گفته شده که JVN در نیمه های امشب اطلاعاتی از بازی رو منتشر می کنه ...
گفته شده که JVN در نیمه های امشب اطلاعاتی از بازی رو منتشر می کنه ...
اقا دمتون گرم معنی این جمله چی میشه؟!"One intense lunchtime session of PES 2010 later, and we're seriously considering switching back over from FIFA. Very foot, very ball."
ساعت 12 به وقت خودمون؟!توی این سایت میتونین راس ساعت 12 شب ( چند ساعت دیگه) این ویدئو رو ببینید من که رفتم بخوابم شب همه دوستان بخیر .
قیمت PES2010 در آمازون برای فروش
قیمتش نسبت به fifa ارزونتر و مناسبتره
لینک زیر...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by google_boy07; 12-08-2009 at 00:28.
الان ADAMدر مورد ویدیو نوشت و گفته خیلی عالیه و گفته بازیکنان رو توی زمین نشون میده و یک شوت از مسی ....!!!
این ADAM ویدیو رو دیده و ما اینجا تو کفیم ....
وای چقدر سرعت تاپیکش زیاده ................................
Last edited by google_boy07; 12-08-2009 at 01:31.
نه بهزاد جان چون تا الان كه خبري نشده.به گرينويچ باشه ميشه 2:30 نيمه شب به وقت فرانسه باشه ميشه 3:30 به وقت ما.اين سايته هم كه همش فرانسويه گلوم درد گرفت كلمه هاشو خوندم.
حالا شما چرا رفتي تو قسمت كشور انگليس؟درسته هم در كنسول ها كمتره هم در pc ولي كمترين قيمت مربوط ميشه به همين نسخه pes2010 pc .جالب اينكه هزينه ارسال در كشور انگليس رايگانه براش.
لينك بديد لطفا...الان ADAMدر مورد ویدیو نوشت و گفته خیلی عالیه و گفته بازیکنان رو توی زمین نشون میده و یک شوت از مسی ....!!!
ممنون محمد جان بابت توضیحات
من متوجه این متن نشدم؟!الان ADAMدر مورد ویدیو نوشت و گفته خیلی عالیه و گفته بازیکنان رو توی زمین نشون میده و یک شوت از مسی ....!!!
داره بازی رو گزارش می کنه...!!!؟؟؟
یعنی چی یک شوت از مسی؟!
اینجا ......................
دوستان این ویدیو هستش که داره در مورد استراتژی و سیستم کارت تو بازی حرف میزنه و البته قسمتهایی از بازی رو نشون میده ..
فکر کنم 5:30 دقیقه باشه ..
New PES 2010 Video Released
.................................................. .................................................. .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من گفته های زیر رو بر اساس گفته های تو تاپیک میگم ......
no mo-caps, no real speed, no "the news", Konami just add new kitsویدیو رو اون جور که من خوندم بعضیها ازش گله مند هستن چون .........
میگن این ویدیو ماله 50 درصد بازی هستش ...........ا
میگن تو این ویدیو نه هنوز موشن کپچر و انیمیشنها اضافه نشده ......
هدف این ویدیو فقط توضیح استراتژی ها هستش .....
.................................................. .................................................. ...........
من هنوز موفق نشدم دانلودش کنم ...هر کی دانلودش کرد یه جا آپلود کنه ...مرسی
وای چقدر سرعت اینجا بالا هستش ........
دارن از آدام هی سوال میپرسن ..........................
حالا حسین فردا بیاد بره ببینم چی میتونه از تاپیکش در بیاره![]()
Last edited by google_boy07; 12-08-2009 at 02:31.
اين هم عكسي كه در wenb از فيلم گذاشتن:
محمودجان اين آدام مگه تو wenb جواب نميده؟چرا من پيدا نميكنم سوالاي الان رو؟ميشه لينك اينجا كه از آدام سوال ميكنن بدي من كه تو همه انجمن هاش گشتم نبودش كه...وای چقدر سرعت اینجا بالا هستش ........
دارن از آدام هی سوال میپرسن ..........................
خودم يافتم چه خبره اينجا يه صفحه خوندم ريفرش كردم دو صفحه اضافه شد...
-------------------------------------------------------------------------
اينطور كه ميگن مثل اينكه چهارشنبه pesfan هم يك ويديو روي سايتش قرار خواهد داد البته نه مثل اين بلكه گفته شده با كيفيت و گرافيك بهتر.
خود سايت pesfan هم اين خبر رو گذاشته كه ساعت 10 صبح(احتمالا گرينويچ) اين ويديو روي سايت قرار خواهد گرفت.
Last edited by mohammad_87; 12-08-2009 at 03:05.
پس یعنی از اون ویدئویی که قرار بود از 70% تکمیلی بازی ارائه بشه خبری نیست؟!
اول میگن اخبار جدید رو میگیم که یکدفعه کنسل میشه...حالا هم که دارن ویدئو مال روند 50% بازی رو عرضه می کنن
پس چرا کونامی اینطوری می کنه؟!
درسته تو اين ويديو كه روي سايت jvn نيمه شب گذاشته شده كدها مربوط به ماه june هستش و فقط 50 درصد كدها اختصاص داده شده اما همونطور كه محمود جان گفت اين ويديو صرفا براي آزمايش كارتها و استراتژي هاست و اصلا نبايد به گرافيك اين ويديو اهميت داد چراكه انيميشن ها و موشن كپچرها وارد نشده بودن.اما طبق صحبتهايي كه شده و مخصوصا خود آدام هم گفت كه بايد منتظر نمايش كونامي در نمايشگاه gamescom باشيم چراكه دراونجا حدود 70-80 درصد كدها اختصاص داده شده و انيميشن ها هم وارد شده اند.پس باز هم صبور بايد باشيم.
اما همونطور كه گفتم توي سايت pesfan حدود ساعت 12:30 ظهر (به وقت خودمون)چهارشنبه هم قراره يك ويديو قرار داده بشه اما من نديدم خود آدام درمورد اون چيزي بگه درصورتيكه بقيه ميگفتن اميدواركننده تر از اين خواهد بود.
اين هم متن خبر pesfan :
محتوای مخفی: :
Last edited by mohammad_87; 12-08-2009 at 04:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)