تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 1024 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238638 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

من پارسال کنکور دادم بهترین کتاب تست فیزیک حتی از اندیشه سازان و مبتکران هم بهتر فکوره نگاش کنید عاشقش می شید کل سوالای کنکور ها رو داره البته نه مثل بقیه پشت سر هم که بتونید از حفط هم سوال بعد رو جواب بدید تیپ بندیش ریزه و سوال تکراری نگذاشته پشت سر هم سه قسمته یادگیری دوره ی 1 دوره ی2 داره که سوال های تکراری رو تو اینا پخش کرده که هم همه ی سوال ها رو داشته باشه هم سوال ها پشت سر هم تکراری نباشد روحیه ی کاذب بده بعد سوال های تالیفیش هم که دیگه نگو خود سوال های کنکوره معرکه ترین کتابه
    فیزیک رو چند زدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا من آخر نفهمیدم! دوستان میگن واسه ادبیات گاج باید سبزش رو بخری که درسنامه داشته باشه! در صورتی که من سفید دین و زندگیش رو گرفتم که درسنامه کامل و تست کامل (دوم-سوم-پیش) رو داره به قیمت فکر کنم 8500 تومن درحالی که اگر بخوام به همین چیزای این کتاب در درس ادبیات و زبان فارسی برسم باید 40-50 هزار تومن کتاب گاج بخرم (گاج سبز 2 سبز 3 سبز پیش + پاسخنامه)
    من واقعا گیج شدم

کتاب دین و زندگی کنکور (سفید) گاج=درسنامه ی کامل تمامی پایه های کنکور + تست کامل طبقه بندی شده + پاسخ کامل = 8500
    کتاب زبان و ادبیات فارسی کنکور (سفید) گاج= فقط تست طبقه بندی شده!=7500

منطقی بنظر نمیاد

داره خودمونی میشه tim20020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه منظورت من بوده باید بگم این کتابی که من می خوام اندیشه سازانه نه مبتکرانه یعنی عمرش وصال به رسیدن به مبتکران رو نداد آخرین چاپش 83 بوده بقیه مشخصاتش هم خواهش می کنم دوستان بگن ( یعنی بین 400000 کاربر یکی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟) البته به این راحتی ها هم گیر نمیاد
    توضيح:
    انتشارات انديشه سازان طي تصميمي براي تعليق كليه فعاليت هايش امتياز نشر كتابها را به مبتكران داده است.
    كتاب فيزيك دو مبتكران ( همون قبلي انديشه سازان ) كه دوجلد داشت به تاليف دكتر محتشم از سال 83 چاپ نميشود.
    مبتكران يك فيزيك دو بزرگ دارد ( يك جلدي ) فكر كنم براي رياضي ها كه البته تجربي ها هم مي توانند استفاده كنند.

داره خودمونی میشه farshad_miki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا من آخر نفهمیدم! دوستان میگن واسه ادبیات گاج باید سبزش رو بخری که درسنامه داشته باشه! در صورتی که من سفید دین و زندگیش رو گرفتم که درسنامه کامل و تست کامل (دوم-سوم-پیش) رو داره به قیمت فکر کنم 8500 تومن درحالی که اگر بخوام به همین چیزای این کتاب در درس ادبیات و زبان فارسی برسم باید 40-50 هزار تومن کتاب گاج بخرم (گاج سبز 2 سبز 3 سبز پیش + پاسخنامه)
    من واقعا گیج شدم

کتاب دین و زندگی کنکور (سفید) گاج=درسنامه ی کامل تمامی پایه های کنکور + تست کامل طبقه بندی شده + پاسخ کامل = 8500

منطقی بنظر نمیاد
    کتاب زبان و ادبیات فارسی پیش دانشگاهی مشترک همه رشته ها(گاج سبز هم درستامه تست و پاسخنامه داره)=7500
    کتاب ادبیات 3 (گاج سبز)=6500
    کتاب ادبیات 2(گاج سبز)=7000

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من واقعا گیج شدم

منطقی بنظر نمیاد
    شما فقط ميخواين ادبيات بخونين؟و دين و زندگي؟به نظر من خودتونو درگير اين كتاب اون كتاب نكنين!مگه معلم نداشتين؟
    چرا از رو كتاب درسي نمي خونين و بعد تستاشو بزنين!همونطور كه قبلا هم گفتم گاج پاسخنامش جدا هست! يه سر به بخش ميكرو طبقه بندي سايت گاج بزنين!

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستي من آموزش شيمي ٢ مبتكران (انديشه سازان) رو ميخواستم ولي هنوز پيدا نكردم البته سايت ها واسه فروش دارن!خيلي نايابه!

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

راستي من آموزش شيمي ٢ مبتكران (انديشه سازان) رو ميخواستم ولي هنوز پيدا نكردم البته سايت ها واسه فروش دارن!خيلي نايابه!
    اگه میخوای بگو برات بگیرم توی شهر ما که زیاده

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه میخوای بگو برات بگیرم توی شهر ما که زیاده
    نه مرسي از اينترنت سفارش دادم . راستي تو اينترنت قيمتش 6 و خورده ايه ! شما نميدوني قيمت واقعيش چنده ؟!

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مبتکران که داره چاپ می‌کنه. خیلی بعید می‌دونم نایاب شده باشه. من توی لیست کتاب‌های چاپ‌شده‌ی تیرماه مبتکران هم دیدم

یه سری مزخرفات قبلا من برای ادبیات نوشته بودم! بخون شاید مفید باشه، امیدوارم باعث گمراه‌تر شدن شما نشوم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مي خواستم نظرتون رو درباره ي كتابهاي انرژي اتمي (آموزشش) بدونم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •