فیزیک رو چند زدی؟![]()
فیزیک رو چند زدی؟![]()
آقا من آخر نفهمیدم! دوستان میگن واسه ادبیات گاج باید سبزش رو بخری که درسنامه داشته باشه! در صورتی که من سفید دین و زندگیش رو گرفتم که درسنامه کامل و تست کامل (دوم-سوم-پیش) رو داره به قیمت فکر کنم 8500 تومن درحالی که اگر بخوام به همین چیزای این کتاب در درس ادبیات و زبان فارسی برسم باید 40-50 هزار تومن کتاب گاج بخرم (گاج سبز 2 سبز 3 سبز پیش + پاسخنامه)
من واقعا گیج شدم
کتاب دین و زندگی کنکور (سفید) گاج=درسنامه ی کامل تمامی پایه های کنکور + تست کامل طبقه بندی شده + پاسخ کامل = 8500
کتاب زبان و ادبیات فارسی کنکور (سفید) گاج= فقط تست طبقه بندی شده!=7500
منطقی بنظر نمیاد
توضيح:
انتشارات انديشه سازان طي تصميمي براي تعليق كليه فعاليت هايش امتياز نشر كتابها را به مبتكران داده است.
كتاب فيزيك دو مبتكران ( همون قبلي انديشه سازان ) كه دوجلد داشت به تاليف دكتر محتشم از سال 83 چاپ نميشود.
مبتكران يك فيزيك دو بزرگ دارد ( يك جلدي ) فكر كنم براي رياضي ها كه البته تجربي ها هم مي توانند استفاده كنند.
کتاب زبان و ادبیات فارسی پیش دانشگاهی مشترک همه رشته ها(گاج سبز هم درستامه تست و پاسخنامه داره)=7500
کتاب ادبیات 3 (گاج سبز)=6500
کتاب ادبیات 2(گاج سبز)=7000
![]()
شما فقط ميخواين ادبيات بخونين؟و دين و زندگي؟به نظر من خودتونو درگير اين كتاب اون كتاب نكنين!مگه معلم نداشتين؟
چرا از رو كتاب درسي نمي خونين و بعد تستاشو بزنين!همونطور كه قبلا هم گفتم گاج پاسخنامش جدا هست! يه سر به بخش ميكرو طبقه بندي سايت گاج بزنين!
راستي من آموزش شيمي ٢ مبتكران (انديشه سازان) رو ميخواستم ولي هنوز پيدا نكردم البته سايت ها واسه فروش دارن!خيلي نايابه!
اگه میخوای بگو برات بگیرم توی شهر ما که زیاده
نه مرسي از اينترنت سفارش دادم . راستي تو اينترنت قيمتش 6 و خورده ايه ! شما نميدوني قيمت واقعيش چنده ؟!![]()
مبتکران که داره چاپ میکنه. خیلی بعید میدونم نایاب شده باشه. من توی لیست کتابهای چاپشدهی تیرماه مبتکران هم دیدم
یه سری مزخرفات قبلا من برای ادبیات نوشته بودم! بخون شاید مفید باشه، امیدوارم باعث گمراهتر شدن شما نشوم![]()
مي خواستم نظرتون رو درباره ي كتابهاي انرژي اتمي (آموزشش) بدونم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)