داستان فیلم کوتاه Assassin's Creed: Lineage که حدودا 36 دقیقه و در سه قسمت عرضه شد, مقدمه Assassin's Creed II هست که زندگی پدر اتزیو یعنی جووانی رو نشون میده...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
داستان فیلم کوتاه Assassin's Creed: Lineage که حدودا 36 دقیقه و در سه قسمت عرضه شد, مقدمه Assassin's Creed II هست که زندگی پدر اتزیو یعنی جووانی رو نشون میده...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
درباره نسخه جدید که امسال میاد اطلاعاتی منتشر شده ؟
اين آقاي emilio barbarigo رو چطوري بايد به ملكوت اعلا بفرستيم ؟ :دي
يه ساختمان بلند سفيد رنگ هست كه وسط آب در شهر ونيز هست و يك سري سرباز ايستادن جلوي در ! ولي دري وجود نداره كه باز بشه و نميشه از ديوار ساختمان هم رفت بالا . ساختمان هاي اطلاف هم فاصله دارن باهاش و نميشه پريد اونجا . هيچ علامت ديگه اي هم در نقشه نيست .
ممنون
اين آقاي emilio barbarigo رو چطوري بايد به ملكوت اعلا بفرستيم ؟ :دي
يه ساختمان بلند سفيد رنگ هست كه وسط آب در شهر ونيز هست و يك سري سرباز ايستادن جلوي در ! ولي دري وجود نداره كه باز بشه و نميشه از ديوار ساختمان هم رفت بالا . ساختمان هاي اطلاف هم فاصله دارن باهاش و نميشه پريد اونجا . هيچ علامت ديگه اي هم در نقشه نيست .
ممنون
سلام...من اومدم توي كنسول ديدم اينو نوشتي ولي هر چي فكر ميكنم يادم نمياد كجا رو ميگي؟؟؟
ميشه يه عكس با موبايل بگيري ببينم چيزي يادم مياد يا نه؟؟؟
بچه ها من فیلم اساسین کرید رو میخوام. یکی واسم گذاشت فیلم سه قسمتیش رو ولی یوتوب فیلتره. من لینک واسه دانلود میخوام!
مرسی.
خوبي حالا اين ماشين پرنده رو از كجا گير بيارم ؟
هيچ علامت ديگري روي نقشه نيست ....
يكي به من كمك برسونه !
من توي قسمت Cut Scene - Training outside Animus گير كردم اونجايي كه بايد دنبال اون يارو كني كه فرار مي كنه ميره توي اون برج و درو مي بنده ! تا يه جايي از برج بالا مي رم اما ... چجوري بايد رفت بالا
دوستان عزیز تو رو خدا یکی کمک کنه ................ با تشکر
شما كدوم شهر هستيد؟؟؟
چه ماموريتي انجام داديد؟؟؟
بگيد تا يه كم ياداوري بشه ....
اصلا شما سوار ماشين پرنده شديد؟؟؟
چون بار اول ميريد پيش لوناردو اون بهتون ميده و سوار ميشيد و ميخوريد زمين ...تا راهش رو پيدا كنيد...
من فكر ميكنم شما هنوز بايد بگرديد و ماموريتهاي ديگه انجام بديد تا بتونيد به ماشين پرنده برسيد...
سلام
من توی جایی گیر کردم که میریم ونیز از برادر اون دختره یه ماموریت میگیریم که بریم سه تا دزدو بکشیم .
یکیشون لب اسکله هست و راحت به طرفم سنگ پرتاپ کرد اما دو تای دیگه مخصوصا اونی که بزرگ هست رو نمیشه پیدا کرد . اونی هم که نزدیک خونشون هم هست نمیشه چیکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)