسی حرف میزد
    اگه کسی مثل من گیر کرد اینم لینک کرک (اونی که آپدیت شدست دان کنید) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. 2 کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdi_d.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

نم موافقم کلا پرنس 3 اصلا قابل مقایسه با 4 و 5 نیست !
    به نظر شما که بازی کردی شماره 5 بازی در حد همون شماره 4 هست یا بهتره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •