بچه ها یه احسنت و هورا و مرحاب و کف مرتبی واسه این دوستمون بفرستیم
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا
آفرین........................................ ..
خدایا شکرت ممشکل این دوستم مرتفع شد![]()
بچه ها یه احسنت و هورا و مرحاب و کف مرتبی واسه این دوستمون بفرستیم
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا
آفرین........................................ ..
خدایا شکرت ممشکل این دوستم مرتفع شد![]()
عزیزانی که علاقه مندند بدوند با آپ دیت ایکس 6 چه چیزایی تغیر کرده این مطلب رو بخونند
-------------------------------
عرضه جديدترين فرموير براي X6 و X3 نوکيا(1389/04/23)
نوکيا فرموير دو گوشي X6 و X3 را بهروزرساني کرد. با اين آپديت X6 بسياري از نرمافزارهاي گوشي X6 به روز رساني ميشود. در حاليکه مهمترين تغييري که اين فرموير براي X3 به همراه داشته است، مربوط به اصلاحاتي در رابطه با هشدار شارژ باتري و رينگتونها و هشدارهاي گوشي بوده است.
فرموير v21.0.004 ضمن افزايش پايداري و سرعت X6 امکانات زير را به اين گوشي هديه ميدهد:
آپديت مرورگر گوشي به نسخه 7.2-گفته ميشود اين نسخه به قابليتهاي مالتيتاچ و Pinch zooming مجهز است
سرويسهاي Ovi Music، Ovi Sync 2.0، Ovi Store 1.5.6، Ovi Contacts 1.50.8
Shazam با 1ماه اشتراک رايگان
برنامه هاي کاربردي Gimlet Touch 2.2، Flash Video Phase-3 و Flash Lite 3.1.7.x
فعال شدن عملکرد Side Lock Key از طريق رابط کاربري Swipe
پشتيباني از Windows 7 Device Stage
قابليت بهروزرساني شده مکالمه تصويري
سرويس Mail For Exchange v2.9.210
کاربران گوشيهاي X6 و X3 نوکيا از هم اکنون ميتوانند فرموير جديد را از طريق سرويسهاي Ovi، نرمافزارNokia Software Updator با کامپيوتر دانلود کنند، يا اينکه آن را به طور مستقيم از طريق خود گوشي دريافت کنند. البته اين آپديت فعلا در برخي کشورها قابل دسترس نيست.
من آپدیت کردم اون گزینه ها به bluetooth gps اضافه شدن
حتی عکس اون ماهواره هه هم میآد امّا عنوز هی مینویسه waiting for gps و حتی 1 kb هم تبادل اطلاعات نداره
داداش من تو حالت آف لاین که تبادل اطلاعات نمی شه. باید گوشیتو با جی پی آر اس مجهز کنی و تنظیماتشو بدی و همچنین تو تنظیمات جی پی اس می بایست تنظیم کنی حالت آن لاین مد رو تا واست تبادل اطلاعاتی رو بزنه
گرچه من آف لاین بهره می برم و خیلی هم سریع متصل می شه و هیچ مشکلی ندارم حتی در فضای سربسته. انگار شما اون مقاله منو که مث توپ صدا کرده رو نخوندی! واست میزارم لینکشو بخون و تشکر هم یادت نره
این جهت آموزش کلی
و این لینک برای راه اندازی (اگه حوصله نداری بالایی رو بخونی اینو حتما بخون و تشکر یادت نره)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به کمک ویژه hamijoon تونستم gps رو با آپدیت گوشی راه بندازم. خیلی حال میکنم .دوستانی که مشکل من رو دارن حتما آپدیت کنن تا منو ها اضافه بشه. از همینجا جا داره از hamijoon تشکر ویژه بکنم. راستی نظرتون در مورد ساین کردن نرم افزار با استفاده ازچیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوستان خوشحالم که تونستید از روشی که برای من بعد از یه تحقیق 5 روزه و عوض کردن 2 گوشی آب خوردش استفاده کنید و gps رو فعال کنید ...
--------
اینم مشخصات گوشیم
مشکی 16 گیگ
0589448
rm-559
--------
-- گوشی که این نیست فریمور با نرم افزارهای دیگه بدی منظور اینه که پروداکت و سیمبیان رو دستکاری کنی که انشالله در اون مورد هم بحث میشه چون کم کم دارم تو این فروم ایتالیایی یه چیزایی یاد می گیرم
------------
گارانتی کاری به نرم افزار نداره ...
می تونی استفاده کنی
چرا عزیز اینو قبلا هم خونده بودم حتی تشکر هم کرده بودم
اما من وقتی DRIVE 2 رو میزنم همش اون بالا مینویسه WAITING FOR GPSمن حتی آنلاین هم وصل میشم نمیشه
اون پایین یه چیز زرد هی بال بال میزنه ولی فقط یه خط
فکر کنم من یه چیزیو نمیدونم![]()
اتصال جی پی اس میگن باید تو فضای آزاد صورت بگیره. حتی تو دفترچش هم نوشته اتصال داخل ماشین هم ممکنه دیر انجام بشه حتی نوشته که مصرف باتری رو هم زیاد می کنه بهمین جهت همراه گوشی هلدر ماشین وشارژر فندکی تعبیه کردند.
برای اتصال به جی پی اس خیلی ها گفته بوندند که همچین مشکلی رو داشتند. باید حدود ماکزیمیم یه ربع واسه اتصالش صبر کنی. اونم تو فضای آزاد بزاری و تو یه جای ثابت! تو مراکز استاانها و شهر های استراتژیک احتمال اتصال سریع کمتر میشه و پدردربیاره چون امواج مزاحم شدیده.
اون چیز زرد رنگ بال بال زن برای اتصال با جی پی آر اس هستش که موقع اتصال و ترنزفر فعالیتشو شروع می کنه
درضمن باید OVI MAP inSTALLER 3.04 رو گوشیت نصب شده باشه این جدیده ها!
نقشه های ایران که حدود 27 مگ هستش + راهنمای فارسیش که 6 مگ هستش رو هم با مپ لودر گرفته باشی
از دوستانی که تو نستن به جی پی اس کانکت شن
1.اولا بیایید پست بدید و بگید که تونستید با ایکس 6 وصل بشید تا همگان صدایتان را به گوشی عالمیان برسانند.
دوم: تا حالا صدای این خانم همن راهنمای فارسی رو من نتونستم بشنوم کسی شنفته؟
آره بابا خيلي Gps ش خفنه کم مونده خودمم نشون بده :دي
من هنوز نشنيدم صدايه اون همشيرمونو :دي
اما خيلي حال ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)