یک دسگیره از بالای همون دیواری که روبه روی همون سکویی که بالاش این 3 تا هستن وجود داره...شما باید اون دستگیره رو بگیرین...بعد به سمت جلو پرش کنید و به سمت یکی از موجوداتی که اون بالا واسادن برید...تو مراحل قبل این کارو کردید...تو ps3 دکمه o
-------
در مورد شماره 4 و 5 بازی...اولا اشتباس بگیم 4 یا 5 از نظر من!چون داستاناشون ربطی به هم نداره.
سه تا بازی اول فقط به هم ربط داشت...
4مین بازی که اصلا طرف پرنس نبود...اما نکته ی خوب بازی این بود که از همه این بازی بیشتر شاهزاده ایرانی بود تا شاهزاده عرب!
شماره 5 هم که فقط و فقط خواستن با فیلمش یک چیزی بیرون بیدن برا فروش بیشتر!!!!همین
بله.نسخه ی pc این بازی باگ داره.اینجایی که شما عکس گذاشتید یه باگه که موقعی که میله رو می گیری فقط صدای باز شدن در میاد و خود در باز نمی شه.
من یه جایه دیگه بازی که باگ داشت یه lower dificulty زدم درست شد ولی دوباره به اینجا بر خوردم.شما اینو اینجا امتحان کن شاید درست شه.
تشکر ... باگه بخاطر کرک بود آخرین کرک Skidrow رو گرفتم ریختم بعد که رفتم دره باز شد تا آخر رفتم کلا همه بازیا یوبی سافت یه مرضی دارن اون از اون اساسینز کرید اینم از این اسپلینتر سلم که خریدم تا یه جایی میرفتی بعد سیو نمی شد میومد عقب تر گرفتم پاکش کردم ولی این غوله (راتاش) عجب ضایع فارسی حرف میزد.gif)
اگه کسی مثل من گیر کرد اینم لینک کرک (اونی که آپدیت شدست دان کنید) :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید