تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 380 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    دیروز بدلیل یک سری تعمیرات محل کارم تعطیل بود قسمت 1 تا 9 قهوه تلخ رو که از .......... گرفته بودم دیدم
    خوب نبود بلکه ضعیف متمایل به بد هم بود توقع داشتم اینجوری که توی کامنتها ازش تعریف شده خنده دار باشه اما...
    دوستان دارن خیلی این سریال طنز رو بزرگ جلوه میدن اما من که لذتی نبردم و قسمت بعد رو نگاه میکردم به امید اینکه در این قسمت دیگه خنده ها شروع میشه اما امیدم نامید میشد!
    راستی در مورد سود فروش این سریال اگه اینجوری فکر کنیم که یک چهارم جمعیت ایران قادر به خرید این سریال باشند و هر 5 نفر یک خانواده رو تشکیل بدن اینجور میشه تصور کرد که مثلا 60.000.000 جمعیت ایران تقسیم بر 4 که میشه 15.000.000 نفر و هر 5 نفر یه خانواده، میشه 3.000.000 خانواده که اگر همه این خانواده ها این سریال رو بخرن جمعا میشه 225.000.000.000 تومان اصلا این رقم هم نه نصف این مبلغ 110.000.000.000 تومن پول کمی نیستا!
    نظر شما چیه؟
    امیدوارم این کامنت حذف نشه
    البته کمی خوش بینانه هست. چون کپی کننده زیاد داریم. کسانی که نمی خرند و از دوست و آشنا می گیرند هم زیاد داریم. و این که همان طور که دوستان اشاره کردند کار خیلی قویی نیست و ممکنه تا قسمت 75 بیننده هاش افت کنند.
    ولی اگر بخواهید می توانید برای حساب کردن از آمار اس ام اس خود پخش الوند استفاده کنید که تا مجموعه دوم انگار هر مجموعه 1 میلیون فروش داشته .
    در ضمن در این حسابتون هم باید دقت کنید که پخش الوند 1800 تومن می فروشه و 700 تومن بقیه سهم فروشگاه است. برای همین همه قسمت ها 75 هزار برای خریدار در میاد و اگه 90 قسمت باشه 54000 هر مجموعه برای پخش الوند فروش میره.

2. 3 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    دیروز بدلیل یک سری تعمیرات محل کارم تعطیل بود قسمت 1 تا 9 قهوه تلخ رو که از .......... گرفته بودم دیدم
    خوب نبود بلکه ضعیف متمایل به بد هم بود توقع داشتم اینجوری که توی کامنتها ازش تعریف شده خنده دار باشه اما...
    دوستان دارن خیلی این سریال طنز رو بزرگ جلوه میدن اما من که لذتی نبردم و قسمت بعد رو نگاه میکردم به امید اینکه در این قسمت دیگه خنده ها شروع میشه اما امیدم نامید میشد!
    راستی در مورد سود فروش این سریال اگه اینجوری فکر کنیم که یک چهارم جمعیت ایران قادر به خرید این سریال باشند و هر 5 نفر یک خانواده رو تشکیل بدن اینجور میشه تصور کرد که مثلا 60.000.000 جمعیت ایران تقسیم بر 4 که میشه 15.000.000 نفر و هر 5 نفر یه خانواده، میشه 3.000.000 خانواده که اگر همه این خانواده ها این سریال رو بخرن جمعا میشه 225.000.000.000 تومان اصلا این رقم هم نه نصف این مبلغ 110.000.000.000 تومن پول کمی نیستا!
    نظر شما چیه؟
    امیدوارم این کامنت حذف نشه
    چرا حذف بشه؟ خب نظرت رو گفتی دیگه

در مورد کیفیت کار که من هم با شما هم عقیدم.از کارای برتر مهران خیلی پایینتره (مرد هزار چهره-شبهای برره و یکی دیگه که اسمش یادم نیست)

