ولی من داشتم به این فکر می کردم که احتمالا سم به دخترش یاد می ده که مثل خودش بشه و داستان بعدی رو اینجوری شروع می کنن
به نظرم اینجوری قشنگتر می شه
هر چند که دلمون برای کاراکتر سم تنگ می شه ولی به قول خودتون دیگه زیادی پیر شده
ولی من داشتم به این فکر می کردم که احتمالا سم به دخترش یاد می ده که مثل خودش بشه و داستان بعدی رو اینجوری شروع می کنن
اونجوری که میشه تام رایدرولی من داشتم به این فکر می کردم که احتمالا سم به دخترش یاد می ده که مثل خودش بشه و داستان بعدی رو اینجوری شروع می کنن
خدا کنه خود سم باشه البته اگر بخوان مثه این یکی طولش بدن اصلا باید ر....... تو بازی![]()
دقیقا ! خیلی باهات موافقم شدید !کلا برای کسایی که سر هی قبلی رو بازی کرده بودن نا امید کننده و عذاب اور بود
مخصوصا همین شاتگان
سم فیشرو این زانگولر بازی ها؟؟؟
کلا احساس کردم max payne دارم بازی میکنم right click میکردی می پرید وسط معرکه؟یادتونه؟
آره . مارو باش که جولو طرفدارای MGS کُر کُری میخوندیم الان دماغمون سوخت ! اصلا فک نمیکردم !کلا بازی شوتر خیلی خوبی بود.در هر حال باید می کشتی.یادش بخیر DA خیلی از جاها با طرح نقشه و استراتژی می شد بدون کشتن افراد پیش رفت.این بازی از لحاظ تنوع مراحل جدا صفر بود.باز خوب شد اون عراق رو گذاشتن.آخه مساله اینه که اگر دیگه کسی می خواست Full stealth بره تمام بازی براش سیاه و سفید میشد.تبریک می گم به UBI تخصص خاصی داره به گند زدن به IP ها ! من نمی دونم اگر وضعیت این بازی در مقابل MGS4 شکست نیست پس اسمش چیه؟ شوتر خوبی بود و SPLINTER CELL فوق العاده ضعیفی بود
اینطوری خیلی از خط داستانی دور میشه یوبی سم رو خراب کرد ! انقد زود پیرش کرد حالا توش مونده ! چون اگه داستان از DA ادامه پیدا میکرد انقد ! مشکل دار نمیشد و میشد 1 تا 2 شماره دیگه هم با سم باشیمولی من داشتم به این فکر می کردم که احتمالا سم به دخترش یاد می ده که مثل خودش بشه و داستان بعدی رو اینجوری شروع می کنن
ولی با این گندی که زده ! الان نمیشه کاریش کرد. با این اوصاف باید شماره بعدی یه فلش بک باشه (اگه سم باشه) ولی اینجور که بوش میاد میخوان شخصیت رو عوض کنن !
اینطوری باید به کل با اسپلینتر سل خداحافظی کرد !
سلام دوستان مشکل انلاین بازی کردن حل شد؟؟؟ دوستان یکی تمام چیزایی که برای انلاین بازیکردن لازم رو بهم بده
خیلی بی معرفتین همتون .... من دی وی دی بازیو با کلی ذوق شوق رفتم گرفتم اما کرکش تو لودینگ گیر میکنه و اگه بری تو اینترنت میره تو بازی ... هزار تا کرک دانلود کردمو به حرف هزار نفر لن درایور نصب کردمو کانکشن نت ساختم ولی افاقه ای نکرد .....هیچکسی این مشکل منو حل نکرد ایشالا سره یه بازی که دوستش دارید این بلا سرتون بیاد
خب داداش وقتی لن درایو و نصب کردی تو کانکشنت یه چیزیه به نام local area connection،اونو فعالش کن میره تو بازی.اینو من گفته بودم که![]()
میدونم ....کردم نشد ........به خدا
دیگه نمیدونم.برای من که با همین روش ردیف شد.
میخوای یه بار دیگه نصبش کن و این کارارو که گفتم دوباره انجام بده.شاید درست شد
اگه بری تو اینترنت قبل کرک ریختن دیگه بازی داغون میشه و نمیشه بایش کرد.
اینکه بری اینجا این فایل رو پاک کنی:
C:\Windows\System32\drivers\etc
بعد فایل host.file رو پاک کن. بعد دوباره بازی رو نصب کن.
کرک و اینا رو که ریختی برا اینکه دوباره بتونی بری اینترنت سی دی مودم رو نصب کن.
دوستان من با pc بازی می کنم
می خوام هر چی save وجود داره پاک بشه و بازی کلا reset بشه.چی کار باید کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)