الان اون هارد دربایوس دیتکت میشه ولی رو نصب ویندوز شناسایی نمیشه ؟
پریدن اطلاعات هارد چند علت داره یکی میتونه از پاور باشه یکی ویروس یکی هم بدسکتور این موارد رو کامل چک کنید
الان اون هارد دربایوس دیتکت میشه ولی رو نصب ویندوز شناسایی نمیشه ؟
پریدن اطلاعات هارد چند علت داره یکی میتونه از پاور باشه یکی ویروس یکی هم بدسکتور این موارد رو کامل چک کنید
-------------------------
سلام
مشلش رفع شد(بدسکتور بود)
من الان می خوام درایوها مو از 6تا به 4 تا تبدیل کنم،تمام درایوهام هم تقریبا پر هستن،نرم افزاری هست که بدون اینکه اطلاعاتم حذفشه درایوها رو به 4تا کاهش بدم؟!؟پارتیشن مجیک چطوره؟
سلام . من حدودا 2 ماه پیش یه هارد WD 1 TB خریدم.چند روز پیش دادم به یکی از دوستام بعد که ازش گرفتم و وصل کردم این ارور رو میداد:
A disk read error occurred.please hold Alt+Ctrl+Delete to restart.
یه ویندوز بوتیبل گذاشتم اما دیدم از هاردم فقط یه پارتیشن 30 مگابایتی مونده!
از ریکاوری کنسول دستورات FIXBOOT,FIXMBR,CHKDSK رو تایپ کردم اما اتفاقی نیفتاد .فقط اروری که میداد تغییر کرد و زدش partition table مخدوش شده.
یه هارد دیگه که روش ویندوز نصب بود رو وصل کردم و از ویندوز نرم افزارهای Partition Magic و Active partition recovery رو امتحان کردم اما جواب نگرفتم.
ممکنه راهنمایی بکنید؟ امیدی بهش هست؟
ممنون
یک عکس از disk managment سیستم بدین و بگین دقیقا کدوم پارتیشن هارو میخواین ادغام کنید
شما هارد رو که به سیستمی که هارد داره و ویندوز رو ش هست نصب کنید و یک عکس از disk managmnet بدین
الان متوجه شدم اتصال هارد مشکل داره و موقع بالا اومدن ویندوز هم پیام میده که اتصال بد یا همچینی چیزی... و باید f1 رو بزنی تا وین بالا بیاد
از اوجایی که من این هارد رو چندتا کیس تست کردم با چندتا کابل مختلف اشکال نمیتونه از کیس باشه از خود هارده. باید چیکار کنم درست شه؟
راستی اگه بخوام هارد رو چک کنم و اگه سکتور داشته باشه فیکسش کنم از این ابزار استفاده کنم خوبه ؟ کدوم گزینه بهتره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by maxor; 09-09-2012 at 19:41.
شما هارد رو که به سیستمی که هارد داره و ویندوز رو ش هست نصب کنید و یک عکس از disk managmnet بدین
![]()
اگه برای اسکن بدسکتور میخواین نرم افزار hdd regenerator بهترینه
یعنی شما کابلشو چک کردن و با تعویض کابل درست شد ؟
یادمه برای یک سری هارد های وسترن یک نرم افزاری بود توسایتش با اون هارد رو فرمت میکرد درست میشد این مشکل اگه با این کار درست نشد هارد رو low level format کنید و در نهایت آپدیت فریم ویر
سی دی ویندوز xp هم بوت کنید در قسمت پارتیشن ها همین حجم هارد رو فقط میبینید ؟
بله.یه هارد 250 هم داشتم که بعد اینکه اینطوری شد رو اونم نمیتونم ویندوز نصب کنم.درایوهایی که واسه ویندوز ریختن انتخاب میکنم رو میگه XP-compatible نیست یا یه همچین چیزی.شما از نرم افزار HDD Capacity Restore چیزی شنیدید؟ خیلیا دقیقا مشکل مشابه منو داشتن با این نرم افزار مشکلشون حل شده بود اما من اجراش کردم هاردو درست شناسایی نموتونست بکنه و پرت و پلا زده بود به جای اسم هارد.تازه بعد ری استارت اون صفحه ی ابی بالا میومد و نمیذاشت ویندوز اون یکی هاردم بالا بیاد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)