به نظر من که کاره خیلی خوبی می کنه.بزودی سامسونگ سیستم عامل خودش رو به اسم Samsung open OS معرفی میکنه ( سال آینده یا 2 سال آینده ) . این سیستم عامل بر پایه Linux ساخته شده .
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
به نظر من که کاره خیلی خوبی می کنه.بزودی سامسونگ سیستم عامل خودش رو به اسم Samsung open OS معرفی میکنه ( سال آینده یا 2 سال آینده ) . این سیستم عامل بر پایه Linux ساخته شده .
ای بابا. این همه سرمایه گذاری و ... و یکی دو تا گوشی و آخرش هیچ؟! خب میومدن روی UIQ سرمایه گذاری میکردن تا علاوه براینکه کمتر خرج میکردن , هم از برشکستگی نجاتش میدادن و هم اینکه طرفدار هم زیاد داشت. الان با جدی تر شدن سامسونگ با wm و همینطور سونی اریکسون , دیگه خیلی ها رفتن طرف wm.
Last edited by noisymind; 20-08-2009 at 20:09.
يكي دو تا گوشي نيست. سامسونگ خيلي وقته كه داره روي سيمبا كار مي كنه. اولين گوشيهاش D720 و D730 بود و بعد كلي گوشي در سري i توليد كرد و يكي هم در سري G . اما هيچ كدوم از اين گوشي ها فروش زيادي نداشتن و خيلي هاش هم ايران نيامد. دليلش هم بد بودن گوشي ها نيست. دليلش اينه كه مردم عامي سيمبا رو با نام رقيب سامسونگ شناخته اند و به در اين زمينه به سامسونگ اعتماد نمي كنن.
ويندوز موبايل هم وضعش زياد جالب نيست، طرفدار زيادي نداره، گوشي هاش كند از آب درميان و نياز به سي پي يو و حافظه بالا دارن كه اين مساله خود به خود گوشي ها رو گرون مي كنه. اينه كه خود مايكروسافت هم ظاهرا قصد نداره WM رو ساپورت كنه و سيستم عامل جديد مي خواهد عرضه كنه.
خلاصه كه : لينوكس وارد مي شود، كلاها را برداريم.
فقط لينوكس سامسونگ رو نبايد با لينوكس موتورولا اشتباه گرفت. اون لينوكس جاوا بود. اين يكي فرق مي كنه.![]()
دوستاني كه اين گوشي رو خريداري كردن يه بررسي كوچولو بزارن ممنون مي شيم.![]()
سلام
با اینکه من چیز زیادی سر در نمیارم ولی نظر خودمو می گم.
فیلم برداری این گوشی به نظر من خیلی خوبه.صداشم واضحه و مشکل خاصی نداره.
دوربین عکاسیشم خوبه ولی به نظر من ایرادش اینه که وقت گرفتن عکس اگه دستت یه ذره بلرزه عکس کلا تا می افته.
سرعت منو هاشم خوبه ولی بعضی وقتا اعصابم رو خورد می کنه.
منم چون از گوشی استفاده زیادی می کنم مجبورم هر شب شارز کنم.
کیفیت ال سی دیش تو محیط بسته کاملا فوقالاده هستش ولی تو زیر نور آفتاب اصلا نمیشه دید.(در واقع فقط رنگ مشکی می بینی)
صداشم هم از نظر بلندی و هم کیفیت کلا خوبه تو هنزفری به نظرم خیلی خوبه.
یه مشکلشم اینه که همش رو ال سی دیش لک میوفته.
فقط یه خورده هم گنده هستش.
حساسیت تاچشم خوبه ولی بعضی وقتا خیلی حساسه.
حالا بقیشم شما بگین.
Last edited by Armin.ASD97; 21-08-2009 at 01:42.
شما دوست عزيز براي اين كه لرزش دست باعث خراب شدن عكس نشه بايد لرزشگيرش رو فعال كني. من i8510 دارم و به همين شكل توي متروي تهران عكس ماكرو (از نزديك) گرفتم و كيفيتش عالي درآمد.
لك روي ال سي دي مشكل همه گوشي هاي صفحه لمسيه و كاريش نمي شه كرد (بايد هميشه يه دستمال لطيف همراهت باشه)
از ريوييوت ممنون![]()
سیمبین یه شرکت انگلیسی هست که در سال 98 با هدف کار بر روی سیستم عامل های موبایلی و به عبارتی مقابله به مثل با سیستم عامل ویندوز موبایل بنیان گذاری شد. کارش هم از همون ابتدا با ارایه یه گوشی هوشمند گنده دارای صفحه نمایش لمسی و صفحه کلید کامل QWerty خفن گرفت...
در ابتدا شرکت های زیادی سرمایه گذار و سهام دار این شرکت بودن؛ از جمله: نوکیا، زیمنس، سامسونگ، سونی اریکسون، موتورولا و... اما به تدریج شرکت های دیگه خودشون رو کنار کشیدن و سهام هاشون رو به دو شرکت بزرگ موبایلی جهان فروختن. به گونه ای که الآن دو مالک اصلی سیمبین نوکیا و سونی اریکسون هستن
تفاوت این دو شرکت در اینه که نوکیا از تمامی سهمی که داره بیشترین بهره رو می بره؛ در حالیکه سونی اریکسون هر وقت عشقش بکشه به فکر استفاده از سهمش می افته!
