تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 138 از 326 اولاول ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,371 به 1,380 از 3254

نام تاپيک: i8000 Omnia II » ویندوز موبایل سامسونگ با اینترفیس Cube و دوربین 5 مگاپیکسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali8510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    در استان خراسان رضوی ساکنم.

پيش فرض

[Samsung Omnia II to get WM 6.5.3 update in May
    Posted: 21 Apr 2010 12:23 PM PDT

Samsung Sweden has confirmed a free firmware update for Omnia II users. The update will be available in the latter half of May and the biggest change will be the touchscreen performance. Samsung says in addition to the revamped UI, the touch response will be much faster and intuitive. Samsung also confirmed to launch a white Omnia II and will ship all Omnia II devices pre-installed with WM 6.5.3 OS after late May.

2. 2 کاربر از ali8510 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی جواب ما رو نداد!!!!
    راه غیر فعال کردن منوی تاچ ویز امنیا چیه نرم افزاری هست که بشه این تاچ ویز رو از کار انداخت؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tyrannosaurus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سعید آقا اینو بگیر واسه ما آپ کن ممنون

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه seven007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان - شهر قیدار

پيش فرض

سلام
    آقا بلاخره معلوم شد مشکل پریدن مموری چیه .
    من خودم رفتم از نمایندگی پارس ماکروتل پرسیدم بعد گفت که طی بررسی های انجام شده مشکل نرم ازاری گوشی بوده که اونم تو ی ادیت 2010 گوشی حل شده . دوستانی که با این مشکل روبه رو اند گوشیشونو ببرن نمایندگی نیم ساعته دروستش میکنن تحویل میدن اگه باورتون نمیشه بگین شماره ی نمایندگیشو بدم بهتون تا با خودش صحبت کنین .

6. این کاربر از seven007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

j_j

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali8510's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    در استان خراسان رضوی ساکنم.

پيش فرض

کسی جواب ما رو نداد!!!!
    راه غیر فعال کردن منوی تاچ ویز امنیا چیه نرم افزاری هست که بشه این تاچ ویز رو از کار انداخت؟؟؟
    الان گوشی دستم نیست ولی تا اونجایی که یادم میاد تو ستینگه چیزی با عنوان on today***

داخل این که می ری اونجا تاچ ویزو غیر فعال کن بعد بذار روی دیفالت ویندوز.

شرمنده بیشتر ازین یادم نمیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی جواب ما رو نداد!!!!
    سلام دوست عزیز.
    شما میتونی از طریق بخش Setting گوشی تاچ ویز گوشی رو غیر فعال کنی الان دقیقا یادم نیست در کدام گزینه بود ولی یه راه ساده تر اینه که شما برو به بخش Smart Search گوشی و بعد در اونجا تایپ کن ((TouchWiz)) بعد خود گوشی برات پیداش میکنه و شما وارد بخش تاچ ویز میشی و بعد گزینش رو که یک چراغ سبز هست رو خاموش میکنی.
    به همین راحتی.
    امیدوارم متوجه کارهایی که بهت گفتم شده بشی.
    با سپاس.
    Last edited by SevenHaft; 22-04-2010 at 22:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    خسته نباشین....آقا من یه زحمت دارم: من adsl دارم و مودم لینک سیس ....میخوام گوشیرو با وایرلس به pc وصل کنم در واقع به adsl وصل کنم .... ممنون

در آغاز فعالیت topind's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    خسته نباشین....آقا من یه زحمت دارم: من adsl دارم و مودم لینک سیس ....میخوام گوشیرو با وایرلس به pc وصل کنم در واقع به adsl وصل کنم .... ممنون
    با سلام شما اول باید تنظیمات مودم را انجام دید

داره خودمونی میشه seven007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان - شهر قیدار

پيش فرض اتصال پاكت پي سي به اينترنت از طريق اينترنت پر سرعت كامپيوتر با كابل USB

اين روشي كه براي شما مي گم خيلي آسون هستش و به راحتي مي تونيد به ADSL و يا diallup كامپيوتر وصل شويد و ديگر محتاج اينترنت گران و كم سرعت ايرانسل نباشيد.
    اين روش آنقدر ساده است كه احتمالا اكثر پاكت پي سي دار ها تا حالا خودشون اين روش رو ياد گرفتن ولي خيلي از دوستان مخصوصا اونهايي كه تازه پاكت پي سي خريدن هنوز اين روش را بلد نيستند.

منم وقتي تازه پاكت پي سي گرفته بودم از چنين چيزي در پاكت پي سي ها خبر نداشتم ولي به طور اتفاقي ياد گرفتم

حالا نوبت آموزش اين روش هستش]
    اول مختصر مي گم براي دوستاني كه حوصله جزييات رو ندارند و خودشون واردند
    تنها كاري كه بايد بكنيد اينه كه با Active sync گوشي رو به كامپيوتر و از اون طرفم كامپيوتر رو به اينترنت وصل كنيد و حالشو ببريد

حالا با جزييات مي گم چون اكثر دوستاني كه نياز به اين روش دارند به تازگي به ويندوز موبايل دار ها اضافه شده اند
    خوب ابتدا بايد CD موجود در جعبه گوشي را در كامپيوتر قرار داده و برنامه Active sync را نصب كنيد.
    سپس پاكت پي سي (ppc) خود را برداريد و منوي start را از گوشه ي صفحه فشار دهيد و وارد settings شويد.

اكنون از پايين صفحه connections را انتخاب كنيد و در صفحه جديد usb to pc را انتخاب كنيد.

در صفحه باز شده گزينه ActiveSync را انتخاب كرده و ok را در گوشه صفحه فشار دهيد.

حالا كابل USB را به كامپيوتر و گوشي وصل كرده و منتظر شويد تا گوشي توسط كامپيوتر شناخته شود.
    زماني كه گوشي شناخته شد در پاكت پي سي آيكوني كه در بالاي صفحه كنار آيكون آنتن است تغيير مي كند.

قبل از كانكت شدن

بعد از كانكت شدن

اكنون كامپيوتر خود را يه اينترنت وصل كنيد و از منوي استارت پاكت پي سي internet explorer یا operaرا اجرا كنيد و در اينترنت به گردش بپردازيد.
    همين؟]
    آره به همين آسوني ]
    ولي خيلي از دوستان ممكنه كه با مشكل مواجه بشن كه از ويندوز ،آنتي ويروس و... هستش.
    مي تونيد مشكل رو بگين منم تا جايي كه بتونم كمك مي كنم
    Last edited by seven007; 23-04-2010 at 14:05.

12. 3 کاربر از seven007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد به دوستان واساتيدي كه زحمت ميكشند
    دوستان بنده به نرم افزار office 2010 نياز دارم نسخه فري و اپديت شدش
    چند مورد دانلود كردم ولي expired شده بود فكر ميكنم بتا بودن همشون
    ممنون ميشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •