آره به احتمال زیاد بخاطر تحریماست!
با یه فیلتر شکن یا وی پی ان امتحان کنید شاید مشکل حل شه!
آره به احتمال زیاد بخاطر تحریماست!
با یه فیلتر شکن یا وی پی ان امتحان کنید شاید مشکل حل شه!
-----------
دوست عزیز تو این سایت با آی پی ایران نمی تونی ثپت نام کنی و باید تغییر آی پی بدی
دوستان چرا همگی نمیریم از طریق Contact us سایت نوکیا اعتراض کنیم؟ حداقل بگیم آخه شما که بازار بزرگی تو ایران واسه خودتون برپا کردید به چه حقی نمی زارید ما از سایت ovi یا ovi store از طریق گوشی استفاده کنیم اگر می خواید طبق تحریم عمل کنید چرا محصولاتتون را به کشور ما می فرستین
یعنی از طریق یه هیلتر شکن برم تو سایتش رجیستر کنم؟راستش من 5530 دارم و فیلم آموزشی شما رو دیدم.میخواستم مپ گوشی رو راه بندازم و رفتم رجیستر بشم که نذاشت.راستی این روشی که تو فیلم آموزش دادین برای 5530 هم جواب میده؟
باتشکر
------
بله با ف ی ل ت ر شکن می تونی ثپت نام کنی
بله روی این گوشی هم جواب می ده اگه مشکلی بود بگو تا توضیح بدم
موفق باشی
بنده تا حالا امتحان نکردم ولی یکی از دوستام اپرا مینی داشت رو موبایلش و چون اپرا مینی از سرور مخصوص به خودش استفاده میکنه هیچ سایتی فیلتر نبود.و به احتمال زیاد بتونی به راحتی رجیستر کنی.یعنی از طریق یه هیلتر شکن برم تو سایتش رجیستر کنم؟راستش من 5530 دارم و فیلم آموزشی شما رو دیدم.میخواستم مپ گوشی رو راه بندازم و رفتم رجیستر بشم که نذاشت.راستی این روشی که تو فیلم آموزش دادین برای 5530 هم جواب میده؟
باتشکر
من هستم.دوست عزیز تو این سایت با آی پی ایران نمی تونی ثپت نام کنی و باید تغییر آی پی بدی
دوستان چرا همگی نمیریم از طریق Contact us سایت نوکیا اعتراض کنیم؟ حداقل بگیم آخه شما که بازار بزرگی تو ایران واسه خودتون برپا کردید به چه حقی نمی زارید ما از سایت ovi یا ovi store از طریق گوشی استفاده کنیم اگر می خواید طبق تحریم عمل کنید چرا محصولاتتون را به کشور ما می فرستین
منم آره
خیلی اوضاع خرابه ... دیگه همه چی داره به روی ایران بسته میشه
-----------
من که از قسمت Support و Contact us نظر خودم را ارسال کردم ایمیل خودکار از نوکیا رسیده و به محض رسیدن ایمیل دوم از طرف پشتیبانی 100% به شما جواب را اطلاع می دم ولی خواهش می کنم شما هم دست به کار بشید
منم فرستادم ولی چشم آب نمیخوره کاری کنن.من که از قسمت Support و Contact us نظر خودم را ارسال کردم ایمیل خودکار از نوکیا رسیده و به محض رسیدن ایمیل دوم از طرف پشتیبانی 100% به شما جواب را اطلاع می دم ولی خواهش می کنم شما هم دست به کار بشید
تو FAQs کلمه Iran رو سرچ کنید میبینید که اعلام شده هیچ برنامه ای برای فعال کردن این خدمات تو ایران ندارند.
ببینید ما تو چه وضعیتی هستیم که ایرانو در رده کره شمالی گذاشتن!
لااقل هماهنگی میکردین یه متن رو با هم میفرستادیم
بیخیال ... منم فرستادم
سلام.
من تونستم تو سایت رجیستر بشم.بعد گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و ovi suite رو اجرا کردم.وقتی خواستم از طریق ovi suite لاگین کنم اررور میداد و میگفت نمیتونه به اینترنت وصل بشه.آیا راهی هست که ovi suite رو به جای گوشی از طریق کامپیوتر به اینترنت وصل کنیم آخه اولا از طریق گوشی به اینترنت وصل نمیشه.تازه اگر هم وصل بشه دانلود فایله که حدود 30 مگ هست کلی هزینه رو دستم میزاره.در ضمن آیا این فایلها جایی هست که بتونم خودم دانلودش کنم و بدونه استفاده از ovi suite نصبشون کنم؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)