سیستم عامل های ساخت سیمبین بسیار گرون هستن؛ و این دلیل اصلی این هست که شرکت هایی غیر از این دو شرکت کمتر به فکر استفاده از این سیستم عامل برای تلفن هاشون می افتن... چون نمی خوان بازار خوب گوشی هاشون رو از دست بدن ( منظورم ارزونیشون هست ). مثلا یکی برام مثال جالبی زد؛ اگر ال جی ویوتی رو که قیمتش الان 220 تومنه، با سیستم عامل سیمبین می زدن، قیمتش می رفت بالای 500 تومن..! چون سیمبین یه سیستم عامل خوب و حسابی ای هست و پول کارکرد خیلی خوبش رو می گیره...!
این که سامسونگ و بقیه شرکت ها برن دنبال پروژه سیستم عامل خودشون و در اصطلاح خودمونی خودکفا بشن، امری عادیه؛ اما برای نوکیا که سهامدار اصلی سیمبین هست هرگز یه همچین اتفاقی نمی افته...
![]()
براي شركت هاي ديگه هم چنين اتفاقي نمي افته، اما همون نوكيا هم از اين به بعد قصد داره از لينوكس براي گوشي هاي high-end استفاده كنه. N97 هم آخرين گوشي high-end نوكيا با سيستم عامل سيمبا هستش. سامسونگ هم قصد داره همين كار رو بكنه. خلاصه وضع اينطوري مي شه كه ما از اين به بعد سيمبا رو روي گوشي هاي متوسط خواهيم ديد و همين امر به مردمي شده اين سيستم عام خيلي كمك مي كنه.
---------------
راستي دوستاني كه i8910 دارن : اگه خواستيد بلندي صداي اسپيكرها بيشتر بشه يا كيفيت اجراي موسيقي گوشي بهتر بشه بگيد تا براتون روشش رو بذارم.![]()
Last edited by sutsutak; 21-08-2009 at 12:06.
سلام دوست عزیز .حرفاتون تا حدی درسته ولی تا حدی هم اشتباهست.
ببینید اگر اشتباه نکنم اواخر سال قبل بود که نوکیا سهام تمام برندها از سیستم عامل سیمبیان رو خرید تا اونو بصورت اپن سورس در بیاره و قابلیتهای جدیدی بهش اضافه کنه و سامسونگ اخرین شرکتی بود که نوکیا تونست قانعش کنه تا سهام خودشو به نوکیا بفروشه.
در ثانی دوست عزیز هنگاهی که روی یک پروژه ایی سرمایه گذاری میشه ولی بعد از مدتی اون پروژه سود دهیش کم میشه و یا باعث افزایش هزینه ها میشه کمااینکه این اتفاق زمانی بیفته که یک شرکت با یک بحران اقتصادی روبرو شده اینجا منطق حکم میکنه که دیگه سرمایه گذاری بیشتری روی اون پروژه انجام نشه و جلوی افزایش هزینه ها و ضرر بیشتر گرفته شود.
این در مورد نوکیا هم صادقه و واقعیت هم همین هست. مدتی است که در سایتها اخباری راجع به کنار گذاشتن سیستم عامل سیمبیان توسط نوکیا و استفاده از سیستم عامل مائمو بجای اون و حتی فروش سهام نوکیا در سیمبیان شنیده میشه که این به معنی تمرکز بیشتر روی یک پروژه برای کاهش هزینه ها می باشدکه البته نوکیا اونو در ظاهر رد کرده ولی این میتونه به معنی استفاده محدود نوکیا از این سیستم عامل برروی گوشیهاش باشه خبری که در بعضی سایتها منتشر شده.
Last edited by mahroo_z1; 21-08-2009 at 12:05.
ایول! نمی دونستم
من این مطلبی رو که نوشتم دو سال پیش توی ویژه نامه کلیک روزنامه جام جم خونده بودم. حالا با توضیح شما دوست گلم کامل تر هم شد...
می دونی چه چیز قانعم نمی کنه...؟ اینه که نوکیا خیلی با سیمبین سر و کله زده و خیلی برای هم حق آب و گل دارن و اصلا با هم دیگه نون و نمک خوردن!!!توی کتم نمی ره که نوکیا بخواد سیمبین رو کنار بزنه...
اما این حرف شما که می خواد سیمبین رو تبدیل به یه سیستم عامل کد متن باز بکنه خیلی درکش راحت تره....
به نظر من اگر نوکیا بتونه افزون بر کد متن باز کردنش، یه تغییر اساسی توی اینترفیس سیمبین های خودش بده ( دقیقا همین کاری که سامسونگ برای امنیا HD کرد ) می تونه موفقیت های زیادی کسب کنه... ولی چه فایده؟؟؟ کو گوش شنوا؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)