salamگوشیم درست شد!!!!
فایل های debرو میشه همینطوری بدون استفاده از xterminalروش کلیک کنید نصب میشه
یکی دان فایل های debرو بذاره لطفا
salamگوشیم درست شد!!!!
فایل های debرو میشه همینطوری بدون استفاده از xterminalروش کلیک کنید نصب میشه
یکی دان فایل های debرو بذاره لطفا
آقا لینک خرابه !!!!!!!!!!!!!!
مثل اینکه del شده !!!!!
![]()
سلام...من واسه اینکه دانشگاه راحت با موبایل فیلم دانلود کنم رفتم n900 خریدم الانم نمیتونم با ان900 به اینترنته اونجا وصل شم چون جایی توش نیست که وی پی ان pptp باشه و username password رو بنویسم بتونم از اینترنتش استفاده کنم..........................چیکا کنم کمکممممممممممم کنین...........
یعنی مثل کامپیوتری که 2 تا ویندوز داره میشه سیستم عامل رو انتخاب کرد؟
يكي از دوستان من اين گوشي رو خريده اما با برنامه هاش مشكل داره.
ميشه نحوه نصب برنامه رو به صورت مستقيم توضيح بديد؟
مي خوام مستقيم فايلهاي deb رو نصب كنم براش.
من 2 تا فايل deb گرفتم اما نصب نشد.
ورژن نرمافزار گوشيش 10 هستش.
ضمنا مي خواستم بدونم آيا امكان داره كه با خود صفحه تاچ اين گوشي sms رو تايپ كرد يا فقط با كيبورد بايد تايپ كرد ؟
ممنون
امیر جان در هر دو حالت میشه تایپ کرد موقعی که کیبرد بسته باشه با صفحه تاچ شدنی هست
بله عزیز تو فریمویو بعدی به n900 میگو هم اضافه میشه.یعنی شما میتونین گوشی رو به راحتی بین دو سیستم عامل مائمو و میگو سویچ کنین.
اونطور که صداش میاد قراره اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر این آپدیت براش بیاد.
شما اگه گوشیتون رو به فریمویو آخر آپدیت یا فلش کنین میتونین به راحتی فایلهای deb رو بدون وارد کردن دستور تو برنامه x-terminal رو گوشیتون تنها با یک کلیک نصب کنین.
برای اطلاعات بیشتر در مورد آپدیت به اینجا مراجعه کنید:
sms رو هم میتونی با کیبورد نرم افزاری تایپ کنی و هم با کیبورد سخت افزاری.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تایپ با کیبورد نرم افزاری باید برنامه ukeyboard رو از مخازن دانلود کنی.
در ضمن یه برنامه به نام vertsms تو مخازن وجود داره که میتونی از گوشی بصورت افقی هم sms بدی که کارت رو راحت میکنه.
دوست من
گوشي رفيق من ورژنش V 10.2010.19-1.002 هستش كه ظاهرا آخرينشه. اما فايلهاي DEB رو نتونستم روش نصب كنم.
آيا حتما بايد از همون X-TERMINAL كه گفتيد استفاده كنم ؟ اين X-TRMINAL مال خود گوشيه يا يه برنامه جداگانه است كه بايد نصب بشه ؟
بله آخرین ورژنشه.
فایلها رو بریزید تو مموری کارت و روش کلیک کنید نصب میشه.
ایکس ترمینال هم مثل داس تو ویندوز هست که تو منوی برنامه هاست ولی برای اجرای دستورات باید برنامه Rootsh رو از مخازن دانلود کنید.
بچه ها من هرچی که از یه گوشی لازم دارم با ان 900 دارم فقط یه چیز که خیلی واجبه ندارم اونم منشی تلفنی برنامه ای براش نیومده با اصلا این اپراتور ها هیچ کدوم ساپورت میکنه اخر هم این قست ویس میلش برای چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)