با سلام از کجا میشه تشخیص داد که کیف فابریکه؟ قیمتش چنده؟
با سلام از کجا میشه تشخیص داد که کیف فابریکه؟ قیمتش چنده؟
سلام ، عکسشو 2 صفحه پیش گذاشتم ، روشم نوشته سامسونگ
هکسو ببینی اشتباه نمیکنی
ممنون قیمت چنداست؟
ممنون بابت عکس کیف من این کیف دیدم تو علائدین کیف بدی نیست یارو 8 تومان میداد که به نظرم خیلی گرون میگفت منم نگرفتم البته این تنها دلیلش نبود دلیل دوم اینکه سمتی که کابل هندزفری میخوره برای گوش کردن موزیک بسته است و تنها راهش اینه که سر وته گوشی رو بزاری که اونم واسه حرف زدنو این چیزا مشکل ایجاد میکنه ولی در کل کیف خوش دستی بود
دوستان این گوشی منشی داره؟؟؟؟؟؟
کجاست؟
هرکی بازی برنامه و تم نصب کرد و خوب بود بگه بقیه هم استفاده کنن
سلام دوست عزیز
فعال کردن منشی تلفنی (پیغامگیر):
Menu > Settings > Application settings > Call > All calls > Answering machine > On
اینجام یک سری بازی هست:
در مورد کیف آره باید سر و ته گذاشت خیلی مسخرست که عقلشون به این نرسیده ولی به هر حال مشکل خاصی ایجاد نمیکنه چون وقتی ایرفون وصل میکنیم دیگه از اسپیکر استفاده نمیکنیم معمولاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد وصل شدن به اینترنت خودم با PC Studio وصل شدم و در کمال ناباوری دیدم GPRS همراه اول سرعت 20 کیلوبایت دانلود میکنه که از سرعت adsl 128 من بیشتره !
دوست عزیز این آدرسی که دادی answering نداره
یعنی میشه؟؟؟؟![]()
اولین پست:
با تشکر 138 صفحه را خوندم و چشام درومددهای کاش برای قیمت یه فرم جدید باز میکردید اینجا تخصصی تر برخورد میکردیم.
Last edited by Kiumars_H; 09-12-2009 at 23:37.
راست می گن وقتی گوشی سیستم عامل نداشته باشه بعد از یک ماه هنگیش میره بالا؟......
آقا کی این حرفو زده؟
اتفاقا" هر چه گوشی ساده تر باشه کمتر دچار مشکل میشه.در ضمن توجه داشته باشید که همه گوشیها سیستم عامل دارند که از همه ساده تر همین جاوا هستش.
البته هستند کسانی که یه بلایی سر گوشی میارن که گوشی بدبخت...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)