اما در مورد فروش خیلی دیگه رقمت بالا بود.بعید می دونم هر قسمتی بالای 1 میلیون فروش داشته باشه....
    خیلی نمیشه در این مورد گمانه زنی کرد ولی یه منبع موثق به من گفت که قسمتهای اخیر افت فروش محسوس بوده
    باید صبر کرد.هنوز برای قضاوت زوده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

دوستان اين سريال خيلي قشنكه ولي اصلا ارزش 2500 نداره . دقيقا شب هاي برره رو دوباره ساختن ولي جور ديگه . كاش همون تلويزيون پخش مي كرد . اشتباهات زيادي هم داره مثلا همين چايي خوردنشون ( چاي 120 سال تو ايران اومده نه 200 سال پيش). تو قسمت 13 تو آشپزخونه صداي رسوندن ديالوگ ها مياد . تو شو لباس،از پشت صحنه صدا مياد كه مي گه بياد تو .و مهمترين نكته نچرخيدن زبون بهناز جعفري كه به بلدالملك ميگه بدل الملك (اونم 4 بار).
    راستي تو نظرسنجي سايت سينماي ايران 76 درصد مردم دوست داشتند اين سريال رو تو تلويزيون ببينند.

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

چرا حذف بشه؟ خب نظرت رو گفتی دیگه

در مورد کیفیت کار که من هم با شما هم عقیدم.از کارای برتر مهران خیلی پایینتره (مرد هزار چهره-شبهای برره و یکی دیگه که اسمش یادم نیست)

اما در مورد فروش خیلی دیگه رقمت بالا بود.بعید می دونم هر قسمتی بالای 1 میلیون فروش داشته باشه....
    خیلی نمیشه در این مورد گمانه زنی کرد ولی یه منبع موثق به من گفت که قسمتهای اخیر افت فروش محسوس بوده
    باید صبر کرد.هنوز برای قضاوت زوده
    کی گفته از کارای قبلی پایینتره؟!
    از کدوم منبع یا نظرسنجی؟!
    اگه شما طنز واقعی رو دوست دارید پس باید از این سریال خوشتون بیاد اگه هم فقط خنده رو دوست دارید پس سینما در اختیار شماست!
    هر هفته یه فیلم که از دم لودگیه اکران میشه!
    فکر کنم از اونا خوشتون بیاد!
    در ضمن طبق گفته سایت خود قهوه تلخ قسمت اول یعنی همون مجموعه اول اگه اشتباه نکنم بیش از یک میلیون فروش داشت

و البته میشه اون منبع موثق رو بگید ما هم باهاش آشنا شیم ؟!

دوستان اين سريال خيلي قشنكه ولي اصلا ارزش 2500 نداره . دقيقا شب هاي برره رو دوباره ساختن ولي جور ديگه . كاش همون تلويزيون پخش مي كرد . اشتباهات زيادي هم داره مثلا همين چايي خوردنشون ( چاي 120 سال تو ايران اومده نه 200 سال پيش). تو قسمت 13 تو آشپزخونه صداي رسوندن ديالوگ ها مياد . تو شو لباس،از پشت صحنه صدا مياد كه مي گه بياد تو .و مهمترين نكته نچرخيدن زبون بهناز جعفري كه به بلدالملك ميگه بدل الملك (اونم 4 بار).
    راستي تو نظرسنجي سايت سينماي ايران 76 درصد مردم دوست داشتند اين سريال رو تو تلويزيون ببينند.
    فکر کنم راجع به قیمت خیلی صحبت شده است!
    اگه گرونه سخت نیست! می تونید نخرید...
    این سریال برای شبکه ی خانگی ساخته شده، مطمئن باشید اگه قرار بود تلویزیون پخش بشه اینقدر دلچسب نمی شد برادران!!!
    اینا همه نقطه گیریه! فکر نکنم کل شان یک سریال رو بشه با چای زیر سوال برد!!!
    و اینکه فکر کنم گوش شما یکم ایراد داره!
    میشه تعداد رای و کل شرکت کنندگان هم ذکر کنید ؟!
    و اینکه بدل و بلد هم واسه لهجه ی ایشونه که می خواد نشون بده فرنگیه و زبون همایونی رو بلد (فهمیدن!) نیست!
    Last edited by nafe-bandar; 20-10-2010 at 20:24.

