دوستان این تنظیمات ام ام اس رو هم اگه کسی انجم داده بگه مسیرش کجاست و چجوری تنظیم میشه پیشاپیش از راهنمایهاتون ممنونضمنا s nokia n86 رو هم به 2225 فرستادم و تنظیمات هم برام امد ولی درست نشد
سیم کارتمم ایرانسل اعتباریه
![]()
دوستان این تنظیمات ام ام اس رو هم اگه کسی انجم داده بگه مسیرش کجاست و چجوری تنظیم میشه پیشاپیش از راهنمایهاتون ممنونضمنا s nokia n86 رو هم به 2225 فرستادم و تنظیمات هم برام امد ولی درست نشد
سیم کارتمم ایرانسل اعتباریه
![]()
Last edited by DISTUR; 18-11-2009 at 20:06.
امروز علائدین از 415 تا 430 قیمت کردم.یه خورده فکر کنم قیمتش پایین اومده.
چند وقته دارم تحقیق میکنم ببنیم چی بخرم. از ظاهر و رنگ n86 زیاد خوشم نمیومد ولی امروز که سفیدشو دیدم احساس کردم که خیلی قیافه ی باحالی هم داره.
فقط الان در مورد صدای اسپیکرش یه خورده دو دلم. هر جا هم که گشتم یه جور واضح نگفتن صداش چقدره.
ورژن 20 مشکلی توی این زمینه نداره. البته در ابتدا و چند روز پس از آیدیت شدن گوشیم کانکت نمی شد ولی بعدش چرا. ضمنا فضای باز خیلی مهمه. در ضمن اون چند روزی که کانکت نمی شدم هیچ گوشی دیگه ای که قبلا کانکت می شد نمی تونست کانکت بشه. بعید می دونم به ورژن گوشی ربطی داشته باشه!
من همه این کارها رو کردم اخر به این نتیجه رسیدم باید gpsdata را دوباره دانلود کنم اما جالبه نیست رو نت
رفتم smartgps ریختم اقا هد ox2 جواب نمیده رو این گوشی چطوری باید هکش کرد؟
مال من هم اولاش یکم بد درمیومد ولی حالا که یه مدت گزشته خوب و روان شده
اره ماله منم همین جوریه گاهی اوقات فکر میکنم شکیسته![]()
عزیز صدای اسپیکرش از n95 یکی دو تا ولوم کمتره و باسش هم دوسوم باس n95 ولی تفکیک صداش عالیه مثل دالبی دیجیتاله صفحه نمایشش هم تو نور خونه از n95 پررنگتره و رنگها پررنگتره ولی تو فضای ازاد n95 واضحتره و خاناتر![]()
کسی mms رو فعال نکرده؟![]()
مقایسه عکس n86 8mg با n95 >>>هر دو عکس در حالت اتوماتیک گرفته شده در ساعت 5 بعدازظهر
همین طور که میبینید n86 زاویه بیشتری رو به نمایش گزاشته ضمن این که هیچ زومی صورت نگرفته پس نتیجه میگیریم که لنز باز وصعت دید بیشتری رو به نمایش گزاشته
n86 8mp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n95
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by DISTUR; 19-11-2009 at 17:18.
دوست عزیز مقایسه جالبی بود اخه 95 با 86 تو عکس اصلا نیاز به مقایسه نداره بعدشم خوب معنی لنز واید یعنی وسعت دید بیشتر ولی انگار شما تازه اینو فهمید و با این عکسی که گرفتید به این نتیحه رسیدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)