بله سیستم عاملشون یکیه بالطبعبازی و برنامه هایی که رو 5800 یا n97 اجرا میشه ، رو ساتیو هم اجرا میشن یا نه ؟؟برنامه هاشونم یکیه.
بله سیستم عاملشون یکیه بالطبعبازی و برنامه هایی که رو 5800 یا n97 اجرا میشه ، رو ساتیو هم اجرا میشن یا نه ؟؟برنامه هاشونم یکیه.
البته سعید جان یه سری برنامه ها هستن
که فقط رو ساتیو و 8910 اجرا میشن
و 97 و 5800 بعلت سخت افزار پردازشی ضعیف تر نمی تونن اجراشون کن
چند برنامه و بازی هم بود که روی 97 و 5800 اجرا میشد ولی روی ساتیو و8910 اجرا نمیشد
و فقط مخصوص نوکیا بود
یکی هوم اسکریم ویواز رو رو ساتیو پورت کرده ...
البته گفته به این زودی ها نمیده بیرون چون خیلی باگ داره و برای برگشت به هوم اسکرین اصلی باید با پی سی سوئیت سونی اریکسون Restore کرد ...
پروژه بعدیش هم فیلمبرداری 720P برای ساتیو هست ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فریمور جدید ساتیو مارس میاد ... یعنی دو ماه دیگه
یکی هم این ویدئو رو ببینه بگه چیه. من اینترنت درست حسابی ندارم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوتاش یکیه کیفیتش هم خیلی بده و نور کور کننده ای وسط صفحه است. من که هیچی دستگیرم نشد شاید خیلی خنگم.
ولی خیلی با اون تاپیک مقایسه دوربین SLR و ساتیو حال کردم دمت گرم سرهنگ
ولی کانورت شدش رو گذاشتم برای کسایی که اینترنتشون زغالیه مثل خوده من 2.3 مگه (دو مگ و سیصد کیلو)
اگه کسی فهمید به ما هم بگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by davidmti; 05-02-2010 at 02:11.
من دیدم !
هیچی اول یارو هوم اسکرین ستیو رو نشون میده ! بعد میره برا ویواز رو ست میکنه بعد هم ریست میکنه و هوم اسکرین ویواز بالا میاد
همین![]()
سلام مجدد
قرار بود اون شب خریداری بشه اما یکم سر قیمتش شک کردم
الان تو بازار تهران چنده؟ من مشکی بی گارانتی 585 گیر اوردم خوبه ؟ یا گرونه
درضمن کسی جواب فرق گارانتی و بی گارانتی رو نداد !!
البته چون دلمباهاشه هر چی این سامسونگی ها بیان بگن اینو نخر اونو بخر فایده نداره!!!!!
![]()
عزيز من كه جواب دادم! شما كجا را چك ميكنيد ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددلت با خدا باشهالبته چون دلم باهاشه![]()
شما فرق گارانتی با بی گارانتی رو نگفتی ! گفتی ؟ فقط گفتین پول الکی به گارانتی نده اما میخوام بدونم اگه چند وقت دیگه ال سی دیش فرت شد گارانتی و بی گارانتی چه فرقی با هم دارن؟
ما هم قرار هست فردا این گوشی رو بخریم.5 شنبه تماس گرفتم گفتن فقط نقره ای و قرمزش هست.ما هم مشکی رو میخوایم.
قیمت هم 570 تا 80 هست.
گارانتی که من براش دیدم گارانتی نقره ای هست که 15.000 تومان میگیرن و گارانتیش میکنن.البته شیراز اینطوره و مطمئنا گارانتی مسخرا ای هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)