6. 4 کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

زبون بهناز جعفري كه به بلدالملك ميگه بدل الملك
    عزیزم چرا قاطی میکنی حالا بهناز جعفری کیه این وسط؟!
    اون آرام جعفری هست دوست عزیز

آخر فروم باز SevenART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Spadanaa_Club

پيش فرض

کیه ، کیه کیـــه ، کی بود ، کیـــــــــــــــــــه !

9. این کاربر از SevenART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

فکر کنم راجع به قیمت خیلی صحبت شده است!
    اگه گرونه سخت نیست! می تونید نخرید...
    این سریال برای شبکه ی خانگی ساخته شده، مطمئن باشید اگه قرار بود تلویزیون پخش بشه اینقدر دلچسب نمی شد برادران!!!
    اینا همه نقطه گیریه! فکر نکنم کل شان یک سریال رو بشه با چای زیر سوال برد!!!
    و اینکه فکر کنم گوش شما یکم ایراد داره!
    میشه تعداد رای و کل شرکت کنندگان هم ذکر کنید ؟!
    من توهيني نكردم كه شما به من توهين مي كنيد ، اگر بحث ايراد گوش هست يك بار ديگه اون جا هايي رو كه گفتم نگاه كنيد .

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

( چاي 120 سال تو ايران اومده نه 200 سال پيش)
    دوستااااان!!!
    سریال تاریخی که نیس!
    طنز هست!تاریخ که نمیخواد درس بده! چه 12 سال چه 200 سال!

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اگه شما طنز واقعی رو دوست دارید پس باید از این سریال خوشتون بیاد اگه هم فقط خنده رو دوست دارید پس سینما در اختیار شماست!
    در ضمن طبق گفته سایت خود قهوه تلخ قسمت اول یعنی همون مجموعه اول اگه اشتباه نکنم بیش از یک میلیون فروش داشت

و البته میشه اون منبع موثق رو بگید ما هم باهاش آشنا شیم ؟!
    فارسی نوشته ها

در مورد کیفیت کار که من هم با شما هم عقیدم.از کارای برتر مهران خیلی پایینتره
    این یعنی نظر شخصی من! شما ازش خوشت میاد خوب بیاد. منم تا اینجا که دیدم خیلی چنگی به دل نمیزده
    شما نگران این نباش که من بدون فیلم بمونم

در مورد منبع موثق هم چیز خیلی مهمی نیست.شما خودتو ناراحت نکن

13. این کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستااااان!!!
    سریال تاریخی که نیس!
    طنز هست!تاریخ که نمیخواد درس بده! چه 12 سال چه 200 سال!
    این همون طرز فکری مدیری هست (احتمالا) که باعث شده سریال این طوری بشه.
    همچین طرز فکری باعث افت کیفیت میشه. فکر کن پیتر جکسون فکر می کرد یه فیلمه دیگه، چه نیازی هست به این همه کار فیزیکی! همه اش رو با کامپیوتر انجام می دیم.پ

کی گفته بالاتره؟ هر کس نظری داره و دوستان نظرات خودشون رو گفتند. اغلب هم تو مجله ها نگاه کنید می بینید که روی نبود پیمان قاسم خانی تاکید کردند و سریال رو بهترین کار مدیری ندونستند(البته من فقط همشهری جوان خوندم )
    ------------------------------------------------------------------
    در ضمن من یک انتقاد هم به قیمت داشتم! 700 تومن حق فروشنده برای فروشگاه خیلی زیاده! مثلا 200 تومان خوبه و این طوری 2000 فروش می ره.
    Last edited by shah abas; 20-10-2010 at 20:42.

15. 2 کاربر از shah abas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •